Home › Forums › General Football › Fotbal Extern / World Football › Cu cine tineti "afara"?
- This topic has 15 replies, 11 voices, and was last updated 12 years, 10 months ago by
Zibling.
-
AuthorPosts
-
May 31, 2005 at 3:01 pm #50443
assur
MemberMa gindeam ca ar fi interesant sa stim cu ce echipa tinem in campionatele din afara Romaniei. Parerea mea! Asa ca incep eu: Bayern, Everton, Atletico Madrid si Internazionale. Dintre toate, Bayern este pentru mine “uber alles”.
May 31, 2005 at 3:42 pm #71347Radu Dobrin
Memberbun venit pe forum!
June 1, 2005 at 12:57 am #7134807Ex
KeymasterAnglia: Tottenham Hotspur
Italia: Inter Milan
Germania: Borussia Dortmund
Franta: AS Monaco
Brazilia: FlamengoJune 1, 2005 at 7:56 am #71349wex
MemberAnglia: Liverpool
Italia: Inter
Portugalia:Benfica
Franta: AS MonacoJune 1, 2005 at 1:10 pm #71350dragos
MemberANGLIA: Manchester U. in primul rand, insa imi plac, deasemenea Arsenal si Chelsea si Liverpool
ITALIA: JUVE
SPANIA: REAL M.
GERMANIA: Bayern M.June 1, 2005 at 1:39 pm #71351cameliu
MemberGermania: Leverkusen
In rest nu prea am preferinte…
June 2, 2005 at 9:24 pm #71352cristiansportul
MemberAnglia – Leeds United, Derby County,Chelsea,Yeovil Town.
Spania – Barcelona.
Italia – Lazio, Juventus.
Germania – Leverkusen.June 3, 2005 at 2:11 pm #71353adi
MemberAC Milan
June 22, 2005 at 12:01 pm #71354ettexor
MemberBayern e cea mai nashpa echipa.
Din Germania FC Kaiserslautern este cea mai tare.
In Anglia, Preston North End.
Italia, Sampdoria Genova.September 18, 2009 at 1:52 pm #71355MarcAntoniu
MemberS.S. LAZIO
September 24, 2009 at 3:52 pm #71356Ace of Spades
MemberPreferatele mele echipe de peste hotare sunt indiscutabil Arsenal, Ajax si putin sub acestea Feyenoord.Primele doua echipe imi plac pentru ca au aceeasi politica ca Sportul Studentesc,si anume promovarea de tineri,iar pe Feyenoord am o feblete de mic,deoarece la vremea aceea simpatizam echipamentul lor :p ,insa acum am ajuns sa pretuiesc si stilul lor spectaculos de joc,caracteristic fotbalului olandez.
May 28, 2010 at 5:04 pm #7135707Ex
Keymaster@07Ex wrote:
Anglia: Tottenham Hotspur
Brazilia: FlamengoUite ca una din echipele mele cu care tin “afara” a castigat CL. Nu stiu cand le voi vedea pe celelalte castigand macar campionatul tarii respective. Tottenham a fost aproape, dar cand te bati cu Chelsea si Man United mai greu. De Dortmund si de Monaco nu mai discut ca nu are rost.
May 28, 2010 at 9:19 pm #71358dragos
Member@07Ex wrote:
@07Ex wrote:
Anglia: Tottenham Hotspur
Brazilia: FlamengoUite ca una din echipele mele cu care tin “afara” a castigat CL. Nu stiu cand le voi vedea pe celelalte castigand macar campionatul tarii respective. Tottenham a fost aproape, dar cand te bati cu Chelsea si Man United mai greu. De Dortmund si de Monaco nu mai discut ca nu are rost.
din Spania nu ai nicio preferata ?
May 29, 2010 at 12:46 pm #7135907Ex
KeymasterNu, din Spania chiar nu am nici o preferata. Nu i-am avut niciodata la suflet pe Barca, cred ca din cauza culorilor pe care le au (rosu/albastru) si care tot timpul imi amintesc de Steaua. Nici pe Real nu-i am la suflet ca se aseamana prea mult cu echipa New York Yankees, care au bani cacalau, si cumpara cu ei toti jucatorii buni de la toate echipele. Ce naiba echipa e aia care are toate starurile dar nu e in stare sa castige un trofeu?
De celelalte echipe nu prea stiu multe, iar aici nu se dau meciuri din Spania, asa ca e greu sa tii cu o echipa cand nu o vezi jucand.
May 29, 2010 at 7:35 pm #71360Zibling
Member@07Ex wrote:
De celelalte echipe nu prea stiu multe, iar aici nu se dau meciuri din Spania, asa ca e greu sa tii cu o echipa cand nu o vezi jucand.
Eh, uite aici te contrazic. Una dintre favoritele mele este Penarol Montevideo si m-am bucurat nespus ca au castigat din nou Campionatul in Uruguay, dupa o serie de 15 victorii consecutive. Pacat ca ultimul lor meci pe care l-am vizionat pe Sopcast, cam fusese inainte de aceasta serie de victorii. Pe viitor ar trebui sa fiu mai indraznet, desi meciurile din campionatele sud-americane se cam joaca pe la orele 1:00-5:30 dimineata ora Romaniei.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.