Costin Lazar 24.04.1981

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Costin Lazar 24.04.1981

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 265 total)
  • Author
    dragos
    Member

a propos, de zgarcenia “boss-ului nostru”: a cerut antrenorilor de juniori sa antreneze 2 grupe din ani diferiti, DAR PE ACELASI SALARIU……
    adica, munca pe gratis (in folosul….?????).
    pai, cum “sa cresti” si sa “slefuiesti” sperantele clubului, cand fiecare antrenor n-are un ban in buzunar?????
    ESTE REVOLTATOR SI RUSINOS !!!!

probabil, in viitorul apropiat, sile, le va cere sa antreneze 3 grupe, insa tot pe aceeasi bani (glumind, am spune 3-in-1: mai alb, mai istet, mai catifelat)

Blue Eyes
    Member

Propun sa organizam un concurs….iar castigatorul sa conduca clubul o saptamana, sa vada “cat de usor e sa conduci un club” 🙄 …k la critici toti sunt buni….
    eu sunt PRO SIMAN…cred ca e un conducator bun de club (totusi a reusit sa revina in divizia A, a facut o echipa buna…laudata de toata lumea, a adus un super antrenor care NU VA PLECA LA VARA 8) )……..echipa va juca in Divizia A si anul viitor !!!

La critici sunteti primii.Chiar sunt curios daca ati putea sa-i recunoasteti vreo calitate lui Siman….macar una si s-o postati aici pe forum !!!
    Puteti sa faceti 2 rubrici : calitati si defecte. ❗ ❗ ❗

Tavi
    Member

@Blue Eyes wrote:

Propun sa organizam un concurs….iar castigatorul sa conduca clubul o saptamana, sa vada “cat de usor e sa conduci un club” 🙄 …k la critici toti sunt buni….
    eu sunt PRO SIMAN…cred ca e un conducator bun de club (totusi a reusit sa revina in divizia A, a facut o echipa buna…laudata de toata lumea, a adus un super antrenor care NU VA PLECA LA VARA 8) )……..echipa va juca in Divizia A si anul viitor !!!

La critici sunteti primii.Chiar sunt curios daca ati putea sa-i recunoasteti vreo calitate lui Siman….macar una si s-o postati aici pe forum !!!

Eu nu sunt pro sau contra unei persoane ci a unor idei si modalitati de exprimare a lor.

Pe mine nu ma intereseaza calitatile si defectele lui siman ci faptul ca nu plateste salariile si ca nu are flexibilitate in a comunica si a trage investitori. Cine/ce il impiedica sa vina pe forum si sa spuna lucrurilor pe nume? Aici nu facem decat sa ne dam cu presupusul, nu-i ia nimeni capul.

Nu suntem destul de buni, noi suporterii? Ca in opinia “super antrenorului” de care spui noi nici nu existam. Daca nu are timp vasile ca o fi ocupat sa caute ce jucatori sa mai aduca la club 😈 poate sa numeasca un purtator de cuvant, nu?

De unde stii tu ca nu va pleca super antrenorul? El in presa declara ca nu stie. De unde stii tu ca s-a schimbat intre timp? Bucurie mare daca e asa! Bun sau rau, caracter mai mare sau mai mic, stabilitatea inseamna totusi ceva. A propos! Daca tot esti asa de bine informat, ce jucatori vor pleca si vor veni?

A! Sa nu uit! Si daca ar juca echipa in B eu tot cu Sportul as tine doar ca e pacat sa retrogradam iar la masa verde ca pe siman il doare-n shlapi 👿

ion
    Member

@Blue Eyes wrote:

Eu zic sa citesti mai atent ce “combatem”noi !Echipa au facut-o altii si daca nu avea politica asta “desteapta” nu retrogradam la masa verde si acum poate jucam in cupe …A ajutat echipa doar pina cind a adus-o in centrul atentiei ,apoi prin stilul sau simanist nu s-a mai interesat decit de cum sa scoata bani de la ea. Practic a transformat echipa intr-o firma a lui cu jucatori si antrenori pe post de angajati aplicindu-le traditionala politica romaneasca munceste ca te platesc joi si de joi mai vorbim ,ne mai imprietenim etc… Scuza-ma ca nu am fost asa de delicat precum Tavi cu tine!

ion
    Member

Pina una, alta draga Costin iti urez multa ,multa sanatate… mult noroc si
    bucurii cit mai multe in viata si in fotbal cu ocazia onomasticii tale! Grija mare ce faci simbata seara in ringul de dans ,sa nu calci pe cineva pe picior!

