Home › Forums › Archive › Sezon 2002-2003 Season – Divizia A › Cazul Maxim!
- This topic has 281 replies, 20 voices, and was last updated 20 years, 4 months ago by
Radu Dobrin.
-
AuthorPosts
-
May 22, 2003 at 10:38 am #51717
Tavi
Memberabia astept sa joc pe “mormantul” lu’ mitica … nu ala adevarat ca nu doresc asta nici dushmanilor … da’ se va alege odata praful de el ca si conducator … si atunci sa vezi ce soclu din flegmele primite o sa isi faca ….
May 22, 2003 at 1:58 pm #51718Giani
MemberBingo! Exact la asta vroiam sa ajung. Nu de alta, dar prea s-a batut moneda pe erori de management si alte prostii de genul asta. Si de fapt explicatia este una singura, mitica nu ne vrea.
May 22, 2003 at 2:24 pm #51719Giani
Memberpe http://www.gazetasporturilor.ro poll-ul zilei este:
“Are dreptate V. Siman cind spune ca s-a urmarit retrogradarea Sportului?”Hai sa ne expunem punctul de vedere. Scorul actual este de 48 (DA) – 52 (NU)
May 22, 2003 at 2:49 pm #51720multi
MemberOk , am bagat si eu un “da” si am facut scorul 48 si ceva la 51 si altceva.
Interesant mi s-a parut sa citesc comentariile cititorilor si sa vad ca – incerc sa fiu obiectiv – asa cum m-am asteptat , Siman e acuzat aproape de peste tot de parca ar posta comentarii numai prietenul nostru Cezar… 😆
Sigur ca e parerea cvasi-generala , chiar si recunoscuta , macar cu jumatate de gura , pana si in randul suporterilor Sportului (cum ca datoria e datorie si trebuie platita ) dar principala problema , cea alegalitatii sau ilegalitatii sanctionarii Sportului ramane de discutat pe altadata…
Ori aici eu nu pot fi decat adeptul principiului ca o trebui legea respectata in spiritul ei dar in mod sigur trebuie sa te tii de litera acesteia !
Si daca situatia face ca Siman sa aiba act ca datoreaza la Paunescu (care nu-i club de fotbal afiliat la liga…) legea e de parte lui Siman indiferent cat de moral sau nu este sa nu plateasca…May 22, 2003 at 3:40 pm #51721Ultras
MemberS-a anuntat si la Radio ca astazi la Liga Sportul si Steaua au ajuns la o intelegere. Mazilu este de astazi jucatorul Stelei.
Singura explicatie pentru aceasta intarziere (se puteau intelege inca de luni) este negocierea sumei pentru care a fost transferat Mazilu. Cine o fi cedat? Siman sau Becali? Eu cred ca Becali!
May 22, 2003 at 3:53 pm #51722Ultras
MemberRectific:
La prima s-au dat urmatoarele declaratii:
Dragomir: L-am invatat pe Siman cum sa procedeze si am primit o hartie de la Sportul prin care se confirma ca litigiul s-a incheiat.
Siman: Litigiul cu Steaua este de mult incheiat indiferent ce spune domnul Dragomir. Datoria pe care o avem este catre Viorel Paunescu si nu catre Steaua. Mazilu este jucatorul Sportului si asa va ramane.
Becali: Am dat posibilitatea Sportului de a juca sambata. Daca pana maine nu primesc 150.000 $ Mazilu este jucatorul lui Steaua.PS. Aceeasi situatie care exista luni, cu exceptia ca sambata ne vedem in Ghencea la meci.
May 22, 2003 at 3:53 pm #5172307Ex
KeymasterDeci asta inseamna ca jucam sigur meciul cu Steaua, nu? Dar de meciul cu Bacaul ce se mai aude? Il vor reprograma sau gata, am pierdut la masa verde si cu asta basta?
May 22, 2003 at 3:59 pm #51724Ultras
MemberNu s-a pomenit nimic de Bacau. Dar Siman o tine pe a lui ca nu am avut nici un litigiu cu Steaua, pentru ca datoria este catre Viorel Paunescu
May 22, 2003 at 4:00 pm #5172507Ex
KeymasterEu tot nu inteleg cum de asa ceva este posibil! Pai daca ce face Dragomir este ilegal cum de NIMENI nu face nimic sa-l opreasca, mai ales daca exista ceva in scris?
May 22, 2003 at 4:03 pm #51726multi
MemberSiman asta ori e nebun complet ori o sa ne faca sa ne scoatem palaria in fata lui ! Asa caposenie n-am mai vazut ! Sper ca nu-i nebun !….
May 22, 2003 at 4:08 pm #51727multi
MemberAloo , domnu’ SIR ! In ce judet e mississauga aia ?!? Aici e Romania , frate , TOTUL e posibil !
May 22, 2003 at 4:17 pm #51728Giani
MemberSincer, Siman nu pare tulbure la priviri si nici nu are idei fixe. Deci e foarte sanatos
May 22, 2003 at 4:27 pm #51729Ultras
MemberSiman nu are privirea tulbure, dar idei fixe are destule, cam 2 tone jumate
May 22, 2003 at 5:28 pm #51730cameliu
MemberMulti, vezi ca domnu’ SIR e webmasteru!
Si daca forumul asta si http://www.sportulstudentesc.com exista, e datorita lui!In rest Cazimir, sa stii ca intradevar in Romania totul e posibil. Mitica face si desface ce vrea el, de’, oricum e si parlamentar, deci are imunitate… la cinste!
May 22, 2003 at 5:38 pm #51731multi
MemberPoate nu s-a vazut destul de bine zambetul cu care il “apostrofam ” pe domnul SiR…. Sigur ca stiu cine este , ii multumesc din suflet pentru eforturile facute , vad si cu proprii ochi in ce “judet” e Mississauga ….
Toata fraza n-a vrut sa fie decat bascalia pe care simt nevoia s-o fac atunci cand vine vorba de starea de lucruri din tara asta ! (ca sa nu ma enervez de fiecare data !)
Daca, deci , nu-i clar inca … n-am pus nici un pic de ireverentiozitate in textul de mai sus… -
AuthorPosts
- The topic ‘Cazul Maxim!’ is closed to new replies.