Campania "Iubeste Sportul!"

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 66 total)
 • Author
  Posts
 • #50594
  assur
  Member

  Azi a fost lansata campania “Iubeste Sportul!”, initiativa a directorului executiv al clubului, Gheorghe Cristian, care incearca sa rebranduiasca imaginea gruparii din Regie: fidelizarea suporterilor, atragerea unor noi fani, promovarea imaginii si a istoriei clubului etc. Directorul acestei campanii este Bogdan Naumovici, cunoscut publicitar la Leo Burnett.
  Ce parere aveti?
  Eu sint incintat de aceasta initiativa si cred ca ne va ajuta echipa. O idee similara a lansat, nu cu mult timp in urma, si George Copos pentru Rapid, dar am vazut ca suporterii giulestenilor nu prea sint de acord cu patronul.

  PS – Daca acest subiect a fost deja postat intr-o alta categorie a forumului, scuze. Am cautat, dar n-am gasit nimic despre asta.

  #78069
  franz_kafka
  Member

  Punct (oarecum) slab: campania este conceputa dupa chipul si asemanarea clubului si chiar a suporterilor, adica prea cuminte! Ceea ce inseamna ca ne adresam unui grup restrans de persoane care intelege fotbalul, asa cum e si firesc, doar ca un sport!
  Punct forte: initiativa bate moneda pe promovarea tinerelor talente! + demonstreaza ca am supravietuit asasinatului (cum de-am putut uita!)

  #78070
  assur
  Member

  @ Franz_Kafka
  Se poate discuta pornind de la observatia ta, dar ramin la parerea ca este un (excelent) inceput. Decit deloc, mai bine putin la inceput si, cine stie ce ne va rezerva viitorul? Chiar ma bucura faptul ca initiativa pune accent pe fotbalul prorpiu-zis, si nu pe aspecte tangentiale acestuia. Si cred ca, inainte de a ne atrage noi suporteri, trebuie sa-i fidelizam pe cei deja existenti. Altfel, riscam sa construim pe un sol instabil.

  #78071

  Citez:
  “Intrebat daca domnul Siman s-a oferit sa sprijine aceasta initiativa, domnul Cristian Gheorghe s-a rezumat doar la a spune ca: Domnul Siman nu s-a opus. E cel mai important lucru. “

  ??????? Domnul Siman nu s-a opus. ??????????

  Ce ziceti fratilor de domnu’ Siman ?

  Eu nu prea inteleg …..

  #78072
  cameliu
  Member

  Doar nu vrei sa-l intelegi pe Domnul Siman…

  #78073
  ultrasro
  Member

  Siman e foarte reticent la orice chestie pe care el nu o pricepe… daca nu se opune inseamna ca-i surade ideea :)

  #78074

  @ultrasro wrote:

  Siman e foarte reticent la orice chestie pe care el nu o pricepe… daca nu se opune inseamna ca-i surade ideea :)

  Si mai ales daca nu trebuie sa dea bani…. nu se opune….

  Unde mai pui ca mai pot veni si bani….

  #78075
  laucantona
  Member

  este foarte bine ca se incerca atragera de suporteri ca si asa cam bate vantul prin tribunele noastre…eu m abucur ca cei de la club v-au urmat pe voi cei care ati creat asociatia suporterilor ati editat un calendar si altele inteleg..deci bravo voua in primul rand ca ati reusit sa impulsionati pe cei de la club…despre Siman cred ca trebuie sa intelegem ca democratia nu inseamna ce ne da tata ceasca sau altu…pe mine nu ma intereseaza Siman si nici ce crede el..in primul rand el a gresit fata de club de 2 ori: ultimele retrogradari dar daca vreti el a sprijinit crearea celei mai frumoase echipe pe care am vazuto eu jucand(la TV..sincer 2-3mecuri am vazut cu ei) din 86′ si poate echipa asta a fost mai frumosa ca a fost creata prin mijloace legale nu prin telefoanele lui Nicu. Inca o data bravo voua suporterilor care v-ati ocupat de relansarea clubului.
  Laurentiu

  #78076
  07Ex
  Keymaster

  Si eu sunt de parere ca initiativa este una buna. La punctul facut de franz nu spun altceva decat ca este mai bine sa incepi incet incet decat sa nu faci nimic. Hai sa vedem ce va iesi din aceasta prima incercare si pe urma mai vedem.

  #78077
  assur
  Member

  Sa recunoastem ca nici unul dintre noi nu se astepta ca domnul Siman sa se implice intr-o astfel de intiativa, care presupune si niscavai cheltuieli. E bine ca nu s-a opus, dovada ca cei din conducerea clubului au ceva libertate de miscare si de initiativa, nu ca la alte cluburi, unde (mai) nimic nu misca fara stiinta si aprobarea boss-ului. Nu sint un entuziast de profesie, dar cred ca aceasta campanie poate reprenta un nou si frumos inceput pentru echipa noastra.

  #78078
  franz_kafka
  Member

  Assur,
  Cu scuzele de rigoare daca te voi supara, dar nu ma pot abtine sa nu te intreb ceea ce vroiam inca de ieri, de cand a aparut acest topic: Nu cumva tu chiar esti VASILE SIMAN? Daca da, felicitari! Daca nu, inca o data scuze!
  De exemplu, eu chiar nu sunt nici Franz Kafka si nici Mircea Sandu, desi ambii au ceva in comun: ABSURDUL!

  #78079
  dragos
  Member

  site-ul reprezinta un PAS INAINTE pentru suporteri, imagine de club etc !!!

  #78080
  ultrasro
  Member

  Nu e Vasile Siman ;) pariez 10 euro

  #78081

  @ultrasro wrote:

  Nu e Vasile Siman ;) pariez 10 euro

  Pe ce te bazezi? Siman nu le are cu calculatorul? Sau pe faptul ca “assur” nu fractureaza gramatica? :D

  Si pariezi doar pe 10 euroi? :D

  #78082
  Giani
  Member

  @black@white1916 wrote:

  Si mai ales daca nu trebuie sa dea bani…. nu se opune….

  Unde mai pui ca mai pot veni si bani….

  Se vede cat de mult mergi la meciuri si mai ales cat de mult timp pierzi dupa meci in “groapa leilor”, la Nicu. Evident ca aceasta campanie este platita de clubul de fotbal, unde Siman baga bani. Ideea este ca Siman nu s-a opus ca banii pe care ii baga in club sa fie folositi si in acest sens, asa ca… mai vorbim, maine la Brasov, daca ai timp si chef sa vii.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 66 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.