Cupa Intertoto

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 32 total)
 • Author
  Posts
 • #50416
  07Ex
  Keymaster

  @cameliu wrote:

  UEFA a înştiinţat FRF pe 2 martie că echipele româneşti care vor juca în Cupa Intertoto trebuie anunţate până pe 6 iunie 2005.

  Stiti cumva care sunt criteriile in urma carora o echipa se poate inscrie in Cupa Intertoto? De asemenea, stie cineva daca Siman ar fi dornic ca Sportul sa participe in Intertoto? Eu unul as vrea daca s-ar putea sa jucam in Intertoto ca sa capatam cat mai multa experienta internationala. Voi ce parere aveti?

  #70430
  Ultras
  Member

  Ar trebui sa terminam pe 3 sau pe 4 in functie de cine castiga campionatul si Cupa. Sau daca echipele care termina mai sus spun pas…
  Normal ca ar fi bine sa avem meciuri in picioare, iar Siman nu cred ca ar spune nu. Ar mai creste cota la jucatori…

  #70431
  dragos
  Member

  intotdeauna, meciurile din cupele europene atrag interes din partea oamenilor de fotbal, spectatorilor etc.
  ar fi excelent sa mai vedem echipe straine in Regie, caci ne-am saturat de
  craiova (din tara baniei), timisoara (din tara banatului), brasovul/bistrita (din tara ardealului) etc.

  #70432
  razvanR
  Member

  Ar fi foarte bine sa jucam in Intertoto.

  Villareal a ajuns din Intertoto in optimile cupei UEFA!

  #70433
  crys41
  Member

  Poate nu se doreste! Probabil se va miza pe o pregatire a campionatului urmator, decat pe o vara pierduta cu jocuri si care nu va duce la nici o calificare. Plus ca echipele romanesti pornesc inca de la primul tur in Intertoto, nu ca echipele altor tari care debuteaza mai tarziu, dupa ce s-au cernit astea mici :( .
  Cu toate acestea, parca as vrea sa vad macar pt un sezon echipa incercandu-si puterile in Intertoto. Imi vin in minte meciurile Ceahlaului cu Juve si ma gandesc ce ar fi daca ar poposi cine stie ce forta fotbalistica in Regie. 8)
  Totul e la latitudinea conducerii insa.

  #70434
  cameliu
  Member

  Chiar nu ne intereseaza Intertoto??? Sunt 2 locuri!!!

  CUPA INTERTOTO / 12:00
  S-au stabilit adversarii din Cupa UEFA Intertoto
  Ieri a avut loc la sediul UEFA, de la Nyon, tragerea la sorţi a primelor trei tururi ale ediţiei 2005 a Cupei UEFA-Intertoto. România va avea în cadrul acestei competiţii două echipe înscrise, ce vor participa încă din primul tur. Prima condiţie a participării este ca echipele să nu fie calificate în una dintre celelalte două competiţii europene inter-cluburi, cea de-a doua condiţie fiind ca România 1 să nu se claseze mai jos de locul 8, iar România 2 să nu se situeze mai jos de locul 12. Patru cluburi româneşti şi-au manifestat dorinţa de a participa la Cupa UEFA-Intertoto: CF Gloria 1922 Bistriţa, FC Farul Constanţa, CFR Ecomax Cluj şi FC Politehnica AEK Timişoara

  S-au stabilit adversarii din Cupa UEFA Intertoto

  Ieri a avut loc la sediul UEFA, de la Nyon, tragerea la sorţi a primelor trei tururi ale ediţiei 2005 a Cupei UEFA-Intertoto.

  Forul fotbalistic european a aprobat cererea Federaţiei Române de Fotbal, acordând ţării noastre un loc suplimentar, astfel încât România va avea în acest an două reprezentante. Ambele echipe vor intra în cursă încă din primul tur.

  România 1 va întîlni Bosnia-Herţegovina 2, primul meci urmînd a se juca pe teren propriu. Dacă prima echipă din România va trece de acest tur, va juca în turul 2 contra celei de-a doua echipe engleze, prima manşă jucîndu-se în România. În cazul unui succes, reprezentanta noastră va întîlni în turul al treilea cîştigătoarea meciului B din turul secund, acesta din urmă opunând Franţa 2 şi învingătoarea „dublei” Armenia – Elveţia 2 din turul 1.

  România 2 va juca mai întîi în deplasare în cadrul dublei cu Ciprului, iar în cazul calificării va întîlni tot în deplasare învingătoarea „dublei” Croaţia 2 – Slovenia. Dacă va reuşi să depăşească acest tur, a doua reprezentantă a României va disputa următorul tur cu echipa calificată din „dubla” turului secund ce va opune Spania 2 şi învingătoarea disputelor Malta – Serbia-Muntenegru 1.

