Cezar Mihalcescu

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 95 total)
  • Author
    ultrasro
    Member

Inca nu am ajuns… cu ploile astea dese :)

cameliu
    Member

Asta scrie gazeta in 9 aprilie 2005:

„Vom juca în A la toamnă”
    Deşi se află abia pe poziţia a 10-a în Divizia B3, UTA are mari şanse să joace în primul eşalon, chiar din această toamnă. Managerul arădenilor, Marcel Coraş, a spus ieri, la emisiunea “Culise”, realizată la TVR Cluj de Alex Bănoi şi de “Gazeta Sporturilor”, că oficialii clubului UTA studiază mai multe variante pentru atingerea acestui obiectiv. Surse credibile susţin că preşedintele arădean Sandu Ion negociază, chiar în aceste zile, o fuziune cu Sportul Studenţesc. Coraş ar putea face cuplu cu Dan Petrescu pe banca arădenilor, din sezonul următor

ultrasro
    Member

😯 ciudate declaratii

07Ex
    Keymaster

Si eu am citit articolul respectiv si m-am mirat. Nu iau insa nimic in serios atata timp cat articolele apar in presa romaneasca.

Tavi
    Member

Am observat ca cu (sic!) Siman se negociaza greu. Parerea mea ca n-au aradenii bani sa-i dea lui Siman. La cat cere el pe jucatori mai bine isi cumpara doi trei jucatori rasariti …

Probabil ca sunt gelosi pe Timisoara si incearca sa copieze de la ei sau, stiind interesul Tm pentru unii din jucatorii nostri, vor sa-i sufle de sub nasul lor.

Nu cred ca e realizabila. Sa vanda juma de echipa in vara, da! E posibil! Probabil e si tactica lui Siman de a incerca sa mascheze vanzarea jucatorilor in vara.

dragos
    Member

probabil, sunt doar zvonuri pentru a amplifica interesul orasului Arad pentru div.A…….vom vedea ce se va intampla, insa orice fuziune este o sabie cu 2 taisuri: vezi petrolul ploiesti (caz dezastruos) si poli timisoara (caz fericit)……

Felicitari tuturor! Sportul este aproape de cea mai mare performanta a tuturor timpurilor! Totusi magariile celor de la Steaua sunt inaceptabile:
    1. Marian Salomir arbitru! STEAUA NU A PIERDUT NICI UN MECI IMPORTANT CU SALOMIR LA CENTRU! TREBUIE FACUT MITING SI SCANDAL!!! DACA NU SCHIMBAM ARBITRUL MACAR VOM CREA PRESIUNE!!!
    2.ASTEPT INTARIRI IN TRIBUNE DE LA RAPIDISTI! ACUM DUSMANUL COMUN E STEAUA!!!
    3. STEAUA E CEA MAI NEAGRA ECHIPA DIN FOTBALUL ROMANESC! A FURAT SPORTUL IN ZECI DE RANDURI! O VICTORIE DUMINICA IN FATA STELEI AR ECHIVALA CU 10 TITLURI! ZECI DE GENERATII S-AR SIMTI RAZBUNATE
    4. STEAUA A CUMPARAT TITLUL DIN 1978!!! CUM PRIN RICA RADUCANU CARE APOI A FOST TRANSFERAT LA STEAUA!!!!!!
    5. SA NU SE REPETE ISTORIA!!! STANCIOIU A SEMNAT DEJA CU STEAUA!!!!!!!!! C LAZAR A APROAPE TRANSFERAT LA STEAUA! CE ZICETI SA APERE POPESCU??
    6. REVIN PRINCIPALA PROBLEMA E ARBITRUL : TREBUIE CREAT UN SCANDAL IMENS, SE STIE CA SALOMIR DOARME IN SORTUL STELEI!!!

Radu Dobrin
    Member

bine ai revenit, Cezar :)

07Ex
    Keymaster

Cezar, ti-am trimis un mesaj privat la care as vrea sa-mi raspunzi cat de curand.

Am observat ca te-ai inregistrat din nou pe forum, odata ieri si odata azi, iar asta dupa ce ai deja un cont pe forum care dateaza din 2004.

Conform regulamentului forumului NU este permis ca o persoana sa aibe mai multe conturi pe acest forum asa ca doua din conturi iti vor fi sterse. Inainte de a le sterge vreau sa-mi scrii un mesaj privat si sa-mi spui care din conturi vrei sa-l pastrezi si care din conturi pot sa le sterg. Daca nu voi primi un mesaj de la tine in 24-48 de ore voi sterge toate 3 conturile.

In alta ordine de idei, cand scrii pe forum te-as ruga sa scrii normal, nu cu majuscule, iar daca ai ceva de comentat sau argumentat spune-ne si noua sursa, altfel citesc si stau sa ma gandesc de unde si pana unde a cumparat Steaua titlul in 1978, sau de unde stii tu ca Stancioiu a semnat cu Steaua? Daca stii ceva ce nu stim noi spune-ne, daca nu abtine-te de la comentarii de genul asta.

ultrasro
    Member

Omul cred ca si-a pierdut parola de la contul vechi, am mai intalnit cazuri ;)

07Ex
    Keymaster

@ultrasro wrote:

Omul cred ca si-a pierdut parola de la contul vechi, am mai intalnit cazuri ;)

Se poate, dar daca lumea ar citi regulile forumului ar vedea ca in cazul in care isi pierd parola pot sa-mi trimita un mesaj iar eu s-o resetez. Imi este mult mai usor sa resetez o parola decat sa sterg conturi facute aiurea.

