Home › Forums › Archive › Foste glorii / Past Players › Costin Lazar 24.04.1981
- This topic has 264 replies, 32 voices, and was last updated 11 years, 7 months ago by
sircos.
-
AuthorPosts
-
May 20, 2005 at 9:31 pm #69682
Blue Eyes
MemberMa gandeam sa pun bilele albe ale lui V. Siman si ouale lui A. Nastase la un loc…Le scoatem la licitatie si facem niste bani pt echipa (pt plata salariilor&alte treburi).
…
Acum serios vb, nu cred ca VS merita sa fie criticat in continuu ! La urma urmei nu a omorat pe nimeni si nu a facut ceva atat de rau incat sa fie urat pana la sfarsitul zilelor lui.Iar daca sunt probleme cu plata salariilor ….vorbiti personal cu el , faceti greva 🙄 .Sunt sigur ca o sa inteleaga si o sa-si schimbe pozitia.Daca nu luati atitudine si nu va rezolvati problemele nimeni nu o sa le rezolve in locul vostru. Daca Siman nu plateste salariile, nu trebuie sa acceptati asta iar pe urma sa va plangeti k e rau. (acum vb cu cei vizati de stilul “feudalo sclavagist” impus la club).
……………………………………………………………………….May 21, 2005 at 4:45 pm #69683DAN VALER MOLDOVAN
MemberCostine, eu sunt cel care a facut gluma cu mercedesul si bmw+ul. Nu ma ascund si+ti spun ca a fost o gluma. Am sperat sa intelegeti ca e o gluma. Ma rog…daca te+a lezat Costine, imi cer scuze, nu am avut nici o intentie.
Trebuie insa sa recunosc ca m+a cam deranjat modul in care ti+ai varsat oful pe Sportul Studentesc si nu pe Siman. Nu prea e corect sa le amesteci, chiar de esti nervos.
Vezi tu, tocmai asta+i problema, nimeni nu respecta clubul, n+o respecta pe Sportul Studentesc. Siman azi este, peste 1000 de ani nu mai este…clubul ramane.Scuze prietenei tale. Intre noi fie vorba…si sotia mea isi doreste a dracului de mult un mercedes sau un bmw. Deci…ce+i rau in asta?
Hai Sportul! Hai odata!
May 21, 2005 at 7:32 pm #69684Tavi
Member@DAN VALER MOLDOVAN wrote:
Siman azi este, peste 1000 de ani nu mai este…clubul ramane.
Mare vorba Dane! Asta e de banner (in varianta prescurtata)! Cine se baga sa il produca? Eu cotizez. Imi shtitzi coordonatele!
@DAN VALER MOLDOVAN wrote:
Scuze prietenei tale. Intre noi fie vorba…si sotia mea isi doreste a dracului de mult un mercedes sau un bmw. Deci…ce+i rau in asta?
Si sa sti ca si lui nevasta-mea i-ar place in altceva decat Dacia dar pt moment sa zica bogdaproste s-o repar macar p’asta
Eu ii zic sa ishi puna pofta in cui ca prefer sa vin la meci decat sa ma duc la service cu taraboantza 😉
Radu Dobrin mi-a spus odata ca daca cumva ajung cu ea in Suedia imi pune geamuri electrice … eu ashi prefera sa-mi puna directie, frane, lumini etc 😆 😆
May 21, 2005 at 7:50 pm #69685Tavi
MemberInca odata La multi ani Costine! Sa ai parte de tot ce e mai bun si sa te intorci intr-o zi la Sportul cu bani si tot dichisu’
May 21, 2005 at 11:04 pm #69686Radu Dobrin
Member@Tavi wrote:
…Radu Dobrin mi-a spus odata ca daca cumva ajung cu ea in Suedia imi pune geamuri electrice …
nu recunosc nimic! 😆 m-ai prins, probabil, la ananghie (i.e., shpritz) si ai dedus deductii 😆 …dar daca imi aduci trabantul ‘la shtanga’ fac cinste cu o trusa medicala 😆
May 23, 2005 at 11:06 am #69687dragos
Member@Tavi wrote:
@ion wrote:
Pina una, alta draga Costin iti urez multa ,multa sanatate… mult noroc si
bucurii cit mai multe in viata si in fotbal cu ocazia onomasticii tale! Grija mare ce faci simbata seara in ringul de dans ,sa nu calci pe cineva pe picior!Bafta si tot binele din lume !!!!
Chiar asa! Maine este sarbatoare mare: Sf. Constantin si Elena. La multi ani Costine! Si nu uita ce-ti ziceam de tort 😉
LA MULTI ANI !!!
May 23, 2005 at 11:19 am #69688dragos
Member@Blue Eyes wrote:
Ma gandeam sa pun bilele albe ale lui V. Siman si ouale lui A. Nastase la un loc…Le scoatem la licitatie si facem niste bani pt echipa (pt plata salariilor&alte treburi).