  Cele două reprezentante ale României vor fi desemnate după disputarea etapei a 29-a (penultima) a ediţiei 2004-2005 a Diviziei A, în ordinea situării lor în clasament, întrucât UEFA solicită ca fiecare ţară participantă să-şi nominalizeze reprezentantele până cel târziu pe 6 iunie; desemnarea se va face atunci deoarece ultima etapă a actualei stagiuni în România va avea loc pe 11 iunie.

  Prima condiţie a participării este ca echipele să nu fie calificate în una dintre celelalte două competiţii europene inter-cluburi, cea de-a doua condiţie fiind ca România 1 să nu se claseze mai jos de locul 8, iar România 2 să nu se situeze mai jos de locul 12.

  Patru cluburi româneşti şi-au manifestat dorinţa de a participa la Cupa UEFA-Intertoto: CF Gloria 1922 Bistriţa, FC Farul Constanţa, CFR Ecomax Cluj şi FC Politehnica AEK Timişoara.

  Iată şi datele de disputare a primelor trei tururi: 18/19 şi 25/26 iunie – turul 1, 2/3 şi 9/10 iulie – turul al 2-lea, 16/17 şi 23 iulie – turul al 3-lea. Tragerea la sorţi a ultimelor două tururi ale ediţiei 2005 va avea loc, tot la Nyon, în ziua de 11 iulie a.c., aceste ultime două runde urmând să se dispute pe 27 iulie şi 3 august – semifinalele şi, respectiv, 9 şi 23 august – finalele. Câştigătoarele celor trei finale se vor califica în turul 1 al Cupei UEFA, ediţia 2005-2006. Rezultatele obţinute în Cupa UEFA-Intertoto nu vor fi luate în consideraţie în calcularea clasamentului coeficienţilor UEFA.

  #70435
  wex
  Member

  Tinind cont de echipele care s-au aratat interesate de Intertoto (Gloria, Farul, CFR Cluj, Poli Timisoara) cred ca exista si un loc ptr Sportul. Nu stim insa care e pozitia antrenorului si a conducatorului. Jucatorilor nostri ar prinde bine experienta unor jocuri internationale, chiar cu echipe din Bosnia, Cipru etc si de ce nu si noua suporterilor.

  #70436
  cameliu
  Member

  Un loc 5 ar putea asigura participarea!
  Si sigur da Uefa ceva bani, doar nu credeti ca Gloria si Ceahlaul, obisnuitele -intertoto-ului ar fi parcticipat daca nu era si ceva “malai”…

  Ovidiu stii ceva de intentiile in legatura cu Intertoto? Macar sa se inscrie si ei!

  #70437
  dragos
  Member

  cate echipe romanesti pot participa in intertoto????
  daca totul ramane doar la discutiile noastre si nu “ating” oficialii clubului, atunci degeaba ne-am dat cu parerea si ne-am facut iluzii…..
  ar fi fost bine, dar deh, daca nu exista intentie?????
  normal, ca uefa aloca ceva bani pentru fiecare club, dar, poate noi nu suntem interesati de banii uefa……..

  #70438
  dragos
  Member

  ce sa caute chefereul cluj si blatu-bistrita in intertoto???? sa se plimbe poate……farul si policlinica timisoara merita.

  #70439
  07Ex
  Keymaster

  @dragos wrote:

  cate echipe romanesti pot participa in intertoto????

  Citeste mai sus. Romania va avea 2 echipe in Intertoto.

  #70440
  dragos
  Member

  @97SiR wrote:

  @dragos wrote:

  cate echipe romanesti pot participa in intertoto????

  Citeste mai sus. Romania va avea 2 echipe in Intertoto.

  merci; am vazut de-abia dupa ce am postat mesajul.

  #70441
  Ultras
  Member

  Nu cred ca anuntarea intentie de a juca in Intertoto are vreo importanta. Dupa penultima etapa echipele vor fi intrebate daca doresc sa participe in functie de pozitia in clasament. Daca nu vrei poti sa nu participi nici in UEFA sau in CL. Daca vom fi pe locul 5 si ne intreaba daca vrem, Siman poate spune da sau ba…

  #70442
  dragos
  Member

  sa intelegem, ca siman va asteapta pana aproape de final, ptr.a se decide daca participa sau nu…….probabil, evolutia echipei isi va pune amprenta asupra deciziei……dar, daca nu acesta va fi criteriul decisiv ?????

  #70443
  cameliu
  Member

  Din cate se pare in Intertoto vor merge CFR si Gloria, echipe situate mult in spatele nostru. Se pare ca nu s-a vrut in Interoto…

  Pe de alta parte noi n-avem licenta nici de A… si mai vrem cupe europene…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 32 total)
 • The topic ‘Cupa Intertoto’ is closed to new replies.