Cine va fi viitorul nostru antrenor?

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A Cine va fi viitorul nostru antrenor?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 122 total)
 • Author
  Posts
 • #50262
  razvanR
  Member

  Cine va fi viitorul antrenor al echipei de fotbal Sportul Studentesc?

  #61385
  07Ex
  Keymaster

  Pai de unde si pana unde viitor antrenor? Pleaca bursucul sau ce se intampla? Eu nu am auzit nimic in sensul asta.

  #61386
  razvanR
  Member

  In proportie de 99% Dan Petrescu este anterenor la Rapid!

  Singura piedica, 1%, ar fi ca George Copos sa nu poata rezilia contractul cu Rednic (ceea ce este putin probabil).

  Oricum Ioan Becali a conditionat venirea s-a la Rapid de aducerea lui Dan Petrescu.

  #61387
  ultrasro
  Member

  Becali preşedinte, Petrescu antrenor

  George Copos şi Dinu Gheorghe l-au demis aseară pe Mircea Rednic şi au pus bazele noii structuri a clubului “alb-vişiniu”

  SURPRIZA. Fraţii Becali l-au adus pe Dan Petrescu (dreapta) antrenor la campioana României

  George Copos şi Dinu Gheorghe l-au demis aseară pe Mircea Rednic şi au pus bazele noii structuri a clubului “alb-vişiniu”

  Imediat după terminarea turului de campionat, Mircea Rednic se vede nevoit să-şi facă bagajele. George Copos a decis aseară să facă o schimbare de proporţii în echipa pe care o patronează. În mare secret, la hotelul “Crowne Plaza” a avut loc aseară o întîlnire între patronul echipei giuleştene, impresarii Giovani Becali şi Victor Becali, fostul internaţional Dan Petrescu şi preşedintele de onoare Dinu Gheorghe.
  După discuţii nu foarte lungi, Copos a fost de acord ca noul antrenor al echipei să fie Dan Petrescu, iar în zilele următoare se va oficializa şi numirea în funcţia de preşedinte executiv a lui Giovanni Becali.
  Mircea Rednic a auzit de această schimbare surprinzătoare şi a dat o fugă pînă la biroul patronului său. A intrat şi i-a văzut pe cei cinci în birou. I-a salutat pe toţi, mai puţin pe “Vamă”. Destul de supărat a părăsit sala chiar dacă Giovanni i-a spus să rămînă la discuţii. “Nu vreau să comentez nimic. Vreau să fiu anunţat oficial şi apoi vom vedea ce va fi”, a declarat Rednic. La ora 19:30, Giovani Becali şi fratele său Victor, au plecat de la “Crowne Plaza”. Dan Petrescu i-a condus pînă la maşină. “Nu este nimic adevărat”, a răspuns Victor Becali atunci cînd a fost întrebat dacă “Bursucul” va fi noul tehnician al “alb-vişiniilor”, surprins de prezenţa reporterului de la ProSport. Dan Petrescu a plecat la zece minute după ei, urcîn-du-se la volanul maşinii sale de teren, fără să facă nici un comentariu. “Deocamdată nu e nimic. Sînt doar discuţii, e prea la cald să vorbim”, a spus Dinu Gheorghe. În această seară, va avea loc Consiliul Director al clubului Rapid şi va fi anunţată această schimbare majoră.
  lucian.ionescu@prosport.ro
  florin.marin@prosport.ro

  Sabin nu-l recunoaşte pe “Bursuc”

  Căpitanul echipei, Noureddine Ziyati, a declarat că este surprins de această schimbare. “Nu ştiu ce să mai spun. Eu sînt ca un soldat pe cîmpul de luptă”, a declarat marocanul. Afirmaţia cea mai tare i-a aparţinut golgeterului Sabin Ilie. “Cred că e o glumă. Dan Petrescu, antrenor la Rapid? Păi, ce a făcut el în fotbalul românesc să merite să antreneze această echipă?”, a afirmat fratele lui Adrian Ilie.

  08 decembrie 2003

  #61388
  ultrasro
  Member

  Chiar dacă nimic nu prevestea, mai ales că Rapid a încheiat turul campionatului pe podium, în Giuleşti lucrurile s-au învolburat dintr-o dată. Scandalul privitor la numirea unui preşedinte în Grant, iscat la începutul săptămînii, pare să fi fost de fapt o farsă. “În cel mult două săptămîni vom avea o organizare de nivel european”, declara George Copos la finalul întîlnirii de sîmbătă seară, lăsîndu-i pe ziarişti să creadă că se referă la Marcel Puşcaş, al cărui nume fusese vehiculat în urmă cu cîteva zile. De fapt, planul său era cu totul altul. Conducerea executivă a clubului le-a fost oferită lui Ioan Becali şi lui Dinu Gheorghe, iar antrenor va fi numit fostul internaţional Dan Petrescu. Deciziile majore vor fi luate de un Comitet Director format din cinci persoane, din care vor face parte Becali, Gheorghe, un reprezentant de la Ana Group, unul de la LukOil şi unul de la sponsorul principal LaDorna.

