Home › Forums › 2017-2018 Season › 2017/2018 Jucatori / Conducere – Players / Staff › Cristian Irimia 07.07.1981
- This topic has 83 replies, 19 voices, and was last updated 12 years, 2 months ago by
sircos.
-
AuthorPosts
-
March 11, 2004 at 2:00 pm #50291
George Apostol
MemberAstazi, Cristi Irimia a semnat pentru Rapid…. Voi revenii cu amanunte.
(sursa: Radio Delta RFI)March 11, 2004 at 2:06 pm #63206George Apostol
MemberIrimia a fost transfrat in locul lui Soava care a plecat tot astazi de la Rapid.In lotulcelor dela Rapid Cristi va juca in primul rand fundas lateral.
March 11, 2004 at 2:35 pm #63207Radu Dobrin
Membernasol…cam incepe sa se ingroase gluma
March 11, 2004 at 2:56 pm #63208George Apostol
Member@Radu Dobrin wrote:
nasol…cam incepe sa se ingroase gluma
Da din pacate se cam ingroase….
March 11, 2004 at 3:01 pm #63209ion
MemberSe pare ca G. Becali +Petrescu si amaritul de Siman vor deveni pt noi persoane tip “scuipati aici” iar rrrrrapidul o echipa pe care incet incet o vom uri ffff. mult!
Nu e usor sa decimezi o echipa fie si de C dar ceea ce face conducerea rrrrapidului +Siman cu Sportul e deja magarie!
Sintem in cofa si nu cred ca vom promova anul acesta ceea ce este de-a dreptu’ dramatic dupa parerea mea.Daca ar fi un tribunal Siman ar fi acuzat pt omucidere !!!!Siman a ucis pe SportulMarch 11, 2004 at 3:02 pm #63210dragos
Membersimane nu ti-ai tinut cuvantul!!!!!!………oricum, nu esti singurul, insa Gabi Balint ar trebui sa-ti bata obrazul si etc.etc.
ma gandesc, ca vom avea UN RETUR FFFF. GREU……..Pandurii au achizitionat jucatori, nu au vandut.
DACA VOM REUSI SA PROMOVAM, INSEAMNA CA AVEM ECHIPA!!!!March 11, 2004 at 3:09 pm #63211Tavi
Memberdesi parea incredibil faptele ma conving din ce in ce mai mult ca:
1. Siman nu e patron in Regie
2. Sportul functioneaza in acest moment ca echipa a II-a a Rapidului
3. mai am dubii in ceea ce priveste patronul adevarat …March 11, 2004 at 3:12 pm #63212dragos
Memberdom’ne, KIKI avea stilul sau de joc aparte si cred, ca va ajunge departe (daca va fi sanatos si serios in pregatire)…….GREA PIERDERE!!!
March 11, 2004 at 3:15 pm #63213dragos
Member@Tavi wrote:
desi parea incredibil faptele ma conving din ce in ce mai mult ca:
3. mai am dubii in ceea ce priveste patronul adevarat …zii ceva si de promovare???? krezi-ko-va???
March 11, 2004 at 3:16 pm #63214Giani
MemberAm avut si vom avea mereu/Boala pe rrapid…
Siman a demonstrat ca este o marioneta buna cel mult de speriat copiii mici si fraieri, un pitic meschin, bun de nimic. Iar Petrescu a demonstrat la randul lui ca nu este decat o oaie mai rasarita in turma unui cioban hotz.
😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡
😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡
😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡March 11, 2004 at 3:21 pm #63215Tavi
Member@dragos wrote:
@Tavi wrote:
desi parea incredibil faptele ma conving din ce in ce mai mult ca:
3. mai am dubii in ceea ce priveste patronul adevarat …zii ceva si de promovare???? krezi-ko-va???
Rapid are influenta … interesul este ca satelitul sa nu promoveze ca altfel ii furnizeaza jucatori scumpi! Daca retrogradeaza si mai bine … Siman la cate datorii are nu va ridica pretentii (de ce ar face-o?)
Eu personal m-ash bucura sa ramanem in B!
March 11, 2004 at 3:23 pm #63216Tavi
Member… ca de la A mi-am luat gandul!
March 11, 2004 at 3:29 pm #63217dragos
Member@Tavi wrote:
… ca de la A mi-am luat gandul!
hai sa fim realisti si pozitivi in gandire – daca promovam cu cine jucam??? iar vom fi ciuca campionatului????? siman nu va cumpara nimic, ci DOAR VA VINDE!!!!
mai bine – NU!!!! ramanem in B!!!
SAD BUT TRUE!!!!March 11, 2004 at 3:32 pm #63218Tavi
MemberMarch 11, 2004 at 6:21 pm #63219Ultras
MemberA plecat.
Ultima achiziţie: “studentul” Irimia
În timpul conferinţei de presă de astăzi, preşedintele Rapidului, Ioan Becali, l-a prezentat pe Cristi Irimia, de la Sportul, ultima achiziţie a clubului giuleştean. Fundaşul În vîrstă de 22 de ani a semnat un contract pe o perioadă de patru ani şi va purta numărul 2. “Acesta este jucătorul pe care mi l-am dorit cel mai mult, dar care a fost şi cel mai greu de obţinut”, a declarat antrenorul Dan Petrescu -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.