Home › Forums › Archive › Sezon 2004-2005 Season – Divizia A › Cupa Romaniei 2004/2005
- This topic has 264 replies, 28 voices, and was last updated 18 years, 6 months ago by
ultrasro.
-
AuthorPosts
-
December 1, 2004 at 12:11 pm #68462
Radu Dobrin
Memberdin cite am inteles de la radio….ce s-a intimplat azi a fost o prefata la ce ne asteapta in retur: gigel in zi proasta = luam bataie (citeodata si rau..)….
ovidiu..etc..voi care ati fost acolo…ce ziceti
December 1, 2004 at 12:12 pm #68463florin_maican
MemberAntrenorul Cehiei spune ca atunci cand echipa primeste golurii are un antrenor slab. Atunci cand nu da goluri are jucatori slabi.
Trageti si voi de aici concluziile cuvenite. Am vazut si eu discutia despre salarii. Sincer sa iei 1500 EURO pe fotbalul practica in Romania si pe perfomantele de la Sportu mi se pare foarte mult.
December 1, 2004 at 12:21 pm #68464mihada
MemberSa mor. Cind mai erau 15 minute din meci s-a oprit curentul. A venit abia la 13:56 cind totul se terminase si eu nu stiam nimic. Si citesc pe burtiera la Realitatea, asa sacadat cum vine scrisul ala n a t i o n a l – s p o r t u l s t u d e n t e s c 3 -0. si am murit. Cu rapid am vazut meciul. Macar nu imi pare rau, dar aici … Nu pot sa am o parere, macar. Nationalul joaca infect, din ce am vazut eu pina acum. Cum sa ne bata aia??? Nu-mi vine sa cred. Si nu cred ca trebuie sa punem acum in discutie salariile lor prea mari. Altii primesc si mai mult pentru mai putin, imi imaginez.
December 1, 2004 at 1:07 pm #68465DAN VALER MOLDOVAN
MemberDaca pleaca Tibi Balan si Gigel Bucur, aceste scoruri poate or sa devina constante.
Astept din partea Bursucului, sau a lui Costin o explicatie… Nu, nu e tragere la raspundere, e curiozitate. Ca nu inteleg deloc!!!!!
December 1, 2004 at 1:52 pm #68466crys41
MemberEu n-am putut urmari online meciurile din cupa. Cand m-am uitat ulterior am ramas socat. Cum naiba de am pierdut calificarea!!!!! Nu pot sa realizez inca.
Imi aduc aminte de declaratia lui Dinu de pe vremea cand antrena Dinamo si avea meci cu Benfica retur la Bucuresti (1-0 in tur). A spus ca el nu joaca la conservarea rezultatului, ci ca mizeaza pe atac. Ma tem ca Bursucul a repetat greseala lui Dinu de atunci 👿December 1, 2004 at 2:18 pm #68467cameliu
MemberPrintre explicatii:
In pauza meciului FC National – Sportul Studentesc, intre jucatorii echipei oaspete a izbucnit un scandal in drumul spre vestiare, portarul Eduard Stancioiu luindu-se la bataie cu fundasul Liviu Rusu: “Numai gura e de tine, ba! Nu faci nimic pe teren”, i-a reprosat Stancioiu lui Rusu. Acesta a reactionat violent, cei doi impartindu-si citiva pumni pina sa fie despartiti de ceilalti “studenti”. Stancioiu, care pe toata durata partidei a fost extrem de nervos, luind si un cartonas galben pentru ca a bruscat un organizator, a urlat la colegii sai: “Daca ma enervati, va omor pe toti!”.
