Ce mai face "concurenta"

Home Forums General Football Fotbal Intern / Romanian Football Ce mai face "concurenta"

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)
 • Author
  Posts
 • #50204
  Tavi
  Member

  Curentul de azi
  Echipa de fotbal ARO trebuie sa-si caute alt sponsor

  • APAPS a anulat trasferurile financiar-fobalistice ale uzinei din Campulung

  Sponsorizarea in valoare de aproximativ sapte miliarde de lei oferita de fabrica ARO Campulung echipei de fotbal cu acelasi nume, in ciuda situatiei mai mult decat dificile cu care se confrunta constructorul de automobile 4×4, a atras atentia Autoritatii pentru Privatizare si Administrarea Participatiilor Statului. George Musliu, vicepresedintele pe probleme de privatizare din cadrul APAPS, alaturi de administratorul special al societatii, Atanase Sandulescu, au efectuat un control care s-a lasat cu demiteri si anularea acestui contract. Astfel, intre societatea ARO SA si clubul sportiv ARO au fost incheiate doua contracte de reclama si publicitate, in valoare totala de 6,5 miliarde de lei. Conform declaratiei oficialilor APAPS, “platile catre clubul sportiv nu au fost efectuate prin virament bancar sau prin casieria societatii, ci printr-un lant de compensari intre mai multi agenti economici. Comunicatul dat publicitatii ieri mai precizeaza ca “decontarile intre agentii economici nu au fost efectuate din sumele acordate de catre guvern, iar suma efectiva primita de clubul sportiv ARO in perioada ianuarie-iunie 2003 a fost de 5,7 miliarde de lei”. Masurile aplicate de reprezentantii APAPS au condus la rezilierea contractelor de reclama si publicitate, prin care s-a asigurat sponsorizarea echipei de fotbal ARO Campulung, si demiterea persoanelor raspunzatoare pentru incheierea, in luna ianuarie (nr. – anul curent), a contractelor. Vinovatii descoperti de APAPS ar fi: fostul director general, Aurel Dordea, actual director general al SC Cesar SA Campulung – societate desprinsa din ARO SA – si fostul director economic, Nicolae Enciu, actualmente consilier al directorului general. Surprinzator ramane insa faptul ca incheierea unor contracte de acest tip a fost facuta in ciuda situatiei explozive in care se afla societatea si, culmea, chiar sub atenta supraveghere administrativ-financiara speciala a reprezentantilor APAPS.

  #58366
  Tavi
  Member

  APAPS a anulat sponsorizarea clubului de fotbal ARO Campulung

  Autoritatea pentru Privatizare a reziliat doua contracte de sponsorizare, in valoare totala de 6,5 miliarde lei, incheiate in ianuarie intre societatea ARO Campulung si clubul de fotbal ARO, si a demis din functiile detinute in prezent doi dintre fostii directori ai producatorului de autovehicule. In urma unui control efectuat in aceasta saptamana, APAPS a constatat ca intre societatea ARO si clubul sportiv au fost incheiate doua contracte de reclama si publicitate, desi producatorul auto se afla intr-o situatie economica si financiara care nu ii permite efectuarea unor astfel de activitati, se arata intr-un comunicat al institutiei. Fostul director general al ARO, Aurel Dordea, care detinea postul de director general al societatii Cezar Campulung, societate desprinsa recent din ARO, a fost inlocuit din functie. Reprezentantii APAPS l-au demis, de asemenea, pe fostul director economic al ARO, Nicolae Enciu, actualul consilier al directorului general al societatii. “Suma primita de clubul sportiv ARO in perioada ianuarie-iunie a fost de 5,7 miliarde de lei. (…) Platile nu au fost efectuate prin virament bancar sau prin casieria societatii, ci printr-un lant de compensari intre mai multi agenti economici”, se precizeaza in comunicat. Sursa citata mentioneaza ca decontarile intre agentii economici nu au fost efectuate din sumele acordate societatii ARO de la buget, singura destinatie a acestora fiind achizitionarea de materii prime si plata manoperei pentru finalizarea unor contracte incheiate cu Ministerul Administratiei si Internelor si cu Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului. Recent, Ministerul Administratiei si Internelor si Ministerul Educatiei au fost autorizate de Guvern sa vireze in contul societatii, in baza unor contracte comerciale incheiate anterior, suma de 120 miliarde lei, pentru achizitionarea unor autovehicule produse de aceasta unitate. In baza unor contracte comerciale precedente, ARO mai trebuie sa livreze Ministerului Educatiei 84 de autovehicule, dintr-un total de 295 de masini contractate, precum si alte 70 de autovehicule catre Ministerul Administratiei si Internelor. In urma unor articole publicate in presa centrala, o delegatie formata din reprezentanti ai Autoritatii pentru Privatizare, condusa de vicepresedintele George Musliu, a efectuat, miercuri, un control la ARO Campulung. Din delegatie au mai facut parte administratorul special al societatii, consilierul Atanase Sandulescu, precum si directorul economic al APAPS, Georgel Calin. ARO a raportat pentru primul semestru pierderi de 146 miliarde lei si o cifra de afaceri de 281 miliarde de lei. La sfarsitul primului semestru, soldul arieratelor companiei se ridica la 1.529,7 miliarde de lei.

