Costin Lazar 24.04.1981

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Costin Lazar 24.04.1981

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 265 total)
  • Author
    Radu Dobrin
    Member

Costine, noi sntem alaturi de echipa, si implicit de tine, neconditonat. La ce cred ca se referea razvan e la profesionalismul care, vrei-nu vrei, esti condamnat sa “il porti” prin meseria pe care o ai (si pentru care eu, personal, iti multumesc ca ia ales-o).

ultrasro
    Member

Nu va dau bani ca-i cheltuiti!

Nu va dau tricouri cale murdariti!

Nu va dau salariile la timp ca va invatati prost!

In schimb Siman schimba masina la fiecare trei luni, ca altfel i se face o greata ceva de speriat! 😯

Tavi
    Member

Simane, cu ocazia viitoarei aderari la “UIE” (cum ar fi zis nea nicu daca mai traia) noi iti dorim sa ai parte de multa UIE, prescurtat … stii tu!

ion
    Member

Costin ,important este acum sa te refaci…Ca vei mai juca fotbal pt Sportu sau nu asta e alta treaba…Eu vreau sa stii ca esti printre cei mai iubiti si respectati jucatori ai Sportului si mai important acum pt tine este sa incerci sa joci fotbal de performanta si chiar daca vei pleca noi cu un ochi vom plinge si cu un ochi vom ride (e valabil si pt Bucur si pt toti jucatorii Sportului care au caracter ).Sa nu uiti de Sportu si daca vei ajunge mare sa te intorci cindva la Sportu pt ca Siman nu are nimic comun cu spiritul lui in timp ce tu ai crescut la aceasta echipa…As vrea sa apuc clipa cind voi generatia asta atit de talentata si cuminte(tu,Bucur,Mazilu si toti ceilalti) si fara ifose va veti intoarce la Sportu si poate veti rejuca sau veti antrena …
    Sanatate ,putere si rabdare Costine !!!!

costin1981
    Member

Va multumesc si apreciez f mult ca sunteti langa mine si ca ma iubiti.

costin1981
    Member

Normal ca nu o sa fac figuratie pe teren si o sa joc ca un profesionist desavarsit ptr ca in fond ptr mine joc nu ?
    Nu pentru Vasile Siman

Daca toti jucatorii din Divizia A ar intelege foarte bine lucrurile pe care le spui nu s-ar mai intampla ca o campioana sa fie decisa la mesele de restaurant de catre tipi precum porce sau badea, si meciuri scandaloase cum a fost cel de ieri de la Alba-Iulia nu ar mai exista. Oricum bafta in tot ceea ce iti propui sa faci atat pe gazon cat si in viata privata.

dragos
    Member

Ne bucuram ca esti alaturi de noi, asa cum si noi suntem alaturi de tine, Costine.
    Costine, tu ai jucat intotdeauna fotbal adevarat cu sufletul si cu inima si de aceea MERITI UN CLUB PE MASURA TALENTULUI TAU !!!!
    daca acel club va fi in viitor TOT sportul stud., noi ne vom bucura si vom fi alaturi de tine, dar daca tu vei decide ca trebuie sa pleci din regie, iti dorim MULTA SANATATE SI SA AJUNGI CAT MAI SUS IN CARIERA !!!

caracterul lu’ siman il stim si l-am comentat pe larg pe acest forum, insa din pacate, noi nu putem facem nimic.
    probabil, va veni o vreme cand clubul va fi condus de un alt “boss” MULT MAI UMAN, dar tre’ sa avem rabdare.

in rest SANATATE si TOATE BUNE !!!

dragos
    Member

MARE DREPTATE AI, COSTINE !!!! felicitari !!!

sper, ca si ceilalti fosti colegi de-ai tai (kiki, dini, padure, gala, tavi, vali negru, farmache si altii) sa gandeasca asa despre clubul nostru !!!!!

dragos
    Member

ECHIPA IN ACESTE 3 ETAPE RAMASE TREBUIE SA-I DEMONSTREZE ANTRENORULUI, ca la finalul turului a fost un accident (seria aceea de insuccese), dar, acum, DAN POATE CONTINUA CU NOI !!!!

FELICITARI ECHIPEI & DANEZULUI !!!

ESTE CEA MAI SPECTACULOASA CLASARE A ECHIPEI DUPA ANII ’90 !!!!

MERITA TOATA RECUNOSTINTA NOASTRA !!!!

cameliu
    Member

@costin1981 wrote:

Normal ca nu o sa fac figuratie pe teren si o sa joc ca un profesionist desavarsit ptr ca in fond ptr mine joc nu ?
    Nu pentru Vasile Siman

Pentru tine! Dar si pt noi Costine! :D
    Trebuie sa te gindesti bine unde si cum pleci, sa nu patesti ca Paduret!
    decit in Romania, mai bine mergi si in Liga 2-a in Germania, Italia sau Franta… Parerea mea….

dragos
    Member

@cameliu wrote:

@costin1981 wrote:

Nu pentru Vasile Siman

decit in Romania, mai bine mergi si in Liga 2-a in Germania, Italia sau Franta… Parerea mea….

Paduret a fost o exceptie; ceilalti care au plecat au ajuns foarte bine.

07Ex
    Keymaster

@dragos wrote:

@cameliu wrote:

@costin1981 wrote:

Nu pentru Vasile Siman

Serios? Eu unul nu consider ca Dinita a ajuns chiar atat de bine.

Tavi
    Member

@97SiR wrote:

@dragos wrote:

@cameliu wrote:

@costin1981 wrote:

Nu pentru Vasile Siman

Serios? Eu unul nu consider ca Dinita a ajuns chiar atat de bine.

A avut si mult ghinion … din cate am vazut insa e iubit de galerie … dar cel mai bine eu zic ca a ajuns Kiki

dragos
    Member

dini a ajuns unde este platit mult mai bine si constant (prime, bonusuri)decat la sportul…..problema cu dini este ca se accidenteaza usor si pe vremea lu’ piti, acesta ii dadea incredere in el, iar in atac forma cuplu cu neaga…….suporterii il iubesc…….este bine pentru el.

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 265 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.