Home › Forums › Archive › Foste glorii / Past Players › Costin Lazar 24.04.1981
- This topic has 264 replies, 32 voices, and was last updated 11 years, 7 months ago by
sircos.
-
AuthorPosts
-
May 18, 2005 at 9:08 pm #69652
Radu Dobrin
MemberCostine, noi sntem alaturi de echipa, si implicit de tine, neconditonat. La ce cred ca se referea razvan e la profesionalismul care, vrei-nu vrei, esti condamnat sa “il porti” prin meseria pe care o ai (si pentru care eu, personal, iti multumesc ca ia ales-o).
May 18, 2005 at 9:09 pm #69653ultrasro
MemberNu va dau bani ca-i cheltuiti!
Nu va dau tricouri cale murdariti!
Nu va dau salariile la timp ca va invatati prost!
In schimb Siman schimba masina la fiecare trei luni, ca altfel i se face o greata ceva de speriat! 😯
May 19, 2005 at 6:01 am #69654Tavi
MemberSimane, cu ocazia viitoarei aderari la “UIE” (cum ar fi zis nea nicu daca mai traia) noi iti dorim sa ai parte de multa UIE, prescurtat … stii tu!
May 19, 2005 at 9:05 am #69655ion
MemberCostin ,important este acum sa te refaci…Ca vei mai juca fotbal pt Sportu sau nu asta e alta treaba…Eu vreau sa stii ca esti printre cei mai iubiti si respectati jucatori ai Sportului si mai important acum pt tine este sa incerci sa joci fotbal de performanta si chiar daca vei pleca noi cu un ochi vom plinge si cu un ochi vom ride (e valabil si pt Bucur si pt toti jucatorii Sportului care au caracter ).Sa nu uiti de Sportu si daca vei ajunge mare sa te intorci cindva la Sportu pt ca Siman nu are nimic comun cu spiritul lui in timp ce tu ai crescut la aceasta echipa…As vrea sa apuc clipa cind voi generatia asta atit de talentata si cuminte(tu,Bucur,Mazilu si toti ceilalti) si fara ifose va veti intoarce la Sportu si poate veti rejuca sau veti antrena …
Sanatate ,putere si rabdare Costine !!!!May 19, 2005 at 11:06 am #69656costin1981
MemberVa multumesc si apreciez f mult ca sunteti langa mine si ca ma iubiti.
May 19, 2005 at 11:08 am #69657costin1981
MemberNormal ca nu o sa fac figuratie pe teren si o sa joc ca un profesionist desavarsit ptr ca in fond ptr mine joc nu ?
Nu pentru Vasile SimanMay 19, 2005 at 11:15 am #69658cristiansportul
MemberDaca toti jucatorii din Divizia A ar intelege foarte bine lucrurile pe care le spui nu s-ar mai intampla ca o campioana sa fie decisa la mesele de restaurant de catre tipi precum porce sau badea, si meciuri scandaloase cum a fost cel de ieri de la Alba-Iulia nu ar mai exista. Oricum bafta in tot ceea ce iti propui sa faci atat pe gazon cat si in viata privata.
May 19, 2005 at 11:28 am #69659dragos
MemberNe bucuram ca esti alaturi de noi, asa cum si noi suntem alaturi de tine, Costine.
Costine, tu ai jucat intotdeauna fotbal adevarat cu sufletul si cu inima si de aceea MERITI UN CLUB PE MASURA TALENTULUI TAU !!!!
daca acel club va fi in viitor TOT sportul stud., noi ne vom bucura si vom fi alaturi de tine, dar daca tu vei decide ca trebuie sa pleci din regie, iti dorim MULTA SANATATE SI SA AJUNGI CAT MAI SUS IN CARIERA !!!caracterul lu’ siman il stim si l-am comentat pe larg pe acest forum, insa din pacate, noi nu putem facem nimic.
probabil, va veni o vreme cand clubul va fi condus de un alt “boss” MULT MAI UMAN, dar tre’ sa avem rabdare.in rest SANATATE si TOATE BUNE !!!
May 19, 2005 at 11:43 am #69660dragos
MemberMARE DREPTATE AI, COSTINE !!!! felicitari !!!
sper, ca si ceilalti fosti colegi de-ai tai (kiki, dini, padure, gala, tavi, vali negru, farmache si altii) sa gandeasca asa despre clubul nostru !!!!!
May 19, 2005 at 11:46 am #69661dragos
MemberECHIPA IN ACESTE 3 ETAPE RAMASE TREBUIE SA-I DEMONSTREZE ANTRENORULUI, ca la finalul turului a fost un accident (seria aceea de insuccese), dar, acum, DAN POATE CONTINUA CU NOI !!!!
FELICITARI ECHIPEI & DANEZULUI !!!
ESTE CEA MAI SPECTACULOASA CLASARE A ECHIPEI DUPA ANII ’90 !!!!
MERITA TOATA RECUNOSTINTA NOASTRA !!!!
May 19, 2005 at 11:56 am #69662cameliu
Member@costin1981 wrote:
Normal ca nu o sa fac figuratie pe teren si o sa joc ca un profesionist desavarsit ptr ca in fond ptr mine joc nu ?
Nu pentru Vasile SimanPentru tine! Dar si pt noi Costine!
Trebuie sa te gindesti bine unde si cum pleci, sa nu patesti ca Paduret!
decit in Romania, mai bine mergi si in Liga 2-a in Germania, Italia sau Franta… Parerea mea….May 19, 2005 at 12:09 pm #69663dragos
Member@cameliu wrote:
@costin1981 wrote:
Normal ca nu o sa fac figuratie pe teren si o sa joc ca un profesionist desavarsit ptr ca in fond ptr mine joc nu ?
decit in Romania, mai bine mergi si in Liga 2-a in Germania, Italia sau Franta… Parerea mea….Paduret a fost o exceptie; ceilalti care au plecat au ajuns foarte bine.
May 19, 2005 at 12:15 pm #6966407Ex
Keymaster@dragos wrote:
@cameliu wrote:
@costin1981 wrote:
decit in Romania, mai bine mergi si in Liga 2-a in Germania, Italia sau Franta… Parerea mea….Paduret a fost o exceptie; ceilalti care au plecat au ajuns foarte bine.
Serios? Eu unul nu consider ca Dinita a ajuns chiar atat de bine.
May 19, 2005 at 12:32 pm #69665Tavi
Member@97SiR wrote:
@dragos wrote:
@cameliu wrote:
@costin1981 wrote:
Serios? Eu unul nu consider ca Dinita a ajuns chiar atat de bine.
A avut si mult ghinion … din cate am vazut insa e iubit de galerie … dar cel mai bine eu zic ca a ajuns Kiki
May 19, 2005 at 1:15 pm #69666dragos
Memberdini a ajuns unde este platit mult mai bine si constant (prime, bonusuri)decat la sportul…..problema cu dini este ca se accidenteaza usor si pe vremea lu’ piti, acesta ii dadea incredere in el, iar in atac forma cuplu cu neaga…….suporterii il iubesc…….este bine pentru el.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.