  #58367
  adi
  Member

  asa cred ca nu vom mai juca la campulung pe 15 noiembrie, desi mi-ar fi placut sa cinstesc galeria sportului cu un must de acolo de la mine de acasa.

  #58368
  Tavi
  Member

  @adi wrote:

  asa cred ca nu vom mai juca la campulung pe 15 noiembrie, desi mi-ar fi placut sa cinstesc galeria sportului cu un must de acolo de la mine de acasa.

  aranjam un amical … must sa fie 😆

  #58369
  Ultras
  Member

  Intr-adevar ar fi o tragedie sa nu facem aceasta deplasare! 😈

  #58370
  Tavi
  Member

  Octavian Grigore, noul tehnician al ialomitenilor, crede că echipa pe care o pregăteste începînd de ieri are potential pentru a se lupta de la egal la egal cu Sportul Studentesc si cu Pandurii Tg. Jiu.

  Antrenorul care a promovat Petrolul Ploiesti sezonul anterior spune că a depăsit perioada dificilă postfuziune si că oportunitatea numită Unirea Urziceni a venit la momentul potrivit.

  Domnule Octavian Grigore, v-ati cîstigat dreptul de a antrena în Divizia A, dar vă regăsim tot în “B”…
  Mi-am dorit din tot sufletul să continuu la Ploiesti, dar asta este viata, rare sînt momentele cînd primesti ce ti se cuvine. Cît despre faptul că nu antrenez încă o echipă în primul esalon, nu am de ce să-mi fac probleme, sînt tînăr, am timp destul la dispozitie. Va veni si vremea mea.
  Ce ati găsit la Urziceni?
  Am la dispozitie un lot cu potential bun, cu băieti seriosi, unii dintre elevii mei numărîndu-se chiar printre jucătorii cu experientă. Ciorea, Pîrlog, Stănici au în spate sezoane în Divizia A, iar cei tineri au datoria de a se strînge în jurul lor. Cît despre conditiile materiale, din acest punct de vedere se poate spune că Unirea este promovată de mult pe prima scenă.
  Să întelegem că sînteti multumit de lotul pe care-l aveti la dispozitie?
  În mare, da. Am discutat si cu doi dintre fostii mei elevi de la Petrolul, Aldea si Preda, iar dacă vom ajunge la un acord cu conducerea ploiestenilor, sper să pot si conta pe ei, cel tîrziu din etapa a VI-a. Voi colabora cu Gheorghe Liliac si cu actualul secund, Costel Stănici. Sînt constient că este nevoie de multă muncă si putin noroc.
  Cît timp veti rămîne aici si care este obiectivul pentru campionatul în curs?
  Am semnat pentru o perioadă de un an, avînd drept obiectiv formarea unei echipe competitive, care să poată ataca promovarea, cu sanse reale în editia următoare.

  Dragnea se simte nedreptaTit

  Înlocuit de la cîrma echipei ialomitene din pricina celor două esecuri din campionat, cu Dacia Mioveni si cu Sportul Studentesc, fostul tehnician Marian Dragnea se consideră nedreptătit. “Poate nu meritam să fiu schimbat, tinînd cont că echipa a promovat în premieră în Divizia B, cu mine pe bancă. Însă eu am înteles decizia conducerii, pentru că oamenii au fost obisnuiti numai cu victorii. Stiti cum e, la înfrîngeri, antrenorul este principalul vinovat “, a declarat Marin Dragnea. Acesta a mai precizat că

  #58371
  Giani
  Member

  @adi wrote:

  asa cred ca nu vom mai juca la campulung pe 15 noiembrie, desi mi-ar fi placut sa cinstesc galeria sportului cu un must de acolo de la mine de acasa.

  Ar fi tragic. Da’ mustul ala acum cati a fost preparat? ca daca e prea tanar nu are experienta.

  #58372
  Tavi
  Member

  Cu salariile neplatite de sase luni
  Fotbalistii de la “Extensiv” Craiova s-au rasculat de foame
  * Madalin Ciuca, capitanul echipei, zice ca a slabit zece kilograme din cauza saraciei * Eugen Mihailescu, unul din patronii echipei, a fost sechestrat de jucatori in vestiar ca sa scoata banii, dar degeaba

