Concurs de pronosticuri – editia 2006/2007

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Concurs de pronosticuri – editia 2006/2007

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 27 total)
 • Author
  Posts
 • #50536
  Radu Dobrin
  Member

  Avem o incercare de a automatiza concursul de pronosticuri anul acesta. Puteti sa va schimbati pronosticul de cite ori vreti pina la deadline.

  Este, deocamdata, in stadiu de testare. Prin urmare orice opinii, sugestii, (injurii? 😆 ) sint binevenite.

  Puteti sa postati aici eventuale erori/probleme de catre va loviti.

  /bafta

  #75682
  07Ex
  Keymaster

  Pentru a va returna la forum dupa ce ati pronosticat, trebuie sa click in stanga sus pe poza cu ‘phpbb’.

  In rest totul merge perfect. Multam mult Radu!

  #75683
  Radu Dobrin
  Member

  sau jos in stinga la ‘back to forum’

  #75684
  Giani
  Member

  O inovatie inutila dupa ce cacatii cu urechi ne-au dat afara pe usa din dos pentru ca le tremura kurul de frica sa nu le luam cascavalul. Chiar un concurs de prososticuri ale meciurilor Sportului in B este de o inutilitate fantastia. Si daca tot l-ati automatizat, permiteti si scoruri cu doua cifre, cred ca o limita de 30 ar fi realista.

  #75685
  Radu Dobrin
  Member

  Softul a fost facut inainte de circ. Daca il consideram inutil il putem macula extrem de simplu.

  #75686
  cameliu
  Member

  Pentru introducerea pronosticurilor folositi primul topic “Concurs de pronosticuri – editia 2006/2007” din forumul suporterilor:

  http://www.sportulstudentesc.com/forum/predictions.php

  Apar 2 campuri unde puteti introduce scorul. In dreapta e butonul Predict care trebuie apasat dupa. Puteti pronostica (schimba pronosticul) pina la sfirsitul zilei premergatoare meciului. Calcularea clasamentului se face automat!

  Atentie!
  Unele browsere cum ar fi Mozilla si Netscape (versiuni mai vechi) nu vor afisa butonul Predict. In cazul asta incercati sa folositi alte browsere (Internet Explorer, Opera, etc.)

  In cazul in care folositi in Profile la Board Style tipul PhotoSense, rezultatele si clasamentul apar din pacate scrise negru pe fond negru.

  #75687
  crys41
  Member

  Si cum se poate sa vedem un istoric al pronosticurilor? La standings vedem doar situatia cumulata a rezultatelor pronosticurilor.

  #75688
  Radu Dobrin
  Member

  In momentul de fata, acest lucru nu este posibil.

  #75689
  louveteau
  Member

  Mersi mult Radu, sistemul este simplu si usor de folosit.

  #75690
  franz_kafka
  Member

  E amabil cineva, sa-mi explice si mie ce reprezinta cifrele din dreptul membrilor forumului SS care au pronosticat! Punctaj, nr. de pronosticuri sau ce anume? Inteleg ca e un fel de clasament! Dar pe ce criterii se alcatuieste?

  #75691
  Giani
  Member

  e punctajul. Daca ai ghicit rezultatul exact, ai 6 puncte. Daca ai ghicit invingatoarea sau egalul, ai 3 puncte. Daca ai pronosticat si ai dat-o in bara: 1 punct.

  #75692
  07Ex
  Keymaster

  Vad ca pana una alta Cameliu s-a instalat iar in fotoliul de lider al concursului de pronosticuri. Felicitari Cameliu. Te-ai gandit sa joci la loto prono, … ceva … poate castigi si bani, ca vad ca esti bun la pronosticat.

  #75693
  Radu Dobrin
  Member

  din cauza unei erori, in urma meciului cu dunarea, utilizatorii care au pronosticat rezultatul corect (2-0) au primit doar 3 puncte (in loc de 6). Va rog sa ne spuneti daca va aflati in situatia asta ca sa putem sa facem corecturile necesare.

  #75694
  franz_kafka
  Member

  Eu doar m-am gandit ca ar fi posibil un astfel de rezultat, insa nu mi-am materializat intentia in cadrul concursului de pronosticuri… N-am martori, nici inscrisuri, dar puteti sa consultati horoscopul sa vedeti ca pozitia astrelor imi recomandase sa aleg varianta castigatoare: 2-0…, care de altfel mi se pare ca mi-a aparut si in vis… Sa nu ma cheme pe mine franz_kafka in buletinul de identitate daca nu-i adevarat ce va zic… Va jur pe ce am mai drag pe lume: rezultatele inregistrate in ultimele doua saptamani de catre SS! Am impresia ca si la ultima extragere a loteriei tot asa mi s-a intamplat! Daca nu mi se va face dreptate pe forum, voi ajunge cu plangerea pana la Strassbourg si chiar Haga!

  #75695
  Anonymous
  Guest

  Salut tuturor!

  Scuze ca nu scriu intr-un topic adecvat, dar totusi aici se discuta pronosticuri, iar la celelalte sporturi nu vad activitate si cam nu as primi raspuns. Este vorba despre meciul de sambata a echipei voastre de baschet feminin, care se va juca pe 7 octombrie cu CSU Oradea. Am pariat cu niste bani buni pe Sportul -19,5 HC (1.85 si apoi 1.75) la bwin.com, betoto.com si playit.com (limite peste limite..) pentru ca nu-mi pot imagina cum ar putea pierde oradenii cu mai putin de 30 de puncte (data trecuta a fost 83-36 cred). Fetele oradene ar fi de liga a 4-a in orice campionat mai serios – nu cred ca si-ar fi reformat echipa, pe lista de transferuri de pe frbaschet.ro n-am gasit nici un transfer privind CSU.
  Intrebare: exista posibilitatea sa nu iasa bine acest pariu? Daca cineva vede altfel chestia, sa raspunda please :) Totusi e doar miercuri si mai am trei zile de meditat (intra / nu intra) + nu sunt acel mare bettor care-si permite un total de la €80 in sus pt. fiecare pronostic.
  Pentru greselile de limbaj e vina in primul rand faptul ca sunt maghiar deci scuze pentru astea.

  O zi buna!

  zs.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 27 total)
 • The forum ‘Sezon 2006-2007 Season – Divizia B’ is closed to new topics and replies.