Home › Forums › Archive › Sezon 2004-2005 Season – Divizia A › Cupa Romaniei 2004/2005
- This topic has 264 replies, 28 voices, and was last updated 18 years, 5 months ago by
ultrasro.
-
AuthorPosts
-
October 4, 2004 at 9:45 am #50375
Ultras
MemberJucam la Deva cu CS.
Program complet:
Programul partidelor din 16-imile de finală ale Cupei României, stabilit, luni, la Casa Fotbalului, în urma tragerii la sorţi, este următorul:Olimpia Satu Mare (B3) – Dinamo Bucureşti
Universitatea Cluj (B3) – Steaua Bucureşti
Dacia Unirea Brăila (B1) – Rapid Bucureşti
Armătura Zalău (B3) – Universitatea Craiova
FC Botoşani (B1) – Oţelul Galaţi
Callatis Mangalia (B1) – Apulum Alba Iulia
FC Caracal (B2) – FC Naţional
Dinamo Bucureşti II (B2) – Poli AEK Timişoara
FCM Bacău II (C1) – Farul Constanţa
Unirea Urziceni (B2) – FC Argeş
Gaz Metan Mediaş (B3) – FC Braşov
FC Ghimbav 2000 (B1) – Gloria Bistriţa
Internaţional Piteşti (B2) – FCM Bacău
UTA Arad (B3) – Poli Iaşi
CS Deva (B3) – Sportul Studenţesc
Pandurii Tg.Jiu (B2) – CFR ClujMeciurile din 16-imile de finală ale Cupei României se vor disputa pe 13 octombrie, de la ora 14.00, pe terenul echipei din divizia inferioară.
October 4, 2004 at 9:46 am #68223Ultras
MemberCred ca e cea mai buna varianta dintre toate
October 4, 2004 at 10:35 am #68224dragos
Membernu mai sunt echipe mici (de div. B sau C)……TOATE JOACA CU AMBITIE
IMPOTRIVA ECHIPELOR DIN BUCURESTI !!!October 4, 2004 at 10:41 am #68225Ultras
MemberDaca jucam cu titularii si nu cu rezervele (Dan are antecedente) meciul este mai mult decat accesibil.
October 4, 2004 at 11:04 am #6822607Ex
Keymaster@Ultras wrote:
Cred ca e cea mai buna varianta dintre toate
De acord. In plus din cate imi aduc eu aminte CS Deva nu are o galerie prea mare asa ca macar nu vom juca impotriva unui stadion plin care sa ne huiduie. Ma gandesc ce naspa ar fi fost daca am fi jucat la Tg. Jiu, Arar, Satu Mare, sau Cluj acolo unde ar fi venit mii de spectatori.
October 5, 2004 at 11:53 am #68227ovidiu
MemberAm aflat de jucarea meciului din Cupa de la Deva.
Anunt ca voi fi prezent la meci, avand in vedere ca locuiesc la 12 km de Deva.
Pentru informatii pot fi contactat la tel. 0745 316579VIVA SPORTUL STUDENTESC
October 5, 2004 at 12:00 pm #68228Ultras
MemberPe 11 voi stii sigur daca merg la Deva.
October 5, 2004 at 12:26 pm #68229cameliu
MemberBun venit pe forum Ovidiu!
October 5, 2004 at 1:20 pm #68230ovidiu
MemberBine v-am gasit.
Adevarul ca urmaresc de vreo 2 ani forumul dar acum am postat prima data. In orice trebuie sa existe un inceput.
Dar sa revin la meciul de Cupa.
Despre echipa Devei nu am sa dau informatii deoarece nu am fost interesat de ei, dar sper sa nu ne puna prea multe bete-n roate.
Eu locuiesc la Simeria si sunt un vechi suporter al Sportului Studentesc (de prin 1976).
Pentru cei interesati si dornici sa ajunga la meci pot spune ca vreau neaparat sa ne intalnim, daca vor veni. Chiar pot spune ca asigur vreo doua locuri de cazare daca se vine de marti.
Poate bem si niste beri.VIVA SPORTUL STUDENTESC
October 5, 2004 at 1:48 pm #68231ion
MemberMa bucur fffff mult ca in sfirsit ai intrat pe forum si am facut jonctiunea !!!
Asteptam sa “recidivezi” !October 5, 2004 at 3:25 pm #68232dragos
MemberBun venit Ovidiu !!!! ENJOY the club !!!!!
orice inceput este greu, insa trebuia sa spargi gheata………
SPORTUL FOREVER !!!!
October 5, 2004 at 5:15 pm #68233webmaster
KeymasterIn primul rand vreau sa-i urez celui de-al doilea Ovidiu bun venit pe forum. Sper sa te vedem din ce in ce mai des pe aici.
In al doilea rand vreau sa va amintesc tuturor sa nu uitati sa puneti pronosticurile pentru meciul cu CS Deva pe forum. Meciul din cupa se va juca inaintea celui cu FC National.
Nu in ultimul rand as vrea sa intreb daca nu are cineva un logo in format jpg sau gif al echipei CS Deva ca sa putem sa-l punem pe site. Din cauza faptului ca n-am logo-ul echipei CS Deva am lasat urmatorul meci pe site ca fiind cel cu Nationlalul.
October 8, 2004 at 4:35 am #68234ovidiu
MemberMultumesc la toata lumea pentru urari.
Vin cu scurte informatii despre ultimul meci al CS Deva in Cupa, cu Jiul Petrosani.
Baietii de la Deva au luptat pana in ultimul minut cand au reusit sa egaleza Jiul care conducea cu 1-0.
Se vede treaba ca sunt luptatori chiar daca in vara au avut destule probleme cu banii.
In minutul 100 au reusit sa inscrie golul victoriei de 2-1 si sa elimine Jiul din Cupa.
La meci ar fi asistat vreo 400-500 de spectatori intr-o tribuna care se zice ca este de 2500 locuri. Nu prea imi vine sa cred.
De fapt nu am mai vazut stadionul de vreo 10 ani.
Prin 1985 Sportul a jucat un amical la Deva (scor 2-1 pentru baietii nostrii) dar a fost un meci de vacanta. Doar Gino Iorgulescu s-a mai enervat si mai tipa pe tinerii jucatori care au fost introdusi in echipa la acel meci.
Ei asteptau la Deva Steaua sau Dinamo in faza asta, dar am aparut noi. Trag nadejdea ca Dan Petrescu sa foloseasca totusi formatia de baza. Nu atat de mult cat sa-i vad eu, dar ar fi bine sa nu mai intampinam problemele care le-am avut anul trecut cu … Bunica.Astept vesti despre venirea la Deva.
VIVA SPORTUL STUDENTESC
October 11, 2004 at 6:11 pm #68235cameliu
Membermiercuri ora 14
C.S. Deva – Sportul Studenţesc Bucureşti
Victor Berbecaru (Rm. Vâlcea); Cornel Avram, Flaviu Damaschin (ambii Timişoara)
Octavian Ştreng (Oradea)October 12, 2004 at 6:57 am #68236Ultras
MemberLa Deva nu am cum sa ajung, dar la Bacau deja mi-am planificat deplasarea.
-
AuthorPosts
- The topic ‘Cupa Romaniei 2004/2005’ is closed to new replies.