Home › Forums › Archive › Foste glorii / Past Players › Costin Curelea 11.07.1984
- This topic has 65 replies, 17 voices, and was last updated 9 years, 5 months ago by
dragos.
-
AuthorPosts
-
October 25, 2007 at 8:55 pm #57429
Zibling
MemberIntrebarea ta e binevenita. Raspunsurile in episoarele urmatoare…
December 2, 2009 at 1:21 pm #5743007Ex
KeymasterCurelea la Steaua?
După modelul Unirii Urziceni, Steaua vrea să se întărească cu fotbalişti de la Sportul Studenţesc. Managerul general al Stelei, Basarab Panduru, şi antrenorul grupării “roş-albastre”, Mihai Stoichiţă, lucrează deja la lista de achiziţii din iarnă, iar una dintre cele mai importante ţinte pare a fi Costin Curelea.
Conform cotidianului Adevărul, Basarab Panduru s-a întâlnit cu patronul Sportului Studenţesc, Vasile Şiman, pentru a discuta despre trecerea atacantului de 25 de ani în Ghencea. Steaua l-ar dori pe Curelea sub formă de împrumut până la vară, urmând ca transferul să fie definitivat dacă fotbalistul va confirma la clubul roş-albastru.
Costin Curelea, care joacă la Sportul din 2003, a afirmat că s-ar simţi onorat să îmbrace tricoul “roş-albastru”.
“Deocamdată sunt sub contract cu Sportul şi mă simt bine aici, dar ar fi o onoare dacă aş ajunge pe viitor la Steaua”, a declarat Curelea pentru Adevărul.
July 25, 2010 at 4:40 pm #5743107Ex
KeymasterCurelea a spus “DA”!
Atacantul Sportului, Costin Curelea nu a reuşit să marcheze vineri în partida cu Oţelul Galaţi, dar a doua zi a punctat decisiv în meciul vieţii.
Curelea şi-a condus sâmbătă mireasa la altar, oficializând astfel şi în faţa lui Dumnezeu relaţia pe care o are cu Camelia de aproape şapte ani.
July 26, 2010 at 7:01 am #57432dragos
MemberCASA de PIATRA si Succese Majore in cariera, Costine !!! :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
July 30, 2010 at 6:48 am #57433ovidiu
MemberDin prosport:
Golgheterul Sportului face dezvăluiri inedite. Povestea lui Curelea: “Am fugit de acasă pentru fotbal!”
Articol publicat de Florin ALBOIUCostin Curelea (26 de ani) evoluează de 15 ani la Sportul. Om de bază în trupa lui Tibor Selymes, Curelea a fugit de acasă pentru a se înscrie la fotbal, iar cea mai mare dramă a trăit-o în 2006, când Sportul a retrogradat în Liga a II-a, deşi terminase sezonul din Liga I pe locul patru!
Cum te-ai apucat de fotbal?
Eram la bunici la Buftea, unde aveam nişte prieteni care mergeau la un club. Într-o după-amiază am fugit cu ei, fără să ştie bunică-mea, am intrat la un antrenament şi aşa m-au primit acolo. Eram foarte mic, aveam vreo 9 ani. La început nu a fost ceva serios. Mergeam la antrenament de două ori pe săptămână, jucam la juniorii mari şi, cum eu eram foarte mic, mă băgau doar câte zece minute pe meci.La Sportul cum ai ajuns?
Ca toţi copiii, jucam fotbal în curtea şcolii. În clasa a V-a, am schimbat şcoala, şi câţiva dintre noii colegi, juniori la Sportul, mă băteau la cap să merg cu ei. “Haide la fotbal, haide la fotbal!” până când am acceptat mai mult să văd cum e. M-am dus acasă şi le-am spus părinţilor că vreau să joc fotbal la Sportul. Chiar a doua zi, tata m-a luat de mână şi m-a dus la stadion. Acolo am dat de nea Ion Stoişor, care m-a băgat imediat la joc. Era un meci amical. Am dat două goluri şi mi-a zis “Gata! Mâine vino cu două poze”.Ai avut momente dificile în carieră?
Am avut nişte probleme la genunchi şi m-am speriat foarte tare. Mi se tot umflau şi nu ştiam ce se întâmplă. Am fost la un doctor care mi-a recomandat să fac o pauză de un an. Mi-am zis: “Nu fac pauză acum nici să mă omori”. Am continuat să joc cu genunchiere. Un an m-am tot chinuit…“În Liga a II-a erau şi bătăi!”
Debutul îţi prieşte. La juniori, în Liga a II-a, în Liga I şi la naţionala de tineret ai dat gol în primul meci. Ce urmează?
