Costin Lazar 24.04.1981

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Costin Lazar 24.04.1981

Viewing 15 posts - 241 through 255 (of 265 total)
  • Author
    Giani
    Member

Am vazut derbyul franarilor. Lazar a fost detasat cel mai bun de pe teren. Iar la acel gol putea fi oricine in poarta, era imparabil. In acest moment Lazar este cel mai bun de la rapid si am certitudinea ca, avand in vedere foamea de bani a lui copros, pe Capitan primavara il va prinde undeva in “tarile calde”.

Azi 13.11.2006 Costin Lazar a fost pe chat la Prosport:

1. L-am invitat sa mai intre pe forumul nostru =>
    A zis ca mai vrea sa intre dar a uitat parola !!!
    Rog webmaster-ul sa-l “rezolvam” pe Costin cu parola aia ! Please !
    Desi poate intra si asa fara sa se logheze…..

2. L-am invitat sa mai vina si el prin Regie, de exemplu sambata dimineata, cand avem meci cu Campina =>
    A zis ca vrea si spera sa aiba timp sa vina !
    Si a precizat ca nu uita de unde a plecat !

3. Dintre cei 49 de “chatisti” care efectiv il bombardau cu intrebari repetate si foarte diverse, a tinut sa-mi multumeasca ca am intrat pe forum si sa precizeze ca i-a facut mare placere acest lucru

4. In alta ordine de idei – am “agatat” un stelist pe respectivul chat si cred ca va veni sambata la meciul cu Campina ……

HAI SPORTUL !!!!!!! HAI COPIII MEI !!! HAI NEA GIGI !!! HAI SI TU SIMANE !!!!! HAI SA FACEM O BUBUIALA SI SA UIMIM ROMANIA ! IAR !

sircos
    Member

@black@white1916 wrote:

4. In alta ordine de idei – am “agatat” un stelist pe respectivul chat si cred ca va veni sambata la meciul cu Campina ……

n-ar fi rau si n-ar fi primul 😉

cameliu
    Member

“Au picat Sportul”

Articol Vor revansa
    COSTIN LAZAR Mijlocasul considera jocul unul special, dupa ce gorjenii au promovat în dauna fostei sale echipe

Lazar promite sa razbune pe teren faptul ca dupa retrogradarea Sportului, dinaintea startului Ligii I, cei de la Pandurii Tg. Jiu le-au luat locul “studentilor” în campionat.

Costin, mai ai probleme la picior?
    Nu am mai spus la nimeni, dar parca am dureri mai mari dupa meciul cu Panathinaikos. Am jucat cu infiltratii joi, iar acum ma resimt putin.

Poti evolua cu Pandurii?
    Nu stiu. O sa fac niste împachetari si intru eu. Nu se poate sa stau pe margine la un asa meci. Nici n-am jucat prea mult în ultima vreme si ar cam fi cazul sa o fac mai mult, nu numai câte 10 sau 20 de minute pe final de meci. Daca o sa ma doara prea tare piciorul stâng în timpul meciului, o sa fiu înlocuit, iar daca nu, strâng din dinti si joc în continuare, fiindca este un meci foarte special pentru mine.

De ce este asa special?
    Pai nu au promovat gorjenii în dauna Sportului, a fostei mele echipe? N-am sa uit niciodata acele momente. Au picat Sportul. E si normal acum sa vreau sa-mi iau revansa cu Rapid, ca si asa în prima etapa au facut si scandal si au luat si doua puncte echipei. Mi-aduc aminte ca pâna si primarul orasului Târgu Jiu s-a luat atunci de Razvan Lucescu.

Cei de la Târgu Jiu au spus ca si acum vor obtine un egal.
    Asa au declarat?! Atunci trebuie sa joc neaparat. Nu se poate asa ceva! O sa am ambitie dubla si trebuie sa ma repun eu pe picioare. Vreau sa intru la meciul asta chiar de va fi sa am probleme mai mari si sa fiu nevoit sa stau ultima etapa, cu Jiul. Trebuie sa câstigam si sa nu mai lasam loc de comentarii. Campionatul este foarte important si trebuie sa profitam de toate ocaziile pe care le vom avea. Ne trebuie aceste trei puncte ca sa ramânem în carti pentru locul doi, sau chiar pentru titlu.
    Carmen MANDIS

franz_kafka
    Member

Costin Lazar pare a fi un specimen rar in fotbalul romanesc: si jucator si OM in acelasi timp! Din pactae, echipele de fotbal romanesti sunt formate, in majoritatea lor, din tot soiul de maimute bipede care s-au adaptat vietii urbane.

Costin Lazar VIDEO (la Antena 1)
    De remarcat pozele lui Ovidiu!
    mms://82.76.253.42/arhiva/fotbalisti_25_1_2007.wmv

dragos
    Member

Costin a fost “victima” emisiunii “Noaptea Erorilor” (Antena 1), insa reactia lui a fost una normala, umana…..cu alte cuvinte: a trecut testul “farsei”.
    Felicitari Costin pentru atitudinea ta pozitiva !!!

cameliu
    Member
    Giani
    Member

Un Lord. Acesta este Costin Lazar. Sunt convins ca si la 0-0 ar fi procedat la fel. Scoala Sportului Studentesc, cu Mitica Manea, creeaza nu numai fotbalisti, ci si oameni de caracter. Carcostasii vor spune ca Sportul nu mai inseamna nimic in fotbalul romanesc, dar cand in vezi pe Capitan, iti dai seama ca fara noi fotbalul romanesc ar fi mult mai sarac.

dragos
    Member

Bravo Costine !! SUPER CARACTER, SUPER FOTBALIST !!! :ymapplause: :)
    ai aratat, inca o data, ca ai caracter si ca, nu vrei sa-ti bati joc de meseria ta !!!
    daca toti jucatorii actuali ai Sportului Stud. ar fi de nivelul/caracterul tau, cu siguranta, am fi fost mult mai sus !!!
    fac o paralela si sustin ideea, ca daca toti oamenii din aceasta tara, ar avea caracterul lui Costin, atunci Romania ar fi fost o tara mult mai civilizata.

Zibling
    Member

Nici nu aveam dubii ca daca un jucator al Rapidului ar lua o astfel de decizie… acesta ar fi Costin Lazar. Bravo, Costine! :ymhug:

07Ex
    Keymaster

Lazăr a devenit tată: “Sunt nebun de fericire! Nu am cuvinte!”

Costin Lazăr a devenit tătic. Soţia sa, Magda a dat naştere unui băieţel perfect sănătos, care va purta numele de Cristian Ştefan.
    „Are 3.1 kg şi 51 cm. Sunt extrem de fericit, dar şi foarte emoţionat. Nici nu am cuvinte să exprim ceea ce simt acum”, a declarat mijlocaşul alb-vişiniilor.

dragos
    Member

FELICITARI !!!
    SA VA TRAIASCA si SA VA BUCURATI de EL !!!
    Costine, daca va ajunge tot fotbalist, in Regie sa inceapa !!!

Felicitari Costine.
    SI abia il asteptam sa conduca din postura de capitan viitoarea Gasca Nebuna din Regie 2025.

sircos
    Member

mai este o saptamana si jumate pana incepe campionatul si C.L. este alungat de la rapid:
    http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fotbal-intern/liga-1/rapid-bucuresti/65144/costin-lazar-mazilit.htm

Viewing 15 posts - 241 through 255 (of 265 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.