Conducerea clubului

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 176 total)
  • Author
    dragos
    Member

imi cer scuze, insa fiindca sunteti un oficial, am 2 intrebari:
    cat timp mai sta Moldovan la echipa ?
    cand obtinem si noi promovarea ??

07Ex
    Keymaster

@Radu Dobrin wrote:

topicul asta va bate recordul la lungime :)

Din punctul meu de vedere poate sa bata orice record, dar eu pe acest topic nu voi mai scrie. Mi-am dat seama ca nu se poate discuta cu “oficialii” din Regie. Noi punem intrebari, vrem sa aflam ce si cum, iar raspunsurile de la club sunt de ‘hai sictir’. Uitati-va si voi cand a fost postat mesajul din Sep 24, 2010, la ora 7:45 pm (GMT-5). Asta inseamna ca dl. Gheorge ne-a “raspuns” la intrebarile noastre in noaptea de vineri spre sambata la ora 2:45. Pai e de mirare ca raspunsurile dansului n-au nici o legatura cu intrebarile noastre? 8-|

macar vorbeste cu noi…putea sa nici nu isi faca cont pe acest forum si sa il doara undeva…dar denota ca il intereseaza si eu zic ca e de apreciat

sircos
    Member

@sircos wrote:

eu vreau abonament la meciurile sportului.

dupa sportul – astra 0-1 (mai ales dupa prestatia jalnica a echipei), nu mai vreau abonament. cat despre bilete, ma mai gandesc :ymsigh:

dragos
    Member

@sircos wrote:

@sircos wrote:

dupa sportul – astra 0-1 (mai ales dupa prestatia jalnica a echipei), nu mai vreau abonament. cat despre bilete, ma mai gandesc :ymsigh:

eu am luat aceasta decizie demult, cel putin pentru meciurile de-acasa….in deplasare, mai vedem.

sircos
    Member

d-le gheorghe, daca sezonul viitor sportul va evolua in liga 2, ce veti face cu turnichetii ? 8-}
    apropo, cel de la peluza unde sta galeria se blocheaza la fiecare 15 minute. le-ati achizitionat de la rebuturi ?

Radu Dobrin
    Member

@07Ex wrote:

@Radu Dobrin wrote:

topicul asta va bate recordul la lungime :)

Din punctul meu de vedere poate sa bata orice record, dar eu pe acest topic nu voi mai scrie. Mi-am dat seama ca nu se poate discuta cu “oficialii” din Regie. Noi punem intrebari, vrem sa aflam ce si cum, iar raspunsurile de la club sunt de ‘hai sictir’. Uitati-va si voi cand a fost postat mesajul din Sep 24, 2010, la ora 7:45 pm (GMT-5). Asta inseamna ca dl. Gheorge ne-a “raspuns” la intrebarile noastre in noaptea de vineri spre sambata la ora 2:45. Pai e de mirare ca raspunsurile dansului n-au nici o legatura cu intrebarile noastre? 8-|

Totusi, este un pas urias, avind in vedere istoricul relatiilor dintre club si suporteri (sau cel putin marea majoritate a lor..), care acum citeva sezoane se rezumau la trimiteri la periute si paste de dinti…

Ca postarea e la o ora mai devreme sau mai tirzie, nu are mare importanta…acu 10-15 ani si eu cam tot pe la ora aia eram cel mai activ :D

Radu Dobrin
    Member

@dragos wrote:

@sircos wrote:

@sircos wrote:

eu am luat aceasta decizie demult, cel putin pentru meciurile de-acasa….in deplasare, mai vedem.

foarte rau! Eu vreau in continuare abonament!

Gogulets
    Member

Cu biletele, am avut astazi o surpriza foarte neplacuta: Am cumparat 2 bilete la tribuna 1 si istetul ala de la casa de bilete mi-a vandut unul in sector A1 si unul in sector B. Bineinteles ca am remarcat dupa ce am intrat in stadion, si, evident, ca nu am mai putut iesi sa le schimb. Asta in conditiile in care in sector B, jumatate din locuri erau libere. Culmea e ca nu eram singurul in situatia asta.

dragos
    Member

@Gogulets wrote:

Cu biletele, am avut astazi o surpriza foarte neplacuta: Am cumparat 2 bilete la tribuna 1 si istetul ala de la casa de bilete mi-a vandut unul in sector A1 si unul in sector B. Bineinteles ca am remarcat dupa ce am intrat in stadion, si, evident, ca nu am mai putut iesi sa le schimb. Asta in conditiile in care in sector B, jumatate din locuri erau libere. Culmea e ca nu eram singurul in situatia asta.

ca la noi, la nimeni :)) ……si te gandesti ,ca sunt vandute doar cateva bilete :ymdevil:

Radu Dobrin
    Member

@Gogulets wrote:

=)) =)) telenovela continua! =))

Asta face parte in mod sigur de operatiunea strategica a clubului de a dezbina suporterii =))

bun venit printre noi, Gogulets!

