Home › Forums › Sportul Studentesc › Sportul Studentesc – Alte sporturi / Other › Campionatul National de Baschet.
- This topic has 40 replies, 14 voices, and was last updated 16 years ago by
Giani.
-
AuthorPosts
-
March 16, 2006 at 4:09 pm #60464
07Ex
KeymasterSa speram ca studentele vor castiga. 😉
March 25, 2006 at 8:10 pm #60465George Apostol
MemberSPORTUL STUDENTESC OMNILOGIC-BIANDRA TARGOVISTE 41-69/DEMONSTRATIE DE FORTA A CAMPIOANELOR!
Sambata, 25 Martie 2006
In sala Intitutului de Medicina din Bucuresti s-a disputat sambata 25 martie, partida dintre Sportul Studentesc Omnilogic Bucuresti si Biandra Livas Targoviste, meci considerat decisiv pentru stabilirea echipei care va termina pe primul loc in clasamantul diviziei A la baschet feminin, la sfarsitul sezonului regulat.Intalnirea a inceput sub semnul echilibrului, ambele combatante parand apasate de miza jocului, astfel ca dupa 5 minute scorul era numai 4 – 5. Primele care si-au revenit au fost oaspetele care au inceput sa se distanteze in special datorita apararii foarte agresive. Iesirea Andreei Carutasu, inlocuita de Predrag Vasici datorita acumularii a 3 greseli personale, dintre care un fault tehnic pentru proteste, a marit degringolada studentelor si diferenta pe tabela de scor, 17-34 in minutul 15.
Semnalul revenirii gzdelor a fost dat, cum era si normal de veterana Svetlana Dragusin, Sportul revenind spectaculos, 31-42 la pauza mare.
Doar un sfert au mai rezistat bucurestencele, 39-50 cu zece minute inaintea finalului, apoi s-au stins, permitand campioanei en-titre sa invinga la 28 de puncte diferenta si sa ia deasemenea un avantaj moral in perspectiva play-off-ului.
Marcatoare:
Sportul studentesc Omnilogic: Svetlana Dragusin 15(1X3); Monica Urse 9; Tijana Zupancic 8(1X3); Mariana Gheorghiu 2; Andreea Carutasu 4; Adriana Pricop 3; Mariana Gheorghiu 2;Biandra Targoviste: Volha Yaroshka(1X2); Alexandra Cutas – 16(3X3); Andreea Csavas 15(3X3); Monika Brosovski 8(1X3); Anca Nitulescu 5; Laura Bocos 4; Erika Bradford 4;
Rezultatele etapei a XX-a feminin:
ICIM Arad – National Iasi 106-25
MAGIC Sibiu – RAPID CFR Marfa Bucuresti 71-63
U Banca Transilvania Cluj-Napoca – CET Govora 39-62
SOMES TIGER Dej – OLIMPIA Bucuresti 21-95
CSU Mihai Eminescu Oradea – a stat
Totalsport
[/img]March 25, 2006 at 8:21 pm #60466George Apostol
Membersper ca la meciul urmator cu echipa din targoviste sa apara in articol castigatoare campionatului Sportul Studentesc
May 16, 2007 at 10:52 am #60467Doru
MemberLuni,14 Mai 2007 Echipa feminina Olimpia Bucuresti s-a clasat pe locul al treilea în Divizia A, dupa ce a învins pe Sportul Studentesc cu scorul de 2-0, în finala mica a întrecerii. Dupa ce miercuri au câstigat primul joc cu 80-58, Carmen Bagiu & Co. au învins ieri Sportul, în deplasare, cu 74-71 (18-21, 20-22, 14-12, 22-16), cea mai buna jucatoare a meciului fiind desemnata Pietra Luan Gay, de la învingatoare. (ProSport)
Trofeul de campioane se întoarce dupa un an la Târgoviste, formatie care si-a luat revansa în fata Aradului. 3-0 la general si al saptelea titlu din istorie a poposit sub Turnul Chindiei. (ProSport)
Pacat ca iar ne-am inecat la mal si am ratat podiumul. 😥 Daca in campionatul trecut macar in sezonul regulat faceam instructie cu Olimpia, ele au castigat din nou finala mica scurt pe 2, chiar daca ultimul meci a fost echilibrat si am condus o mare parte a timpului.
May 16, 2007 at 11:02 am #60468adi
MemberChiar mi-ar facea placere sa merg un meci de baschet al echipelor SSB; sper ca din sezonul viitor vom merge mai multi impreuna sa facem galerie. Poate vom avea acolo satisfactii mai mari decat la fotbal.
Hai sa ne organizam mai din timp !May 16, 2007 at 12:29 pm #60469Doru
Membersatisfactii sunt sanse mari sa vina de la echipa feminina, singura echipa Sportul Studentesc care tine steagul sus si in ultimii 9 ani a ajuns de 8 ori cel putin in semifinalele play-off-ului diviziei A, chiar daca n-a reusit sa mai ia titlul, pentru ca mai mereu incheie cu infrangeri. echipa masculina am impresia ca e cam ciuca batailor prin B.
problema e cu programarile meciurilor, care nu prea sunt publicateMay 16, 2007 at 12:41 pm #60470Tavi
MemberNu uitati de echipa de gimnastica
May 17, 2007 at 3:41 pm #60471Giani
MemberTavi, cred ca te referi la gimnastica ritmica.
May 17, 2007 at 4:33 pm #60472franz_kafka
MemberEu sunt pentru niscai gimnastica ritmica aplicata si catorva dintre jucatorii SS!
May 18, 2007 at 6:53 am #60473May 18, 2007 at 2:52 pm #60474Giani
Member@franz_kafka wrote:
Eu sunt pentru niscai gimnastica ritmica aplicata si catorva dintre jucatorii SS!
Pentru anumiti jucatori as prefera mai degraba artele martiale; cu ei pe post de manechini de antrenament.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.