Ce sanse am fi avut cu aceasta echipa???

Home Forums Archive Sezon 2007-2008 Season – Liga II Ce sanse am fi avut cu aceasta echipa???

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
 • Author
  Posts
 • #50631

  Salut tuturor! Pun si eu o intrebare:Ce sanse am fi avut cu urmatoarea echipa: Stancioiu-Farmache Ratiu Galamaz Maxim- Stancu, Costin Lazar Negru- Bucur Mazilu Nae . Rezerve : Stanca, Radoi, Chihaia, Paduret Dinita, Irimia, Cruceru, Rusu etc,,, antrenor Dan Petrescu. In prima garnitura am pus doar fotbalisti care au plecat in ultimii 4-5 ani de la Sportul la echipe de Liga I si sunt oamnei de baza, titulari sau prime rezerve!!! Nu mai zic nimic de vechiul prieten Siman! Spun doar atat trageam la cupele europene? A bun au fost vanduti asta e? ce suma s-a luat pe ei? Ce s-a facut cu banii? chiar daca promovam nu avem stadion de Liga I si iar nu vom primi licenta!

  #80247
  07Ex
  Keymaster

  In primul rand … un salut din vechia Troe Cezar!!! Ce s-a intamplat cu tine de nu ai mai intrat pe forum?

  Ca sa-ti raspund la intrebarile de mai sus, daca am fi avut echipa respectiva eram sigur in liga I batandu-ne pentru titlu an de an. Probabil ca si in cupe am fi ajuns, dar nu stiu cat de departe.

  In privinta banilor care s-au luat pe jucatorii vanduti, nu stiu exact suma, dar banuiesc ca Florin sau Ovidiu o stiu si pot s-o scrie aici. De facut cu banii respectiv, este clar ce a facut Siman. A pastrat banii pentru el. 😉

  Din “fericire” pentru noi, de promovare nu se pune problema asa ca nu avem dece sa ne amaram cu licenta.

  #80248
  Zibling
  Member

  Cezar, nu te mai amagi. Toate echipele vand jucatori. Uite, Arsenal s-a dispensat recent de serviciile a 4 mari fotbalisti: Henry, Ljungberg, Reyes si Sol Campbell. Ti se pare ca se simte vreo diferenta?!?! Oare de ce? Pai, echipele “normale” (Sportul nu e normala, datorita conducerii sale) mai fac si achizitii in locul jucatorilor vanduti. Nici macar Ajax nu traieste pe baza propriei sale pepiniere. Si ei mai cumpara din cand in cand jucatori, din belgia, din Africa etc.

  Deci, chiar nu are rost sa faci comparatiile de care vorbesti tu.

  #80249
  ionut.ro
  Member

  Eu joc cu echipa asta la Divizia fantastica, merge onorabil…
  echipa ar fi mers bine, dar valoarea unei formatii e data mai ales de banii si interesul conducatorilor – Siman n-are nici una, nici alta…

  #80250
  Giani
  Member

  Si chiar daca ar avea banii, in mod cert Siman i-ar tine la ciorap, nicidecum nu ar incerca sa faca performanta. El este un Copos in varianta mai mica si mult mai zgarcita.

  #80251

  In ultima vreme-de cand cu povestea “retrogradarii” si cu marile manevre nu m-a interesat fotbalul intern! Despre venit la stadion: atat timp cat stadionul e o paragina si Vasile Siman e finantator nu voi merge! marele meu of e ca s-a vandut o echipa cu rezerve cu tot si nu s-a investit un leu in stadion, nu avem o instalatie de nocturna!!! Fara nocturna nu putem juca din 2009 in Liga I!!! cum in 2008 e greu de crezut ca vom promova ce ne facem?! In rest apreciez pe toti suporterii Sportului! Pacat ca echipa de fotbal nu are nici o strategie! De fapt asta am acuzat eu mereu! Dar renunt sa contest prin mesajele mele finantatorul! Daca voi scrie ceva repet va fi in legatura cu strategia!

