Home › Forums › Archive › Sezon 2004-2005 Season – Divizia A › Cupa Romaniei 2004/2005
- This topic has 264 replies, 28 voices, and was last updated 18 years, 5 months ago by
ultrasro.
-
AuthorPosts
-
November 29, 2004 at 3:33 pm #68447
mihada
MemberDa… pentru mine e si mai trista situatia cu mersul la stadion cind joaca SS. Acum ma rog sa intre si Vasluiul in A ca sa mai prind o venire in vecinatatea Iasiului. Oricum, sunt doar 80 de km pina la Vaslui… hehe.
In rest, sunt doar un suporter pe taste si telecomanda… ce trist!November 29, 2004 at 4:08 pm #68448cameliu
MemberF.C. NATIONAL (Bucuresti) – F.C. SPORTUL STUDENTESC (Bucuresti)
A: CONSTANTIN AUGUSTUS (RM. VILCEA)
A1: POPA IONEL (PASCANI)
A2: ONITA AUREL (CONSTANTA)
R: SANDU VIOREL (BUCURESTI)
OBS: COSTINESCU CORNELIU (BACAU)
DAN PETRESCU (BUCURESTI)November 29, 2004 at 9:04 pm #68449Giani
Member@cameliu wrote:
F.C. NATIONAL (Bucuresti) – F.C. SPORTUL STUDENTESC (Bucuresti)
A: CONSTANTIN AUGUSTUS (RM. VILCEA)
A1: POPA IONEL (PASCANI)
A2: ONITA AUREL (CONSTANTA)
R: SANDU VIOREL (BUCURESTI)
OBS: COSTINESCU CORNELIU (BACAU)
DAN PETRESCU (BUCURESTI)Nota: observatorul pentru arbitri este fostul arbitru FIFA Dan Petrescu, care la sfarsitul anilor ’80, cand antrenorul nostru era o tanara speranta ca jucator, era la finele unei cariere meritorii de arbitru international… Si specific asta pentru a evita vreo confuzie in randul suporterilor mai tineri (tin minte ca atunci suporterii stelisti faceau glume pe seama acestei omonimii si ziceau ca intra cu arbitrul in teren).
November 30, 2004 at 5:00 pm #68450cameliu
Member„Cel mai important meci al sezonului”
Tehnicianul Dan Petrescu a declarat că “În Cotroceni vom juca cel mai important meci al sezonului, pentru că eu nu cred că acel 2-0 din tur este suficient pentru calificarea în semifinale. Cupa României este o competiţie foarte importantă pentru noi şi ne gîndim la disputarea finalei încă de la primul meci”. Dan Petrescu a menţionat că echipa sa nu va merge să se apere în Cotroceni: “Noi nu ştim să ne apărăm, aşa că şi în acest meci vom miza pe cartea atacului. Sperăm să cîştigăm şi de această dată”. “Noi avem prime doar pentru cîştigarea trofeului. Suma este scrisă în Regulamentul de ordine interioară, dar nu mai ştiu exact cît este”, a adăugat Dan Petrescu. În partida tur, echipa Sportul Studenţesc a învins cu scorul 2-0 formaţia FC Naţional, prin golurile înscrise de Stancu şi Bucur.December 1, 2004 at 8:47 am #68451Radu Marinovici
Memberfratzilor, televizeaza cineva meciul?
🙄December 1, 2004 at 10:43 am #68452cameliu
MemberNasol 2-0 National, si-am dat si-un autogol…
December 1, 2004 at 10:47 am #68453DAN VALER MOLDOVAN
MemberOvidiu imi spunea la telefon ca suntem furati iar ca-n codru verde.
Am incredere ca in repriza a doua ne revenim. Oricum, se pare ca meciul cu Rapidul ne-a clatinat mai tare decat trebuia.SA O IUBIM PE SPORTUL!
p.s. ne vom califica mai departe. chiar de ar fi sa o facem la 11m.
December 1, 2004 at 11:47 am #68454DAN VALER MOLDOVAN
MemberCa e 3-0… Dureros. Cum poti sa castigi cu 2-0 in tur si sa o furi asa in retur…
SA O IUBIM PE SPORTUL!
P.S. e saptamana lui 3-0
December 1, 2004 at 11:55 am #68455DAN VALER MOLDOVAN
MemberAm cam incheiat lamentabil aceasta perioada. am fost pe val…acum suntem sub el cu totul. Strang din dinti si nu inteleg cum am putut pierde cu 3-0. Cum????
Hai sa nu mai dam vina pe arbitraje ca devenim mega-patetici. Ce dracu!
Echipa a prins doua meciuri slabe.
Ce s-a intamplat? Nu inteleg, si gata.Am redevenit ciuca batailor.
SA O IUBIM PE SPORTUL!
December 1, 2004 at 11:57 am #68456Radu Dobrin
Memberrusinos sa iei 6 goluri in 5 zile fara sa dai niciunul…
December 1, 2004 at 11:57 am #68457cameliu
Member0-3 e 0-3!
Cu atit mai rusinos cu cit vine la 5 zile dupa un altul!December 1, 2004 at 11:58 am #68458DAN VALER MOLDOVAN
MemberDupa doua scoruri de 3-0 nu stiu zau cu ce suflet se duc la Timisoara…
Noi credeam ca avem cea mai mare ocazie, din toti acesti ani, sa luam Cupa…cred acum ca ne-am supraapreciat.
dar totul e bine…Siman va continua sa vanda juctori pe banda, performanta va fi dupa gard, si noi vom suferi in continuare sperand ca poate intr-o zi va veni Zana cea buna…deja bat campii de suparare.Ce explicatie are Bursucul la toate astea? 6-0…si ce ne asteapta oare la Timisoara…
December 1, 2004 at 11:58 am #68459teo
MemberEu zic sa fim realisti si sa nu mai punem totul in carca arbitrajului pentru ca vom ajunge plangaciosi ca Rapidul, singuri impotriva tuturor. De doua ori 3-0 intr-o saptamana indica mai degraba neputinta sau de ce nu blat.
December 1, 2004 at 11:59 am #68460DAN VALER MOLDOVAN
MemberEra totul prea frumos…prea frumos…
December 1, 2004 at 12:05 pm #68461DAN VALER MOLDOVAN
MemberEu unul, pe bune, nu mai am explicatii. Nici una.
Stau si ma uit ca boul la monitor. Nici o secunda nu m-am gandit ca astazi pierdem calificarea…nici o secunda. Ar fi fost prima oara, dupa atatia ani, ca Sarbatorim Sarbatorile de iarna fericiti din acest punct de vedere.
Loc in semifinala si locul 7…ar fi fost superb.
Suntem looseri patentati?SA O IUBIM MEREU PE SPORTUL!
-
AuthorPosts
- The topic ‘Cupa Romaniei 2004/2005’ is closed to new replies.