Credeti ca vo mai pleca jucatori de la Sportul in iarna?

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Credeti ca vo mai pleca jucatori de la Sportul in iarna?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • Author

Eu sper ca nu

Tavi
    Member

cred ca vor pleca multi … inclusiv Dan

dragos
    Member

pacat de talentele care sunt in echipa, caci nu merita un asemenea “presedinte” cotetar.

cameliu
    Member

cel putin pe bucur il va vinde…

cameliu
    Member

ca vorba aia, vine Craciunu’, sa aiba ce sa puna pe masa…

07Ex
    Keymaster

Si eu cred ca vor pleca jucatori (inclusiv Dan) daca nu se rezolva problema banilor. Vad ca Siman inca mai are datorii fata de jucatori si fata de antrenori.

Ultras
    Member

Nu cred ca va pleca nimeni, decat sub forma de imprumut!

Sunt deacord cu Florin, cred ca vor fi cel mult imprumutati doi, trei jucatori

07Ex
    Keymaster

Si dece ma rog credeti lucrul asta? De unde bani sa achite jucatorilor?

Ultras
    Member

1. Nu va vinde nici un jucator pentru ca nimeni nu va da banii pe care ii cere Siman.
    2. Varianta imprumutarii unor jucatori la echipe din Divizia A este plauzibila pentru ca in felul asta scapa de plata unor rate mari din contracte iar jucatorii vor fi pregatiti sa evolueze la nivel ridicat si daca evolueaza bine exista varianta vanzarii lor ulterioara pe bani adevarati!
    3. Un alt argument in favoarea imprumutului este faptul ca s-ar crea posibilitatea de a promova jucatori pentru a castiga experienta.
    4. Cum va plati jucatori, nu e treaba mea, e a lui!

PS. Intr-o discutie avuta cu Chihaia senior acum cateva luni acesta il critica pe Siman ca nu a imprumutat toti jucatorii pentru ca acestia sa nu piarda contactul cu nivelul Divizia A.

Cainele
    Member

Siman ,fa-ne un cadou: PLEACA tu de Anu’ Nou…

07Ex
    Keymaster

@Ultras wrote:

1. Nu va vinde nici un jucator pentru ca nimeni nu va da banii pe care ii cere Siman.

Asta am uitat, dar ai dreptate. Acum inteleg. :)

Tavi
    Member

@Cainele wrote:

Siman ,fa-ne un cadou: PLEACA tu de Anu’ Nou…

de acord dar care an nou … nu de alta da’ el poa’ sa zica DA si sa plece de anul nou 2014!! :(

Ultras
    Member

Daca as vedea vreo varianta acceptabila, as da tonul!

cameliu
    Member

Interes pentru Galamaz
    Dinamovistii au demarat tratativele pentru aducerea in Stefan cel Mare a fundasului George Galamaz de la Sportul Studentesc. Fotbalistul in virsta de 22 de ani a fost elevul lui Ioan Andone pe vremea cind acesta pregatea formatia din Regie, antrenorul cunoscindu-l foarte bine pe fostul international de tineret. Momentan, negocierile sint la inceput, fara a se vehicula vreo suma de transfer. y Eduard Apostol

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • The topic ‘Credeti ca vo mai pleca jucatori de la Sportul in iarna?’ is closed to new replies.