In alta ordine de idei, am schimbat subiectul topicului in “Conducerea clubului”. Nu de alta, dar nu era chiar normal ca toate farfuriile sa se sparga numai capul lui Cristi Gheorghe, in timp ce alti potentiali beneficiari ramin pe afara :))

cristig
    Member

400 de platitori la jocul cu Astra, iar legat de problema cu biletele sector A si B o sa atrag atentia si va rog sa o faceti si voi pe loc, abonamente imi doresc dar nu se doresc si punct. Echipa nu se exprima pe masura jucatorilor, antrenorilor si asteptarilor noastre si cred ca toti trebuie sa o sustinem pentru ca suntem obligati sa mergem mai departe. Turnicheti vor functiona si in B si in C, iar ei nu sunt luati de la rebuturi, pur si simplu am observat ca sunt foarte multi oameni care nu stiu sa ii foloseasca… daca vedeti ca sunt probleme va rog sa atentionati paza sa cheme responsabilul de ticketing.
    Observ inca foarte multa rautate si nu inteleg de unde vine… Am ajuns in A si in loc sa ne bucuram de meciurile pe care le avem, suntem nervosi si tristi…

Special pentru 07Ex – La ora respectiva am intrat si am raspuns, sper ca nu te supara ca stau de vorba cu voi acum??? O persoana care anul acesta este cu CFR si la anul cu Sportul nu este suporter este microbist, din nefericire in Romania este o trasatura generala cand vorbim de consumatorii de orice( de la sucuri, la mancare la orice), nu suntem loiali unui brand. La fotbal ma asteptam sa fie altfel insa in cazul echipelor mai mici functioneaza la fel. Urziceni a facut superperformante in Romania si suporteri 0. Este trist, dar este adevarul. Cate campionate ar trebui sa castige Urziceni ca sa isi formeze un nucleu dur de 30000 de suporteri, cred sincer ca in Romania doar castigarea Cupei Campionilor ar schimba ceva, atat.

Materiale promotionale vom avea, magazin nu cred ca putem sa sustinem la ora aceasta, iar locatii libere la stadion nu mai sunt de mult ca sa incropim ceva acolo civilizat. O sa discut cu funcurier sa vad daca putem vinde produse astfel prin ei, prin intermediul site-ului. Cu spectatorii trebuie sa intelegi ca au ramas afara 50 si nu 800 la meciul cu Otelul, iar cifrele de care spui tu sunt ireale, probabil cu Astra o sa imi spui ca au fost 1500 sau 1700, cifra reala o vezi sus in prima fraza. Si a fost duminica, vreme ideala pentru fotbal, nu luni, nu vineri. Fenomenul este in scadere si datorita faptului ca se vinde scandalul din fotbal nu fotbalul. este reala chestiunea, suntem a 4-a echipa din Bucuresti, de aceea de cand am venit pozitionarea clubului a fost facuta prin centrul de copii(este adevarat cu multe lipsuri si acolo – terenuri) si Iubeste Sportul! merge pe aceeasi idee. Suntem alta lume!
    Personal sut dezamagit de site, sper sa ajungem sa il updatam si noi o data si odata la 2 zile!

Iubeste Sportul!

Radu Dobrin
    Member

Nu are nici o treaba cistigarea CL cu numarul suporterilor. Vezi Timisoara, Craiova, etc (asta in afara echipelor aduse cu tancul..). Noi am avut, si avem in continuare destul de multi suporteri (asta sper sa nu fie o necunoscuta pentru “club”). Diferenta e ca nu fac atit de multe valuri. Cum spunea cineva mai sus, rezultatele ar umple regia asa cum o faceu meci de meci in 84-85. Nu e vorba nici de rautate, ci mai mult de dezamagire si sila de asteptare a ceva ce nici macar nu e schitat pe undeva…

In privinta materialelor promotionale, este inadmisibil sa fie mai greu sa gasesti un tricou al Sportului decit un salam pe vremea odiosului raposat! Cu atit mai mult cu cit cele pe care rar puteai pune mina, erau la preturi compatibile cu cele comercializate de echipele de top europene (ceea ce e foarte bine!)…adica cererea era clar mai mare decit oferta! Stiu sigur ca aici pe forum, de exemplu, exista competenta sa se fi facut un magazin virtual inca de acum 10 ani daca se vroia.

ultrasro
    Member

Nu inteleg nici eu de ce atata rautate din partea noastra desi acum echipa joaca in prima liga =((

Radu Dobrin
    Member

Nu mi se pare sa fie nici o rautate, Ovidiu, si nu e nimic ciudat faptul ca nivelul de entuziasm nu este la un nivel de nunta. Din punctul meu de vedere, faptul ca echipa joaca in prima liga este o normalitate, si nicidecum o performanta. Anii petrecuri prin coclauri sint in schimb o rusine.

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 176 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.