Acum unde mai pot debuta? Doar la echipa naţională sau la o altă echipă de club. Eu nu îmi pierd încrederea niciodată. Dacă vom avea rezultate cu Sportul, sigur vor fi jucători care vor prinde şi tineretul, şi echipa naţională.Revenirea în prima ligă a fost un pic cam dură…
Şocul a fost foarte tare. S-au pierdut mulţi ani în Liga a II-a, în care s-au făcut şi greşeli, chiar nu vreau să îmi mai aduc aminte.Cum au fost cei patru ani din Liga a II-a?
Extrem de dificili. Totuşi, eu văd şi un avantaj în chestia asta, pentru că ne-am călit. Am dat de nişte jucători care nu te iertau niciodată, a fost şi bătaie, a fost şi luptă.Ce ai simţit la retrogradarea Sportului, în 2006?
A fost o mare dezamăgire. Când a început sezonul în “B”, nu ne puteam concentra la joc. Nu mai făcea niciunul faţă. Nu ne venea să credem unde am ajuns. Dar am trecut peste şi sunt fericit că joc iar în Liga I.Cum e omul Costin Curelea când stă departe de fotbal?
Sunt genul de om foarte liniştit. Îmi place mult să stau cu prietenii, cu familia. Mai ies la o terasă cu prietenii, cu naşii.“La Sportul s-au dat cadou paltoane şi telefoane”
Multă vreme a circulat pe seama Sportului povestea cu paltoanele. Tu te-ai întâlnit cu ele?
Nu m-am întâlnit cu ele. Povestea asta a rămas mai mult ca un mit, cum că salariile se plăteau în paltoane. Nici vorbă! Din ce ştiu eu, pe lângă salariile şi primele pe care le primeau jucătorii prin contract, preşedintele a dorit să îi ajute şi le-a făcut anumite cadouri. Toţi erau tineri, majoritatea nu proveneau din familii înstărite. La Sportul veneau, de obicei, copiii amărâţi, iar cei cu bani se duceau la Steaua, la Dinamo. Pentru a-i ajuta, s-a implicat mult în viaţa lor şi dincolo de porţile stadionului. Un costum de prezentare, inclusiv celebrul palton, o combină muzicală, un telefon mobil sunt cadouri pe care nu cred că le-ar refuza cineva. Câţi se puteau lăuda la sfârşitul anilor 90 că au mobil?Prima dată m-am întâlnit cu o minge când mă jucam în casă cu bunicul meu. Era o minge de tenis de câmp pe care o rostogoleam printre scaune, pe sub pat
Costin Curelea, atacant Sportul65 de goluri a marcat Curelea pentru Sportul până acum
May 5, 2011 at 4:48 pm #5743407Ex
KeymasterŢinta Curelea! Dinamo şi Rapid se luptă pentru căpitanul Sportului
Sportul va merge la matineu la finalul acestui sezon, iar vecinele bucureştene vor să profite şi să transfere ce e mai bun din Regie. Costin Curelea este principala ţintă pe axa Giuleşti – “Ştefan cel Mare”, atacantul fiind dorit de cele două rivale.
Rapid şi Dinamo mai trag cu ochiul doar la o participare în Europa League, însă, în afară de visul european, cele două rivale mai au o ţintă comună. De data asta este vorba de un fotbalist, mai precis atacantul Sportului, Costin Curelea. Vârful în vârstă de 26 de ani este văzut în Giuleşti drept un colac de salvare pentru atacul steril al Rapidului, iar în “Ştefan cel Mare”, ca o piesă în noul proiect de întinerire a formaţiei.
Borcea insistă pentru el
Preşedintele executiv Cristi Borcea este omul care şi-l doreşte foarte mult la Dinamo, însă există şi un dezavantaj pentru “câini” în lupta cu rivalii de sub Podul Grant. Pe lângă relaţia de rudenie dintre Şiman şi Copos, şeful din Regie fiind naşul bossului giuleşteanului, cei doi oameni de afaceri au şi unele datorii unul către celălalt. Mai precis, Vasile Şiman trebuie să-i restituie lui Copos suma de 350.000 de euro, iar plata este posibil să se facă în natură, prin cedarea drepturilor federative ale lui Curelea. Pe de altă parte, Borcea ar fi transmis deja în club că se va ocupa personal de trativele cu Şiman şi cu jucătorul. De altfel, Curelea s-ar fi destăinuit unor apropiaţi că ar prefera Dinamo în detrimentul Rapidului, datorită semnelor evidente de reorganizare a lotului.
