Cazul Maxim!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 282 total)
  • Author
    Anonymous
    Member

😥
    Se pare ca Becali nu mai are rabdare si cum nu a ajuns la niciun acord cu Siman (in legatura cu cedarea lui Bucur sau Dinita pentru a stinge datoria de 150.000) va depune luni memoriu la Liga cerind depunctarea!
    La cite puncte avem asta ne mai lipseste.

Avind in vedere prietenia Gigi Becali- Dragomir, poate totusi depunerea memoriului se va amina cistiginduse in schimb un vot pentru Dragomir…

Oricum ar fi situatia nu-i deloc roza! (daca nu dispunem in situatia asta relativ disperata de 150.000 cu care sa acoperim datoria si sa ne vedem de treaba).
    Speranta ca vom vinde un jucator “important” in Rusia nu-i o solutie!

Radu Dobrin
    Member

“FC Steaua Bucuresti a depus ieri la sediul LPF un memoriu impotriva clubului Sportul Studentesc, in care solicita achitarea sumei de 150.000 de dolari, pe care gruparea din Regie o datoreaza in urma transferului lui Florin Maxim. Principalul finantator al AFC Steaua si viitorul actionar majoritar al SC Steaua SA, Gigi Becali, a declarat ca nu s-a inteles cu patronul Sportului, Vasile Siman, in privinta transferului la gruparea “militara” a lui Laurentiu Dinita in contul acestei sume. “Siman n-a vrut sa-l lase pe Dinita la Steaua si, asa cum l-am dat pe Maxim la Sportul, tot asa dorim si noi banii pe el”, a spus Becali.”

are clubul banii astia?

07Ex
    Keymaster

Pai sa speram ca Siman are banii astia ca altfel e de rau. Cred insa ca are bani ca doar l-a dat pe Necsulescu la Serif. Cat o fi luat pe el?

Anonymous
    Member

Sa va explic: BECALI nu prea are ce face cu 150.000 de paraiashi. Nu sta el in banii astia.

Prin chestia asta ii forteaza mana lui Siman sa-l dea pe Dinitza….q.e.d.

P.S. Sau poate scoate Siman bani de la saltea. Sincer, a indoiesc. Mai bine plateste in natura.

Anonymous
    Member

ATATA TIMP CAT SPORTU’ NU FACE PARTE DIN HIGH SOCIETY (vezi CCA, Cainii Rosii, etc.), NI SE POATE INTAMPLA ORICE, ORICAND. E AL NAIBII DE TRIST, DAR ASTA-I REALITATEA 😥

Anonymous
    Member

@EDDIE wrote:

ATATA TIMP CAT SPORTU’ NU FACE PARTE DIN HIGH SOCIETY (vezi CCA, Cainii Rosii, etc.), NI SE POATE INTAMPLA ORICE, ORICAND. E AL NAIBII DE TRIST, DAR ASTA-I REALITATEA 😥

Imi pare rau. Daca Sportul ar fi la 10 puncte in fata Rapidului, ar fi in High Society!

Nu cred ca sunt alti vinovati de situatie in afara de oficialii clubului. Imi pare rau sa spun! Nimeni altcineva nu e de vina! E vinovat corleone ca sportul are datorii? Imi pare rau! E vinovat gigi ca sportul are sa-i dea bani?

Cand esti “mic”, nu te joci cu greii!!! Ca apar probleme! Si te executa! Ca sa nu se mai impiedice de tine si alta data!!! 😈

07Ex
    Keymaster

Nu va impacientati ca nu vom fi depunctati. Cititi articolul asta din ziarul Gardianul: http://www.gardianul.ro/articol.php?a=sport2003022802.xml

Anonymous
    Member

Piacenza are sa-i mai dea 600 000 Euro lui Litex Loveci pentru Patrascu. Iar Litex trebuie sa-i dea lui Sportul 30% din acesti bani adica 180 000 euro. Cazul a ajuns la UEFA dar treneaza asa cum va trena si datoria noastra fata de Steaua. Deci nu avem dat de dat ci chiar avem de luat 30 000 de euro dolari!!!

Bau!!!

dragos
    Member

ar fi bine sa fie asa……….. atunci putem spune: BAI, AM CU CE, BA!!!!
    mai vedem….

dragos
    Member

Don Corleone a salvat clubul de penalizarea ceruta de steaua…..
    s-a amanat cu inca 7 zile, iar dupa, aceea incepe depunctarea.
    este bine ca “ne-a pus” o vorba buna la becali???
    oricum, clubul a fost pro schimbarii lui nea mitica….asa ca……
    oricum, cred ca ne va “lovi” cu arbitrii si nu numai pe noi, ci pe toti cei care au fost pro schimbarii….dar, in timp….
    oricum, realitatea este ca NU avem bani si iar, vor face baietii greva si nu vor juca;
    lipsa banilor, de fapt nu mai este o surpriza la noi…este daca vreti o “normalitate” cruda…..

07Ex
    Keymaster

Vad ca Siman cica ar vrea sa plateasca datoria de $150000 Stelei dar nu are cui!!! 😮

dragos
    Member

ieri a expirat termenul limita de achitare a datoriilor catre steaua!!!
    ce se mai aude??? chiar ne vor depuncta??? sper ca nu!!!!

webmaster
    Keymaster

N-am auzit nimic nou dar sper sa nu se ajunga la depunctare ca e de rau.

Anonymous
    Member

Am inteles ca se judeca astazi la Liga cu depunctarea (13 martie)

Anonymous
    Member

Din cauza desfiintarii vechiului club Steaua se pare ca nu mai trebuie sa-i dam bani lui Becali ci lui Paunescu. Astfel cum acesta din urma nu mai reprezinta nimic pentru liga Paunescu se pare ca se va certa cu noi pentru bani prin tribunale. Acest fapt se datoreaza unei stratageme a lui Becali care trebuia sa-i dea niste bani lui Paunescu si a prefarat sa-i dea datoria Sportului in schimb. Este foarte ciudat dar asta am aflat eu de la cineva mai informat ca ar problema de fapt!!!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 282 total)
  • The topic ‘Cazul Maxim!’ is closed to new replies.