Home › Forums › Archive › Sezon 2004-2005 Season – Divizia A › Cupa Romaniei 2004/2005
- This topic has 264 replies, 28 voices, and was last updated 18 years, 6 months ago by
ultrasro.
-
AuthorPosts
-
November 14, 2004 at 12:19 pm #68432
Blue Eyes
Memberdata viitoare stau in gelerie….clar….. 😮
November 14, 2004 at 9:14 pm #68433Blue Eyes
MemberŢOPESCU: Virusul epidemiei fotbalistice
Dimineaţă de duminică, pe un mic stadion-bijuterie din vestul ţării. Aproape toată suflarea oraşului este alături de echipa de fotbal, care joacă într-o divizie inferioară. Se speră într-o victorie, dar nu cu orice preţ. Această “deviză”, adoptată de unele echipe din diviziile “superioare”, este refuzată aici. Spre cinstea tuturor – conducători, antrenori, jucători, spectatori. Oameni simpli, oameni curaţi. Manevrele de culise le sînt străine.
Meciul se desfăşoară într-o atmosferă civilizată. Cu încurajări, cu aplauze ritmate, fără apostrofarea oaspeţilor sau a arbitrilor. Ba chiar să auzi şi să nu crezi: “Arbitrule, nu ţine cu noi, că nu e frumos!”. Gazdele conduc cu 1-0 pînă în minutul 90, cînd, în urma unei greşeli a apărătorilor, oaspeţii egalează. Prin alte părţi ar fi fost o tragedie. Doar s-au pierdut două puncte. Şi totuşi nimeni nu se lamentează, nu acuză, nu rosteşte vorbe grele. Jucătorii echipei locale mai rămîn cîteva minute pe teren cu capetele plecate. Tăcerea publicului este mai dureroasă pentru ei decît orice alt gen de manifestare. La capătul unui meci cu foarte puţine faulturi, nimeni nu “faultează” verbal. Oamenii nu-şi pierd demnitatea. Bravo lor! Cunoscîndu-i, parcă am primit un balon cu oxigen. Deci se poate! Se mai poate! Virusul epidemiei fotbalistice, care face ravagii prin alte părţi, transformîndu-i pe unii în huligani, poate fi deci combătut prin forţă de caracter.
În aceeaşi duminică, pe un alt stadion, un jucător nemulţumit de o decizie a arbitrului a sărit cu picioarele şi cu pumnii pe acesta!
Nici antrenorii nu se lasă mai prejos. În fiecare etapă, unii sînt trimişi în tribună şi chiar penalizaţi (pedepsiţi) în diferite feluri. “Elevii” lor ce gîndesc oare? Se uită foarte adesea că majoritatea fotbaliştilor sînt, totuşi, nişte copii în formare pentru viaţă, pentru muncă, pentru responsabilitate, pentru… fair-play în toate planurile posibile. Cum îl priveşte elevul pe profesorul suspendat? Cînd un tînăr îşi pierde încrederea în cei care răspund de educaţia lui, atunci totul este pierdut. De aici pînă la ratarea vieţii (nu a golului!) nu mai e decît un pas.
Asta e cea mai gravă urmare. cristian.topescu@prosport.roNovember 15, 2004 at 10:41 am #68434dragos
MemberMM (sau blueeyes sau cum te numesti???) daca veneai in galerie (la peluza) nu ti-ai mai fi creat “o impresie falsa” despre noi…………
November 24, 2004 at 1:07 pm #68435crys41
MemberSa revenim la topic.
Trebuie sa profitam de debusolarea Nationalului si sa ne calificam. Ar fi un esec de proportii sa ratam calificarea dupa meciul f bun din tur.November 24, 2004 at 7:58 pm #68436cristiansportul
MemberE important ca baietii sa fie concentrati la meciul de miercuri sa se gandeasca ca meciul incepe de la 0-0 si nu de la 2-0.Daca vor reusi acest exercitiu de imaginatie i mod cert vom accede in semifinala. Tot timpul am avut o echipa mare si ar fi timpul sa avem si performante notabile.
November 25, 2004 at 11:02 am #68437dragos
MemberMiercuri (01.12.2004) vom juca de la ora 12.00…..SPERAM SA AVEM DE SARBATORIT 2 LUCRURI: CALIFICAREA IN SEMIFINALA SI ZIUA NATIONALA.
November 25, 2004 at 11:26 am #68438dragos
MemberNATIONAL – PAINE CU SALAM !!!! HEEEEIIIII – HUUUOOOOOOO !!!
November 25, 2004 at 11:29 am #68439Blue Eyes
Membern-as prea crede…o sa fie un meci mult mai greu ca in tur
😯
November 26, 2004 at 11:47 am #68440dragos
Memberstim ca va fi meci greu…..iar daca va ninge in bucuresti sa te tii atunci……
in toata tara a nins, mai putin in muntenia………November 27, 2004 at 6:31 pm #68441DAN VALER MOLDOVAN
MemberDan va trebui sa joace foarte avansat si sa nu se retraga la cutie. Daca ne bagam in poarta golul va veni cu siguranta, iar daca primul gol cade exista riscul ca echipa sa pice psihic. Vedeti ce s-a intamplat cu Rapidul.
November 27, 2004 at 8:15 pm #68442ultrasro
Member11 m acord aiurea pentru ei
gol din offside inscris de ei
11 m neacordat nouaNovember 28, 2004 at 10:34 am #68443cristiansportul
MemberOfside la golul doi nu stiu daca a fost dar 11 ala a fost chiar penibil.daca niculaie ala e atat de dobitoc de cade din picioare nu inseamna ca e si fault. Penaltiul asa imi aduce aminte de ala de la meciul cu Dinamo de acasa cand a ratat Chirita si am batut cu 1-0.
November 29, 2004 at 10:19 am #68444dragos
Memberne vedem in cotroceni !!!
tavi tre’ sa fii cu NOI !!!
November 29, 2004 at 11:45 am #68445Tavi
Member@dragos wrote:
ne vedem in cotroceni !!!
tavi tre’ sa fii cu NOI !!!
‘totdeauna cu voi! Niciodata cu Lazarescu!
November 29, 2004 at 2:36 pm #68446Giani
Member@mihada wrote:
@Giani wrote:
@mihada wrote:
Cum a fost posibil sa nu fie televizat meciul? Am stat cu urechea pe Romania Actualitati. Macar atit. Si chiuiam de bucurie impreuna cu feciorash… V-am zis eu ca nationalul nu e cine-stie-ce.
PS… ca o chestie personala: astept cu nerabdare ziua in care bolsevicii care isi inchipuie ca ne conduc vor da si cadrelor didactice un “Cornu” si neste lapte, ca maririle salariale acordate prin ordonanta de guvern se vor da la pastele familiilor lor (adica al armasarilor).
De unde ai stiut ca ma doare si pe mine chestia cu salariile cadrelor didactice??
:
N-am stiut: pur si simplu ma enerveaza ca nu pot sa imi permit niste placeri ale vietii (de suporter), cum ar fi o deplasare mai lunga decat Pitesti sau Brasov, nici nu imi dau seama ce mi-a venit sa o postez ca replica data tie… cred ca intuitia…
: 💡
-
AuthorPosts
- The topic ‘Cupa Romaniei 2004/2005’ is closed to new replies.