Home › Forums › Sportul Studentesc › Sportul Studentesc – Alte sporturi / Other › Campionatul National de Baschet.
- This topic has 40 replies, 14 voices, and was last updated 16 years ago by
Giani.
-
AuthorPosts
-
November 11, 2003 at 5:47 pm #50245
07Ex
KeymasterDe curand am dat peste niste rezultate si statistici din baschetul masculin si feminin romanesc. Ma gandeam sa fac o rubrica pe site care sa fie dedicata echipelor de baschet Sportul Studentesc insa vroiam sa stiu cam cati ar fi interesati in asa ceva. Daca lumea nu e interesata nu vad dece mi-as bate capul.
November 11, 2003 at 7:03 pm #60435Giani
MemberEchipa feminia este in top. Echipa masculina, in ciuda faptului ca se afla in liga a doua, are o istorie frumoasa, ce merita pusa “pe tapet”, asa ca sustin ideea din plin.
November 12, 2003 at 4:17 pm #60436ultrasro
MemberLa masculin echipa e cam imbatranita, din cate stiu eu….. 😯
November 12, 2003 at 5:45 pm #6043707Ex
KeymasterEu nu prea stiu nimic nici de echipa masculina si nici de cea feminina dar poate aflu si pun pe site.
November 12, 2003 at 7:34 pm #60438ultrasro
MemberUneori in ziar uita sa zica ca este Sportul Studentesc….
😈
November 13, 2003 at 3:50 am #6043907Ex
KeymasterAm vazut si eu chestia asta.
November 13, 2003 at 8:57 pm #60440ultrasro
MemberEra prea scump sa ma scrie 2 cuvinte….. nesimtiti…. au niste figuri de duca-se pe pustii unii din indivizii astia… 😯
November 20, 2003 at 11:51 pm #6044107Ex
KeymasterAm inteles. Vad ca majoritatea ar fi interesati ca site-ul sa aiba o mica sectiune de baschet. O sa-l rog pe frati-miu sa incorporeze si o sectiune de baschet odata cu modificare site-ului.
November 23, 2003 at 6:13 pm #60442George Apostol
MemberIn etapa a IX a Campionatului National de Baschet Feminin, disputat sambata de la ora 10:00 in Sala Lucian Grigoresc, Sportul Studentesc OMNILOGIC Bucuresti s-a intalnit cu SOMES TIGER Dej , scorul final a fost 68-39 (15-18, 11-8, 17-9, 25-4, acesta a fost scorul pe reprize).
Clsamantul dupa cea de a IX-a etapa
1 LIVAS PETROM Targoviste 18pct.
2 ICIM Arad 16pct
3 Sportul Studentesc OMNILOGIC 16pct.
4 Universitatea ACSA Terapia Cluj Napoca 15pct.
5 CET Govora 15pct
6 RAPID CFR Marfa 13pct.
7 OLIMPIA PROGRESUL Bucuresti 12pct.
8 SOMES TIGER Dej 11pct.
9 CSU Mihai Eminescu Oradea 10pct.
10 CS Magic Sibiu 9pct.Jocul LIVAS Petrom Targoviste – Sportul Studentesc Omnilogic va avea loc in ziua de duminica 23 noiembrie 2003 orele 11,30.
Meci restanta:
LIVAS PETROM Targoviste – Sportul Studentesc Omnilogic 71 – 66
(19 – 15)(19 – 17)(18 – 21)(15 – 13)Etapa a X-a, 31 ianuarie 2004
CSU Mihai Eminescu Oradea – CET Govora
Sportul Studentesc OMNILOGIC Bucuresti – ICIM Arad
RAPID CFR Marfa Bucuresti – SOMES TIGER Dej
CSU ACSA Terapia Cluj Napoca – OLIMPIA PROGRESUL Bucuresti
LIVAS PETROM Targoviste – MAGIC SibiuDespre echipa masculina nu am prea multe informatii, decat ca ar conduce cu un avans de 3 puncte dupa 14 etape in Divizia B seria V
November 24, 2003 at 2:18 am #6044307Ex
KeymasterMerci mult pentru informatie. Apropos, asta de unde ai luat-o ca poate o punem si pe pagina de news?
November 24, 2003 at 3:11 pm #60444George Apostol
Member@97SiR wrote:
Merci mult pentru informatie. Apropos, asta de unde ai luat-o ca poate o punem si pe pagina de news?
Sit-ul federatie romane de baschet
http://frbaschet.ro
Ceea ce am scris eu in topic este exact ce apare la ei….. este o situatie interesanta, echipa feminina de baschet are sanse mari de a castiga campionatul, doua puncte nu inseamna mare lucru. Daca va invinge in prima etapa din retur pe ICIM Arad se va pastra in urma liderului care daca va gresi in retur va pierde titlul in favoarea noastra.November 26, 2003 at 2:16 am #6044507Ex
Keymaster@George Apostol wrote:
@97SiR wrote:
Merci mult pentru informatie. Apropos, asta de unde ai luat-o ca poate o punem si pe pagina de news?
Sit-ul federatie romane de baschet
Ceea ce am scris eu in topic este exact ce apare la ei….. este o situatie interesanta, echipa feminina de baschet are sanse mari de a castiga campionatul, doua puncte nu inseamna mare lucru. Daca va invinge in prima etapa din retur pe ICIM Arad se va pastra in urma liderului care daca va gresi in retur va pierde titlul in favoarea noastra.Sa speram ca vom castiga campionatul macar la baschet ca la fotbal …
In ceea ce priveste informatiile referitoare la baschet, odata cu implementarea site-ului nou vom adauga sigur si o mica sectiune dedicata baschetului.November 27, 2003 at 1:31 pm #60446Doru
MemberSit-ul federatie romane de baschet
Ceea ce am scris eu in topic este exact ce apare la ei….. este o situatie interesanta, echipa feminina de baschet are sanse mari de a castiga campionatul, doua puncte nu inseamna mare lucru. Daca va invinge in prima etapa din retur pe ICIM Arad se va pastra in urma liderului care daca va gresi in retur va pierde titlul in favoarea noastra.Sunt cam multi “daca”. 🙄 Si, in primul rand, dupa sezonul regulat urmeaza play-off cu primele 8 clasate!
Apoi, sa nu uitam ca, pe rand, ICIM Arad si LIVAS PETROM Târgoviste au dominat clar campionatul in ultimii ani. Totusi se poate spune ca echipa are mari sanse la podium!Altfel, ma bucur ca o sa apara si o sectiune de baschet
, fiindca a lipsit cu desavarsire din News in ultimul an
si de fapt e singurul sport la care ne-am mentinut mereu in top (prin echipa feminina)
!!
A! Si cand in ziare apare numele echipei incomplet nu e din economie la litere ci din economie la reporteri. Cauza e sit-ul FRB pe care il preiau cand n-au trimis pe nimeni la meci si unde la rezultatele etapei apare numai numele OMNILOGIC (poate pt. ca altfel ar fi cel mai lung nume si nu ar incapea in caseta respectiva, iar sponsorul e mai important?!)
November 27, 2003 at 2:01 pm #60447ultrasro
Member“din economie la reporteri” 😯 😆
November 11, 2004 at 5:32 pm #60448Ultras
MemberLa feminin dupa 4 etape, Sportul are 4 victorii si datorita cosaverajului se afla pe locul 3…
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.