…
Acum serios vb, nu cred ca VS merita sa fie criticat in continuu ! La urma urmei nu a omorat pe nimeni si nu a facut ceva atat de rau incat sa fie urat pana la sfarsitul zilelor lui.Iar daca sunt probleme cu plata salariilor ….vorbiti personal cu el , faceti greva 🙄 .Sunt sigur ca o sa inteleaga si o sa-si schimbe pozitia.Daca nu luati atitudine si nu va rezolvati problemele nimeni nu o sa le rezolve in locul vostru. Daca Siman nu plateste salariile, nu trebuie sa acceptati asta iar pe urma sa va plangeti k e rau. (acum vb cu cei vizati de stilul “feudalo sclavagist” impus la club).
……………………………………………………………………….incerci sa fii spiritual, insa nu este cazul, pt.ca este o problema serioasa,veche si spinoasa.
siman nu iubeste acest club; nu iubeste traditia si nici istoria acestui club…el iubeste doar BANII si ideea de a obtine profit din tot ce poate insemna viitor talent.
iar faza pe care a spus-o sile :” voi plati salariile dupa ce voi vinde un jucator la vara”, mi se pare penibila……pai, asa “finantator” tot sa ai.
dar, oare unde s-a investit 1 milion de usd (sau poate mai mult) din transferurile anterioare???? inafara de scaunele din arena + ceva imbunatatiri la vestiare, in rest nimic…..caci jucatori adusi – pauza.May 23, 2005 at 12:31 pm #69689DAN VALER MOLDOVAN
MemberAbsolut corect Dragos! Omul asta a dat peste o mina cu aur si acum o exploateaza. Din punct de vedere al modului cum se raporteaza la acest club, e un mizerabil.
O capusha.
Haide Sportul! Hai odata!
May 23, 2005 at 12:42 pm #69690DAN VALER MOLDOVAN
MemberCopiez si aici raspunsul meu leagat de ceea ce am afirmat in legatura cu Costin:
“Costine, eu sunt cel care a facut gluma cu mercedesul si bmw+ul. Nu ma ascund si+ti spun ca a fost o gluma. Am sperat sa intelegeti ca e o gluma. Ma rog…daca te+a lezat Costine, imi cer scuze, nu am avut nici o intentie.
Trebuie insa sa recunosc ca m+a cam deranjat modul in care ti+ai varsat oful pe Sportul Studentesc si nu pe Siman. Nu prea e corect sa le amesteci, chiar de esti nervos.
Vezi tu, tocmai asta+i problema, nimeni nu respecta clubul, n+o respecta pe Sportul Studentesc. Siman azi este, peste 1000 de ani nu mai este…clubul ramane.Scuze prietenei tale. Intre noi fie vorba…si sotia mea isi doreste a dracului de mult un mercedes sau un bmw. Deci…ce+i rau in asta?”
A fost o gluma fratilor. Sunteti mult prea seriosi. Pe bune acum.
May 23, 2005 at 7:41 pm #69691cristiansportul
MemberPoate ca Sile are si parti bune, dar in mod cert nu le arata fata de jucatorii si cei din cadrul clubului.
May 23, 2005 at 8:18 pm #69692costin1981
MemberCred ca din ce am vb pana acum ati dedus si voi ca nu am nimic cu Sportul
BaftaMay 24, 2005 at 10:37 am #6969307Ex
KeymasterSi pana la urma ce sa concludem din toata tarasenia asta? Iti va da Siman banii cuveniti sau se va face ca nu stie nimic si te va inlatura de la club asa cum a facut-o cu Padure?
In alta ordine de idei, chiar daca-ti va da banii ce sanse avem sa te vedem in culorile clubului la anul? Te vei intoarce la club sau indiferent daca te impaci cu Siman sau nu vei pleca?
May 24, 2005 at 11:57 am #69694dragos
Member@cristiansportul wrote:
Poate ca Sile are si parti bune, dar in mod cert nu le arata fata de jucatorii si cei din cadrul clubului.
deci, nu in public, ci doar acasa……..
May 24, 2005 at 12:07 pm #69695dragos
Member@97SiR wrote:
Si pana la urma ce sa concludem din toata tarasenia asta? Iti va da Siman banii cuveniti sau se va face ca nu stie nimic si te va inlatura de la club asa cum a facut-o cu Padure?
In alta ordine de idei, chiar daca-ti va da banii ce sanse avem sa te vedem in culorile clubului la anul? Te vei intoarce la club sau indiferent daca te impaci cu Siman sau nu vei pleca?
Costine, iti vei renegocia contractul cu sportul????
ceilalti coechipieri ce spun despre aceasta stare lipsita de bani???May 24, 2005 at 12:16 pm #69696dragos
Memberpoate in acest an, dupa terminarea campionatului, vom putea sarbatori impreuna (galeria cu jucatorii) clasarea in primele 8 echipe ale diviziei……un pahar de sampanie sau o bere ????? ce parere aveti????
facem o keta si cumparam sampanie, tort etc.etc.
Costine, ce spui ???? colegii tai ar fi incantati ????
poate in acest mod, jucatorii ne vor simti si mai aproape de ei……. -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.