Home › Forums › 2017-2018 Season › 2017/2018 Jucatori / Conducere – Players / Staff › Conducerea clubului
- This topic has 175 replies, 21 voices, and was last updated 11 years, 10 months ago by
Ace of Spades.
-
AuthorPosts
-
October 20, 2010 at 6:43 pm #87094
cristig
Memberdaca aveti furnizori cu preturi si caliatate buna, va rog sa ma ajutati!! Bugetul nu exista!!!
Fulare, agende, fanioane, esarfe, pixuri, brelocuri, ghiozdane etc pe langa acestea bugetul mai continea si alte chelt
uieli!!!! Am discutat de plata cu cardul sau transfer bancar iar datele nu imi sunt favorabile… Vanzarile in romania sunt majoritatea cu plata ramburs!!! Ce se intampla cand destinatarul nu plateste??? Plateste clubul dus-intors!!! Adik minus!!!
Iata unul dintre raspunsurile de ce marketingul este varza in fotbalul romanesc!!! Toti lucreaza fara buget, iar cand pui plata prin transfer bancar este normal sa nu atraga pe nimeni!! Astept opinii…October 20, 2010 at 7:47 pm #87095ngm
MemberDau un pont Mr. cristig.
In Romania plata cu card se face in general la achizitia produselor scumpe. Majoritatea siteurilor folosesc plata ramburs, este sigura si
nu exista decit cca 2 la suta neridicate. Acestea sunt exceptii.Nu se fac smecherii, pt ca la lansarea comenzii omul lasa telefonul, tu il
contactezi, chemi curierul si gata. Apropo de curieri, este f. important sa ceri oferta la mai multi curieri. Fan-ul are preturi mari.
Toti fac discounturi la contract, trebuie negociat pt. ca se arunca tare.Nu uita si de posta normala. Cum vor exista si produse de
30-50 lei pe site, omul nu va vrea curier, sa mai dea 20-30 lei pe transport,va dori prin posta romana unde va plati 10-11lei.
Opinia mea faceti o licitatie publica cu garantii pentru desciderera unui magazin la stadion si eventual un corner intr-un alt magazin,
plus un magazin online. Voi stabiliti ce si cum vreti , dati eventual la inceput free spatiu pt un butic la stadion . Eu cred ca se vor gasi
doritori. Depinde de caietul de sarcini cum e intocmit pt. ca voi nu prea dati facilitati.Si asa nu te mai doare capul.Fiecare face ce stie.PAREREA MEA CA TREABA CU SITEUL TREBUIA SA FIE O COLABORARE INTRE ASOCIATIA SUPORTERILOR SI CLUB !
October 21, 2010 at 6:47 pm #87096cristig
Memberdraga ngm,
am discutat si am o idee legat de tarifele la transport si normal este sa discutam… Eu stiu ca nu sunt resurse iar magazinul cu licitatii nu este acceptat si nu cred ca se va grabii cineva sa vina!!!
Spatiu de magazin nu exista in aceasta faza!!! Sa o luam treptat si rational!
Oricum ar fii mi s-a recomandat chiar de firmele de coletarie sa fiu atent cu plata ramburs pentru ca refuzul comenzii la final impune un buget!!! Cu certitudine nu va exista un callcenter ci doar comenzi online!!!!!!!!!!!Iubeste Sportul!!!
October 24, 2010 at 6:44 pm #87097sircos
Member@cristig wrote:
Lasati rautatile si hai la stadion!!
bucurati-va ca astazi sportul n-a facut o surpriza in fata rapidului, ca altfel iesea urat in tribune la cat de amestecati am fost. abia prin minutul 30 au venit 2 (doi) stewarzi in dreptul nostru la peluza 1.
incredibil cat de avari sunteti ! de la 1500-2000 de bilete tiparite in mod normal, etapa asta ati sarit repede la 8000.
daca aveti posibilitatea, va rog sa revedeti pe camera de supraveghere de la turnichetii peluza 1 cum s-a facut intrarea pe stadion in ultimile 30 minute inainte de meci L-)October 24, 2010 at 7:06 pm #87098Zibling
MemberAvari? Haplea chiar.
Ce sa vada, mos Sircos, pe camerel de supraveghere? Una la mana – nu cred ca era activate in acele momente. Doi la mana – nu prind camerele in raza lor vizuala poarta din dreapta turnichetilor de la peluza, pe unde suporterii oaspetilor intrau cate 5-6 in acelasi timp, fara sa li se scaneze biletele (sau invitatiile… sic!) si fara sa fie verificati la buzunare CA LA CELELALTE MECIURI DE LIGA I.
