Home › Forums › 2017-2018 Season › 2017/2018 Jucatori / Conducere – Players / Staff › Conducerea clubului
- This topic has 175 replies, 21 voices, and was last updated 11 years, 10 months ago by
Ace of Spades.
-
AuthorPosts
-
August 29, 2010 at 8:51 pm #50800
dragos
Memberam deschis un topic special pentru a putea afla direct informatiile ce ne-ar interesa pe noi, suporterii, fara a fi nevoiti sa scanam alte topicuri.
de ex., iata ce as dori eu sa aflu:
– care sunt intentiile lui siman pentru acest sezon ?– in aceasta perioada scurta de tranferari ramasa,vom mai aduce jucatori sau vom vinde ??
am urmarit acum cateva minute pe TVR3 o emisiune de fotbal la TVR Craiova, iar subiectul principal a fost, evident, meciul cu noi.
realizatorul emisiunii a spus ca, Piti va mai aduce 2-3 jucatori, iar zvonurile ar fi: Varga, Curelea, Balan……
tot el spunea, ca a stat de vorba cu Varga si cu Balan, iar acestia au spus, ca si-ar dori sa joace pentru un asemenea public….iar siman a fost pentru prima data la un meci al sportului in deplasare (in acest inceput de sezon).
exista vreun sambure de adevar din aceste afirmatii sau sunt doar speculatii ale presei “oltenesti” ??– stategia clubului sau a lui siman ia in calcul faptul, ca sportul poate deveni o castigatoare a unuia din cele 2 trofee (cupa, campionat) pe termen scurt, mediu sau lung ? sau sportul va ramane doar o scoala de fotbal, care produce jucatori si ii vinde pentru a supravietui ?
astept(am) cu interes raspunsurile tale.
September 6, 2010 at 9:31 am #87005Tavi
Membersi in continuare asteptam
am vazut ca a scris niste cuvinte prin alte posturi (dar doar insiruiri de cuvinte)… :ymsick:September 8, 2010 at 9:37 pm #87006dragos
Membermda, si eu astept in continuare sa-si faca putin timp si sa-mi dea cateva raspunsuri.
sunt convins ca, a citit acest post si va gasi 5 min din timpul sau pentru a raspunde aici.
multumesc anticipat.September 15, 2010 at 11:13 am #87007cristig
MemberStrategia a fost si este strans legata de centrul de copii, se munceste foarte mult la cresterea calitatii antrenamentelor si la imbunatatirea selectiei. Cel mai numeros centru si cel mai bine platit la aceasta ora. De mai bine de 3 ani au inceput sa foloseasca o serie de proceduri de urmarire si control a performantei la nivel de jucator si echipa. in cazul primei echipe s-a dorit foarte mult aducerea mai multor jucatori de-a lungul timpului care astazi sunt laudati cu tam tam Lemnaru, Ganea, Papp…. Unii au venit si au plecat, pe altii s-au cerut sume exorbitante.
Pentru prima echipa se doreste disciplina, seriozitate, munca si la final fotbal de calitate. Vom vedea ce vom reusii sa facem la nivel de Liga 1. Reteta pentru prima echipa nu se schimba.
S-a reusit cu mari gretutati sa implementam sistemul video, ticketing si de turnicheti pentru a fii in regula cu legea 4. Sper sa vedem curand ceva materiale promotionale si tricouri la vanzare… Curand…
Sunt si eu pe aici…
September 15, 2010 at 12:38 pm #87008cameliu
MemberNocturna? (Nu de alta, dar daca reusim sa ne mentinem pe criteriul sportiv in Liga 1, fara lumina ne vor trimite iar in Liga 2… )
September 15, 2010 at 1:18 pm #87009Radu Dobrin
Member@cristig wrote:
…
S-a reusit cu mari gretutati sa implementam sistemul video, ticketing si de turnicheti pentru a fii in regula cu legea 4. Sper sa vedem curand ceva materiale promotionale si tricouri la vanzare… Curand…
Sunt si eu pe aici…
“greutatile” banuiesc ca sint numai de ordin financiar, nu? Nu de alta, dar altfel ar fi vorba de, de ex., incompetenta..etc..