  Schimbare va fi făcută de Adunarea Generală

  Astăzi sau cel tîrziu miercuri, patronul formaţiei din Grant va prezida o Adunare Generală în care conducerea clubului va fi modificată din temelii. După ce astă-vară tratativele cu Becali păreau căzute, ele au fost reluate săptămîna trecută, iar impresarul a decis acum să accepte preşedinţia grupării giuleştene. De asemenea, în şedinţă va fi discutată şi înlocuirea lui Mircea Rednic cu actualul antrenor al Sportului Studenţesc, Dan Petrescu, deocamdată fiind neclar motivul demiterii actualului “principal” de la Rapid.

  Rednic a nimerit în plină şedinţă a lui Copos cu noua conducere

  Lucrurile au fost bătute în cuie ieri după-amiază, cînd la Crowne Plaza s-au întîlnit George Copos, Dinu Gheorghe, Ioan Becali şi Dan Petrescu. Surse din apropierea patronului formaţiei din Grant susţin că, ironia sorţii, întîlnirea celor patru a fost surprinsă chiar de Mircea Rednic, ajuns la birou patronului cu cei doi reprezentanţi ai grupării FC Bruges. “Deocamdată mie nu mi-a făcut nimeni de la Rapid nici o propunere. Dacă mi se va face, atunci normal că mă voi gîndi, căci este un club important în România. Vă rog frumos să mă lăsaţi acum, căci sînt foarte bolnav”, a afirmat Petrescu.

  Rednic a evitat şi el o declaraţie tranşantă, însă starea sa de spirit părea destul de proastă. “Nu am auzit de vreo schimbare a mea, dar mă aştept la orice. Eu am spus imediat după meciul cu FC Argeş că e posibil să nu mai continuu. Însă, cu toate greşelile pe care le-am făcut, nu ştiu dacă e normal să se întîmple aşa. Totuşi, deocamdată nu am fost anunţat de nimic aşa că nu are rost să vorbesc”, a declarat Rednic, în al cărui glas se putea simţi resemnarea.

  “Puriul” spre Craiova

  Mircea Rednic pare să fi bănuit că are zilele numărate în Giuleşti, motiv pentru care nu a rupt legăturile cu conducerea formaţiei din Craiova. Foarte probabil, viitoarea destinaţie a actualului antrenor rapidist va fi Universitatea, unde ar urma să lucreze împreună cu Pavel Badea, cel care a condus “Ştiinţa” după ce Sorin Cîrţu a plecat de la echipa din Bănie.

  Puşcaş n-a mai fost căutat

  Marţea trecută, George Copos s-a întîlnit cu Marcel Puşcaş la hotelul acestuia din urmă şi au discutat strategia clubului pentru următoarea perioadă. Din acel moment însă, cei doi nu au mai vorbit, deşi rămăsese ca patronul grupării din Grant să întocmească un proiect din contractul de preşedinte pe care urma să i-l propună fostului antrenor şi jucător al Rapidului. În ciuda acestei tăceri, sîmbătă seară Copos a declarat că “sîntem aproape de o înţelegere cu Puşcaş”.

  “Nu-mi vine să cred, e o veste surprinzătoare. Parcă nu e posibil să fie schimbat antrenorul”
  Adrian Iencsi

  “Nu sîntem noi, jucătorii, în măsură să discutăm despre aşa ceva. Dacă echipa e pe locul trei cred că nu Rednic e vinovat. În plus, avem şanse la ambele obiective, aşa că…”
  Marius Măldărăşanu

  George Copos – preşedinte de onoare

  50 de ani, avere peste 150 de milioane de dolari, locul 14 în topul celor mai bogaţi români

  Ioan Becali – preşedinte executiv

  51 de ani, impresarul majorităţii fotbaliştilor români. A declarat că vrea să renunţe la munca depusă în ultima vreme şi să-i lase în locul său pe fratele sau, Victor Becali, şi pe Gică Popescu

  Dinu Gheorghe – preşedinte Consiliu director

  48 de ani, fost preşedinte la Rapid în perioada în care Mircea Lucescu a antrenat în Grant şi a cîştigat al doilea titlu din istoria clubului

  Dan Petrescu – antrenor

  36 de ani, fost internaţional român, 95 de jocuri disputate în tricoul României. Sezonul trecut a fost secund al lui Walter Zenga la FC Naţional, iar în prezent e antrenorul Sportului Studenţesc