mihai.morcovescu@prosport.roDecember 1, 2004 at 2:22 pm #68468ion
Membern-are rost sa ne pitim! cititi rezultatele Nationalului si ale Sportului din ultimile etape…Ginditi-va cine ne administreaza echipa(Becali si Popescu)
aduceti-va ce a spus Petrescu despre finala Cupei ,anume ca ea va fi Dinamo- National si ca se trag sfori in acest sens…Acum spuneti voi ce a fost acest meci?Pe bune, strategic sau blat la comanda ?E timpul sa revenim cu picioarele pe pamint…Nici o echipa nu poate avea aceasta oscilatie de forma in aproximativ 10 zile…E valabil si pentru Sportu si pentru National.Cine a vrut a batut pe National !Pe noi cu Rapid ne-a batut Tudor+dorinta de a arata prea mult fotbal pt impresari…Nu cred ca sint nebun cind intrezaresc ceva necurat…December 1, 2004 at 2:23 pm #68469Radu Dobrin
Membereste acelasi edy care avea comentarii la misto referitoare la galerie, nu?
December 1, 2004 at 3:04 pm #68470ultrasro
Member1. Echipa a jucat slab adica mai slab decat in meciul cu Rapid.
2. Se observa o oboseala vizibila la jucatorii importanti.
3. Balan a driblat din nou in exces si fara rost.
4. Tot Balan a ratat singur cu Popa la 2-0!
5. Costin Lazar nu a avut in multe faze cu cine sa combine la mijlocul terenului si ca urmare combinatiile noastre nu au avut mari sanse de reusita.
6. Gazdele au jucat pe o prima de calificare azi de 3000 usd de cap de om si au facut o mare risipa de efort pentru a atinge obiectivul propus.
7. Arbitrul Augustus Constantin a gresit grav la golurile 2 si 3 dar si la o serie de alte faze. Nu mai comentez fazele pentru ca unii vor spune ca sunt subiectiv si sunt prea suparat ca sa ma cert fara rost.
8. Fundasii nostri au jucat surprinzator de slab in ultimul timp si s-a vazut in cele 6 goluri primite in doar 2 meciuri in timp ce inainte primisem 13 goluri in 16 meciuri.December 1, 2004 at 4:44 pm #68471ultrasro
MemberLa un duel aerian pentru minge Lazar si Mazilu s-au ciocnit: urmarea Mazilu arcada sparta si indisponibil o saptamana iar Lazar cu capul spart a jucat azi destul de marcat de nefericitul eveniment!
Asta a fost in Cotroceni, acum sa vedem cum scapam de la Timisoara din Kosovo Polie!!!December 1, 2004 at 7:32 pm #68472cameliu
MemberCalificarea in semifinalele Cupei Romaniei pe burta goala era, practic, imposibila
Victor PartanLa finalul partidei de pe Stadionul “Cotroceni”, un membru al staff-ului administrativ al lui FC National i s-a adresat unui omolog de la Sportul: “Ati intrat in vacanta mai repede!”. Cu o fata amarata, angajatul lui Siman i-a replicat, explicandu-i esecul: “Aiurea! Nu si-au mai luat banii de nu stiu cand, ce dracu’!”. Intr-adevar, elevii lui Dan Petrescu au jucat, ieri, de parca nu mai mancasera de o saptamana. Nu au avut vlaga la nici un duel pentru balon, cea mai elocventa faza desfasurandu-se in 57’, cand T. Balan, scapat singur cu M. Popa, nu a mai avut putere sa expedieze un sut macar decent. Victoria si calificarea gazdelor nu au stat sub semnul intrebarii nici un moment, pentru ca “alb-negrii” nu au pus nici o problema in atac, iar in aparare s-au intrecut in gafe. Rezultatul putea fi, totusi, altul, daca Augustus Constantin, care a avut o zi foarte proasta, il elimina pe Canu, cel care il faultase din postura de ultim aparator pe G. Bucur. Desi asistentul Onita a ridicat fanionul, semnaland infractiunea, “centralul” a facut semn ca jocul sa continue, iar asistentul a lasat, disciplinat, steagul jos. Scorul inregistrat la final a fost just, raportat la ocaziile de gol. Fara sa il auzi pe acel angajat din Regie dezvaluind, fara sa vrea, adevarata cauza a ratarii unei calificari, dupa 2-0 in tur, nu iti puteai explica ce i-ar fi putut determina pe “studenti” sa joace atat de prost (in afara unei alte toxiinfectii alimentare). G. Bucur si coechipierii sai nu s-au apropiat periculos de poarta adversa nici macar atunci cand FC National a jucat in inferioritate numerica. Si nu ar fi facut-o nici daca meciul s-ar fi prelungit cu cateva ore. Pe burta goala nu se poate juca fotbal de performanta, iar o calificare in semifinalele Cupei Romaniei trebuie sa fie recompensata asa cum se cuvine, nu cu zacusca adusa de acasa.
