Cezar Mihalcescu

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 95 total)
  • Author

Mi-am impus o pauza deoarece nu am vrut sa se inteleaga ca aproape tot sa-u macar 80 % din ceea ce am scris eu s-a adeverit!!!!!! am fost primul si mult timp singurul care l-a atacat pe siman in timp ce altii il considerau trimisul lui lui dumnezeu in regie! Pe Galamaz nu s-a luat nimic! Dan petrescu nu a primit un leu cat a antrenat de aceea a plecat cand a vrut! daca avea un contract si era platit nu avea cum sa plece, andone nu a primit nici el bani deoarece iar a plecat cand a vrut fara nici o piedica! deci galamaz se imparte intre Salariul lui dan Petrescu si salariul lui Andone! nu stiu daca mai ramane ceva pt siman! 500.ooo $ e o fantezie!!! daca s-a luat 100.000 e bine! sau se va lua!!!!!!! despre andone am spus ca e un antrenor de perspectiva! dovada e campion de toamna cu o trupa motivata si un buget adecavat! plus infrastructura………………! In concluzie exista un singur om care ar putea salva Sportul! dar in momentul asta trebuie sa se salveze pe el!!!!!!!! nu am vazut un rand pe site despre capitanul emblema din 70 si ceva cel care se lupta cu balaurul coruptiei: Octavian Ionescu!!!!!!!!!! Sa va spuna el cate meciuri au trantit mac popescu si Mircea Sandu prin anii 80! cum s-a vandut un titlu in ghencea etc………..! In rest bine v-am regasit! mai putin lui Vasile siman!

cameliu
    Member

Cezare despre Octavian Ionescu pe site nu exista un rind… ci un topic:

http://www.estrony.com/ssb/viewtopic.php?t=963

scuze am vazut! nu m-am uitat foarte atent! asa este ! cand e clar!

Ultras
    Member

Bine ai revenit!

Referitor la “fantezia” mea cu cei 500.000$ este intr-adevar o speculatia a mea. Pe ce ma bazez? (ca sa citez un personaj celebru).
    1. Zgarcenia lui Siman! A mai ratat cateva transferuri bune, deoarece a insistat asupra sumei. De exemplu, Ciubotariu.
    2. Dorinta lui Becali de a face impresie. In primele luni va arunca banii cu lopata (se vrea un Roman Abramovich in miniatura)
    3. Deschiderea pentru transferul lui Galamaz a fost de 50.000$ cash.
    4. Faptul ca Dan Petrescu si l-a dorit foarte mult pe Galamaz, in jurul caruia vrea sa construiasca viitoarea aparare a Rapidului (pentru sistemul 4-4-2)

Suma care va fi declarata este posibil sa se cifreze la 200.000 de dolari. Restul vor fi bani negri pentru buzunarul lui Vasilica.

Referitor la plecarea lui Dan Petrescu poti sa stai linistit! Daca ai fi fost la meciuri ai fi inteles de ce. 😈

Bine ai revenit printre noi

Nu am zis niciodata ca nu ai dreptate cu tot ceea ce scri, pe Siman nu l-am aparat doar am zis ca nu pot sa zic decat ceea ce stiu eu si vad eu….. nu avem nici atunci o parere prea buna despre el….

In rest…… ai avut dreptate tot timpul este un manager prost

07Ex
    Keymaster

Bine ai revenit Cezare!

Dupa cum vezi de cand nu ne-ai mai onorat cu prezenta s-au facut mai multe topicuri pe acest forum fiecare cu specificul lui. Acest mesaj nu-si are rostul pe topicul de fotbal ci probabil pe cel al suporterilor asa ca ti-l voi muta.

daca tot am revenit sa vedem ce facem cu siman! singurul lucru este o scrisoare deschisa in care sa ne manifestam public dezaprobarea fata de acest om ! apropo din cei care ii luati apararea mai crede cineva in el? dupa ce va vinde va pleca ! bun sa vanda jucatori sa isi recupereze milionul investit ca nu ainvestit mai mult si sa plece! daca luam 2 milioane pe jucatori unul ia siman iar cu inca unul se poate tine echipa un an! siman a tinut-o fara sa investeasca un leu! ma tem ca vom disparea ! in bucuresti nu va fi loc decat de steaua dinamo si rapid! nici pe national nu-i vad bine!

dragos
    Member

bine ai (re)venit!!!

dom’ne ai avut dreptate…..ai prevazut corect cum vor decurge lucrurile la club……este bine, totusi, ca suntem mai multi cu aceeasi idee si poate-poate reusim ceva…….

