Conducerea clubului

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 176 total)
  • Author
    cameliu
    Member
    dragos
    Member

mda, distribuirea biletelor in facultati ar putea fi un punct forte.

dar ganditi-va ca cei din acele facultati tin cu “u”, sau daca nu tin cu “u” tin cu cfr…la noi, cei din facultati tin cu dinamo , steaua, rapid….si in ziua de azi mai sunt putini care iubesc fotbalul si vin din placere, sa fim seriosi

Zibling
    Member

@Constantin Secareanu wrote:

dar ganditi-va ca cei din acele facultati tin cu “u”, sau daca nu tin cu “u” tin cu cfr…la noi, cei din facultati tin cu dinamo , steaua, rapid….si in ziua de azi mai sunt putini care iubesc fotbalul si vin din placere, sa fim seriosi

Aia e problema acum. Ma bucur ca mai avem si oameni realisti pe aici! :-s

cameliu
    Member

@Zibling wrote:

@Constantin Secareanu wrote:

Aia e problema acum. Ma bucur ca mai avem si oameni realisti pe aici! :-s

E drept si nu! Eu nu tineam cu U si mai mergeam la meciuri in studentie…

Zibling
    Member

N-ai prins ideea, Cameliu. Cate variante de mers pe stadion au (mai ales aveau) clujenii si cate variante au bucurestenii (care in anii ’80 aveau peste 10 echipe in primele 2 divizii).

oricum , merita incercat…decat nimic, trebuie facut ceva sa vedem ce o iesi…

cameliu
    Member

@Zibling wrote:

N-ai prins ideea, Cameliu. Cate variante de mers pe stadion au (mai ales aveau) clujenii si cate variante au bucurestenii (care in anii ’80 aveau peste 10 echipe in primele 2 divizii).

Am prins-o partial, ca deaia am scris “e drept si nu”. Voiam sa si scriu ca ” e drept ca in Cluj nu exista si sdr…” dar nu am vrut sa-mi consum timpul scriid numele lor.
    Ideea e alta, studentii din camine fiind din provincie nu neaparat trebuie sa fie suporteri sdr. (desi majoritatea poate sunt). Iar Regia fiind acolo, e mai convenabil (pt un neutru) sa vada un meci linga camin decat unul in Ghencea. (Mai ales in conditii de razboi jiji-galerie etc. )

Zibling
    Member

Sunt si eu un pic tupeist (sic!) si intreb reprezentantii conducerii clubului:

1. Ati vazut cum arata terenul de joc al Pandurilor Tg.Jiu astazi? Asa ar arata si gazonul din Regie in cazul unei ploi de 1-2 zile? Dar, sincer, va rog sa dati raspunsul.
    2. Daca in nocturna nu face investitii unicul actionar (ca deh, ne cam intoarcem in ligas secunda), macar in gazon se vor face (s-au facut) investitii? – ca sa nu rada lumea de noi din absolut toate punctele de vedere.

dragos
    Member

eu vreau sa intreb conducerea, daca si-a facut deja strategia pentru promovarea de peste 2-3-4 ani ? :p :D

sircos
    Member

@dragos wrote:

eu vreau sa intreb conducerea, daca si-a facut deja strategia pentru promovarea de peste 2-3-4 ani ? :p :D

din C in B nu cred ca ar fi mare lucru :p

cristig
    Member

cred in promovarea prin caminele studentesti si printre studenti ca atare deja vom avea primele actiuni saptamana aceasta(afise si invitatii daruite de jucatori in camine)…
    Bugetul de 10000 contine stocuri de 100 de bucati de la 14 produse!!! Am dat drumul la lucru ptr magazinul online, am discutat si cu funcurier..
    La terenul de joc am facut nenumarate lucrari insa nu radicale! Sper sa se mentina in bune conditii la meciul de duminica, biletele vor fii 10, 15 si 20 lei-peluze, tr2 si tr1.

Lasati rautatile si hai la stadion!!
    Iubeste Sportul!

dragos
    Member

@cristig wrote:

cred in promovarea prin caminele studentesti si printre studenti ca atare deja vom avea primele actiuni saptamana aceasta(afise si invitatii daruite de jucatori in camine)…
    Bugetul de 10000 contine stocuri de 100 de bucati de la 14 produse!!! Am dat drumul la lucru ptr magazinul online, am discutat si cu funcurier..
    La terenul de joc am facut nenumarate lucrari insa nu radicale! Sper sa se mentina in bune conditii la meciul de duminica, biletele vor fii 10, 15 si 20 lei-peluze, tr2 si tr1.

Lasati rautatile si hai la stadion!!
    Iubeste Sportul!

puteti enumera, va rog, cele 14 categorii de produse ? eventual cu pretul fiecaruia…….

sircos
    Member

@dragos wrote:

puteti enumera, va rog, cele 14 categorii de produse ? eventual cu pretul fiecaruia…….

ai, bre, radbare. vrei totul hopa-topa dintr-odata ? e bine ca s-a inceput actiunea :)

dragos
    Member

@sircos wrote:

@dragos wrote:

ai, bre, radbare. vrei totul hopa-topa dintr-odata ? e bine ca s-a inceput actiunea :)

cand exista deja un buget si stocuri, sunt convins ca, vom primi informatiile solicitate.

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 176 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.