Conducerea clubului

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 176 total)
  • Author
    dragos
    Member

analizand putin situatia actuala a echipei, se vede limpede, ca, jucatorii nu formeaza un grup unit…..sunt asa numitele “prietenii” de vestiar.
    in acest sens, as vrea sa-l intreb pe dl Cristi Gh urmatoarele lucruri “inside”:
    – ce jucator este sef in vestiar ?
    – este Moldovan un antrenor exigent, care tine vestiarul ?
    daca ne poate raspunde, asteptam cu interes.

cristig
    Member

Sa clarificam unele lucruri, tricourile nu au cum sa se vanda la lotto daca noi jucam in Puma. Cele de la AFI sunt cele originale, nu sunt kittschuri sau replici. Dar felul cum au fost imprimate, marimea siglei nu sunt cele oficiale(nu au avut acordul nostru). Am stabilit foarte clar sa nu se mai intimple omisiuni la nivelul acesta. Tricourile sunt la acel pret pentru ca asa am agreat, am vrut ca toata lumea sa isi permita sa cumpere. Tricourile sunt oficiale.
    Legat de vestiar si Moldovan nu pot sa raspund la astfel de intrebari pentru ca intamplator nu particip activ in interiorul vestiarului.

dragos
    Member

@cristig wrote:

Sa clarificam unele lucruri, tricourile nu au cum sa se vanda la lotto daca noi jucam in Puma.

este logic, ca produsele respective sa se vanda prin magazinele proprii (chiar eu am mentionat intr-un mesaj anterior).

adso
    Member

@adso wrote:

De cateva luni am in minte o idee, dar am preferat sa nu o impartasesc aici pentru ca nu era clara si am preferat sa mai discut cu diversi publicitari.
    totusi intrarea unui oficial pe forum si faptul ca 07EX a punctat foarte bine problema suporterilor, ma fac sa incerc sa o explic.

Nu ar trebui sa uitam locatia stadionului, situat langa caminele de studenti. Cred ca ar putea fi adusi spectatori la meci pe filiera asta, printr-o campanie facuta chiar pentru studenti. Cu un mesaj simplu bazat chiar pe conditia clubului (care spre deosebire de altele pare studentesc) si sustinut de rezultate bune ale echipei, poate fi atrasa destula lume la stadion.

Ar ajuta foarte mult daca s-ar putea face o categorie de bilete mai ieftine pentru studenti/elevi. nu stiu daca permite regulementul sau daca a fost facut asa ceva de alt club, dar nu vad de ce n-ar merita incercat…
    Campania de publicitate propriu-zisa nu ar presupune costuri foarte mari si ar putea fi implementata chiar de asociatia suporterilor, daca clubul nu s-ar putea implica.

Campania ar putea presupune:
    – afise puse in camine, eventual facultati, inainte de meciuri
    – un blog facut si updatat serios

Binenteles, as putea sa mai dezvolt, dar poate sunt lucruri pe care eu nu le stiu, din istoria clubului, pe care voi ati putea sa mi le impartasiti si sa-mi taiati avantul.

sunt dezamagit ca nimeni nu a raspuns la sugestia mea. chiar nu prezinta deloc interes?

dragos
    Member

bilete cu pret redus pt elevi si studenti pot fi o solutie !!!
    momentan, lumea nu vine la stadion din cauza rezultatelor echipei si a situatiei din clasament…..daca s-ar schimba aceasta situatie, sunt convins ca, vor veni mai multi spectatori.
    sa ne amintim cati spectatori erau prezenti la fiecare meci, in urma cu vreo 4 sezoane, cand echipa juca bine, avea rezultate si tragea la titlu…..

cameliu
    Member

@dragos wrote:

sa ne amintim cati spectatori erau prezenti la fiecare meci, in urma cu vreo 4 sezoane, cand echipa juca bine, avea rezultate si tragea la titlu…..