  Criza financiara prin care trec fratii Nicolae si Eugen Mihailescu, patronii divizionarei B de fotbal Extensiv, i-a adus la disperare pe toti fotbalistii legitimati acolo. Ei au rabufnit la antrenamentul de marti, tipand ca: “Nu poti face antrenament cu stomacul gol si morti de foame. Peste tot se investeste, numai la Extensiv nu!”. Capitanul echipei, Madalin Ciuca, s-a plans ca, din cauza saraciei, a slabit zece kilograme. Ceea ce i-a scos din minti pe fotbalisti a fost faptul ca, inainte de meciul cu Cimentul Fieni de sambata, fratii Mihailescu le-au promis jucatorilor cate o suta de dolari prima de victorie. Ca de obicei, fratii “Tuica” nu s-au tinut de promisiune si au disparut imediat dupa incheierea partidei castigate de Extensiv. Abia marti Eugen Mihailescu s-a aratat la culoare. Jucatorii, ros-verzi la propriu si la figurat, l-au chemat in vestiar, au inchis usa si l-au luat la intrebari. Imediat s-a iscat un scandal monstru. In locul explicatiilor, fotbalistii au primit numai injurii si amenintari. Revoltati de modul in care s-au incheiat “negocierile”, ei au spus: “Pana nu primim banii nu ne mai antrenam! Cum e posibil, dupa ce ca avem salariu de doua milioane, sa nu-i primim nici pe aia. Nu mai rabdam, n-avem ce manca. A trecut jumatate de an si nu ni s-a dat nimic!”. Cretu a mai spus ca a primit o parte din bani abia dupa ce a inaintat un memoriu la FRF, prin care cerea sa ramana jucator liber. Chiar si maseurul echipei din Parcul Romanescu, Extensiv, a rabufnit: “Avem de luat bani de luni de zile!”. Aceasta nu este o noutate la casa celor doi frati. Multi dintre redactorii postului lor de televiziune locala, 3TV, au plecat de foame si i-au dat in judecata pentru salariile, impozitele si asigurarile neplatite cu anii. Presiunile patronilor echipei au avut totusi efect. Unii jucatori se plangeau ca, din cauza spargatorilor de greva, au plecat 15 la drum si a doua zi au mai ramas trei. Restul s-au “cumintit”. Ei stiu ce patesc angajatii fratilor “Tuica” atunci cand plang dupa bani. In urma cu ceva ani, o angajata a fabricii de alcool si zahar de la Calafat a mancat o bataie sora cu moartea de la Nicu Mihailescu pentru acelasi motiv si abia dupa aia i s-a desfacut contractul de munca… cu litera “i”. Foamea prin care, odata cu angajatii lor, trec si cei doi producatori de “tuica” i-a determinat si pe operatorii de telefonie mobila sa le limiteze accesul la celulare. De fapt si BCR a incercat sa le “limiteze” accesul la stadionul Extensiv pentru a-si mai recupera din creantele de cateva milioane de dolari.

  #58373
  07Ex
  Keymaster

  Ce folos ca si la altii sunt probleme financiare cand pe noi ne intereseaza situatia noastra. Pe mine unul nu ma incanta faptul ca si capra vecinului o duce prost. :(

  #58374
  Tavi
  Member

  asa este Caz … nici eu nu sunt de acord cu “sa moara si capra vecinului” … ce vreau de fapt sa spun este ca si altii o duc rau si in conditiile astea joaca! … deci si noi trebuie sa jucam … iar specatorii sa incurajeze echipa … daca a ajuns presedinte un oportunist asta e! el a vrut bani si … stupoare! … nu prea ies … ce sa-i faci?!
  Important ramane:
  1. Echipa sa joace
  2. Sa aiba antrenor
  3. Noi sa-i incurajam (si randurile s-au cam subtziat dupa trei egaluiri … azi la stadion am fost cam putzintei adica aceiasi)!!!
  4. siman sa plateasca salarii macar ca de prime … ❗

  #58375
  Ultras
  Member

  De la meciul cu Otopenii ne cam tot imputinam iar unora le-a cam murit cheful de-a mai scanda!

  #58376
  cameliu
  Member

  In Prosport scrie ca ati scandat ceva de genul sa-si vinda Siman masina ca sa tina antrenorul si jucatorii!
  :D :D :D :D :D

  #58377
  Ultras
  Member

  O parte a galeriei avea treaba cu Vasile si ii contabiliza bunurile care pot fi valorificate in favoarea echipei! :P 😈

  #58378
  Tavi
  Member

  am sesizat tendinta unora dintre noi de a-l contesta pe Siman cu orice pret … eu personal ma abtin … intrebare: daca omul pleaca … simplu! … de maine inchid pravalia si va zic pa! in masina mea luxoasa!

  ok o sa zica unii … mare victorie … dictatorul a fugit … traiasca revolutia impotriva lui Siman!

  mai departe ce facem … vin cei care l-au contestat cu bani (proprii sau sume atrase)? 8)

  Mi se pare usor sa darami (in cazul de fata nu mai e mult de daramat) ramane insa foarte important ce pui in loc!

  In momentul in care cineva va propune o solutie viabila … ma alatur contestatarilor!

  #58379
  dragos
  Member

  si daca pleaca nea’ sile crezi ca va plange cineva dupa el???
  ma indoiesc.
  crezi ca nu vor exista oameni de fotbal care sa vrea sa investeasca in club???
  mai rau de atat nu cred ca se poate…….

  iar, daca ar fi sa ne implicam in gasirea sponsorilor (ceea ce nu cred ca putem realiza DOAR NOI), putem lansa UN BANNER cu mesajul:
  S.O.S. SALVATI SPORTUL !!!!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.