May 5, 2011 at 5:22 pm #57435dragos
MemberCostine mergi la din(u)amo…..este liniste acolo….banii sunt la zi
August 19, 2011 at 9:10 pm #57436ngm
MemberCurelea, Pancu, Oprița și Torje vin la Recursul Etapei!
Duminică de la 23:45, Recursul Etapei vă invită la o nouă emisiune realizată de Ovidiu Ioaniţoaia. Acesta vă propune să discutaţi alături de superjucători din campionatul intern. Unul dintre cei mai buni mijlocași din România, Gabi Torje, eroul Rapidului în meciul cu Petrolul Ploiești, Daniel Pancu, omul care a adus 3 puncte în meciul ploieștenilor în meciul cu Oțelul Galați, Daniel Oprița, și jucătorul Sportului Studenețesc, Costin Curelea, sînt invitații ediției din această săptămînă.
Ca de fiecare dată cei care vor accesa siteul recursul.gsp.ro pot adresa întrebări celor patru invitaţi, iar la finalul emisiunii au şansa de a cîştiga tricouri cu Dinamo, Rapid, Petrolul și Sportul Studențesc.
August 21, 2011 at 11:58 am #57437sircos
Member@ngm wrote:
la finalul emisiunii au şansa de a cîştiga tricouri cu … Sportul Studențesc.
ehehe, mai rar asa ceva
August 24, 2011 at 3:45 pm #57438cristiansportul
MemberIn mall la magazinul puma tricourile clubului sunt la solduri 70 de lei bucata deci nu e mare investitie pentru ei.
)
August 25, 2011 at 1:03 pm #57439Ace of Spades
Member@cristiansportul wrote:
In mall la magazinul puma tricourile clubului sunt la solduri 70 de lei bucata deci nu e mare investitie pentru ei.
)
Daca nu este cu suparere,in ce mall ai gasit tricouri cu Sportul Studentesc?
August 25, 2011 at 2:20 pm #57440dragos
Memberin AFI Cotroceni.
in urma cu o luna tricou costa (la reducere) 59 lei…..
nu mai stiu, cat costa sortulAugust 26, 2011 at 1:40 pm #57441Ace of Spades
Member@dragos wrote:
in AFI Cotroceni.
in urma cu o luna tricou costa (la reducere) 59 lei…..
nu mai stiu, cat costa sortulMultumesc mult,dragos
.Poate o sa imi fac cadou un asemenea tricou,din moment ce nu detin niciun articol cu insemnele echipei(cu exceptia biletelor de la meciurile jucate),desi la cum joaca ai nostri cred ca m-as face de rusine purtandu-l in alt loc decat acasa
.
September 3, 2011 at 10:06 pm #57442cristiansportul
MemberRusinea e a celor care intra in teren si manjesc acel tricou prin prestatiile lor jalnice.
November 11, 2011 at 8:43 am #57443dragos
MemberCurelea se va întîlni cu rapidiştii peste trei etape, cînd va veni cu Sportul în Giuleşti
George Copos e mult mai implicat în treburile Rapidului de cînd Dinu Gheorghe a părăsit clubul.
Patronul n-a stat cu mîinile în sîn şi s-a ocupat să-şi onoreze promisiunile către Răzvan Lucescu. După ce a depus actele pentru a obţine un împrumut de la bancă în vederea achitării tuturor restanţelor salariale către jucători, grija lui Copos a fost să rezolve o altă doleanţă a antrenorului: aducerea unui vîrf de careu.
Boss-ul din Grant a redeschis pista “studentului” Costin Curelea şi a negociat din nou cu Vasile Şiman. Apropiaţi ai finanţatorului din Regie susţin că în această iarnă fotbalistul va fi lăsat mai mult ca sigur în alb-vişiniu sub formă de împrumut pe 6 luni. Copos şi Şiman bătuseră palma pentru atacantul de 27 de ani şi înaintea începerii sezonului, însă n-au avut timp să mai înregistreze transferul pînă la finele perioadei de transferuri. Ca să nu rişte un nou caz “Varga – Bălan”, cei doi au amînat afacerea pentru pauza dintre tur şi retur. În atacul rapidist se va elibera în această iarnă cel puţin un loc, Sburlea şi Cassio fiind pe picior de plecare.
“Nu va fi nici o problemă din partea mea dacă domnul Şiman îmi găseşte o echipă din Liga 1. N-am preferinţe, nu sînt nici rapidist, nici stelist, nici dinamovist”
Costin Curelea, atacant Sportul“La jumătatea acestei luni voi analiza şi voi comunica celor din conducere concluziile mele în privinţa lotului, dacă şi unde ar mai fi nevoie de întăriri”
Răzvan Lucescu, antrenor Rapid -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.