@conducerea clubului: Va spun atat – azi, oricine putea introduce in stadion droguri, arme albe, arme de foc sau antrax la pliculete. Dupa ce terminati de numarat banii incasati astazi, sa ne anuntati si pe noi “aia 3 suporteri” (dupa cum s-a exprimat V.Moldovan azi) daca a meritat sa riscati asa ceva???
@conducerea clubului: Sunteti pregatiti la meciurile de acasa cu Steaua si Dinamo sa preveniti un atac cu bomba in tribune? Stiti ca este posibil, da? Bine ca e cam putin probabil, ca altfel… vai de fundurile noastre. Promit ca la urmatoarele meciuri de acasa cu “granzii” voi viziona meciul in spatele peluzei la un mini-televizor, impreuna cu jandarmii. :-s
October 24, 2010 at 7:57 pm #87099cristig
Memberpentru mine este clar ca au dat drumul cei de la paza, la ambele peluze si cred tribuna 2, pentru ca au fost cel putin 1000 de oameni care nu cred ca aveau bilete!!! Eu am cerut preutri duble pentru ca altfel nu asi putea sa imi explic de ce nu am facut abonamente!!!
Imi certificati ca ce s-a intamplat la peluza 2 s-a intamplat si la celelalte porti!!!
Aveti dreptate din nou si m-a durut cand am vazut mareea de fulare rapidiste peste tot!
L-am rugat pe ovidiu sa se calmeze si am ajuns la alte aspecte!!
In toate situatiile nu stam bine, caile de acces sunt inguste, iar azi am descoperit o tehnica pe care seful galeriei rapidiste au confirmat-o au venit buluc cu 20 minute inainte de primul minut, ca sa forteze intarile!!! Au cerut 4000 si le-am dat cam 3000!
Va multumesc pentru taria de care ati dat dovada astazi!!
Suntem inca prea putini si voi in tribune si noi la organizare!! Azi trebuia sa avem in dispozitiv minim 200 de stewarzi si am avut doar 120… Repet avem multe lipsuri sper cu timpul sa crestem si sa fiti in continuare alaturi de noi!
Iubeste Sportul!!!October 24, 2010 at 8:04 pm #87100ultrasro
MemberAre si Cristi dreptate, dar stie si el ca daca erau abonamente se introducea totusi o masura de securitate suplimentara si se separau clar suporterii rapidului de ai nostri!
Dar pentru lipsa abonamentelor deja stim se face vinovat.October 24, 2010 at 9:22 pm #87101dragos
Memberatunci cand s-au aratat primele imagini de la stadion, tribuna a-2-a era partial plina, adica partile laterale care delimiteaza peluzele erau goale….dupa inceperea meciului, tribuna a-2a era full, full, full !!!
October 25, 2010 at 2:56 pm #87102Ace of Spades
Member@cristig wrote:
Suntem inca prea putini si voi in tribune si noi la organizare!! Azi trebuia sa avem in dispozitiv minim 200 de stewarzi si am avut doar 120… Repet avem multe lipsuri sper cu timpul sa crestem si sa fiti in continuare alaturi de noi!
Iubeste Sportul!!!Eu o sa fiu alaturi de acest club indiferent de probleme si probabil si ceilalti suporteri pasionati ai acestei echipe,insa chiar nu se cade ca pe propriul nostru stadion sa vina oaspetii sa ne puna la punct sau sa ne ia la misto de ce scandam pentru Sportul.Macar asigurati-va ca peluza I sa fie rezervata doar sustinatorilor Sportului….sau se faca abonamente numai pt ea….sa avem si noi un colt al nostru.Ma indoiesc ca jucatorii nostri s-au simtit atat de extraordinar cand au vazut fani rapidisti in toate colturile stadionului fluierandu-i ori de cate ori aveau mingea…cu acest prilej poate ii transmiteti si lui Moldovan ca data viitoare sa cheme fanii Sportului Studentesc pe stadion la conferinta si nu ai echipei adverse.
De asemenea RESPECT pentru Curelea si Varga,ei au fost singurii jucatori care au salutat galeria noastra
.Poate o sa invete si Siman ceva de la acestia.
October 25, 2010 at 4:19 pm #87103Tavi
MemberStadion de B, conducere de B(alcani/ascalie/etc), atitudinea conducerii de K(… stiti voi!).
In concluzie un sezon incheiat si ingropat aproape inainte sa inceapa.
Ne vedem la anul in toamna la matineu. Tin pumnii echipei pentru realizarea baremului .. desi stiu ca este greu.
Numai bine!October 25, 2010 at 7:02 pm #87104ngm
MemberIUBITE CLUB,
Tin sa va multumesc din tot sufletul pentru posibilitatea ca dupa peste 1000 de meciuri ale Sportului vazute pe
diverse stadioane sa ma simt umilit .
