Home › Forums › 2017-2018 Season › 2017/2018 Jucatori / Conducere – Players / Staff › Conducerea clubului
- This topic has 175 replies, 21 voices, and was last updated 11 years, 10 months ago by
Ace of Spades.
-
AuthorPosts
-
October 13, 2010 at 8:24 am #87079
cameliu
MemberOctober 13, 2010 at 11:23 am #87080dragos
Membermda, distribuirea biletelor in facultati ar putea fi un punct forte.
October 14, 2010 at 3:45 pm #87081Constantin Secareanu
Memberdar ganditi-va ca cei din acele facultati tin cu “u”, sau daca nu tin cu “u” tin cu cfr…la noi, cei din facultati tin cu dinamo , steaua, rapid….si in ziua de azi mai sunt putini care iubesc fotbalul si vin din placere, sa fim seriosi
October 15, 2010 at 10:03 am #87082Zibling
Member@Constantin Secareanu wrote:
dar ganditi-va ca cei din acele facultati tin cu “u”, sau daca nu tin cu “u” tin cu cfr…la noi, cei din facultati tin cu dinamo , steaua, rapid….si in ziua de azi mai sunt putini care iubesc fotbalul si vin din placere, sa fim seriosi
Aia e problema acum. Ma bucur ca mai avem si oameni realisti pe aici! :-s
October 15, 2010 at 10:43 am #87083cameliu
Member@Zibling wrote:
@Constantin Secareanu wrote:
dar ganditi-va ca cei din acele facultati tin cu “u”, sau daca nu tin cu “u” tin cu cfr…la noi, cei din facultati tin cu dinamo , steaua, rapid….si in ziua de azi mai sunt putini care iubesc fotbalul si vin din placere, sa fim seriosi
Aia e problema acum. Ma bucur ca mai avem si oameni realisti pe aici! :-s
E drept si nu! Eu nu tineam cu U si mai mergeam la meciuri in studentie…
October 15, 2010 at 3:26 pm #87084Zibling
MemberN-ai prins ideea, Cameliu. Cate variante de mers pe stadion au (mai ales aveau) clujenii si cate variante au bucurestenii (care in anii ’80 aveau peste 10 echipe in primele 2 divizii).
October 15, 2010 at 4:15 pm #87085Constantin Secareanu
Memberoricum , merita incercat…decat nimic, trebuie facut ceva sa vedem ce o iesi…
October 15, 2010 at 5:23 pm #87086cameliu
Member@Zibling wrote:
N-ai prins ideea, Cameliu. Cate variante de mers pe stadion au (mai ales aveau) clujenii si cate variante au bucurestenii (care in anii ’80 aveau peste 10 echipe in primele 2 divizii).
Am prins-o partial, ca deaia am scris “e drept si nu”. Voiam sa si scriu ca ” e drept ca in Cluj nu exista si sdr…” dar nu am vrut sa-mi consum timpul scriid numele lor.
Ideea e alta, studentii din camine fiind din provincie nu neaparat trebuie sa fie suporteri sdr. (desi majoritatea poate sunt). Iar Regia fiind acolo, e mai convenabil (pt un neutru) sa vada un meci linga camin decat unul in Ghencea. (Mai ales in conditii de razboi jiji-galerie etc. )October 16, 2010 at 6:05 pm #87087Zibling
MemberSunt si eu un pic tupeist (sic!) si intreb reprezentantii conducerii clubului:
1. Ati vazut cum arata terenul de joc al Pandurilor Tg.Jiu astazi? Asa ar arata si gazonul din Regie in cazul unei ploi de 1-2 zile? Dar, sincer, va rog sa dati raspunsul.
2. Daca in nocturna nu face investitii unicul actionar (ca deh, ne cam intoarcem in ligas secunda), macar in gazon se vor face (s-au facut) investitii? – ca sa nu rada lumea de noi din absolut toate punctele de vedere.October 16, 2010 at 6:24 pm #87088dragos
Membereu vreau sa intreb conducerea, daca si-a facut deja strategia pentru promovarea de peste 2-3-4 ani ? :p
October 16, 2010 at 6:52 pm #87089sircos
Member@dragos wrote:
eu vreau sa intreb conducerea, daca si-a facut deja strategia pentru promovarea de peste 2-3-4 ani ? :p
din C in B nu cred ca ar fi mare lucru :p
October 19, 2010 at 9:26 pm #87090cristig
Membercred in promovarea prin caminele studentesti si printre studenti ca atare deja vom avea primele actiuni saptamana aceasta(afise si invitatii daruite de jucatori in camine)…
Bugetul de 10000 contine stocuri de 100 de bucati de la 14 produse!!! Am dat drumul la lucru ptr magazinul online, am discutat si cu funcurier..
La terenul de joc am facut nenumarate lucrari insa nu radicale! Sper sa se mentina in bune conditii la meciul de duminica, biletele vor fii 10, 15 si 20 lei-peluze, tr2 si tr1.Lasati rautatile si hai la stadion!!
Iubeste Sportul!October 20, 2010 at 8:48 am #87091dragos
Member@cristig wrote:
cred in promovarea prin caminele studentesti si printre studenti ca atare deja vom avea primele actiuni saptamana aceasta(afise si invitatii daruite de jucatori in camine)…
Bugetul de 10000 contine stocuri de 100 de bucati de la 14 produse!!! Am dat drumul la lucru ptr magazinul online, am discutat si cu funcurier..
La terenul de joc am facut nenumarate lucrari insa nu radicale! Sper sa se mentina in bune conditii la meciul de duminica, biletele vor fii 10, 15 si 20 lei-peluze, tr2 si tr1.Lasati rautatile si hai la stadion!!
Iubeste Sportul!puteti enumera, va rog, cele 14 categorii de produse ? eventual cu pretul fiecaruia…….
October 20, 2010 at 9:03 am #87092sircos
Member@dragos wrote:
puteti enumera, va rog, cele 14 categorii de produse ? eventual cu pretul fiecaruia…….
ai, bre, radbare. vrei totul hopa-topa dintr-odata ? e bine ca s-a inceput actiunea
October 20, 2010 at 12:25 pm #87093dragos
Member -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.