Tavi
    Member

ideea ca sunt prea multe cinci echipe in A in Buc nu e noua … si in felul asta Siman face jocul conducerii lpf si frf care propovaduiesc chestia asta!

dar chiar sa disparem??? in cel mai rau caz vom ajunge o echipa de mijloc in div B! Nu cred (sau poate ca refuz sa cred) ca echipa de fotbal va deveni naluca!?

ceea ce cred si mi se pare cu adevarat trist este ca centrul de copii si juniori se va duce de rapa! Trebuie bagati bani in centru de copii si juniori ca sa existe continuitate!

dragos
    Member

este greu de presupus ce se va alege de clubul nostru, insa NOI nu trebuie
    sa lasam lucrurile asa cum se vad…….viitorul suna bine, dar se vede prost!!!

Ultras
    Member

Nu este cel mai indicat loc pentru urmatorul articol din Gazeta Sporturilor, dar s-a afirmat ca suma de 500.000 pentru transferul lui Galamaz ar fi o fantezie.

Ofertă pentru Maxim
    Dan Petrescu consideră că Rapid are probleme pe banda stîngă

După ce a făcut o afacere bună prin vînzarea lui George Galamaz, Vasile Şiman se află aproape de o nouă înţelegere care îi va îmbunătăţi balanţa financiară. Încîntat de calităţile pe care le-a descoperit la fostul internaţionalul de tineret, Dan Petrescu i-a solicitat lui Ioan Becali transferarea lui Florin Maxim, născut pe 2 martie 1981. Dacă pentru Galamaz, care va împlini 23 de ani în aprilie 2004, Şiman s-a ales cu 250.000 de dolari plus 50 la sută dintr-un viitor transfer în străinătate, la Maxim preţul pare să fie în jurul a 200.000 de dolari. Astă-vară, Rednic obţinuse de la Şiman cedarea lui Galamaz în schimbul a 150.000 de dolari, însă George Copos a considerat atunci preţul prea mare.

În aceste condiţii, antrenorul Dan Petrescu urmează să renunţe la unu, dacă nu chiar la doi dintre Răuţă, Bordeanu şi Ciubotariu. “E adevărat că se negociază transferul lui Maxim”, a confirmat un oficiali giuleştean. “Dacă într-adevăr Dan Petrescu mă vrea, sînt convins că mă va lua la Rapid. Normal că aş fi încîntat”, a declarat, la rîndul său, fostul jucător al Stelei, pentru care Şiman i-a plătit 150.000 de dolari lui Gigi Becali. La Sportul, Maxim avea unul dintre cele mai mari contracte din echipă, 15.000 de dolari pe sezon. În afara celor doi, giuleştenii mai au în vedere încă doi “studenţi”, pe atacantul Gigel Bucur, 23 de ani, şi pe mijlocaşul Costin Lazăr, 22 de ani.

Sa nu uitam ca anul trecut, Galamaz era contestat de foarte multi dintre suporteri din cauza greselilor grave pe care le “comitea”. In plus a suferit doua accidentari grave la clavicula. O a treia l-ar scoate definitiv din fotbal. Sa nu mai vorbim de Maxim, pentru care se ofereau si bani numai sa plece :twisted:.

Nu sunt de acord cu transferul lui Gigel Bucur si Lazar (care ar fi intr-adevar pierderi grele) si plecarea lui Cezar Zamfir care timp de 4 ani de zile a fost sufletul echipei si care a ramas pana acum in orice conditii. Siman greseste grav daca il lasa sa plece (adica trebuie sa il plateasca). Dan Petrescu il doreste la Rapid pentru ca are nevoie de cineva care sa ii faca munca.

Ultras
    Member

Inca mai avem rezerve care vin din spate: Nicola, Oae, Stere, Ratiu etc.

Cainele
    Member

stai linistit cu rezervele Florine ca te aude sile si ii vinde si p-astia :(

saptamana trecuta pe 11 si pe 10 decembrie am postat niste mesaje! mai era unul in care scria :cu regret… Toate erau defaimatoare la adresa lui Siman! intrebare unde sunt acele mesaje? Au fost sterse? De ce?

Radu Dobrin
    Member

stai linistit cezare….nu e (inca) nici o conspiratie aici :)

s-ar putea sa fie mutate (cum va fi si asta) in ‘suporter’, (de ex. http://www.estrony.com/ssb/viewtopic.php?t=1107 ) daca nu au de a face cu stiri (nu speculatii…etc..) despre echipa

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 95 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.