Cascadorii rasului

Home Forums General Football Fotbal Extern / World Football Cascadorii rasului

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 37 total)
  • Author
    Tavi
    Member
    Zibling
    Member

Iata aici un calup de imagini pe “Cascadorii rasului”, insa pe un site international de renume. In plus, cu stupoare am descoperit ca fix ultima fotografie este din Regie… 8) Si, uite asa, Sportul a scos capul in lume in vara anului 2006, datorita spectatorilor clandestini de la meciul Sportul-Steaua (cand s-a facut accesul pe baza de bilete).

http://my.mmoabc.com/article/Michael/1841/The-Funniest-Moments-in-Sports.html?login=no

Giani
    Member

Lasa ca a prins bine faptul ca s-au autoexilat pe terasa blocului de zgarciti ce sunt, ca altfel nu mai aveam loc de ei pe propriul stadion.

07Ex
    Keymaster

Am vazut si eu mai de mult aceste imagini. Intr-adevar marfa, mai ales ca una din ele este facuta la noi in Regie. 😆

dragos
    Member

in ultimele etape din liga lu’ mitica, s-au marcat cateva tonto-goluri, care cu siguranta, au facut ocolul lumii (poli tim – otelul; uta – “u” cluj etc) 😆

Zibling
    Member

@dragos wrote:

in ultimele etape din liga lu’ mitica, s-au marcat cateva tonto-goluri, care cu siguranta, au facut ocolul lumii (poli tim – otelul; uta – “u” cluj etc) 😆

La Bragadiru-Otelul stiu ca a fost autogolul ala penibil al galatenilor, insa nu stiu ce s-a intamplat la meciul UTA-U Cluj?

dragos
    Member

@Zibling wrote:

@dragos wrote:

La Bragadiru-Otelul stiu ca a fost autogolul ala penibil al galatenilor, insa nu stiu ce s-a intamplat la meciul UTA-U Cluj?

coreeanu’ Park a marcat cam de la jumatatea terenului, evident cu largul concurs al portarului……. 😆 😆 😆 😆 😆 😆

Zibling
    Member

Asta a fost autogolul Otelului. Sa nu spui ca ambele autogoluri au fost de la mijlocului terenului ca nu te cred?!?!

dragos
    Member

@Zibling wrote:

Asta a fost autogolul Otelului. Sa nu spui ca ambele autogoluri au fost de la mijlocului terenului ca nu te cred?!?!

coreeanul Park a marcat pentru “U” Cluj in partida UTA-U Cluj…..
    Costin (otelul) si-a inscris un autogol de toata frumusetea (poli tim – otelul 4-1)…..

dragos
    Member

E.Dolha, care activeaza in campionatul polonez (L.Poznan), a reusit, intr-un meci disputat recent, o gafa memorabila. 😆 😆

Faza memorabila in campionatul Poloniei! Emilian Dolha, portarul lui Lech Poznan, a luat un gol demn de cascadorii rasului. A vrut sa degajeze mingea, s-a razgandit, a lasat-o din maini si a vrut sa iasa din careu cu balonul la picior, insa atacantul celor de la LKS Lodz i-a furat mingea si a inscris in poarta goala.

http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-3031092-video-portarul-emilian-dolha-incasat-gol-demn-cascadorii-rasului.htm

07Ex
    Keymaster

Marfa golul!

M-a surprins insa cata lume era in tribune la meciul asta din Polonia. La noi abia vin 100-200 de spectatori iar la astia tribuna a II-a era plina ochi.

dragos
    Member

http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-3042756-video-despartire-galeti-apa-intre-kahn-colegii-bayern.htm

VIDEO Despartire cu galeti cu apa intre Kahn si colegii de la Bayern
    de Vlad Epurescu HotNews.ro
    Luni, 19 mai 2008, 15:24 Sport | Fotbal

Kahn, “imbaiat” in parcarea clubului
    Foto: YouTube Oliver Kahn s-a despartit de Bayern Munchen iar colegii sai s-au gandit sa ii faca un cadou inedit de despartire. Ribery si Van Buyten i-au turnat doua galeti pline cu apa in cap. Van Bommel l-a atras in parcarea stadionului iar cei doi, de pe acoperisul unei cladiri, l-au facut fleasca. Kahn a fugit insa… Stiind apetitul lui Oli pentru glume, oare cum o fi reactionat?

Zibling
    Member

Hai sa-i facem si noi un astfel de cadou lui Adrian Falub. Dar, as prefera sa fie cu smoala… insa, trebuie sa si plece, deoarece exista marele risc ca Siman sa fie multumit de antrenorul clujean 😯

dragos
    Member

CEA MAI TARE FAZA:
    http://www.sport.ro/video/caterinca-portar-cu-orbul-gainii-vezi-ce-gol-a-luat.html?autoplay=true
    :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

dragos
    Member
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 37 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.