Cel mai bun antrenor al Sportului Studentesc

Home Forums Sportul Studentesc Sportul Studentesc – Forumul suporterilor / Fan Zone Cel mai bun antrenor al Sportului Studentesc

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #50397
  van San
  Member

  La multi pentru Dan Petrescu. Este cel mai bun antrenor pe care l-a avut Sportul dupa 90 incoace. Este singurul care a reusit sa mentina echipa la mijlocul clasamentului, cu o echipa noua, fara jucatorii valorosi luati de alte echipe mai mari. Cel mai importnat argument in favoarea decernarii “titlului” de cel mai bun antrenor postdecembrist al Sportului il reprezinta jocul echipei. Tin cu Sportul de prin 1983 si urmaresc meciuile echipei tot cam de atunci, iar parerea mea este ca Sportul nu a mai hucat de mult atat de spectaculos, tehnic si disciplinat cum a facut in turul acestui campionat. Pentru toate acestea si pentru cele ce speram ca vor veni, Dane iti multumim. La multi ani!

  #69842
  Radu Dobrin
  Member

  bun venit printre noi :)

  …parerea mea e ca perioada dintre 84-86 e greu de batut daca e vorba de joc tehnic si spectaculos..

  ps..voi muta topicul la “suporteri”

  #69843

  Colegul de Forum are dreptate. Inca un vot din partea mea pentru Dan. Perioada amintita de voi se caracteriza prin alte coordonate. Si le stiti prea bine.

  #69844
  multi
  Member

  Subscriu la aprecierile pentru Dan Petrescu. O echipa care poate pierde , spre exemplu , meciul cu Rapid cu 3-0 si imi lasa , in ciuda scorului , parerea ca a fost mai buna decat adversarul…. frumoasa echipa a facut acest mare fotbalist !

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.