Cupa Romaniei 2004/2005

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A Cupa Romaniei 2004/2005

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 265 total)
  • Author
    dragos
    Member

la finalul meciului, autocarul echipei s-a defectat…..la omu’ sarac NICI BOII nu trag……….

cameliu
    Member

@cameliu wrote:

1-0 final!
    Mergem mai departe! (asta-i important)

Vreau sa picam cu “U” insa au fost egalati in prelungiri de Galati…
    Daca nu cu Braila!
    Dar iar o sa faca capi de serie pt Dinamo…

Dupa cum anticipat s-au facut urne “valorice”…

Echipa Dinamo Bucureşti nu va putea întîlni pe Universitatea Craiova în sferturile de finală ale Cupei României, deoarece cele două formaţii nu vor face parte din aceeaşi urnă valorică la tragerea la sorţi, care va avea loc luni, de la ora 11.00, la Casa Fotbalului.

Dinamo ar putea întîlni, însă, echipa FC Naţional, pentru că cele două formaţii se vor afla în urne valorice distincte.

Cele opt echipe calificate în sferturile de finală au fost împărţite în trei urne valorice. Din prima grupă (urna A) fac parte echipele Dinamo Bucureşti, Universitatea Craiova şi Oţelul Galaţi. În cea de a doua grupă (urna B) se regăsesc formaţiile FC Naţional, Farul Constanţa, FC Argeş şi Sportul Studenţesc. Echipa Dacia Unirea Brăila este singura din cea de a treia grupă valorică (urna C).

Procedura tragerii la sorţi constă în cuplarea unei echipe din urna A cu o echipă din urna C, iar celelalte echipe din urna A, cu formaţii din cea de a doua grupă valorică. Cele două echipe rămase în urna B vor juca între ele. După stabilirea fiecărui joc, cele două bile se vor introduce într-o urnă separată, iar prima echipă extrasă va fi organizatoarea jocului tur.

Partidele din cadrul sferturilor de finală sînt programate să aibă loc în dublă manşă, turul fiind pe 10 noiembrie, de la ora 14.00, iar returul, pe 1 decembrie, de la ora 12.00.

cameliu
    Member

In urma imbirligatei gindiri federale, putem pica cu oricine, doar cu Braila nu.
    Eu vreau Argesu’…

07Ex
    Keymaster

Deci Dacia Unirea Braila va juca sigur ori cu Dinamo ori cu Otelul ori cu Craiova. Daca Braila va juca cu Craiova se vor califica sigur. Daca insa cad cu Dinamo sau Otelul nu se stie niciodata.

Doua din echipele ramase in urna A vor juca cu doua din echipele din urna B unde suntem si noi. Ultimul meci va fi intre doua din echipele din urna B.

Avem sanse mai mari sa cadem cu Universitatea sau Otelul decat avem sanse sa cadem cu Nationalul dar la fel de bine putem sa cadem cu Dinamo.

Eu zic ca cel mai fumos ar fi urmatoarea tragere la sorti:
    Dacia Unirea – Universitatea
    Dinamo – National
    Otelul – Farul
    FC Arges – Sportul 😉

… iar daca ne calificam in semifinale sa jucam cu Dacia Unirea 😆

dragos
    Member

sper, ca zeita FORTUNA sa tina cu noi si sa ne dea un adversar MOALE:
    pitestiul sau craiova…………insa nu se stie niciodata………

adi
    Member

Aseara am auzit o declaratie a unui jucator de la dacia unirea care spunea ca spera sa cada cu oricine in afara de … Sportul! Doar ulterior a mentionat si de Dinamo si de FC National …

dragos
    Member

@adi wrote:

Aseara am auzit o declaratie a unui jucator de la dacia unirea care spunea ca spera sa cada cu oricine in afara de … Sportul! Doar ulterior a mentionat si de Dinamo si de FC National …

este corect…..si eu am auzit; inseamna ca GASCA NEBUNA FACE RAVAGII
    printre adversari…….sau poate, adversarii gandesc, ca buturuga mica…

Tavi
    Member

Dinamo Bucuresti- Dacia Unirea Braila
    Universitatea Craiova – FC Arges Pitesti
    Otelul Galati – Farul Constanta
    Sportul Studentesc – FC National

Sferturile de finala sunt programate in dubla mansa (turul pe 10 noiembrie 2004 – ora 14,00, pe terenul primelor echipe, si returul pe 1 decembrie 2004 – ora 12,00).
    In situatia in care, dupa disputarea celor doua jocuri, echipele se afla la egalitate (de puncte si golaveraj), golurile marcate in deplasare se vor socoti dublu, fiind declarata castigatoare echipa cu cel mai bun golaveraj.
    Daca si in aceste conditii egalitatea persista, se va proceda la prelungiri si, dupa caz, la executarea loviturilor de departajare.
    Jocurile din cadrul semifinalelor sunt programate in sistem tur-retur, la datele de 9 martie si respectiv 13 aprilie 2005.

lucian
    Member

e cel mai tare meci al sferturilor! sper sa se concentreze baietii la meci si sa se califice. in conditii normale, chiar daca a fost pana mai ieri liderul campionatului, nationalul n-ar trebui sa ne opreasca, parerea mea!

dragos
    Member

am evitat pe dinamo si am intalnit o alta nuca tare……nationalul, dupa infrangerea de ieri nu cred, ca-si va mai permite sa iasa si din cupa…..
    vom vedea….

cameliu
    Member

I-am batut, deci ii mai putem bate!
    Deocamdata in Romania nu exista echipa pe care sa n-o putem bate!
    Insa jocurile vor depinde mult de motivatia ce o vor avea jucatorii nostri, daca intre timp sare Siman cu ceva banuti si le mai promite si ceva prima de calificare in semifinale, nu va fi o problema.

dragos
    Member

@cameliu wrote:

I-am batut, deci ii mai putem bate!
    Deocamdata in Romania nu exista echipa pe care sa n-o putem bate!
    Insa jocurile vor depinde mult de motivatia ce o vor avea jucatorii nostri, daca intre timp sare Siman cu ceva banuti si le mai promite si ceva prima de calificare in semifinale, nu va fi o problema.

sper, sa castigam, iar echipa cred, ca isi doreste acest lucru.

ultrasro
    Member

Nu cred ca poate spune cineva ca promovam sigur noi sau bancarii, vor fi meciuri de mare lupta iar rezultatele vor fi direct proportionale cu inspiratia jucatorilor exponentiali. Deci piesele noastre grele (Balan, Bucur, Mazilu, Secareanu) trebuie sa aiba randament mai bun decat omologii bancari (Caramarin, Coman, Mitrovici, MCKain) iar duelul portarilor va fi evident de o importanta capitala!!!

07Ex
    Keymaster

De acord cu Ovidiu, de calificat se poate califica oricine. Avem puterea sa-i batem pe National. Problema insa este daca au jucatorii vointa sa vrea sa castige. Daca nu si-au mai primit salariile de nu stiu cand s-ar putea ca in semn de protest sa nu vrea sa joace.

De ce mi-e insa frica e faptul ca vom juca in Regie primul meci. As fi preferat sa jucam primul meci in Cotroceni. Sper insa sa vina lumea la stadion in numar cat mai mare. :)

Blue Eyes
    Member

Cam cati suporteri are galeria Sportului Studentesc…..??? ………………
    de curiozitate……:o

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 265 total)
  • The topic ‘Cupa Romaniei 2004/2005’ is closed to new replies.