September 18, 2010 at 7:29 pm #87010Zibling
Member@cristig wrote:
S-a reusit cu mari gretutati sa implementam sistemul video, ticketing si de turnicheti pentru a fii in regula cu legea 4.
Si mie mi-a sarit in ochi locutiunea adverbiala “cu mari greutati”, precum si lui Radu. Asadar, ce ati vrut sa spuneti?
@cristig wrote:
Sper sa vedem curand ceva materiale promotionale si tricouri la vanzare… Curand…
Ceva inside info? Sau nu exista inca un plan de afaceri creionat despre categoria de “materiale promotionale” ?
September 20, 2010 at 10:37 pm #87011cristig
Membergreutati…. Pentru ca dupa promovare nimeni nu ne-a dat o sansa ca vom reusi sa ne punem la punct pentru liga 1. mi s-a spus ca ne este imposibil ca timp si financiar era foarte greu. Este extrem de usor sa arunci cuvinte ca incompetenta cand nu esti implicat deloc in acest fenomen din interior…
Ma asteptam doar pentru ca jucam la alte ore si cu alte echipe sa vad macar 1500 de suporteri la fiecare joc din Regie, dar se pare ca este din ce in ce mai greu in fotbal…
Planul de afaceri poti sa il faci cand ai piata, oare stiti ca Ovidiu a facut bratari gumate cu Sportul si dupa 6 ani le-a donat ca sa le dea celor care cumpara bilete iar ele nici acum nu au fost consumate???? Am discutat pentru serii de 100 de bucati din mai multe produse dar imi este teama ca nu le vom putea vinde si o sa ramanem mult timp cu ele….
Dk aveti propuneri competente le asteptam…Iubeste Sportul!!!
September 21, 2010 at 7:18 am #87012cameliu
MemberO propunere ar fi sa existe posibilitatea de a lua tricouri direct de la club. Eventual cumva direct de pe site, ca sa se poata cumpara si cu plata in euro (pt cei care nu suntem in Romania). Au fost multe intrebari de-a lungul anilor pe forum de unde se pot lua tricouri…
September 21, 2010 at 11:22 am #87013cristiansportul
MemberPoti sa maresti stocul de orice produse la minim 500 si iti garantez ca se vor cumpara.
La meciul cu Timisoara au fost timisoreni care ne-au intrebat daca avem fulare/esarfe de vanzare din pacate noi nu aveam nici pentru noi.
Daca avem un sit oficicial al clubului care este updatat destul de frecvent acum de cand suntem in A poatem implementam si o platforma de comercializare a biletelor on-line si a altor produse într-un ”Onlinestore” nu costa chiar asa de mult dezvoltarea unuia.September 21, 2010 at 11:30 am #87014ultrasro
MemberLa bratarile respective contributia mea a fost doar de 30% iar 70% contributia lui Razvan.
September 21, 2010 at 6:08 pm #87015Constantin Secareanu
Membermai ai bratari ovidiu ? as mai vrea si eu pt ca cea alba s-a rupt..si cea neagra nu mai are mult…deh , daca le port zi si noapte:D ma mandresc cu echipa pe care o iubesc
astept sa imi dai un raspuns:D
September 21, 2010 at 6:55 pm #87016cameliu
Member@ultrasro wrote:
La bratarile respective contributia mea a fost doar de 30% iar 70% contributia lui Razvan.
Eu am cumparat 4, 2 le-am facut cadou lui nstrug din Canada si 2 le mai am.
September 21, 2010 at 7:27 pm #87017ultrasro
MemberMai exista cateva sa vedem daca le gasesc
, stiu ca le-am pus undeva bine.
September 21, 2010 at 8:52 pm #87018dragos
Memberproblema lipsei spectatorilor este discutabila si poti fi gasite “N” motive.
produsele promotionale nu cred, ca pot fi o problema sa nu se vanda.
daca la fiecare meci va exista un punct de vanzare (fix sau mobil) in incinta stadionului, cu siguranta lumea va cumpara cate ceva.
poate si preturile vor fi “de criza”, ca sa-si poata permite oricine. -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.