Care echipa este rivala Sportului Studentesc?

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Care echipa este rivala Sportului Studentesc?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • Author
    07Ex
    Keymaster

Deschid acest topic cu o intrebare relativ simpla: care echipa, indiferent de divizie, credeti ca este rivala cea mai mare a Sportului Studentesc? Cateva exemle in acest sens ar fi Steaua – Dinamo, Politehnica – UTA, Barcelona – Real, etc.
    V-as ruga insa sa argumentati dece credeti ca echipa aleasa de voi este rivala Sportului Studentesc.

ultrasro
    Member

L-au luat pe Hagi cu japca si au platit dupa 5 ani…

Cand Sportul a intarziat plata pentru Maxim ne-au bagat in Divizia B cu ajutorul lui Mitica

Tavi
    Member

Cel mai puternic atat din punct de vedere sportiv cat si extrasportiv (influenta, investitii, marketing, etc) este Pandurii. Dar ei sunt aproape istorie :)

In A vom avea de infruntat in primul rand mentalitatea juvenila a multora dintre componentii lotului (cati or mai ramane), apoi ar fi de infruntat problemele de natura organizatorica (terenul de “acasa” cu vestiare, scaune, nocturna …), sistemul de stimulente promovat de conducere, Balint s-a plans ca joaca cu stadionul gol dar nimeni din cadrul clubului nu se ocupa de promovarea imaginii echipei, de atragerea persoanelor influente din viata publica bucuresteana mari sustinatori ai echipei noastre, si as mai spune … :(

Personal mi-as dori pentru aceasta echipa sa ajunga de temut nu numai in tara dar si in cupele europene (asa cum am mai fost). As vrea sa ne comparam si sa ne luptam de la egal la egal cu Steaua, Dinamo, Rapid si cu revelatia provinciei (oricare ar fi ea .. ca de la an la an mai apare una apoi se fasaie)

Insa noi nu putem sti ce obiectiv vom avea atat timp cat nici nu vom sti unde jucam acasa, asta daca nu cumva vinde Siman locul!!!!
    👿 👿

ultrasro
    Member

Macar de asta pot sa garantez eu :)

dragos
    Member

rivala noastra fata de care avem de platit o polita este steaua, caci orice datorie se plateste pe lumea asta, nu????
    va veni si ziua aceea……

Giani
    Member

Evident, tarla cu suflatori in pungi care s-au inecat cu rolele de Mentos si ne explica cat de bine este sa mananci sare iodata. Care ar fi motivele:
    1. L-au luat cu japca pe Hagi si au dat cam o treime din banii cuveniti echipelor la care acesta jucase anterior, si asta dupa cinci ani de tziganeala specifica lor pe la UEFA, FIFA, UE, NATO, CAER si Tratatul de la Varsovia.
    2. Pentru ca Gigi e preten de “pahar” cu Seche, il are pe Meme in lot si nici Niculae sau Pinalti nu ii sunt indiferenti. Asa ca a preferat sa ne faca mizerii pentru datoria fatza de Paunescu, urmare a aducerii lui Maxim, si apoi marele conducator de turme a platit la trei luni dupa dead-line cota-parte catre Aurul Brad, fara a fi penalizat. Si asta numai pentru a salva niste echipe de tot penibilul, cu mult mai slabe decat Sportul, dar fatza de care el are oarecare interese, inclusiv prin faptul ca patronii sunt mari baroni locali.
    3. Cat timp vor exista astia, in fotbalul romanesc nu va exista performanta.

07Ex
    Keymaster

Inteleg ce vreti sa spuneti voi. Steaua este fara indoiala o echipa fata de care cred ca noi toti avem cate ceva impotriva, dar nu cred ca este rivala noastra in adevaratul sens al cuvantului.

Ma gandesc in primul rand la faptul ca in afara de cateva meciuri sporadice in anii 80, cateva in anii 90, si pe urma in primul an cand am promovat din nou in A noi nu prea i-am batut pe Steaua de prea multe ori. Galeriile celor 2 echipe nu au mai nimic unii cu altii asa cum o au galeriile Stelei cu Dinamo, UTA-ei cu Poli, etc.

Parerea mea e ca in afara de anul asta de departe Pandurii au fost rivalul # 1. In ultimii 3 ani cred ca Farul a fost rivala noastra. Totul a inceput in anul cand si noi si Farul eram in B. Pe urma am promovat si noi si ei iar in A ne-au batut de 2 ori in Regie, si ne-au batut la scor.

