Home › Forums › Archive › Sezon 2004-2005 Season – Divizia A › Cupa Romaniei 2004/2005
- This topic has 264 replies, 28 voices, and was last updated 18 years, 6 months ago by
ultrasro.
-
AuthorPosts
-
December 2, 2004 at 8:02 am #68477
ultrasro
MemberIar acest lucru a fost vizibil in aceste ultime 2 meciuri. Jucatorii au jucat cu totul altceva decat pana in urma cu o saptamana si efectul a fost extrem de neplacut.
December 2, 2004 at 8:07 am #68478ultrasro
MemberS-au întîlnit de 4 ori în acest an. Pînă ieri, avantaj Dan Petrescu. Două bătălii cîştigate, ambele reuşite în această toamnă, 1-0 în Regie şi 2-0 tot pe teren propriu, în prima manşă a “sferturilor” Cupei. Cosmin Olăroiu avea în palmares un 1-0 obţinut în Giuleşti pe vremea cînd “Bursucul” se chinuia fără succes să-l mulţumească pe George Copos. Cei doi sînt prieteni şi cîrcotaşii ar putea spune că trebuia neapărat să se refacă egalitatea.
De fapt, “studenţii” s-au speriat de ce putea să li se întîmple. Să ajungă în semifinala Cupei, după un sezon în care au încîntat. Ieri însă au dezamăgit. Petrescu a luat vina asupra lui, cum face orice antrenor de bun simţ. Nu a dat vina pe arbitraj, şi avea motive s-o facă, pe propriii jucători, pe vreme, pe oboseală sau pe ziarişti. Bravo, Dane, eşti fair! Mai rămîne să-l suni şi pe Olăroiu, cu care vorbeşti săptămînal, pentru a te consulta pe probleme de fotbal şi să-i spui că a fost mai bun ca tine. Asta, în meciul de ieri. Mai vorbiţi în 2005.
Augustus a condus cu greşeli
Augustus Constantin a enervat pe toată lumea, avînd multe faze în care a luat decizii greşite. Golul trei al “bancarilor”, cel prin care FC Naţional a obţinut calificarea, a fost precedat de un fault al lui Ionuţ Savu la Ciupe. Vîlceanul a lăsat jocul să continue, deşi fundaşul celor din Regie a rămas întins pe gazon. Jucătorii Sportului au pierdut mingea, faza a continuat şi Caramarin a înscris. Imediat ce bancarii au marcat, “centralul” a revenit şi i-a arătat cartonaşul galben lui Savu. Fiind cel de-al doilea, jucătorul lui FC Naţional a fost şi eliminat. “Dacă noi nu înscriam, nu cred că îmi mai dădea galben”, a declarat Savu. y Valentin Damian
EXPRES
Incident y La pauză, pe drumul către vestiare, spiritele în tabăra “studenţilor” s-au încins. Portarul Sportului, Eduard Stăncioiu, şi-a certat colegii, cerîndu-le să se trezească. y Paul Muntenescu
Accidentare y Mazilu nu a făcut parte din primul “11” al Sportului, atacantul nefiind trecut nici pe banca de rezerve. “Are capul spart. S-a lovit marţi la antrenament”, a spus Dan Petrescu. y Paul Muntenescu
Petrescu y “Experienţa a jucat un rol determinant. Jucătorii mei nu au înţeles că 2-0 este periculos. Eu sînt singurul vinovat pentru ce s-a întîmplat”, a declarat tehnicianul Sportului. y Paul Muntenescu
Olăroiu y “Dacă fotbaliştii mei evoluau tot timpul cu aceeaşi dorinţă de care au dat dovadă azi, eram pe primul loc detaşaţi. Păcat că nu avem constanţă. E o diferenţă prea mare de la un meci la altul”, a declarat Oli. y Paul Muntenescu
FC NAŢIONAL 3-0 SPORTUL
4-3-2-1
Marcatori
Chihaia (23)
S. Rădoi (41 – autogol)
