Ce echipa va promova in 2008 din Seria 1 B?

Home Forums Archive Sezon 2007-2008 Season – Liga II Ce echipa va promova in 2008 din Seria 1 B?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 53 total)
  • Author
    cameliu
    Member

Votati cite 2 echipe!

Zibling
    Member

Cum sa votez 2 echipe? A doua oara nu se mai poate!

cameliu
    Member

@Zibling wrote:

Cum sa votez 2 echipe? A doua oara nu se mai poate!

Am observat… Sper sa putem modifica poll-ul ca de promovat promoveaza 2…

07Ex
    Keymaster

@cameliu wrote:

Am observat… Sper sa putem modifica poll-ul ca de promovat promoveaza 2…

Din pacate pe forumul acesta nu se poate pune un chestionar la care sa se poata vota 2 optiuni. 😥

Tavi
    Member

si spunem simplu: Sportul si Studentesc :)

urmeaza un an cu furaciuni majore in B … anul trecut a fost experimental
    coroborat cu politica de transferuri a lui Siman si cu ce am aratat pana acum ar trebui modificat poll-ul in “picam in C?” cu optiunile:
    – da,
    – nu,
    – poate, si
    – e bine si acolo (pentru cei mai optimisti din fire).

Giani
    Member

Promoveaza cele mai bune doua echipe: Sportul si Delta Tulcea.

Zibling
    Member

Da, da, sigur. Veneau marmotele in zbor. Delta Tulcea sunt rupti in 2, la fel cum am fost noi cand nu am primit licenta si am fost retrogradati. Aceeasi situatie de moral si de lot. Deci, ce te-ar face, Giani, sa crezi ca ei s-ar descurca mai bine ca noi sezonul trecut?

Giani
    Member

Hai sa vedem. Doar nu or promova spalatorii de bani din Brasov sau concitadinii mei, aia fara suporteri si stadion. Sau te pomenesti ca mizezi pe Dinamo XVI…

Zibling
    Member

Dinamo 2 nu poate promova, dar poate obtine un loc 1-2, si… precum in Spania sau Germania, vor promova echipele din urma ei.

Insa, legat de FC Brasov, sunt sfori deja trase sa ajunga in Liga I. Sunt mult prea multi bani bagati la mijloc, iar I.Niculae nu mai are prea multa rabdare… va face pasi repezi… din pacate pt noi, suporterii Sportului. 😥

rapid19pancu
    Member

eu zic ca Sportul si Fc Brasov vor promova dar mi-as dorii sa promiveze Sportul si Progresul Bucuresti (fost FC NATIONAL) echipele astea chiar MERITA sa joace in LIGA I ce sa caute Buzaul in Liga I ???

Radu Dobrin
    Member

@Zibling wrote:

Insa, legat de FC Brasov, sunt sfori deja trase sa ajunga in Liga I. Sunt mult prea multi bani bagati la mijloc, iar I.Niculae nu mai are prea multa rabdare… va face pasi repezi… din pacate pt noi, suporterii Sportului. 😥

Pe teren sint mingi, nu sfori. Necazul e ca ai nostrii au probleme sa le bage in poarta si de la 11m. Atit timp cit noi batem tot ce ne intra in teren, promovam. Daca nu, nu.

PAi si daca batem tot. florin *ulea(prietenii stiu de ce 😆 ) si ham ham lupescu + mirciulica sandu prin intermediul lui duru comisaru o sa zica ca nu avem nocturna, boi la caruta si cine stie ce altceva si to in b jucam.

Zibling
    Member

@cristiansportul wrote:

PAi si daca batem tot. florin *ulea(prietenii stiu de ce 😆 ) si ham ham lupescu + mirciulica sandu prin intermediul lui duru comisaru o sa zica ca nu avem nocturna, boi la caruta si cine stie ce altceva si to in b jucam.

Toti gandim la fel, dar… speranta moare pen-ultima. 😥

stefan
    Member

@rapid19pancu wrote:

eu zic ca Sportul si Fc Brasov vor promova dar mi-as dorii sa promiveze Sportul si Progresul Bucuresti (fost FC NATIONAL) echipele astea chiar MERITA sa joace in LIGA I ce sa caute Buzaul in Liga I ???

Eu zic ca Sportul si Progresul ar trebui sa fuzioneze. e din ce in ce mai putin loc sub soarele bucurestilor. S-ar ptea numi Bucharest United, nume de liga campionilor 😆

Zibling
    Member

@stefan wrote:

Eu zic ca Sportul si Progresul ar trebui sa fuzioneze. e din ce in ce mai putin loc sub soarele bucurestilor. S-ar ptea numi Bucharest United, nume de liga campionilor 😆

Da-ti palme. Daca se va intampla asa ceva, ma las de mersul pe stadioanele din Romania. Ar fi culmea sa se ingroape astfel un club cu traditie. :(

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 53 total)
  • The forum ‘Sezon 2007-2008 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.