Home › Forums › Archive › Foste glorii / Past Players › Costin Gheorghe 08.01.1989
- This topic has 18 replies, 9 voices, and was last updated 10 years, 5 months ago by
dragos.
-
AuthorPosts
-
October 31, 2008 at 4:08 pm #50113
adso
Member😡
Fratele Elenei Gheorghe Se lauda ca s-a culcat cu Delia
Costin Gheorghe a incercat, in trecut, sa o cucereasca pe una dintre dansatoarele blondei, dar planul nu i-a iesit, mai ales ca Delia nu s-a aratat foarte incantata atunci cand fata i-a cerut parerea despre acest lucru. A venit, se pare, si vremea razbunarii.
Cantareata nu prea a avut timp sa se bucure de “burlacie”. Din momentul in care CANCAN a dezvaluit in exclusivitate ca relatia dintre ea si Matteo este de domeniul trecutului, blonda a inceput sa fie asaltata de diversi indivizi care o invitau la o cafea sau care, pur si simplu, spuneau in stanga si in dreapta ca isi doresc o relatie cu ea. Din a doua categorie face parte, se pare, si un fotbalist de doar 19 ani – Costin Gheorghe (Sportul Studentesc), fratele cantaretei Elena Gheorghe. Se pare ca acesta nu s-a limitat la a spune ca intentioneaza sa o cucereasca pe Delia, ci s-a laudat in anturajul lui ca sunt impreuna, sperand ca zvonul va circula. In mai multe mesaje primite la redactie, cineva povesteste cu lux de amanunte faptul ca cei doi au o relatie, in ciuda faptului ca ei nu s-au vazut decat o singura data in viata, in urma cu cateva luni, intr-un club din Constanta. Insa, ce s-a intamplat atunci este doar motivul pentru care Costin se razbuna acum, lansand aceasta barfa. Apropiati ai fotbalistului ne-au declarat ca, in seara in care s-au cunoscut, Delia sustinuse un recital la malul marii si a venit in club insotita de dansatoarele ei. Una dintre ele i-a picat cu tronc lui Costin, care s-a chinuit intreaga seara sa o cucereasca. Se pare ca fata i-a cerut Deliei parerea despre toata aceasta poveste, iar la urechile fotbalistului a ajuns faptul ca blonda nu prea l-a sustinut, dandu-i toate planurile peste cap. Furios, a decis sa se razbune. Si, iata, a venit momentul. In timp ce cantareata se bucura din plin de libertate, fratele Elenei Gheorghe incearca sa-i inece putin corabiile si sa profite putin de intreaga situatie. La cei 19 ani ai sai, o asociere cu Delia nu-i poate aduce decat beneficii.
(S.I.)
http://www.cancan.ro/2008-10-31/Se-lauda-ca-s-a-culcat-cu-Delia.html
October 31, 2008 at 8:02 pm #52925dragos
Memberdeh, viata de fotbalist
October 31, 2008 at 8:29 pm #52926cameliu
MemberIs buni si ai nostri la ceva!
Asa mai marcheaza si atacantii…October 31, 2008 at 8:57 pm #52927Zibling
MemberAha, de aia i-a scazut lui C.Gheorghe randamentul… din cauza ca a trecut la alte sporturi. Of, of, mai Costine! 🙄
November 1, 2008 at 12:46 pm #52928adso
Memberhormonii
November 1, 2008 at 1:22 pm #5292907Ex
KeymasterDin punctul meu de vedere, daca nu are satisfactii pe plan profesional, bine macar ca are satisfactii pe plan personal.
November 2, 2008 at 10:28 am #52930sircos
Member@adso wrote:
😡
Fratele Elenei Gheorghe Se lauda ca s-a culcat cu Delia
Costin Gheorghe a incercat, in trecut, sa o cucereasca pe una dintre dansatoarele blondei, dar planul nu i-a iesit
stati linsititi, baiatu` doar s-a laudat
February 1, 2009 at 11:49 am #52931cameliu
MemberSora-sa reprezinta Romania la EUROVISION!
February 12, 2009 at 5:28 pm #52932Giani
Member@cameliu wrote:
Sora-sa reprezinta Romania la EUROVISION!
Hehe, l-a luat pe ratatul de manelar, chiar daca acest Costitza a avut aranjat televotul.
May 13, 2009 at 7:49 am #52933cameliu
MemberSora-sa a dus Romania in finala Eurovisiunii… poate ne duce si Costin in vreo finala candva…
May 13, 2009 at 7:03 pm #52934dragos
MemberElena a demonstrat ca, are talent si prezenta scenica…….Costine, acum este randul tau.
:ymapplause: :ymapplause:February 17, 2010 at 6:52 am #52935ovidiu
MemberOare ce mai e cu el?
?
Nu l-am vazut deloc in echipa din amicalele jucate prin Antalya.
Parerea mea este ca ar fi o pierdere daca acest jucator a plecat de la noi. In tur mi-a placut cum s-a miscat.November 21, 2011 at 8:04 pm #52936sircos
Memberastazi in meciul rapid – gaz metan medias, mandinga a intrat in repriza II si a jucat 23 minute pentru gmm.
November 22, 2011 at 9:53 am #52937Zibling
Member@sircos wrote:
astazi in meciul rapid – gaz metan medias, mandinga a intrat in repriza II si a jucat 23 minute pentru gmm.
Asadar, trebuie trecut si el in categoria “fosti jucatori”.
November 22, 2011 at 1:29 pm #52938sircos
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=o8tBRvkzR7w
o amintire live cu mandinga, la un meci (oficial) la chiajna, liga II, prin mai 2009 :ymparty:ps: cel care “nu joaca, nu joaca, nu joaca” este maretul zibling
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.