Cine mai pleaca?

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Cine mai pleaca?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 29 total)
 • Author
  Posts
 • #50263
  Ultras
  Member

  Dupa cum banuiam Becali a dat cat a vrut Siman, care s-a declarat multumit se suma primita. Bineinteles, in bani albi si negri! Oficial, s-a platit un avans de 50.000$, urmand sa se negocieze ulterior suma de transfer. Galamaz va incepe cu un salariu de 25.000$/an urmand sa ajunga la 45.000. O asemenea oferta pentru un jucator de 22 de ani, cu 2 accidentari grave la activ eu zic ca nu e rau de loc. Referitor la suma de transfer (banuiesc ca avansul reprezinta 10%) cred ca e de 500.000 $. Petrescu vrea sa mai aduca inca 4 jucatori pentru sistemul 4-4-2. Cate echipe joaca asa ceva? Cateva! Deci, vor mai pleca 1-2 jucatori de la Sportul. Si Becali pentru a-i face pe plac, va arunca banii cu lopata. Exact pe gustul lui Siman!

  Partea cea mai proasta e ca Dan Petrescu il vrea ca secund pe Cezar Zamfir. Normal, are nevoie de cineva care sa-i faca treaba.

  Siman pare hotarat sa ii faca o oferta corespunzatoare lui Gabi Balint. Care fie vorba intre noi a fost cel care a introdus sistemul 4-4-2 la Sportul.

  #61506
  adi
  Member

  Mi se pare enorm, nu cred ca D-l Copos ar da atat pe un jucator care vine totusi in divizia B.
  Eu cred ca pretul nu a fost mai mult de 200.000$, cu larghete vorbind.

  #61507
  Ultras
  Member

  Da’ cine a spus ca ar fi dat Copos vreun ban? Becali sare la interval!

  #61508
  cameliu
  Member

  Daca ar veni Balint ar fi ideal. De fapt el a construit echipa asta care incet incet se destrama.

  Cu toata magaria Becali-Siman sa nu ajungem un satelit al Rapidului… :(

  #61509
  dragos
  Member

  urmatorul care va pleca va fi siman…….si portarul de la usa

  #61510
  Cainele
  Member

  Da’ sa inchida lumina , ca nu cumva Siman sa ramana dator si la RENEL 😆

  #61511

  Parerea mea, nici unul dintre ei :) asa ca te rog frumos sa modifici sa adaugi si nici unul

  #61512
  rhcp
  Member

  Fara cei patru enumerati mai sus, poate plus Maxim, nu mai avem echipa de promovare, asa ca nu trebuie glumit cu astfel de lucruri. Sper sa realizeze Siman, si sa nu mai plece nimeni…macar pana promovam.

  #61513
  ultrasro
  Member

  daca doar PROSPORT ii schimba buletinul ca azi si-l boteaza IONUT MAXIM….. idiotii de la Pro 😯 😳 😈 sport

  #61514
  Ultras
  Member

  IONUT MAXIM este un mutant rezultat din imperecherea lui IONUT MAZILU cu FLORIN MAXIM 😈

  #61515
  Radu Dobrin
  Member

  @Ultras wrote:

  IONUT MAXIM este un mutant rezultat din imperecherea lui IONUT MAZILU cu FLORIN MAXIM 😈

  😆 😆 😆 😆

  #61516
  Ultras
  Member

  George Galamaz (foto dreapta, in duel cu Barcauan) a semnat contractul cu Rapid încă de duminică şi are un angajament pe cinci ani, cu un salariu de 25.000 de dolari în primul sezon, iar suma va creşte progresiv pînă la 45.000 de dolari. La Sportul s-a plătit un avans de 50.000 de dolari, urmînd ca Ioan Becali să negocieze pe viitor cu Vasile Şiman.

  În ceea ce priveşte configurarea lotului rapidist, nu s-au purtat încă discuţii detaliate, singurul aspect abordat cu noul antrenor fiind cazul lui Robert Niţă. Acestuia i s-a oferit şansa de a rămîne la Rapid cu condiţia să accepte statutul de rezervă. Petrescu nu a anunţat oficilal echipa tehnică ce îl va ajuta, dar se pare că îi va păstra pe Marian Rada şi Florin Tene, cărora li s-ar putea adăuga Cezar Zamfir.

  Atmosfera în club era ieri după-amiază plină de incertitudine, cei din personalul administrativ întrebîndu-se dacă vor exista victime ale acestor schimbări. De asemenea, se discuta posibilitatea modificării biroului noului preşedinte, astfel încît accesul să se facă după un “filtru” asigurat de secretară.

  “Giovanni a fost factorul decisiv”
  “Este un pas important pentru Dan Petrescu şi nu mă puteam opune. S-a dus la o echipă de top şi îi urez numai bine”, a declarat ieri patronul Vasile Şiman. Oficialul a explicat şi motivul care a determinat această mutare: “Giovanni Becali a contat decisiv. Şi în cazul lui Galamaz a fost la fel, mai ales că Petrescu şi-l dorea la Rapid”. Şiman a adăugat: “Sînt mulţumit de suma obţinută pe jucător. Oricine poate să plece de la Sportul, însă trebuie să existe nişte oferte concrete”. Andrei Luchian
  Gabi Balint în Regie?

  După ce a rămas fără Dan Petrescu, Şiman a început căutările pentru un alt antrenor, iar una dintre posibilităţi ar putea fi fostul internaţional Gabi Balint, care a mai pregătit formaţia în sezonul 1998-1999. “Am avut amintiri plăcute la Sportul, însă nu am discutat nimic. Eu îmi doresc să pregătesc din nou o formaţie, dar mai întîi trebuie să vină o ofertă concretă”, a spus Balint.

  #61517
  Ultras
  Member

  Becali a anuntat in conferinta de presa de azi ca va mai transfera un jucatar pana la finalul saptamanii.

  #61518
  07Ex
  Keymaster

  @rhcp wrote:

  Fara cei patru enumerati mai sus, poate plus Maxim, nu mai avem echipa de promovare, asa ca nu trebuie glumit cu astfel de lucruri. Sper sa realizeze Siman, si sa nu mai plece nimeni…macar pana promovam.

  Pai crezi ca pe Siman il intereseaza promovarea? Eu unul nu cred. Cred ca mai degraba vinde 5-6 jucatori si se alege cu ceva bani decat sa promoveze si pe urma sa pateasca ca acum 2-3 ani cand jucatorii au cerut mai mult bani ca deh, erau divizionari A.

  #61519
  dragos
  Member

  bursucul a declarat ca isi doreste atacanti, printre altii aflandu-se si mazilu si/sau bucur. (sursa NATIONALUL 10.12.03)
  becali livreaza banii si nebunul (sile) vinde.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 29 total)
 • The topic ‘Cine mai pleaca?’ is closed to new replies.