Home › Forums › Archive › Foste glorii / Past Players › Costin Lazar 24.04.1981
- This topic has 264 replies, 32 voices, and was last updated 11 years, 7 months ago by
sircos.
-
AuthorPosts
-
May 18, 2005 at 9:35 am #69637
ion
Member@DAN VALER MOLDOVAN wrote:
Din nefericire nimeni nu poate sa+i spuna nimic lui Siman. A luat echipa in momentul in care nu interesa pe nimeni, in momentul in care ne zbateam in mlastina diviziei B. De atunci echipa a revenit altfel in fotbalul romanesc. Nu zic ca nu creseste enorm si inpardonabil dar…nu avem cum sa+i reprosam nimic. pe ce baze? Aducem noi bani de acasa pentru echipa? Nu. S+a aratat cineva mare si tare care ar vrea sa intre in asociere cu Sile? Nu stiu de asa ceva.
Nasol va fi daca pleaca 4 jucatori. Pleaca toata valoarea echipei. La anul o sa ne spulbere toti. Cand iti pleaca toate piesele de baza…
In conditiile astea si Dan cred ca va pleca. Si e normal. As face la fel.Hai Sportul! Hai odata!
P.S. Are dreptate si Lazar (daca lucrurile stau intradevar asa cum stau). Si are dreptate si prietena lui. Vrea si ea in Mercedes sau BMW…Care femeie nu vrea.
In primul rind nu cred ca e just sa tratam problema la misto !Nu cred ca prietena lui Lazar trebuie amestecata .Poate chiar o iubeste si cred ca il jignesti pe Costin ! Apoi aceasta “placa” —-a preluat pe Sportu bla bla bla e suficient de veche…Vreau sa-ti spun ca si altii pot prelua in stilul lui Siman aproape orice …Onest din partea lui ar fi daca s-ar retrage daca vede ca nu face fata sau din dragoste pt echipa si pt anii petrecuti la ea sa gaseasca un amic mai cu dare de mina….Nu vreau sa extrapolam problema prea mult—-sportu-i sport si serviciu-i servici …Fii tu Lazar si mai vorbim dupa aia…O munca trebuie platita la timp atit timp cind exista un contract ,restul sint filozofii.Ca eu imi permit sa mai zic cite ceva desi nu dau nici un ban e cu totul alta problema :Siman nu isi contabilizeaza propria familie ci pe Sportu unde chiar daca el baga banii(in ultima vreme de fapt ce ramine dupa ce isi trage partea) care Sportu reprezinta la scara poate microscopica un fenomen …Vreo 1000 de oameni tin cu ea ,se intereseaza de ea, se enerveaza ,se bucura etc au sentimente…De obicei nu cred ca e frumos sa calci in picioare sentimentele oamenilor…Noi sintem o mica comunitate dar vezi cazul Steaua si poate si cazul suporterilor din occident care sint tratati cu interes si grija si totusi se mai tine cont si de parerea lor …sentimentele nu se amesteca cu bani…cam asta vreau sa zic….
May 18, 2005 at 10:36 am #69638dragos
Memberdom’ne, in urma cu ceva timp la usa lui sile a venit un om cu dare de mana si i-a propus un parteneriat: 50-50 sau ORICUM ar dori siman, insa sile l-a refuzat spunand ca poate gestiona singur situatia…..asa ca, nu trebuie sa ne mai punem intrebari despre posibilii parteneri………
danezul va pleca si el, sigur, caci s-a tot saturat sa-i imprumute pe jucatori pana cand le va da banii sile…….
sa nu uitam ca si cruceru s-a plans prin presa ca nu-si primise banii (este adavarat ca, atunci era rezerva si cazuse oarecum in dizgratia lu’ sile).
fratilor, de ce sa ne ascundem????? munca – trebuie PLATITA si atat.
jucatorii presteaza o munca, atunci isi merita salariul, fara atatea comentarii.May 18, 2005 at 11:01 am #69639dragos
Member@ion wrote:
Vreo 1000 de oameni tin cu ea ,se intereseaza de ea, se enerveaza ,se bucura etc au sentimente… Noi sintem o mica comunitate dar vezi cazul Steaua si poate si cazul suporterilor din occident care sint tratati cu interes si grija si totusi se mai tine cont si de parerea lor …sentimentele nu se amesteca cu bani…cam asta vreau sa zic….
ai dreptate, Nelule: sile & co din cadrul clubului se lamenteaza prin presa ca nu sunt suporteri la meciuri, insa OMIT sa spuna ca, de fapt, in cadrul clubului DEPARTAMENTUL MARKETING ESTE OOOOOOOOOOOO !!!!
niciodata de cand sile este boss, el nu a facut ceva pentru suporteri; dovada, ca deplasarile, tricouri etc.etc. erau platite de noi.
de ce pe vremuri se comercializau diverse produse cu sigla clubului si acum nu??? lipsa banilor, stiu, dar daca nu investesti putin in “arsenalul pentru suporteri”, niciodata nu ii poti avea fideli (noi, cei de pe forum facem exceptie).
este adevarat, toti iubim sportul si o facem dezinteresat, dar numarul suporterilor poate creste daca, clubul si-ar orienta PUTIN ATENTIA si spre NOI, suporterii.
la alte cluburi (si nu este cazul doar celor mari), spectatorii si suporterii OCUPA UN LOC APARTE IN ATENTIA CONDUCERII.
nu degeaba se spune: al-12-lea jucator………in fond, jucatorii sunt ARTISTII, iar noi, spectatorii si SALA AR TREBUI SA FIE MEREU PLINA…..
dar, cand o vezi mereu goala, parca, ti se taie cheful de a presta.SPORTUL FOREVER !!!!