Imi aduc aminte de un meci cu FC Arges in retur, jucat martea!!! vazut la TV la care au fost 7-8 mii de spectatori. Am castigat cu 1-o dintr-un 11m. Era plina Tribuna 2-a! (E drept ca era si intrarea libera)

adi
    Member

@adso
    Abia acum am vazut mesajul tau.
    Eu sunt interesat de propunerea ta. Iata ce cred:
    – ar fi disponibili niste banuti (sa zicem 1.000 lei) de la ASSSB pentru niste afise. pot sa ajut inclusiv cu tiparirea (alb-negru, sa zicem 200 de A4). Intrebari: cine face design-ul si distributia ? Sunt doar odata, sau sunt repetitive (de ex. la fiecare meci acasa, sau lunar etc) ?
    – vizavi de blog: ce se vrea de la el ? Cine se ocupa de design, hosting, trafic ? Nu s-ar suprapune cu http://www.sportulstudentesc.com ?
    Au mai fost tentative de a misca lucrurile, chiar si niste programe de meci. Dar fara o masa critica de voluntari, sunt slabe sanse pe termen lung.
    Idei ? Voluntari ?

razvan
    Member

Voluntar. Nu sunt sigur cu ce, dar voluntar. Afise as putea pune prin facultatile din cladirea Universitatii, mi-e prea la indemana, de pilda. Si la blogul cu pricina, daca se vrea sa dau o mana de ajutor la continut sau ceva.
    In fine, sunt dispus sa dau o mana, dar intr-adevar poate trebuie definit proiectul mai bine.

cristig
    Member

Am pregatit deja un afis A4 pentru meciul cu Rapid…. Am spus clar daca urmareai posturile ca sunt deacord cu ambele si un blog si pliantele de meci… sper sa fim din ce in ce mai multi!!!

cristig
    Member

buget minim pentru materiale promotionale 10000 de euro, am fost ieri am cerut monstre, am facut calculatii si din nefericire banii acestia nu o sa ii am niciodata la dispozitie iar cu plata la vanzare nu vrea nimeni din jurul meu… tot ma gandesc la solutiii…

Din pacate asa e in Romania, totul cu bani inainte ca la furnizoarele de placeri sexuale (sa fiu politically corect cum se poarta si sa nu zic “tarfe”). X(

Zibling
    Member

@cristig wrote:

buget minim pentru materiale promotionale 10000 de euro, am fost ieri am cerut monstre, am facut calculatii si din nefericire banii acestia nu o sa ii am niciodata la dispozitie iar cu plata la vanzare nu vrea nimeni din jurul meu… tot ma gandesc la solutiii…

Ce intra in aceasta suma, va rog? Nu foarte detaliat, dar macar ca idee… daca se poate.

cameliu
    Member

Referitor la popularizarea meciurilor printre studenti. Eu am facut facultatea la Cluj, si-mi aduc aminte ca la casa de cultura a studentilor se gaseau bilete la pret redus pt studenti pentru meciurile lui U.
    Intr-un ziar local de Cluj am aflat intamplator (desi meciurile le disputa acum la Alba Iulia) ca fac in continuare vanzare de bilete speciale pt studenti in diferite locatii (holuri centrale ale Universitatilor din Cluj, cantine, etc.)

E doar o idee, ca afisele cu meciurile prin camine, sa fie dublate de actiuni de genul ce fac cei de la U…

razvanR
    Member

Pe holurile caminelor s-ar putea vinde, de exemplu, in ziua meciului, bilete cu 5 lei la Tribuna a II-a.

dragos
    Member

@razvanR wrote:

Pe holurile caminelor s-ar putea vinde, de exemplu, in ziua meciului, bilete cu 5 lei la Tribuna a II-a.

aaa, ‘neatza….pai, asta sustinem si noi: bilete cu pret redus pt elevi/studenti, eventual pensionari.
    este posibil dle Cristi ?

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 176 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.