Cazul Maxim!

Viewing 15 posts - 121 through 135 (of 282 total)
  • Author
    Anonymous
    Member

1) Dragos, nu cred ca este rusinos ca am retrogradat la masa verde.
    Nu-i rusinos ca nu ai bani.

2) Mai rusinos este sa faci balaturi. In A sau B , Sportul tot va exista!!! Ca la unii jucatori nu le convine …sa plece. Or sa vina altii. Sincer, numai Dinita si Paduret pot juca titulari la Steaua, dinamo, Rapid….

3) Siman este numai o pagina din istoria Sportului. Ca aceasta pagina e mai mult neagra decat alba…..nu putem spune acum ca nu detinem toate informatiile.

4) Balaturi +dopari acoperite, sincer nu cred ca Dragomir doreste sa ne retrogradeze asa!! Nu uitati i Romania toate legile sunt interpretabile, suntem tara lui Caragiale.

🙄

dragos
    Member

ni s-au TAIAT aripile – practic, ni s-a refuzat lupta pana la capat!!!
    jucatorii, cred ca in momentul de fata, au psihicul la pamant!!!!
    siman trebuia sa mai lase orgoliile deoparte si sa gaseasca o cale de mijloc.
    INTRAM IN ISTORIE!!!!!!!!!

Tavi
    Member

treaba cu siman si cu plata ar trebui bagata la categoria Strange Cosmos 😆

Giani
    Member

Sau poate nu… Ramane de urmarit circul care va iesi.

Giani
    Member

Cu e Cezare??? Cine e tampitul??? Siman? ca nu vrea sa “puna botul” la toate magariile din fotbalul romanesc sau cretinii care se cred mari smecheri si cred ca isi pot permite sa faca orice????

cameliu
    Member

Asta din ce scrie presa! (Ziua, Ev de simbata) Va dati seama ca e in joc retrogradarea lui Sechelariu! Intrebare: Cind au fost platiti banii: joi sau vineri!
    Daca doar vineri raminem cu punctele luate!
    Daca joi pt a juca meciul avem mult de luptat cu dobitocii!

Anonymous
    Member

Cam greu sa te lupti cu atacul PDSR
    Hrebe-Seche

Astia plus altii cu distrus(pradat) Romania, sper ca nu vor distruge si Sportul.
    E plina tara asta de jigodii !

😈

Anonymous
    Member

Da-i dracului , important este ca ne-am aparat mai mult decat elegant !
    Noi eram retrogradati inca din iarna , de cand a zis-o Mitica… Credeti ca un meci cu Bacaul ne-ar fi fost la indemana sa-l castigam ?!? Daca numar punctele pe care le-am pierdut pe mana arbitrilor constat ca fara banditi din astia trageam la campionat!
    Dupa jaful de pe Dinamo mai spera cineva ca meciurile noastre vor fi corect arbitrate ? Baietii nu mai au nici o rusine…Asa ca mai bine ca , intr-un fel sau altul , cu bani sau cu Mazilu (pe care il regret ) ne-am platit datoria si le-am si dat peste nas maimutoilor.
    Revenind la datorii…cica Siman nu plateste nimic jucatorilor. De unde s-au strins 40 de miliarde impozite pe salarii in ultimii 3 ani ?!?
    Sa fim seriosi : Siman n-a vrut sau n-a putut sa intre in Cooperativa si pentru asta retrogradam , nu pentru altceva…
    Oricum , mai bine la matineu decat in cocina !

cameliu
    Member

2 intrebari!

1. Ce cauta Chivorchian la LPF la luarea deciziei!? De unde stia ce si cum si la ce ora se discuta acolo???????????????????????????????????????
    Traiasca parditul si conducatorii lui!
    2. In ce serie vom juca? Se vor face 3 serii de B! Asa ca o sa fie plin de noi echipe prin B! Probleme de promovare n-ar trebui sa fie, daca pastram vreo 75% din lot, defilam!