Ce tot va vaitati ca nu aveti bani, ca sunteti putini si neplatiti la timp ca nu se vede implicarea voastra deloc.
Rusine pt. organizarea meciului cu rapid.
Aveati N posibilitati sa nu se forteze intrarile . Cea mai la indemina, cf Legii nr 4 din 2008 doar cereati jandarmilor
sa stea la intrare .Lasati vrajala cu 120 de stewarzi. Va trebuie doar 50 baieti puternici , nu 120 batrini, obositi,
cu un sef de 150 kile care maninca mai mult ca mine dar degeaba.Ce 120 stewarzi cind nu puteti inchide o poarta.
Ok au intrat. De ce nu s-au evacuat sau in cel mai rau caz delimitat peluza ?
Repriza I nici un stewart in tribuna, sa vedeti ce scuipati le dau cind se mai fitiie cu importanta pe linga mine .
Ce va vaitati de bani si toti din jurul meu, vorbesc de cei ce pot platii bilet, au 2-3 invitatii.
Chiar trebuia promovarea echipei in Regie la meciul cu rapid?…sa mai vina inca 50 de tigani rapidisti cu invitatii?
Citiva dintre noi, sustinatorii, putem ajuta fara motivatie materiala ca totul sa fie cum ar trebui.
Dar lasati aroganta, lasati rautatile si tratati-ne cum trebuie. Voi veti pleca, noi vom ramine si nu vrem sa urim pe nimeni.Atitudinea conducatorilor, inclusiv antrenorului fantoma , face ca micul nucleu al galeriei sa regrete ca Familia Sportului
nu mai exista.Opriti declaratile stupide ale antrenorului si sa plece cit mai repede !
Acum peste 30 de ani Jucatorii se intilneau o data pe luna cu sustinatorii, toti eram apropiati si noi sustinatorii eram
fanatici dupa echipa, dupa jucatori, dupa antrenori dupa Banciu si Mac Popescu . Nimeni nu ne jignea si ne respectam
reciproc. Sunt printre putinii care sunt fan Siman, ii gasesc scuze pt. ieri, dar astept o intindere de mina catre Ovidiu.
FACETI CEVA DRAGI CONDUCATORI AI SPORTULUI STUDENTESC SI SCHIMBATI-VA ATITUBINEA FATA DE NOI .
CIT INCA SE MAI POATE!NE VEDEM PE GHENCEA !!!
October 26, 2010 at 4:19 pm #87105ultrasro
MemberEu macar am avut sansa sa vad decat 8 minute din acest meci, ma gandesc cu groaza cum ma simteam daca timp de 90 de minute eram obiectul invaziei visinii in peluza.
October 30, 2010 at 3:55 pm #87106cristig
MemberSunt inutile discutiile acum, din punctul vostru de vedere aveti 100% dreptate. Nu imi place sa vad cum vati pierdut in marea de rapidisti. Cu certitudine data viitoare iar vom imbunatatii accesul. Nu vor mai fii 120 ci 200. Politica a fost paguboasa, mai bine preturi mai mari si triere de spectatori decat mici si consecintele care s-au vazut, riscurile au fost imense. Iar eu spun ca am discutat si suntem printre voi, caut solutii sa imbunatatim conditiile la stadion. Nu ma plang pentru ca nu imi sta in caracter, dar pot sa va descriu anumite limite. Sper sa ajungem cu resurse de B sa aratam ca o echipa de primele 5 locuri din clasament, dar trebuie timp… Iar voi nu aveti tot timpul rabdare si inteleg si asta! Siman isi doreste mai mult decat noi toti sa iesim din aceasta situatie, dar nu joaca el in teren sau voi… Doar uniti putem merge mai departe.
Iubeste Sportul!October 30, 2010 at 7:11 pm #87107dragos
MemberMister CristiG,
care este situatia platilor salariilor la club ?
sunt restante sau nu ?October 31, 2010 at 8:24 am #87108Radu Dobrin
Member@07Ex wrote:
…
Din punctul meu de vedere poate sa bata orice record, dar eu pe acest topic nu voi mai scrie. Mi-am dat seama ca nu se poate discuta cu “oficialii” din Regie. Noi punem intrebari, vrem sa aflam ce si cum, iar raspunsurile de la club sunt de ‘hai sictir’. Uitati-va si voi cand a fost postat mesajul din Sep 24, 2010, la ora 7:45 pm (GMT-5). Asta inseamna ca dl. Gheorge ne-a “raspuns” la intrebarile noastre in noaptea de vineri spre sambata la ora 2:45. Pai e de mirare ca raspunsurile dansului n-au nici o legatura cu intrebarile noastre? 8-|Subscriu.
Am sperat, dar imi dau acum seama a ca ne pierdem timpul de pomana…
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.