Cupa Romaniei 2004/2005

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A Cupa Romaniei 2004/2005

Viewing 15 posts - 196 through 210 (of 265 total)
  • Author
    Ultras
    Member

Nu am avut nimic cu Oli, noi aveam treaba cu Flavius Moldovan care avusese o intrare criminala la Gigel. Probabil ca s-a simtit… 😈

dragos
    Member

SUNTEM O ECHIPA PE VAL !!!!
    RELATIILE DE JOC “SE SUDEAZA” din ce in ce mai BINE de la meci la meci
    in ciuda INTOXICATIEI, VREMII POTRIVNICE – ECHIPA A DAT CLASA bancarilor!!!!!
    CINSTE LOR, CINSTE LOR, CINSTE LOR STUDENTILOR !!!

au jucat EXCELENT tot meciul, iar pe final cand bancarii au atacat mai mult – noi ne-am aparat inteligent!!!!

nu stiu de ce, danezul a declarat ca nu este multumim de scor….chiar i se pare periculos scorul sau jucatorii, crede el, se vor relaxa putin si nu vor mai fi concentrati 100% ????

Gabi
    Member

@Ultras wrote:

Asa cum stiam, asa cum ziceam, Corpodean e un mare hotoman…

e un mare hotzpodean

dragos
    Member

cel mai rau de la ei, mi s-a parut a fi Lita (care a fost iertat mereu de corpodean si a scapat fara galben)…….si de aceea, noi l-am INJURAT !!!
    PENTRU CA MERITA !!!!

mihada
    Member

@Tavi wrote:

În minutul 28 al meciului, arbitrul Sorin Corpodean i-a acordat cartonaşul galben lui Flavius Moldovan pentru o intrare a acestuia la Gigel Bucur. Antrenorul “bancarilor”, Cosmin Olăroiu, a protestat vehement la decizia centralului, fiind la un pas să intre pe teren. Ca răspuns la această ieşire, Corpodean a hotărît să-l trimită în tribună pe tehnicianul “bancarilor”. Înainte ca Olăroiu să părăsească suprafaţa de joc, cei 15 suporteri ai Sportului au scandat la adresa antrenorului “Ieşi afară, javră ordinară!”. Olăroiu s-a oprit o secundă, şi le-a replicat fanilor: “Pişa-m-aş pe voi să mă piş, poate vin la voi nesimţiţilor!”, după care a părăsit terenul.

Chestia cu “javra ordinara” zau ca nu-mi place… dar asta e parerea mea. N-am fost niciodata antrenorul unei echipe in timpul unui meci de calificare, dar nu cred ca e usor. Sau poate ca are Oli alte bube si nu le stiu eu….

mihada
    Member

@Giani wrote:

@mihada wrote:

Cum a fost posibil sa nu fie televizat meciul? Am stat cu urechea pe Romania Actualitati. Macar atit. Si chiuiam de bucurie impreuna cu feciorash… V-am zis eu ca nationalul nu e cine-stie-ce.

PS… ca o chestie personala: astept cu nerabdare ziua in care bolsevicii care isi inchipuie ca ne conduc vor da si cadrelor didactice un “Cornu” si neste lapte, ca maririle salariale acordate prin ordonanta de guvern se vor da la pastele familiilor lor (adica al armasarilor).

De unde ai stiut ca ma doare si pe mine chestia cu salariile cadrelor didactice?? :?:

Ultras
    Member

@mihada wrote:

@Tavi wrote:

În minutul 28 al meciului, arbitrul Sorin Corpodean i-a acordat cartonaşul galben lui Flavius Moldovan pentru o intrare a acestuia la Gigel Bucur. Antrenorul “bancarilor”, Cosmin Olăroiu, a protestat vehement la decizia centralului, fiind la un pas să intre pe teren. Ca răspuns la această ieşire, Corpodean a hotărît să-l trimită în tribună pe tehnicianul “bancarilor”. Înainte ca Olăroiu să părăsească suprafaţa de joc, cei 15 suporteri ai Sportului au scandat la adresa antrenorului “Ieşi afară, javră ordinară!”. Olăroiu s-a oprit o secundă, şi le-a replicat fanilor: “Pişa-m-aş pe voi să mă piş, poate vin la voi nesimţiţilor!”, după care a părăsit terenul.

Chestia cu “javra ordinara” zau ca nu-mi place… dar asta e parerea mea. N-am fost niciodata antrenorul unei echipe in timpul unui meci de calificare, dar nu cred ca e usor. Sau poate ca are Oli alte bube si nu le stiu eu….

Am explicat mai sus ca apelativul nu era pentru Oli, ci pentru Flavius Moldovan care avusese o intrare criminala la Gigel. Pentru noi si Oli si Moldovan erau pe aceeasi directie, iar Olaroiu intrase in teren. De aceea cred ca s-a simtit vizat…

mihada
    Member

ok, am vazut mai apoi explicatia, dar apucasem sa postez.

ultrasro
    Member

Care nu a nimerit mingea ci doar piciorul jucatorului Sportului. Moldovan merita un rosu cu prisosinta! Iar Olaroiu a vociferat exagerat de mult in fata arbitrului.

Sper ca Poli Iasi sa-i bata pe timisoreni etapa viitoare iar Sportul in ultima etapa!

PS IMPORTANT: OLAROIU NU A INJURAT GALERIA SPORTULUI, CHIAR A TRECUT LA PAUZA PRIN FATA NOASTRA FARA SA ZICA ABSOLUT NIMIC!

dragos
    Member

Ovidiule, bine ca ai postat si poza cu noi din pauza meciului, dar parca ne-ai facut 2; cealalta unde este?????