Bafta si tot binele din lume !!!!

cameliu
    Member

@dragos wrote:

dini a ajuns unde este platit mult mai bine si constant (prime, bonusuri)decat la sportul…..problema cu dini este ca se accidenteaza usor si pe vremea lu’ piti, acesta ii dadea incredere in el, iar in atac forma cuplu cu neaga…….suporterii il iubesc…….este bine pentru el.

A ajuns bine Dini? Decit asa… tot mai bine cu Vasile…

Din Prosport:

Atmosfera din vestiarul roş-albaştrilor e una care dă fiori oricărui om normal. Sub protecţia anonimatului, cîţiva fotbalişti ai Stelei le-au spus spectatorilor care îi înjurau că “patronul vine după fiecare meci la noi în vestiar şi ne înjură, iar pe Baciu, după meciul de la Galaţi, l-a şi scuipat. Nici măcar Zenga nu se mai poate impune”.

costin1981
    Member

Si se vor retrage din activitate de la Sportul.

Blue Eyes
    Member

am citit cu atentie dar n-am vazut nici o “bila alba” pentru Vasile Siman….chiar nu a facut nimik bun pentru echipa asta pana acum ??? :?:

Tavi
    Member

@Blue Eyes wrote:

am citit cu atentie dar n-am vazut nici o “bila alba” pentru Vasile Siman….chiar nu a facut nimik bun pentru echipa asta pana acum ??? :?:

De ce? Are nevoie de magaieri pe crestet? :?

Un om poate fi sfant o viata intreaga, dar daca la un moment dat da in cap cuiva ce instantza crezi tu, Blue Eyes, ca il va ierta?

Si, practic, ce faci tu cu “bilele albe” ale lui Siman? Le poti vinde ca sa platesti salariile??? :?:

Tavi
    Member

@costin1981 wrote:

Si se vor retrage din activitate de la Sportul.

… si sa-si continue activitatea in functii administrative la club pentru ca sigur vor stii sa evite greselile actualilor conducatori. 😈

Tavi
    Member

@ion wrote:

Pina una, alta draga Costin iti urez multa ,multa sanatate… mult noroc si
    bucurii cit mai multe in viata si in fotbal cu ocazia onomasticii tale! Grija mare ce faci simbata seara in ringul de dans ,sa nu calci pe cineva pe picior!

Bafta si tot binele din lume !!!!

Chiar asa! Maine este sarbatoare mare: Sf. Constantin si Elena. La multi ani Costine! Si nu uita ce-ti ziceam de tort 😉

dragos
    Member

@cameliu wrote:

@dragos wrote:

dini a ajuns unde este platit mult mai bine si constant (prime, bonusuri)decat la sportul…..problema cu dini este ca se accidenteaza usor si pe vremea lu’ piti, acesta ii dadea incredere in el, iar in atac forma cuplu cu neaga…….suporterii il iubesc…….este bine pentru el.

A ajuns bine Dini? Decit asa… tot mai bine cu Vasile…

Din Prosport:

Atmosfera din vestiarul roş-albaştrilor e una care dă fiori oricărui om normal. Sub protecţia anonimatului, cîţiva fotbalişti ai Stelei le-au spus spectatorilor care îi înjurau c㠓patronul vine după fiecare meci la noi în vestiar şi ne înjură, iar pe Baciu, după meciul de la Galaţi, l-a şi scuipat. Nici măcar Zenga nu se mai poate impune”.

intr-adevar, asta nu este o situatie de tolerat, insa inainte de aceste esecuri (cand se califica in uefa si in campionat era la 7 puncte avans) se bea sampanie si se mancau piscoturi. asta este viata de artist: ziua vesel, seara trist.

dragos
    Member

LA MULTI ANI, COSTINE !!!

SA TE FACI BINE SI SA-TI MEARGA DIN PLIN PE TOATE PLANURILE !!!

dragos
    Member

ar fi bine: macar, asa am avea o conducere de CALITATE !!!

dragos
    Member

Blue eyes (sau cum te cheama) esti vreun apropiat de-al lu’ siman ca
    sa-i cunosti calitatile ca OM si nu ca manager???
    spune-ne si noua ca suntem curiosi: este OM serios?? isi tine cuvantul???
    isi respecta angajatii???
    daca are aceste calitati, atunci este OM, daca nu ramane doar un boss lipsit de simtul omeniei…..in rest, n-am nimic cu el, ci doar cu atitudinea feudalo-sclavagista impusa la acest club si nu este doar in momentul de fata, ci mai are si antecedente.
    nimeni nu a contestat faptul ca, in “Era lui”, sportul a promovat, dar a si retrogradat; si-a facut o imagine de club care joaca doar pe teren, insa jucatorii + antrenorii au fost mereu subiecte de presa prin modalitatea “ciudata” de a le da salariile……

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 265 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.