Cupa Romaniei 2004/2005

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A Cupa Romaniei 2004/2005

Viewing 15 posts - 181 through 195 (of 265 total)
  • Author
    ovidiu
    Member

Super, super, SUPER
    La mai multe.
    Chiar daca terenul este foarte greu sper sa mai dam macar unul. Fara sa primim

VIVA SPORTUL STUDENTESC

Rastaphan
    Member

2-0
    bucur!

cameliu
    Member

Yes!

ovidiu
    Member

Oare pot spera deja la semifinala.
    Daca va fi neaparat o vreau cu dinamo.
    Este foarte bine ca baietii dau goluri chiar si pe acest teren greu.
    Inteleg ca acum s-a cam sunat retragerea si ne cam domina.
    Sa nu luam si sa mai dam.

VIVA SPORTUL STUDENTESC

wex
    Member

Daca nu luam gol putem sa ne gindim la semifinala

Rastaphan
    Member

2-0
    end.
    bafta in retur

ovidiu
    Member

Sper si nu cred ca in retur sa luam 3 goluri.
    Totul e sa inscriem un gol.
    Este a doua victorie in fata Nationalului, aceasta chiar in conditii grele de joc.
    Ma bucur ca baietii au jucat.
    SUNTEM PE VAL

VIVA SPORTUL STUDENTESC

cameliu
    Member

2-0 e un rezultat excelent pt cupa!
    Bravo baieti!
    Au inceput sa mai vina si rezultatele la noi! 😆 😆 😆
    Cu un pic de atentie suntem in semifinala!

Bine ca joaca Nationala ca simbata nu era de jucat cu Bistrita, poate polo doar… Sau cine stie hochei (pe-aici a nins si ninge 😯 )

a trecut prea usor…
    nici n’am apucat sa aflu rezultatul decat pe la 16:00 cand am trecut pe “prosport live” – sportul – national 2-0
    n’ai cum sa nu te “bucur”i, da tare-mi pare rau ca n-am jucat la timisoara ca tot suntem pe val si le luam si banatenilor un punct sau trei…

bafta, si poate baga si Siman mana’n buzunar ca m-am saturat doar de articole gen “pe burta goala”, “viata de studenti”… sa
    😳

Am scos un rezultat bun si putem sa speram la semifinale. IAr daca o tinem asa poate chiar la finala sa dea Cel de sus, ca daca e sa ajungem acolo sigur castigam.

Ultras
    Member

Asa cum stiam, asa cum ziceam, Corpodean e un mare hotoman…

mihada
    Member

Cum a fost posibil sa nu fie televizat meciul? Am stat cu urechea pe Romania Actualitati. Macar atit. Si chiuiam de bucurie impreuna cu feciorash… V-am zis eu ca nationalul nu e cine-stie-ce.

Giani
    Member

@mihada wrote:

Cum a fost posibil sa nu fie televizat meciul? Am stat cu urechea pe Romania Actualitati. Macar atit. Si chiuiam de bucurie impreuna cu feciorash… V-am zis eu ca nationalul nu e cine-stie-ce.

Pai a cam fost posibil sa nu se tembelizeze. Asta pentru ca s-ar fi pierdut trei episoade de telenovela si neshte “shtir”i “enteresante”, in care aparea o baba violata de nepoata-sa si un vitel care a nascut trei purcelusi. Iti dai seama ce pierdere de audienta ar fi avut bajetii? Cum sa piarda tanti Frosa ultimele doua episoade din “Geta bioenergeta” (care mai era si din gasca lu’ Urinaru) si stirile cu vitelul nascator de purcelusi de lapte (explicatie pentru care mai are si Capitala prefect :) )?

PS… ca o chestie personala: astept cu nerabdare ziua in care bolsevicii care isi inchipuie ca ne conduc vor da si cadrelor didactice un “Cornu” si neste lapte, ca maririle salariale acordate prin ordonanta de guvern se vor da la pastele familiilor lor (adica al armasarilor).

Blue Eyes
    Member

Sportul Studentesc joaca cel mai bun fotbal ….bv lor…. 😮 :P :D

Tavi
    Member

În minutul 28 al meciului, arbitrul Sorin Corpodean i-a acordat cartonaşul galben lui Flavius Moldovan pentru o intrare a acestuia la Gigel Bucur. Antrenorul “bancarilor”, Cosmin Olăroiu, a protestat vehement la decizia centralului, fiind la un pas să intre pe teren. Ca răspuns la această ieşire, Corpodean a hotărît să-l trimită în tribună pe tehnicianul “bancarilor”. Înainte ca Olăroiu să părăsească suprafaţa de joc, cei 15 suporteri ai Sportului au scandat la adresa antrenorului “Ieşi afară, javră ordinară!”. Olăroiu s-a oprit o secundă, şi le-a replicat fanilor: “Pişa-m-aş pe voi să mă piş, poate vin la voi nesimţiţilor!”, după care a părăsit terenul.

Viewing 15 posts - 181 through 195 (of 265 total)
  • The topic ‘Cupa Romaniei 2004/2005’ is closed to new replies.