  “Este al doilea moment important pentru Rapidul modern, după cel din 1997, cînd Mircea Lucescu a venit să antreneze aici. Referitor la eventualele schimbări care vor fi făcute, Giovanni este cel care va decide în privinţa lor, căci conform contractului pe care l-am stabilit are autoritate în toate privinţele. El va fi confirmat în funcţie de Adunarea Generală de azi”
  George Copos

  “E adevărat, am bătut palma cu George Copos şi voi fi preşedintele Rapidului. Primul meu obiectiv este să-l aduc pe Dan Petrescu antrenor principal. Azi îi voi face o propunere oficială pe care sper să o onoreze în condiţiile în care îşi va rezolva despărţirea de Sportul”
  Ioan Becali

  #61389
  07Ex
  Keymaster

  Intrebarea mea este urmatoarea: Va fi mai bine sau mai rau fara Dan Petrescu antrenor? Nu stiu daca rezultatele pe care le-am avut turul asta s-au datorat in principal lui Dan Petrescu sau jucatorilor, dar as vrea sa vad cam care este opinia voastra. Credeti ca echipa va juca la fel de bine si fara Bursuc?

  #61390
  ultrasro
  Member

  eu zic ca absolut……

  dar sa nu mai plece nimeni in afara lui Galamaz ca nu prea mai sunt multe rezerve….. eventual sa plece Cruceru si Stancu…. 😯 8)

  #61391
  dragos
  Member

  jucatorii plini de ifose ai rapidului nu-l vor asculta, precum copii sportului pe dan, insa s-ar putea sa schimbe complet echipa…vom vedea!!!
  oricum, va avea viata grea in grant!!!

  la noi, s-ar putea sa antreneze cuplul: siman-dinel secondati de mitica.

  #61392
  Ultras
  Member

  E personal as merge pe mana lui Cezarica, dar cred ca Siman va proceda ca si pana acum: un antrenor cu nume! Gabi Balin, Razvan Lucescu si de ce nu… Gheorghe Hagi (cu toate ca nu agreez ideea)

  #61393
  Tavi
  Member

  @Ultras wrote:

  E personal as merge pe mana lui Cezarica, dar cred ca Siman va proceda ca si pana acum: un antrenor cu nume! Gabi Balin, Razvan Lucescu si de ce nu… Gheorghe Hagi (cu toate ca nu agreez ideea)

  daca se pune problema sa vina Hagi … poate doar patron ca antrenor io nu-l vad

  #61394
  07Ex
  Keymaster

  Eu sper ca Hagi sa nu vina antrenor ca parca vad ca retrogradam in C cu el. 😆

  #61395
  Cainele
  Member

  Sa ramana Cezarica , oricum petrescu nu statea pe banca la meciuri(cum nu sta nici in patu’ lu’ nevasta-sa , de se rodeaza tot lotul de sperante al Romaniei).
  Ce e nasol ca s-a dus Rednic la CRAiova si o sa faca treaba acolo…
  Petrescu n-o sa reziste(in opinia mea ) la RRapid, e figurant si e greu sa se impuna altor figuranti gen Sabin ilie , nita si altii de teapa lor 8)

  #61396
  Radu Dobrin
  Member

  mie mi-ar place ideea de a-l avea pe gica antrenor….
  pina la anul se pare ca nu prea are nici o importanta cine sta pe banca (sau in tribuna :))….si, in plus, simpla prezenta a lui hagi pe marginea terenului cred ca ar dubla numarul de spectatori

  #61397
  Tavi
  Member

  @Radu Dobrin wrote:

  mie mi-ar place ideea de a-l avea pe gica antrenor….
  pina la anul se pare ca nu prea are nici o importanta cine sta pe banca (sau in tribuna :))….si, in plus, simpla prezenta a lui hagi pe marginea terenului cred ca ar dubla numarul de spectatori

  pe marginea terenului sau ca actionar ❗ … buna observatia cu dublatul nr de spectatori … necazul este cu terenul … unde ne mutam … siman nu vrea sa dea bani pe chirie … ori Lia Manoliu costa … Cotroceni costa … Urziceni nu vrea sa devina actionar … daca vine Gica cu banu nu numai ca ramanem in Bucale da’ s-ar reface si Regia mai repede … asa Mac daca n-are interes, pen’ce ce sa se grabeasca sa termine arena?

  #61398
  cameliu
  Member

  @97SiR wrote:

  Eu sper ca Hagi sa nu vina antrenor ca parca vad ca retrogradam in C cu el. 😆

  Chestia ca la 39 de puncte nu mai poti retrograda si daca pierzi tot…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 122 total)
 • The topic ‘Cine va fi viitorul nostru antrenor?’ is closed to new replies.