  #80252
  ultrasro
  Member

  In 2008 se va monta nocturna din cate stiu iar stadionul nu mai arata a ruina de ceva vreme. Toate terenurile sunt in curs de reabilitare si in curand juniorii vor avea conditii de pregatire mult mai bune.

  #80253
  Radu Dobrin
  Member

  @ultrasro wrote:

  In 2008 se va monta nocturna din cate stiu iar stadionul nu mai arata a ruina de ceva vreme. Toate terenurile sunt in curs de reabilitare si in curand juniorii vor avea conditii de pregatire mult mai bune.

  …asa ca nu dispera, Cezare! In vreo 5 ani poate gaseti macar un motiv sa dai pe la stadion.. :? ..sau poate trebuie sa puna si beculete la trepte ca sa nu se impiedice suporterul pe acolo 🙄

  #80254
  mkg
  Member

  Acum cateva luni bune am avut ocazia sa discut cu dl. Octavian Chihaia pe care il consider una din emblemele Sportului si am aflat ca multi dintre antrenorii clubului si acum ma refer la ‘mina de aur ‘ a Sportului : copiii,au renuntat sau sunt pe cale sa renunte in a mai pregati pusti in cadrul clubului si dumneavoastra vorbiti de nocturna …
  As prefera sa vad echipa la matineu dar jucand fotbal de calitate si avand rezultate ca cele ale Deltei Tulcea anul trecut (castigarea seriei)
  Nocturna s-ar pune peste noapte din banii pe 2-3 jucatori cu conditia ca pepiniera sa fie sanatoasa si plina de nestemate.
  Talentul nu se gaseste cu bani multi dar se slefuieste numai de profesionisti
  Bineinteles ca ne-am dori ca pustii promovati sa devina adolescentii nabadaiosi care sa formeze “gasca nebuna” ce a bagat in sperieti liga lui mitica conditia primordiala este insa ca acestia sa fie formati in pepiniera deci investitia majora ar trebui sa fie in centrele de copii si juniori

  #80255
  CIPIKA
  Member

  AM AVEA NEVOIE CA DE AER ACUM DE DOI TREI JUCATORI TRECUTI DE 28 ANI SI CU MULTA EXPERIENTA CA SA PROMOVA SI SA BATEM TOT .
  SA NU UITAM CA IN ECHIPA AIA FACEA PARTE PADURET SI DINITA

  #80256
  Giani
  Member

  @Cezar: cand ai calcat ultima oara pe aceasta “paragina”? De curiozitate.


  @mkg
  : daca ai vorbit cu Octavian Chihaia ma indoiesc de veridicitatea informatiilor. El rateaza bine-merci pe la Progresul sau unde Dumnezeu o mai face acum tusa.

  Si ca sa iesim un pic din nota de pesimism, va invit la thread-ul “stiri din presa” pentru a citi editorialul lui Topescu. Cine poate spune ca asa ceva se publica gratis?

  #80257
  mkg
  Member

  Imi cer scuze era vorba de Romulus Chihaia adica tatal deoarece doar acesta a jucat cu exceptia a 2-3 ani doar la Sportul , din pacate fiul nu a avut timp sa se afirme la noi … a fost vandut ca toti ceilalalti care promiteau ceva
  Despre articolul la care te referi de mult nu mi s-a mai umflat pieptul de mandrie citind de clubul meu.Da, da e timpul sa ne dorim mai mult si sa primim mai mult Noroc cu manjii sa mai jucam si noi derbyuri
  P.S. Atat timp cat dl. Jurca va mai profesa la noi speranta nu-i pierduta insa imi este teama sa nu sa se transfere si dansul la Steaua

  #80258
  Giani
  Member

  Da, ti se umfla pieptul, si contradictia intre ce scrie in presa si realitate este deseori flagranta. Nota de optimism in privinta pepinierei o mentin datorita politicii directorului executiv, Gheorghe Cristian; poate reuseste intr-adevar sa il convinga pe Siman sa investeasca serios macar pentru segmentul juvenil. Ca doar din asta isi scoate banii :D.

  #80259
  07Ex
  Keymaster

  Subiectul a fost inchis si arhivat.

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
 • The forum ‘Sezon 2007-2008 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.