PS: olaroiu ne-a injurat dupa ce a parasit gazonul, el fiind aproape de tribuna 1, dovada ca cei de la tribuna auzindu-l, le-au fluierat…….

NU stiu ceea ce s-a intamplat la meciul de cupa, dar pot sa zic ca ma bucurat foarte mult cand am aflat rezultatul meciului din cupa.

Blue Eyes
    Member

ŢOPESCU: Jucători şi suporteri – respect reciproc

Frumuseţea, eleganţa, armonia, îmbinate cu inteligenţa, forţa, bărbăţia şi dăruirea fac din jocul de fotbal un subiect de admiraţie. Fotbalistul, pe teren, nu este – cu unele excepţii – eroul unei povestiri regizate, ci eroul unei întîmplări reale, inedite, fotbalul fiind un spectacol în plină lumină, de un dramatism autentic, care se petrece în lumea reală.
    Fotbalul atrage mai ales prin pasiunile pe care le declanşează. De aceea, stimaţi cititori, vă reţin puţin atenţia pentru a mă face purtătorul de cuvînt al acestor jucători de fotbal care, deseori, îmi spun:
    “Noi nu avem întotdeauna în public un aliat sau un suporter fidel; avem senzaţia de a ne găsi mereu într-o situaţie de examen la care putem cădea pe neaşteptate, ceea ce ne face să trăim într-o constantă stare de tensiune. Noi nu apărem pe stadion numai pentru a participa, ci ni se cere să avem tot timpul o comportare foarte bună, pentru a cîştiga mereu.
    Noi ştim că spectatorul de fotbal trăieşte aproape aceeaşi situaţie psihologică. Ştim că fiecare element al acestei mulţimi este o fiinţă umană care trăieşte clipele meciului alături de noi. Ştim că acest timp liber petrecut pe stadioane izvorăşte din necesitatea omului de a se relaxa.
    Dar noi nu înţelegem de ce, uneori, unii care afirmă că ne iubesc, folosesc un vocabular vulgar, ne jignesc, ne insultă, se manifestă necorespunzător, în comparaţie cu toate categoriile de spectatori – teatru, operă, cinema, circ etc. Nu întotdeauna în aceste spectacole artiştii preferaţi îşi joacă rolul la superlativ, şi totuşi ei sînt aplaudaţi. Pe cînd această atitudine şi cu noi, fotbaliştii?”.
    Jucătorii se transferă, antrenorii şi conducătorii se schimbă, dar suporterul rămîne.
    Şi este suporter fiindcă… suportă eşecuri, retrogradări, dispariţia vedetelor, erorile unor arbitraje etc. fără să dezerteze niciodată… cristian.topescu@prosport.ro

….ei bine….le meciul din cupa (Sportul – National) am auzit numai prostii in tribuna….injuraturi…manifestari total nesportive si necivilizate…..
    RUSINE !!!!!…..nu-ti ajuti echipa injurand echipa adversa….daca-ti bati joc de adversari….dupa mine indivizii aia nu au ce cauta pe stadion…… 😡 :? :(
    Nu e de mirare ca suntem pe penultimul loc in clasamentul DivizieiA…la fair-play ….

Ultras
    Member

Chiar asa? De asta este CFR-ul pe primul loc? Nu prea cred! Un motiv real este faptul ca suntem putini, iar in deplasari luam un punctaj intre 0 si 1. Daca spui ca ai fost la meciul de Cupa cu Nationalul, poate ne dezvalui si noua identitatea ta. Ca dintre cei care au fost la peluza in ploaie nu cred ca esti. In cel mai bun caz ai stat undeva la tribuna I sub copertina. Iar injuraturi nu stiu de unde ai fi putut auzi asa ceva… Poate de la ceilalti spectatori din preajma ta…

Blue Eyes
    Member

Cred ca inca aud destul de bine….nu exagerez cu nimik cand spun ca am auzit numai aberatii…..nu am stat sub copertina….am stat in ploaie si am inghetat pana la finalul meciului………
    Nu vorbesc de toata galeria Sportului care era la peluza….vb de doi indivizi pe care nu-i cunosc…care au stat prin preajma mea …..
    Nu cred ca acele persoana au ce cauta pe stadion …..ne mai intrebam de ce nu vin femeile si copiiiii pe stadion….RUSINE SA LE FIE….
    Cei care au stat la peluza au fost de nota 10…..bv lor…tot asa………nu am nimic cu cei care stiu sa-si incurajeze echipa civilizat…cu cei care au auzitde fair-play si 7 ani de acasa………….
    Poate ca nu m-ar fi deranjat comportamentul lor ….dar se auzeau cel mai tare pe stadion…..asemenea comportament poate doar sa strice imaginea Sportului….Ce se intampla daca meciul era televizat ???………..daca se uitau si copiiiiii….credeti ca asta e un exemplu de urmat de cei care se uita la TV…de cei care vin la stadion….????….atunci haideti sa invatam sa injuram ca la usa cortului…

Ultras
    Member

M-am linistit… Indivizi de genul celor despre care vorbesti (care nu stiu altceva decat sa injure) gasesti pe orice stadion. Dar aceste cazuri nu pot fi rezolvate de noi, ci de politie. Vezi, daca tot ai stat in ploie mai bine stateai la peluza… In felul asta sigur nu mai ii auzeai. 😈

Viewing 15 posts - 196 through 210 (of 265 total)
  • The topic ‘Cupa Romaniei 2004/2005’ is closed to new replies.