Cred ca ai vrut sa spui “luptator” si nu “invingator”, Giani, deoarece pana acum am auzit numai discursuri triste si melancolice din gura lui A.Stanga. Si, pana una-alta, nimeni de la Sportul nu are in prezent mentalitate de invingator. 😥
Eu nu am spus nimic de Don Quijote, si nu “insinuez” nimic – ci doar ca A.Stanga a vorbit despre optiunile din viata lui si ca poate alta cale ar fi fost mai rapida spre succesul sportiv si l-ar fi ferit de atatea probleme de sanatate.
Parerea mea este ca noua stea a echipe BIANCO-NERRA este Ionut Tarnacop !!!
Din pacate, Ionut Tarnacop a jucat groaznic in amicalul cu FC Brasov, fiind introdus in repriza a doua si scos inapoi pe banca de rezerve dupa cca 15 minute. 😥
asa e dar e in crestere … lasa-l … o sa vezi ca peste 2-3 ani o sa joace ceva gen torje de la timisoara … dar nici antrenorul nu-l baga decat putin…trebuie sa recunosti…il baga cate o jumatate de repriza sau o repriza in cazuri fericite nici asa …
Fara indoiala no.1 este Andrei Stanga… daca si-ar da seama atat stafful tehnic, cat si colegii de echipa s-ar putea exprima si mai bine in teren… vezi golul egalizator de azi si fazele din care Sportul a marcat in ultimele 4-5 meciuri