SA FITI IUBITI !!!May 18, 2005 at 4:24 pm #69640costin1981
MemberMa bucur foarte mult ca am castigat si sper sa mai obtinem victorii pana la finalul campionatului.Imi pare rau ca nu prea am dialogat cu voi dar nu mai stiam cum m-am inregistrat,Va multumesc ca imi sunteti aproape dar as vrea sa-i spun celui care a zis ca prietena mea’ ar vrea si ea un bmw mercedes …’ca prietena mea nu are nici o legatura cu cearta mea ,iar e este impotriva mea ca m-am certat cu el chiar mi-a zis sa nu ma cert cu el.Bafta si HAI SPORTUL
😆
May 18, 2005 at 4:27 pm #69641cameliu
MemberCostine, pina una alta toti speram sa nu pleci, sa ramai alaturi de echipa sau daca pleci sa pleci direct afara!
In legatura cu licenta ai cumva mai multe detalii?
May 18, 2005 at 4:35 pm #69642costin1981
MemberRezolva totul Vasile, si eu sper sa fiu alaturi de echipa cat mai mult.
May 18, 2005 at 4:41 pm #69643ovidiu
MemberCostine, poate cer prea mult. Poti sa dai ceva amanunte in legatura cu cearta.
Chiar asa de m…. este Siman?
Incearca sa gasesti o echipa afara. Cred ca este spre binele tau.
Sunt intru totul de acord ca munca trebuie platita. Bine si la timp.
Dar totusi cred ca Sportul Studentesc nu are nici o vina. Multora nu le place de Siman si ar vrea sa scape de el.
Totusi culorile clubului ar trebui aparate. Aceste incidente dau apa la moara celor ce vor nu atat raul clubului nostru cat binele clubului lor.
Si acum mai e si distractia cu licenta
Fiind jucatorul meu preferat sper sa te realizezi pe toate planurile.VIVA SPORTUL STUDENTESC
May 18, 2005 at 4:53 pm #69644Radu Dobrin
Memberiti multumim Costine ca esti alaturi de noi pe forum. asa cum a zis si cameliu, ne dorim sa ramii printre noi, in conditii normale pentru toata lumea. din pacate, personal, nu sint convins ca spalarea rufelor in public rezolva probleme.
insanatosire grabnica si asteptam sa te vedem in ghete cit de curind!
May 18, 2005 at 5:39 pm #69645ultrasro
MemberEl a fost omul care a luptat mult si cu folos in primele 20 de etape si merita recompensat financiar mult mai bine si in mod constant de Vasile, finantatorul nostru “neinteles”. Din pacate nu avem si noi un Abramovici cat de cat asemanator cu originalul din Londra
May 18, 2005 at 5:45 pm #69646ultrasro
MemberCred ca Dan a gresit cand a aruncat chestia cu Mercedesul. 100% nu are legatura cu situatia reala. Cred ca omul vrea sa primeasca banii pentru cat a muncit! Si este corect
, parerea mea….
May 18, 2005 at 5:59 pm #69647Radu Dobrin
Memberam citit acum din nou posturile, si, din cite inteleg eu, dan a raspuns la postul lui cazimir in care siman era citat spunind ca prietena lui costin l-a influentat…etc..etc…
May 18, 2005 at 8:32 pm #6964807Ex
Keymaster@costin1981 wrote:
as vrea sa-i spun celui care a zis ca prietena mea’ ar vrea si ea un bmw mercedes …’ca prietena mea nu are nici o legatura cu cearta mea ,iar e este impotriva mea ca m-am certat cu el chiar mi-a zis sa nu ma cert cu el.Bafta si HAI SPORTUL
😆
Costine, daca te referi la mine vreau sa-ti spun ca eu nu am facut altceva decat sa citez un articol dintr-unul din ziare ca sa-l vada si ceilalti. Ceea ce am postat acolo nu este deloc opinia mea personala.
In rest bine ai revenit pe forum. Speram sa intri cat mai des pe aici.
PS: Vezi ca nu-ti merge poza de pe forum. S-ar putea sa depasasca dimensiunile maxime. Daca vrei trimite-mi poza si o atasez eu ca lumea. 😉
May 18, 2005 at 8:48 pm #69649costin1981
MemberOricum de abia astept sa joc fotbal din nou.
Va urmaresc in continuare pe forum.Bafta si va multumesc ptr grija care o aveti ptr mineMay 18, 2005 at 8:59 pm #69650costin1981
Member“
Voi credeti ca eu nu am vrut sa spalam lucrurile in familie”May 18, 2005 at 9:05 pm #69651ultrasro
MemberDaca ii spui lui Siman ceva te trateaza cu extrem de multa raceala, parca este cyborg nu om, aspect care il cam declaseaza pe Sile. Ii lipseste cred coarda sensibila a sufletului si nu stiu cum poate Siman sa se trateze, ca asa este de ceva vreme….
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.