Home › Forums › Archive › Sezon 2004-2005 Season – Divizia A › Cupa Romaniei 2004/2005
- This topic has 264 replies, 28 voices, and was last updated 18 years, 6 months ago by
ultrasro.
-
AuthorPosts
-
November 10, 2004 at 1:25 pm #68402
ovidiu
MemberSuper, super, SUPER
La mai multe.
Chiar daca terenul este foarte greu sper sa mai dam macar unul. Fara sa primimVIVA SPORTUL STUDENTESC
November 10, 2004 at 1:35 pm #68403Rastaphan
Member2-0
bucur!November 10, 2004 at 1:38 pm #68404cameliu
MemberYes!
November 10, 2004 at 1:44 pm #68405ovidiu
MemberOare pot spera deja la semifinala.
Daca va fi neaparat o vreau cu dinamo.
Este foarte bine ca baietii dau goluri chiar si pe acest teren greu.
Inteleg ca acum s-a cam sunat retragerea si ne cam domina.
Sa nu luam si sa mai dam.VIVA SPORTUL STUDENTESC
November 10, 2004 at 1:55 pm #68406wex
MemberDaca nu luam gol putem sa ne gindim la semifinala
November 10, 2004 at 1:57 pm #68407Rastaphan
Member2-0
end.
bafta in returNovember 10, 2004 at 2:00 pm #68408ovidiu
MemberSper si nu cred ca in retur sa luam 3 goluri.
Totul e sa inscriem un gol.
Este a doua victorie in fata Nationalului, aceasta chiar in conditii grele de joc.
Ma bucur ca baietii au jucat.
SUNTEM PE VALVIVA SPORTUL STUDENTESC
November 10, 2004 at 2:01 pm #68409cameliu
Member2-0 e un rezultat excelent pt cupa!
Bravo baieti!
Au inceput sa mai vina si rezultatele la noi! 😆 😆 😆
Cu un pic de atentie suntem in semifinala!Bine ca joaca Nationala ca simbata nu era de jucat cu Bistrita, poate polo doar… Sau cine stie hochei (pe-aici a nins si ninge 😯 )
November 10, 2004 at 2:25 pm #68410Radu Marinovici
Membera trecut prea usor…
nici n’am apucat sa aflu rezultatul decat pe la 16:00 cand am trecut pe “prosport live” – sportul – national 2-0
n’ai cum sa nu te “bucur”i, da tare-mi pare rau ca n-am jucat la timisoara ca tot suntem pe val si le luam si banatenilor un punct sau trei…bafta, si poate baga si Siman mana’n buzunar ca m-am saturat doar de articole gen “pe burta goala”, “viata de studenti”… sa
😳November 10, 2004 at 2:53 pm #68411cristiansportul
MemberAm scos un rezultat bun si putem sa speram la semifinale. IAr daca o tinem asa poate chiar la finala sa dea Cel de sus, ca daca e sa ajungem acolo sigur castigam.
November 10, 2004 at 6:40 pm #68412Ultras
MemberAsa cum stiam, asa cum ziceam, Corpodean e un mare hotoman…
November 10, 2004 at 7:24 pm #68413mihada
MemberCum a fost posibil sa nu fie televizat meciul? Am stat cu urechea pe Romania Actualitati. Macar atit. Si chiuiam de bucurie impreuna cu feciorash… V-am zis eu ca nationalul nu e cine-stie-ce.
November 10, 2004 at 8:20 pm #68414Giani
Member@mihada wrote:
Cum a fost posibil sa nu fie televizat meciul? Am stat cu urechea pe Romania Actualitati. Macar atit. Si chiuiam de bucurie impreuna cu feciorash… V-am zis eu ca nationalul nu e cine-stie-ce.
Pai a cam fost posibil sa nu se tembelizeze. Asta pentru ca s-ar fi pierdut trei episoade de telenovela si neshte “shtir”i “enteresante”, in care aparea o baba violata de nepoata-sa si un vitel care a nascut trei purcelusi. Iti dai seama ce pierdere de audienta ar fi avut bajetii? Cum sa piarda tanti Frosa ultimele doua episoade din “Geta bioenergeta” (care mai era si din gasca lu’ Urinaru) si stirile cu vitelul nascator de purcelusi de lapte (explicatie pentru care mai are si Capitala prefect
)?
PS… ca o chestie personala: astept cu nerabdare ziua in care bolsevicii care isi inchipuie ca ne conduc vor da si cadrelor didactice un “Cornu” si neste lapte, ca maririle salariale acordate prin ordonanta de guvern se vor da la pastele familiilor lor (adica al armasarilor).
November 11, 2004 at 12:37 am #68415Blue Eyes
MemberSportul Studentesc joaca cel mai bun fotbal ….bv lor…. 😮
November 11, 2004 at 7:44 am #68416Tavi
MemberÎn minutul 28 al meciului, arbitrul Sorin Corpodean i-a acordat cartonaşul galben lui Flavius Moldovan pentru o intrare a acestuia la Gigel Bucur. Antrenorul “bancarilor”, Cosmin Olăroiu, a protestat vehement la decizia centralului, fiind la un pas să intre pe teren. Ca răspuns la această ieşire, Corpodean a hotărît să-l trimită în tribună pe tehnicianul “bancarilor”. Înainte ca Olăroiu să părăsească suprafaţa de joc, cei 15 suporteri ai Sportului au scandat la adresa antrenorului “Ieşi afară, javră ordinară!”. Olăroiu s-a oprit o secundă, şi le-a replicat fanilor: “Pişa-m-aş pe voi să mă piş, poate vin la voi nesimţiţilor!”, după care a părăsit terenul.
-
AuthorPosts
- The topic ‘Cupa Romaniei 2004/2005’ is closed to new replies.