Campionatul National de Baschet.

Home Forums Sportul Studentesc Sportul Studentesc – Alte sporturi / Other Campionatul National de Baschet.

Viewing 11 posts - 31 through 41 (of 41 total)
  • Author
    07Ex
    Keymaster

Sa speram ca studentele vor castiga. 😉

SPORTUL STUDENTESC OMNILOGIC-BIANDRA TARGOVISTE 41-69/DEMONSTRATIE DE FORTA A CAMPIOANELOR!
    Sambata, 25 Martie 2006

In sala Intitutului de Medicina din Bucuresti s-a disputat sambata 25 martie, partida dintre Sportul Studentesc Omnilogic Bucuresti si Biandra Livas Targoviste, meci considerat decisiv pentru stabilirea echipei care va termina pe primul loc in clasamantul diviziei A la baschet feminin, la sfarsitul sezonului regulat.

Intalnirea a inceput sub semnul echilibrului, ambele combatante parand apasate de miza jocului, astfel ca dupa 5 minute scorul era numai 4 – 5. Primele care si-au revenit au fost oaspetele care au inceput sa se distanteze in special datorita apararii foarte agresive. Iesirea Andreei Carutasu, inlocuita de Predrag Vasici datorita acumularii a 3 greseli personale, dintre care un fault tehnic pentru proteste, a marit degringolada studentelor si diferenta pe tabela de scor, 17-34 in minutul 15.
    Semnalul revenirii gzdelor a fost dat, cum era si normal de veterana Svetlana Dragusin, Sportul revenind spectaculos, 31-42 la pauza mare.
    Doar un sfert au mai rezistat bucurestencele, 39-50 cu zece minute inaintea finalului, apoi s-au stins, permitand campioanei en-titre sa invinga la 28 de puncte diferenta si sa ia deasemenea un avantaj moral in perspectiva play-off-ului.
    Marcatoare:
    Sportul studentesc Omnilogic: Svetlana Dragusin 15(1X3); Monica Urse 9; Tijana Zupancic 8(1X3); Mariana Gheorghiu 2; Andreea Carutasu 4; Adriana Pricop 3; Mariana Gheorghiu 2;

Biandra Targoviste: Volha Yaroshka(1X2); Alexandra Cutas – 16(3X3); Andreea Csavas 15(3X3); Monika Brosovski 8(1X3); Anca Nitulescu 5; Laura Bocos 4; Erika Bradford 4;

Rezultatele etapei a XX-a feminin:

ICIM Arad – National Iasi 106-25

MAGIC Sibiu – RAPID CFR Marfa Bucuresti 71-63

U Banca Transilvania Cluj-Napoca – CET Govora 39-62

SOMES TIGER Dej – OLIMPIA Bucuresti 21-95

CSU Mihai Eminescu Oradea – a stat

Totalsport
    [/img]

sper ca la meciul urmator cu echipa din targoviste sa apara in articol castigatoare campionatului Sportul Studentesc

Doru
    Member

Luni,14 Mai 2007 Echipa feminina Olimpia Bucuresti s-a clasat pe locul al treilea în Divizia A, dupa ce a învins pe Sportul Studentesc cu scorul de 2-0, în finala mica a întrecerii. Dupa ce miercuri au câstigat primul joc cu 80-58, Carmen Bagiu & Co. au învins ieri Sportul, în deplasare, cu 74-71 (18-21, 20-22, 14-12, 22-16), cea mai buna jucatoare a meciului fiind desemnata Pietra Luan Gay, de la învingatoare. (ProSport)

Trofeul de campioane se întoarce dupa un an la Târgoviste, formatie care si-a luat revansa în fata Aradului. 3-0 la general si al saptelea titlu din istorie a poposit sub Turnul Chindiei. (ProSport)

Pacat ca iar ne-am inecat la mal si am ratat podiumul. 😥 Daca in campionatul trecut macar in sezonul regulat faceam instructie cu Olimpia, ele au castigat din nou finala mica scurt pe 2, chiar daca ultimul meci a fost echilibrat si am condus o mare parte a timpului.

adi
    Member

Chiar mi-ar facea placere sa merg un meci de baschet al echipelor SSB; sper ca din sezonul viitor vom merge mai multi impreuna sa facem galerie. Poate vom avea acolo satisfactii mai mari decat la fotbal.
    Hai sa ne organizam mai din timp !

Doru
    Member

satisfactii sunt sanse mari sa vina de la echipa feminina, singura echipa Sportul Studentesc care tine steagul sus si in ultimii 9 ani a ajuns de 8 ori cel putin in semifinalele play-off-ului diviziei A, chiar daca n-a reusit sa mai ia titlul, pentru ca mai mereu incheie cu infrangeri. echipa masculina am impresia ca e cam ciuca batailor prin B.
    problema e cu programarile meciurilor, care nu prea sunt publicate

Tavi
    Member

Nu uitati de echipa de gimnastica

Giani
    Member

Tavi, cred ca te referi la gimnastica ritmica.

franz_kafka
    Member

Eu sunt pentru niscai gimnastica ritmica aplicata si catorva dintre jucatorii SS!

Tavi
    Member

@Giani wrote:

Tavi, cred ca te referi la gimnastica ritmica.

evident :)

Giani
    Member

@franz_kafka wrote:

Eu sunt pentru niscai gimnastica ritmica aplicata si catorva dintre jucatorii SS!

Pentru anumiti jucatori as prefera mai degraba artele martiale; cu ei pe post de manechini de antrenament.

Viewing 11 posts - 31 through 41 (of 41 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.