Si altceva:
    Daca astazi Otelul sau Poli nu vor bate acasa chiar si cu 0-3 asta cu Bacaul (daca nu vom juca meciul) daca batem la Steaua am fi la baraj! Daca Craiova sau Astra ar bate chiar azi, un egal cu Steaua ne-ar duce la baraj (consider victorie cu FC Arges in ultima etapa)!

Anonymous
    Member

Am inteles ca ai vrut sa zici traiasca partidul si nu te corectez decat ca sa-ti dau dreptate intrutotul!
    Asa cum am mai zis , sper ca Siman sa nu fie singur in fata hienelor si in conditiile astea mai putem discuta si de salvarea directa (repet , cu conditia sa ne imaginam ca vom fi lasati sa batem pe teren si cu armele fotbalului pe cine avem de batut – si includ si steaua aici…)
    Mi-e groaza , insa , de rezultatele de azi si , mai mult , de tratamentul de care vom avea parte chiar daca vom fi “lasati” sa jucam.

Ultras
    Member

ASOCIAŢIA SUPORTERILOR
    „SPORTUL STUDENŢESC”

PROTEST

Asociaţia Suporterilor „Sportul Studenţesc” protestează faţă de modul abuziv în care F.R.F. şi L.P.F. au procedat prin neprogramarea meciului dintre Sportul Studenţesc şi FCM Bacău. Considerăm că, indiferent de motiv, aceste foruri trebuiau să acorde dreptul echipei de fotbal Sportul Studenţesc de a-şi apăra şansele în teren, iar după ultima etapă de campionat să adopte măsurile necesare. Nu înţelegem nici logica implicării F.R.F. şi L.P.F. în litigiul dintre CF Sportul Studenţesc şi o persoană fizică (Viorel Păunescu) pentru că în acest mod se creează un precedent periculos. Astfel, cluburile care au datorii către firme sau persoane, fără legătură cu fotbalul, vor fi sancţionate prin neprogramarea meciurilor.
    Ca urmare, Asociaţia Suporterilor „Sportul Studenţesc” va organiza luni, 19 mai 2003, o acţiune de pichetare în faţa sediului Ligii Profesioniste de Fotbal, din strada Mihai Eminescu nr.47, începând cu ora 11.00.

Ovidiu Alboiu
    Preşedinte al A.S.S.S.

PS. Pana acum am transmis fax la ProSport, MediaFax, TVR, ProTv, Realitatea TV, Prima TV, Evenimantul Zilei si Libertatea.

Pentru luni la ora 11, la pichet s-au anuntat Ovidiu, Florin, Giani, George si Viorel. Andrei va veni si el daca ii permite programul.
    Intalnirea este la coloanele de la Romana la ora 10.30.
    Cine are timp sa vina!

ultrasro
    Member

ACUM AU SCOS ULTIMA PORCARIE CA TREBUIE SA AVEM ORDIN DE PLATA CATRE O PERSOANA FIZICA EMIS DE O BANCA. DACA ERA JUCATOR LA SCHIMB CUM NAIBA SA EMITA BANCA ORDIN DE PLATA DOBITOCILOR SI CANALIILOR DE LA lpf!!!!

Ultras
    Member

Raspunde la telefon ca te sun de 3 ore

razvanR
    Member

In “Nationalul” de azi, paunescu spune ca litigiul dintre steaua si sportul s-a incheiat. Tot el spune ca va trimite o comunicare la liga unde va spune ca litigiul a fost stins pe 17 mai la ora 17. Sper ca sie o eroare a celor de la National, de fapt paunescu sa fi spus ca este vorba de 15 mai la ora 17.

Ultras
    Member

Razvan, poti veni maine la liga?

Viewing 15 posts - 121 through 135 (of 282 total)
  • The topic ‘Cazul Maxim!’ is closed to new replies.