Cu cine tineti "afara"?

Home Forums General Football Fotbal Extern / World Football Cu cine tineti "afara"?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Author
    assur
    Member

Ma gindeam ca ar fi interesant sa stim cu ce echipa tinem in campionatele din afara Romaniei. Parerea mea! Asa ca incep eu: Bayern, Everton, Atletico Madrid si Internazionale. Dintre toate, Bayern este pentru mine “uber alles”.

Radu Dobrin
    Member

bun venit pe forum!

07Ex
    Keymaster

Anglia: Tottenham Hotspur
    Italia: Inter Milan
    Germania: Borussia Dortmund
    Franta: AS Monaco
    Brazilia: Flamengo

wex
    Member

Anglia: Liverpool
    Italia: Inter
    Portugalia:Benfica

dragos
    Member

ANGLIA: Manchester U. in primul rand, insa imi plac, deasemenea Arsenal si Chelsea si Liverpool
    ITALIA: JUVE
    SPANIA: REAL M.
    GERMANIA: Bayern M.

cameliu
    Member

Germania: Leverkusen

In rest nu prea am preferinte…

Anglia – Leeds United, Derby County,Chelsea,Yeovil Town.
    Spania – Barcelona.
    Italia – Lazio, Juventus.
    Germania – Leverkusen.

adi
    Member

AC Milan

ettexor
    Member

Bayern e cea mai nashpa echipa. :mrgreen: Din Germania FC Kaiserslautern este cea mai tare.

In Anglia, Preston North End.
    Italia, Sampdoria Genova.

MarcAntoniu
    Member

S.S. LAZIO

Preferatele mele echipe de peste hotare sunt indiscutabil Arsenal, Ajax si putin sub acestea Feyenoord.Primele doua echipe imi plac pentru ca au aceeasi politica ca Sportul Studentesc,si anume promovarea de tineri,iar pe Feyenoord am o feblete de mic,deoarece la vremea aceea simpatizam echipamentul lor :p ,insa acum am ajuns sa pretuiesc si stilul lor spectaculos de joc,caracteristic fotbalului olandez. :)

07Ex
    Keymaster

@07Ex wrote:

Uite ca una din echipele mele cu care tin “afara” a castigat CL. Nu stiu cand le voi vedea pe celelalte castigand macar campionatul tarii respective. Tottenham a fost aproape, dar cand te bati cu Chelsea si Man United mai greu. De Dortmund si de Monaco nu mai discut ca nu are rost. :(

dragos
    Member

@07Ex wrote:

@07Ex wrote:

Uite ca una din echipele mele cu care tin “afara” a castigat CL. Nu stiu cand le voi vedea pe celelalte castigand macar campionatul tarii respective. Tottenham a fost aproape, dar cand te bati cu Chelsea si Man United mai greu. De Dortmund si de Monaco nu mai discut ca nu are rost. :(

din Spania nu ai nicio preferata ?

07Ex
    Keymaster

Nu, din Spania chiar nu am nici o preferata. Nu i-am avut niciodata la suflet pe Barca, cred ca din cauza culorilor pe care le au (rosu/albastru) si care tot timpul imi amintesc de Steaua. Nici pe Real nu-i am la suflet ca se aseamana prea mult cu echipa New York Yankees, care au bani cacalau, si cumpara cu ei toti jucatorii buni de la toate echipele. Ce naiba echipa e aia care are toate starurile dar nu e in stare sa castige un trofeu?

De celelalte echipe nu prea stiu multe, iar aici nu se dau meciuri din Spania, asa ca e greu sa tii cu o echipa cand nu o vezi jucand.

Zibling
    Member

@07Ex wrote:

De celelalte echipe nu prea stiu multe, iar aici nu se dau meciuri din Spania, asa ca e greu sa tii cu o echipa cand nu o vezi jucand.

Eh, uite aici te contrazic. Una dintre favoritele mele este Penarol Montevideo si m-am bucurat nespus ca au castigat din nou Campionatul in Uruguay, dupa o serie de 15 victorii consecutive. Pacat ca ultimul lor meci pe care l-am vizionat pe Sopcast, cam fusese inainte de aceasta serie de victorii. Pe viitor ar trebui sa fiu mai indraznet, desi meciurile din campionatele sud-americane se cam joaca pe la orele 1:00-5:30 dimineata ora Romaniei.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.