Radu Dobrin
    Member

eu, sincer, nu cred ca vom mai avea probleme cu arbitrajul. de ce?

Tind sa cred ca arbitrii din div A sint oameni destepti, care stiu diferenta dintre bine si rau, alb si negru. Nu sint genul celor care dau foc la steaguri prin fata stadioanelor (acolo, din pacate, nici nu prea mai sint sperante). Problema pina acum a fost ca au ignorat propriul discernamint in favoarea unor impulsuri balcanice. Drept urmare, ne-au calcat in picioare pe unde ne-au prins. In tot acest timp, insa, noi am strins din dinti si am mers mai departe. Dar, vedeti voi, oricit de balcanic ai fii, presupunind ca posezi o doza de ratiune, nedreptatea nu te poate lasa rece. Adaugati la asta atitudinea celorlalte cluburi bucurestene si vedeti rezultatul in, de ex, meciul cu dinamo si cel cu bacaul. Nu numai ca nu ne-au mai calcat in picioare, dar ne-au mai si impins un pic de la spate. Si asta fara ca noi, aparent, sa facem ceva.

Ca ne place sau nu, asta e meritul lui Siman, in fata caruia, din punctul asta de vedere, ar trebui sa ne scoatem palaria.

Asta e teoria mea …

Giani
    Member

Cezare, Steaua nu a cumparat titlul in 1978, l-a impus prin conducerea de Partid si de stat, cum incearca si acum. Nu stiu daca ai constatat: e pesedeul la putere, jiji il are pe seche in spate, care pune o vorba buna undeva, sus. E alianta portoclaie la putere, bea cot la cot cu base. In plus, mitica ii este tovaras de ruleta, ce nu este clar? steaua tot cu relatii de partid si de stat si cu prieteni forteaza victoria. Problema lui este ca noi suntem “Gasca nebuna”, ne pasa acum prea putin de interesele lor de partid unic si de stat degeaba, si mai ales baietii au invatat sa invinga si contra arbitrului.

In 1978 Steaua si-a asigurat serviciile unui singur jucator: Necula Rraducanu, care a pasat la adversar o minge care oricum iesea in aut de poarta. Sezonul urmator, rromanul in cauza apara pentru Steaua. Pentru acest gest, a fost recompensat material din plin de conducerea de atunci de Partid si de Stat. Din fericire pentru noi, comunismul este muribund chiar si in neocomunista Romanie, si valoarea poate bate grupurile de interese.

Te-as mai ruga sa imi explici unde ai vazut ca Stancioiu si Lazar au semnat deja pentru Steaua. Cei doi mai au un an de contract cu Sportul si nu cred ca sunt inconstienti sa faca o asemenea eroare. De ce vorbesti in numele lor? Cand ai venit ultima oara pe stadion? cand ai fost ultima oara in peluza? Te-as ruga sa termini cu intoxicarile gratuite, hai da vedem ce va fi si vom discuta abia atunci. A face un miting contra delegarii lui Slaomar este mai inutil decat pichetarea sediului LPF din urma cu trei ani, la care evident ca NU ai fost. In peluza iar nu te-am vazut. Sau este mai bine sa iti dai cu parerea din spatele tastaturii??

Nu credeam ca voi ajunge sa comit atacuri la persoana pe forumul nostru, dar ma fortezi in acest sens si pana cand nu iti justifici integral reactiile, cu argumente solide, si nu cu speculatii infirmate ulterior de realitate, nu te iert. Dar sa fie argumente, crede-ma ca meseria mea ma obliga sa discern intre argumente si pretexte, astfel incat nu ai scapare. Ori vii cu dovezi clare, ori renunti, nu de intoxicari si speculatii ieftine avem acum nevoie.

Oricum becalul nu va da bani niciodata, circoteca aia penibila cu jucatorii bistriteni a fost doar un teatru ieftin, in care si-a aratat disperarea si prostia, iar valiza cu bani pot sa fac pariu ca era plina cu ziare. Asta nu stie sa dea, vrea doar sa primeasca. Sper sa isi mentina atitudinea si in fatza unui gay activ.

Giani
    Member

Radule, sper sa nu stie diferenta dintre alb si negru. Mai bine sa traga pentru aceste doua culori 😈 .

1. in ultimul an am fost mai mult plecat!
    2. daca s-ar putea as ruga sa fie pastrat contul de azi
    3. salomir e arbitrul de casa al stelei: dovezi meciurile arbitrate de ei!
    4. Cei de la Steaua au afirmat zilele trecute ca au transferat in sezonul viitor un portar roman de valoare! Stancioiu a mai fost pe lista Stelei! Sa dea Dumnezeu sa nu am dreptate!!! C Lazar a declarat ca i-ar placea la Steaua!
    5. Nu vreau sa scriu cat ne-a dezavantajat steaua: amintesc cazul Hagi si povestea cu ultima retrogradare!! Steaua ar fi bine sa fie trimisa de mina cu Dinamo in c dupa modelul Juventus!!!
    6. Repet o victorie duminica cu steaua face cat 1o titluri de campion!

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 95 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.