In anii 80 de departe Steaua era rivala #1 dar la vremea respectiva si noi si ei trageam la titlu.

Voi ce parere aveti?

rhcp
    Member

Hagi a vrut sa plece de la Sportu’ nu l-a fortat nimeni. Era intr-un moment al carierei in care Sportul nu-i mai putea oferi nimic deosebit.
    Marea rivala pe moment este Steaua pentru misculatiile de gen Jiji- Mitica – Seche, care au dus la suspendarea meciului cu Bacau anul trecut, asa ca sper sa-i batem acolo unde-i doare mai rau, in Ghencea.

Totusi sa nu uitam de Sile, ma astept la ce e mai rau de la el in vara asta, vanzare de jucatori, poate chiar de loc de A, amatori exista….

ion
    Member

Ca sustinator destul de vechi pot spune ca nu exista nici o echipa cu care noi sa fi avut inclestari pe viata si pe moarte gen Steaua-Dinamo (atunci cind se joaca pe bune)sau Arad-Timisoara etc etc…Mici frecusuri avem cu Craiova si Pitestiul care vor sa ne bata pe unde ne prind indiferent ca au sau nu motiv…Si poate ar mai fi dar parerea mea este ca acum s-a stins o relatie de “amicitie “cu Dinamo pe care noi o cam bateam si uneori urit iar ei ca sa cistige veneau cu ordin sau aranjamente .Asa cum s-a mai spus in acest moment cel mai mare rival este Siman care prin declaratii si fapte atenteaza la situatia echipei .Nu dovedeste de loc ca ar tine la echipa si la ce o inconjoara si nu face nici un efort sa-i imbunatateasca imaginea sau performanta…Merge la limita suportabilului si orice face, face doar in interesul personal…Dar din pacate el nu joaca cu Sportu ,nu este o echipa,este un personaj real negativ deci nu-l putem considera rival ci probabil dusman

Tavi
    Member

Farul Constanta (pt ca au strigat “Nasii lui Sportu’! Noi suntem nasii lui Sportu’! 👿 )

Ne-au cam capacit in Regie in ultimele doua meciuri :(

Ultras
    Member

Craiova. Stiti de ce…

07Ex
    Keymaster

Nu stiu, dece? Este din cauza meciului ala din anii 80 cand au iesit de pe teren oltenii in min.87 dupa ce le-am dat gol?
    Sau poate o fi datorita meciului pe care l-am castigat noi la Craiova 2-1 cu cantec dupa ce a dat Tom Cristea gol in min 90? Chiar nu stiu dece.

Ultras
    Member

De d-aia! Ca la olteni 😈

Daphix_
    Member

Interesant poll. Totusi din cate stiu eu si din ce a-ti scris voi, imi pare ca SS nu are o rivala traditionala. Sunt divergente cu Steaua, dar cam atat.

Inamicul traditional, din punct de vedere sportiv se “manifesta” altfel. Timisorenii au venit cu un sicriu odata la Arad, deoarece daca pierdea UTA acel meci cu ei, retrograda. Apoi imi spunea cineva ca a fost un meci la Timisoara in care UTA nu avea obiectiv iar Poli trebuia sa castige ca sa ramana in A. Normal, UTA a facut egal si a trimis pe Poli in B. :D
    Acu’ (deja) 2 sezoane cand a fost acel 3-4 (2-0)de la Timisoara, au fost batai pe teren, in tribune, si inafara lor, bine asta nu e un motiv de lauda, din contra. Si mai cate povesti ar fi… nu le mai reproduc acum.
    Poli mai au ce au de impartit cu Dinamo, dar inamicul lor cel mai “de pret” tot UTA ramane, iar meciurile directe, aici vroiam sa ajung, sunt traite la nivelul unei finale de CL. Cand am avut meciul cu Poli de la Timisoara, nu am putut sa dorm 2 nopti premergatoare meciului. Cam asta e… nebunia. Nebunie frumoasa 🙄

ultrasro
    Member

Mai ales ca eu am tinut cu Steaua pana la un meci in Regie, 2-1 pentru Sportul, cu Mircea Sandu nasind Steaua…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • The forum ‘Sezon 2003-2004 Season – Divizia B’ is closed to new topics and replies.