Cupa Romaniei 2004/2005

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A Cupa Romaniei 2004/2005

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 265 total)
  • Author
    mihada
    Member

Eu zic ca e bine ca am picat cu o echipa asa-zis tare. Macar daca e sa ne elimine, macar sa o faca Hercule si nu Piticot. Pregatirea psihologica dupa victoria din campionat e cruciala. Dar iar ajungem la dicutia aia cu “exista psiholog la club sau nu?…”.

dragos
    Member

spre finalul emisiunii “fanatik show” de aseara, bursucul arunca bomba:
    din sursele lui de incredere, dinamo va ajunge in finala cupei cu nationalul,
    iar aceasta “strategie” cu urnele a fost bine pusa la punct tocmai, pentru ca echipele mari sa aibe drumul liber catre finala;
    iar cele 2 nuci tari nationalul si sportul sa joace intre ele ca sa ramana doar una singura tocmai pentru a-i fi facil drumul lu’ dinamo……de ce sa intalneasca dinamo si pe noi si pe national, mai bine una singura si gata – esti IN FINALA !!!

danezul spunea ca, ar fi fost normal ca toate echipele RAMASE in competitie, sa fie introduse TOATE INTR-O SINGURA URNA…..ceea ce mi se parea absolut normal……caci in toata lumea asa se procedeaza
    (o singura URNA)……

iar danezul adauga in final: “daca nu se va intampla asa, sa-mi spuneti mie (adica lui) NEBUNUL !!!!”

INCURCATE SUNT ITELE CUPEI, nu????

cameliu
    Member

Peste tot e doar o urna:
    In Germania in otpimi!
    Bayern joaca cu Stuttgart
    iar amatorii de la Bayern (II) cu Braunschweig…

Oricum daca vrem cupa trebuie cistigate toate meciurile! indiferent ca am juca cu Nationalul sau Dinamo in sferturi sau in finala!
    Pe de alta parte inainte de “repartizarea” in urne, am anticipat asta in acest topic, insa prevedeam urna 1 doar Dinamo, urna 3 doar Braila si tragere la sorti 1 cu 3, sa vedem cine cu cine pica 😆 😆 😆
    Pina una alta Dinamo n-a trecut de Braila… iar noi (inclusiv Petrescu) trebuie sa ne concentram pe meciurile cu National!

Tavi
    Member

comentariul lui Dan e de prisos … si ce daca “sunt facute jocuri”? … care e problema sa-i eliminam pe National? … vor sa ne faca cu arbitri?

daca ne vom dovedi mai buni ca Nationalul (+ ajutoarele, daca vor fi) si pierdem in semifinale cu Dacia Unirea Braila? 😆

Giani
    Member

Eu zic ca tragerea la sorti a fost manarita: Dinamo – Dacia Braila. E clar ca ferefeul doreste ca macar unul dintre “granzi” sa ajunga in finala, si cum singurul disponibil era Dinamo, au dat-o ca atare. Cat despre meciul nostru, mai bine Nationalul decat Otelul, oricum ne paste o “dubla” teribil de grea, chiar daca i-am mai batut odata in acest sezon.

Un singur meci e una, dubla mansa e alceva. Si Cupa Romaniei incepe sa semene cu Liga Campionilor – totul devine afacere. Steaua si Rapid au iesit din cursa – doua echipe care ar fi umplut un stadion. Ramane Dinamo. Cine ar veni la o finala Sportul – Dacia Unirea?
    Sa fim seriosi.
    Va fi cu atat mai frumos. Macar sa stim ca am caftit echipe mari.
    Cum va suna o finala Dinamo – Sportul? Mie bine.

07Ex
    Keymaster

@DAN VALER MOLDOVAN wrote:

Cum va suna o finala Dinamo – Sportul? Mie bine.

Si mie imi suna bine atata timp cat Sportul castiga. Pana una alta sa vedem daca vom reusi sa-i eliminam pe National.

Ultras
    Member

Eu zic ca pana la sfarsitul anului nu vom mai pierde nici un meci. Mai avem 5:
    Timisoara (A) – campionat
    National (H) – cupa
    Bistrita (H) – campionat
    Rapid (A) – campionat
    National (A) – cupa

Eu cred ca vom obtine min. 7 pct. in campionat si calificarea in semifinalele Cupei.

dragos
    Member

asta se vrea a fi cupa romaniei – o afacere intre cei mari si cu bani…
    unde mai punem si faptul ca pe siman nu-l prea agreaza nici presedintii de cluburi………frf-ul se gandeste la profit (bani din vanzarea biletelor) si
    imagine pentru uefa………

07Ex
    Keymaster

Desi mi se pare FOARTE optimist ceea ce spui tu … sa speram ca se va adeveri.

In alta ordine de idei uite ca am ajuns si eu la 1000 de mesaje pe forumul asta. 😆

Ultras
    Member

Mda, acum am observat ca am luat un avans cam mare. Fara intentie… 😈

dragos
    Member

@97SiR wrote:

Desi mi se pare FOARTE optimist ceea ce spui tu … sa speram ca se va adeveri.

In alta ordine de idei uite ca am ajuns si eu la 1000 de mesaje pe forumul asta. 😆

LA MAI MARE!!!!!

in alta ordine de idei, TOTI SUNTEM OPTIMISTI, insa asteptam confirmarile

07Ex
    Keymaster

Ma intreb daca nu se poate amana meciul de miercuri din cupa deoarece vad ca jucatorii nu numai ca nu se antreneaza dar nici nu au voie sa iasa din casa.

Ultras
    Member

Nu cred ca se amana. Nu cred ca este necesar. Mai ales daca e ce banuiesc eu… 😈

dragos
    Member

MIERCURI DE LA ORA 14.00 ne vedem in regie……

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 265 total)
  • The topic ‘Cupa Romaniei 2004/2005’ is closed to new replies.