Home › Forums › Archive › Sezon 2007-2008 Season – Liga II › Ce echipa va promova in 2008 din Seria 1 B?
- This topic has 52 replies, 14 voices, and was last updated 14 years, 11 months ago by
07Ex.
-
AuthorPosts
-
July 10, 2007 at 7:41 pm #50616
cameliu
MemberVotati cite 2 echipe!
July 10, 2007 at 8:25 pm #79567Zibling
MemberCum sa votez 2 echipe? A doua oara nu se mai poate!
July 11, 2007 at 9:56 am #79568cameliu
Member@Zibling wrote:
Cum sa votez 2 echipe? A doua oara nu se mai poate!
Am observat… Sper sa putem modifica poll-ul ca de promovat promoveaza 2…
July 11, 2007 at 12:45 pm #7956907Ex
Keymaster@cameliu wrote:
Am observat… Sper sa putem modifica poll-ul ca de promovat promoveaza 2…
Din pacate pe forumul acesta nu se poate pune un chestionar la care sa se poata vota 2 optiuni. 😥
July 11, 2007 at 1:10 pm #79570Tavi
Membersi spunem simplu: Sportul si Studentesc
urmeaza un an cu furaciuni majore in B … anul trecut a fost experimental
coroborat cu politica de transferuri a lui Siman si cu ce am aratat pana acum ar trebui modificat poll-ul in “picam in C?” cu optiunile:
– da,
– nu,
– poate, si
– e bine si acolo (pentru cei mai optimisti din fire).July 17, 2007 at 5:37 pm #79571Giani
MemberPromoveaza cele mai bune doua echipe: Sportul si Delta Tulcea.
July 19, 2007 at 8:45 am #79572Zibling
MemberDa, da, sigur. Veneau marmotele in zbor. Delta Tulcea sunt rupti in 2, la fel cum am fost noi cand nu am primit licenta si am fost retrogradati. Aceeasi situatie de moral si de lot. Deci, ce te-ar face, Giani, sa crezi ca ei s-ar descurca mai bine ca noi sezonul trecut?
July 23, 2007 at 4:20 pm #79573Giani
MemberHai sa vedem. Doar nu or promova spalatorii de bani din Brasov sau concitadinii mei, aia fara suporteri si stadion. Sau te pomenesti ca mizezi pe Dinamo XVI…
July 24, 2007 at 9:50 pm #79574Zibling
MemberDinamo 2 nu poate promova, dar poate obtine un loc 1-2, si… precum in Spania sau Germania, vor promova echipele din urma ei.
Insa, legat de FC Brasov, sunt sfori deja trase sa ajunga in Liga I. Sunt mult prea multi bani bagati la mijloc, iar I.Niculae nu mai are prea multa rabdare… va face pasi repezi… din pacate pt noi, suporterii Sportului. 😥
August 25, 2007 at 2:52 pm #79575rapid19pancu
Membereu zic ca Sportul si Fc Brasov vor promova dar mi-as dorii sa promiveze Sportul si Progresul Bucuresti (fost FC NATIONAL) echipele astea chiar MERITA sa joace in LIGA I ce sa caute Buzaul in Liga I ???
August 26, 2007 at 9:16 pm #79576Radu Dobrin
Member@Zibling wrote:
…
Insa, legat de FC Brasov, sunt sfori deja trase sa ajunga in Liga I. Sunt mult prea multi bani bagati la mijloc, iar I.Niculae nu mai are prea multa rabdare… va face pasi repezi… din pacate pt noi, suporterii Sportului. 😥Pe teren sint mingi, nu sfori. Necazul e ca ai nostrii au probleme sa le bage in poarta si de la 11m. Atit timp cit noi batem tot ce ne intra in teren, promovam. Daca nu, nu.
August 27, 2007 at 5:35 am #79577cristiansportul
MemberPAi si daca batem tot. florin *ulea(prietenii stiu de ce 😆 ) si ham ham lupescu + mirciulica sandu prin intermediul lui duru comisaru o sa zica ca nu avem nocturna, boi la caruta si cine stie ce altceva si to in b jucam.
August 27, 2007 at 12:12 pm #79578Zibling
Member@cristiansportul wrote:
PAi si daca batem tot. florin *ulea(prietenii stiu de ce 😆 ) si ham ham lupescu + mirciulica sandu prin intermediul lui duru comisaru o sa zica ca nu avem nocturna, boi la caruta si cine stie ce altceva si to in b jucam.
Toti gandim la fel, dar… speranta moare pen-ultima. 😥
August 31, 2007 at 3:10 pm #79579stefan
Member@rapid19pancu wrote:
eu zic ca Sportul si Fc Brasov vor promova dar mi-as dorii sa promiveze Sportul si Progresul Bucuresti (fost FC NATIONAL) echipele astea chiar MERITA sa joace in LIGA I ce sa caute Buzaul in Liga I ???
Eu zic ca Sportul si Progresul ar trebui sa fuzioneze. e din ce in ce mai putin loc sub soarele bucurestilor. S-ar ptea numi Bucharest United, nume de liga campionilor 😆
August 31, 2007 at 5:26 pm #79580Zibling
Member@stefan wrote:
Eu zic ca Sportul si Progresul ar trebui sa fuzioneze. e din ce in ce mai putin loc sub soarele bucurestilor. S-ar ptea numi Bucharest United, nume de liga campionilor 😆
Da-ti palme. Daca se va intampla asa ceva, ma las de mersul pe stadioanele din Romania. Ar fi culmea sa se ingroape astfel un club cu traditie.
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2007-2008 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.