MOMENTUL PSIHOLOGIC. Episodul din 35’, in care Augustus Constantin nu l-a eliminat pe “bancarul” Canu, care l-a faultat pe G. Bucur din postura de ultim aparator!
CEL MAI PLACUT MOMENT. Executia maiastra a lui Caramarin, la faza golului calificarii.
CEL MAI NEPLACUT MOMENT. Iesirea lui Stancioiu, din 89’, care l-a impins in gard pe un tanar din personalul administrativ de pe Cotroceni, pentru ca acesta nu s-a grabit sa returneze mingea in teren.
December 1, 2004 at 8:20 pm #68473ultrasro
MemberChiar si faza cu “tanarul” om de ordine din Cotroceni este descrisa cu mana stanga de catre gazetar. Dar si multe alte faze care nu le-a vazut sau nu a vrut sa le vada!
December 1, 2004 at 10:31 pm #6847407Ex
KeymasterEu spre deosebire de voi nu am prea sperat la calificare si ma gandeam ca si in cazul unei calificari cupa NU o vom lua sigur.
Nu in conditiile in care jucatorii nu si-au mai primit banii de nu stiu cand sau in conditiile in care Balan si Bucur s-ar putea sa plece din Regie in iarna asta.
Ma gandesc ca si daca am fi castigat astazi, si poate printr-o MINUNE ne-am fi calificat in finala, eu unul nu cred ca am fi reusit sa castigam.
Pentru a castiga un titlu sau o finala de cupa trebuie ca echipa CONSTANT sa mearga bine, trebuie sa se VREA rezultate si performanta din partea conducerii si a jucatorilor, pe cand la noi, dupa parerea mea, conducerea NU VREA PERFORMANTA iar jucatorii vor doar sa se afirme pentru a putea pleca la echipe mai mari din Romania sau in strainatate.
Nu exista o uniune a jucatorilor si o vointa de a face performanta PENTRU CLUB, si PENTRU CULORILE CLUBULUI ci doar din motive personale. Fiecare isi vede interesul lui. S-ar putea sa ma contraziceti, dar asta cel putin este parerea mea dupa cele intamplate astazi.
December 2, 2004 at 6:24 am #68475Cainele
MemberLa faza din min 89 , jalnica creatura care ar fi trebuit sa returneze mingea a aruncat-o pur si simplu “mai in spate”. Era normal ca Edy sa “ia foc”.
Presarul Victor Partan e un part.December 2, 2004 at 7:18 am #68476Tavi
Member@97SiR wrote:
Nu exista o uniune a jucatorilor si o vointa de a face performanta PENTRU CLUB, si PENTRU CULORILE CLUBULUI ci doar din motive personale. Fiecare isi vede interesul lui. S-ar putea sa ma contraziceti, dar asta cel putin este parerea mea dupa cele intamplate astazi.
Este cruntul adevar Cazimir. Din pacate sunt total de acord cu tine. Ia sa facem o radiografie:
Siman vinde la greu! Iar de investit nu poate fi vorba “ca nu e stadionul lui”! Da’ in schimb mai da afara cativa antrenori de la grupele de juniori iar echipa mare o plateste cand si daca vrea. Aceiasi jucatori care, functie de caracterul fiecaruia, saluta sau nu galeria si fac consideratii asupra numarului suporterilor! Probabil ca meritam asta din moment ce nici asociatie nu suntem in stare sa ne facem! -
AuthorPosts
- The topic ‘Cupa Romaniei 2004/2005’ is closed to new replies.