Home › Forums › Archive › Foste glorii / Past Players › Costin Lazar 24.04.1981
- This topic has 264 replies, 32 voices, and was last updated 11 years, 7 months ago by
sircos.
-
AuthorPosts
-
November 28, 2004 at 3:58 pm #50395
costin1981
MemberBuna seara,
Imi pare destul de rau ca v-am dezamagit cu infrangerea asta din giulesti,dar sper sa ne revansam si sa luam cupa si sa batem pe Timisoara.
lazarNovember 28, 2004 at 4:28 pm #69578cameliu
MemberAsa sa fie Costine!
November 28, 2004 at 6:46 pm #69579Radu Dobrin
Memberasta este Costine…nimeni nu poate sa cistige tot timpul..
..mersi ca esti alaturi de noi pe forum, asa cum si noi sintem alaturi de voi de prin toate colturile lumii
November 29, 2004 at 5:46 am #69580ovidiu
MemberMult, mult succes in cele doua meciuri ce urmeaza.
Cred ca va fi greu. 3 meciuri in 7 zile, frigul si deplasarea la Timisoara.
Dar sper in mobilizare, calificare in meciul de miercuri si cel putin un punct la Timisoara.
Se poate. Echipa joaca frumos. Poate doar prea multe driblinguri.A fost 11 m clar in Giulesti dar din pacate neacordat de un arbitru penibil care i-a cam lasat pe rapidisti sa faulteze foarte mult. Chiar daca s-a pierdut meciul la un scor destu;l de sever sper sa se treaca peste asta.
VIVA SPORTUL STUDENTESC
November 29, 2004 at 10:13 am #69581dragos
MemberSUCCES COSTINE!!!
NE-ATI RAMAS DATORI !!!November 29, 2004 at 10:31 am #69582DAN VALER MOLDOVAN
MemberNu ne-au ramas datori absolut deloc! Omuletii astia minunati isi fac treaba bine in conditii mizerabile. E de admirat. Sec!
Joaca frumos si o fac din placere, se vede.
Nu ne-au ramas deloc datori!Bafta miercuri si in ultima etapa cu Timisoara. Iar noi sa nu uitam ca echipa merge cel mai bine din toti acesti 15 sau mai multi.
November 29, 2004 at 10:50 am #69583dragos
Membereu m-am referit la meciul din giulesti – pentru Mister !!
November 29, 2004 at 11:01 am #69584dragos
Memberdealtfel, RESPECTUL NOSTRU PENTRU JUCATORI SI MISTER !!!!
November 29, 2004 at 11:04 am #69585ion
Membereu nu sint suparat pe echipa si cred ca asa cum am jucat cu Dinamo si Steaua asa am jucat si cu Rapid.Adica bine, dar am ales frumusetea in locul pragmatismului…Am uitat ca la Rrrrrrapid exista Copos si vama cu minarelile lor + am avut ghinion sa ne arbitreze acest actor ratat Tudor.Va “recomand” sa-l faultati ca pe Balas si sa scapati fotbalul romanesc de astfel de grandomanzi… Costin, nu crezi ca ar trebui ca cineva din echipa sa aiba rolul de psiholog chiar in timpul meciului…Adica sa “tipe” in timpul meciului pentru a-i mibiliza si incuraja pe colegi?Tu sau Edy sau Tibi sau altul faceti asta in timpil meciului?Uneori asa mi se pare ca jucati fara sa vorbiti intre voi !
November 29, 2004 at 2:07 pm #69586cristiansportul
MemberCostine stai linistit ca nu ne-ai dezamagit eu personal stiam ca veti face un meci bun si chiar asa a fost pana cand un incompetent al carui nume nu merita pomenit a inceput sa impata dreptate dupa cum a crezut neuronul ala singuratic din capul lui. Daca pe asistentul ala care a gresit la Rapid-Arges craciunescu l-a trimis la seria C pe boul ala care ne-a arbitrat vineri ar trebui sa-l scoata din fotbal dar am vazut aseara ca la proces il scoate nevinovat. Rusinica Rusinica!!! nenea craciunescu. Cica ar fi fost nu stiu ce intentie malefica a lui Radoi care a dus piciorul pe direscti de deplasare a lui niculaie dar defapt nu vede ca acesta incerca sa se ridice de jos si ala a cazut singur fara ca nimeni sa il atinga. Dar ce sa facem nenea t e avutie nationala primul bou cu fluier al tari si trebuie aparat si ferit de scandaluri. Sper sa nu ne mai arbitreze niciodata si sa nu aiba ghinionul de a ne intalni fata in fata caci s-ar putea sa iasa ca in filmul cu acelasi nume. 😆 😆 😆
November 29, 2004 at 2:24 pm #69587Giani
MemberCapitane, bine ai venit pe forum, iti transmit cu ceva intarziere (pe topicul dedicat talhariei de vineri nu am mai avut spatiu; am dat prea tare de pamant cu sleahta de interese care ne-ar vrea cat mai repede disparuti).
Parerea mea este ca nu ne sunteti datori cu nimic: ati jucat atat cat se putea juca in conditiile acelui arbitraj scandalos, care s-a ingrijit nu numai sa acorde victoria rrapidului, ci sa si umfle proportiile scorului… si sunt convins ca miercuri in Cotroceni si duminica la Timisoara rezultatele vor fi cu totul altele.
November 29, 2004 at 2:30 pm #6958807Ex
KeymasterNici eu nu am nimic de reprosat jucatorilor. Mai mult nici nu se putea in conditiile in care arbitrajul ne-a fost potrivnic.
Sunt sigur ca la Timisoara si in Cotroceni altele vor fi rezultatele, dar asta numai in cazul in care nu vom avea iarasi arbitraje de kkt.
November 29, 2004 at 2:41 pm #69589ion
Memberasa e cum spun ei Costine,din pacate voi trebuie sa va luptati nu numai cu adversarul din teren dar trebuie sa invingeti si pe ticalosii din jurul lui.Copos dupa meci a chefuit cu Becali si i-a ignorat pe proprii jucatori semn ca ceva a fost necurat la meciul cu voi.Sper sa treceti repede peste episodul din tara lui Copos si sa reusiti sa va calificati in Cupa iar la Timisoara macar un punct sa luati desi si acolo dupa cum am vazut bragadirenii joaca la disperare.Forza Capitane !!!!
November 29, 2004 at 3:44 pm #69590mihada
MemberCostine, jucati asa cum o faceti voi de obicei. La victorie si cu Nationalul si cu Timisoara. Cind te multumesti cu egal e posibil sa iasa altceva. Si nu dezarmati daca ati luat primii gol. Intotdeauna e timp si pentru golul vostru. Asta e parerea mea.
Sper ca noi, astia de aici de pe internet, sa fim pe postul bunului psiholog.
Victorii prin fortza.November 30, 2004 at 11:03 am #69591rhcp
MemberCostin, bun venit pe forum!
Cu Nationalul nu o sa avem probleme, daca inscriem o data acolo, suntem ca si calificati !!!
Mai greu la Timisoara, unde e foame de puncte si unde e si presiunea publicului… Daca ne intoarcem cu un punct spun ca e bine. -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.