Caramarin (79)Antrenor Cosmin Olăroiu
12. M. Popa 7
21. Olah 5
4. Mc. Kain 4
6. Cînu 5
24. Iancu 5
(28. G. Coman, 60) 6
27. G. Popescu 6
(10. Shroj, 86)
20. Liţă 6
8. Caramarin (cpt) 7
23. Abiodun 6
15. I. Savu 6
9. Chihaia
(11. Mitrovici, 57) 6Rezerve 13. Nae, 3. Thwaite, 7. Chiacu, 18. M. Savu
SPORTUL
4-4-2
Antrenor Dan Petrescu
33. Stăncioiu 5
15. Ciupe 6
(17. Oae, 84)
21. S. Rădoi 4
6. Secăreanu 5
13. Rusu 4
7. Stancu 5
(11. Varga, 81)
5. Lazăr 6
8. Cruceru 4
(14. Ferfelea, 81)
10. T. Bălan (cpt) 6
18. Curelea 5
20. G. Bucur 5Rezerve 1. Stanca, 2. Raţiu, 3. Dedu, 23. Maxim
Cartonaşe
Galbene: Liţă (30), I. Savu (45, 80), Olah (74) / Cruceru (37), Stancu (77), Stăncioiu (88)
Roşu: I. Savu (80)Arbitru A. Constantin (Rm. Vîlcea) 5. Asistenţi I. Popa (Paşcani) 7, A. Oniţa (Constanţa) 6
Spectatori 500Cum s-au marcat golurile
1-0 – Chihaia (23) y centrare I. Savu de pe dreapta şi Chihaia a reluat din 6 metri
2-0 – S. Rădoi (41) y fundaşul Sportului a înscris în propria poartă la un duel aerian cu Chihaia
3-0 – Caramarin (79) y căpitanul Naţionalului a şutat spectaculos în colţul lung al porţii lui StăncioiuDecember 2, 2004 at 10:48 am #68479dragos
Memberca raspuns la SILENZIO STAMPA impus de jucatori, as fi vrut ca pagina mea de comentariu sa fie GOALA !!!!
AGENTUL 003 !!!!insa, m-am gandit ca nu merita…….trebuie sa raspund macar cu 1/3
pagina alba, caci vreau sa fac UNELE COMENTARII……
precizez de la inceput, ca sunt de acord cu tot ceea ce s-a scris mai sus, in special cu Tavi si Caz.
nu vreau sa ma cert cu nimeni, nu vreau sa comentez arbitrajul, vreau doar sa fac o analiza cu MINTEA si nu cu INIMA; analiza pe care o fac dupa fiecare partida a echipei…..asadar, ieri m-am trezit bine dispus si am plecat spre stadion cu gandul ca vom sarbatori 2 evenimente.
chiar la intrarea pe stadion, i-am spus celui de la casa de bilete, ca pentru cei 30.000 platiti, voi vedea 3 goluri in poarta gazdelor……N-A FOST ASA!!
la pauza, mi-au venit in minte cuvintele lu’ dan petrescu: “2-0 este un scor periculos si puteti sa spuneti ca sunt nebun, dar eu consider, ca se va juca calificarea.” DEJA AVEA DREPTATE, OMUL…….stia el ce stia !!!!
in repriza secunda, mi-am zic ca tre’ sa marcam si sa ne calificam, insa
am sperat IN ZADAR !!!
nu-mi venea sa plec de pe stadion, priveam rezultatul de pe tabela de marcaj si NU CREDEAM !!!!
daca mi-ar fi spus cineva inaintea meciului ca vom pierde cu 3-0 SEC, l-as
fi luat in suturi……
am plecat de la stadion negru de suparare, insa nu puteam sa gasesc o explicatie…..
ma gandeam ca eu, care am fost pe stadion si nu pot sa-mi explic, dar sa ma fi sunat Radu, Caz, Cameliu din “afara”, ca nici atat nu puteam sa le explic….vroiam sa-i sun pe max, lazar, ionut, insa renunt.
astept stirile din sport de seara, iar DANEZUL FACE LUMINA:
“INAINTEA PARTIDEI, UNII JUCATORI M-A INTREBAU CAND INTRA IN VACANTA !!!! “
acum totul este clar: le este dor de vacanta si nu vor sa mai joace.
am vazut si meciul cu rapid, iar acolo am spus spus ca am jucat CURAJOS, am avut ocazii, doar arbitru ne-a OPRIT.
in cotroceni, ECHIPA A FOST ZEROOOO, in aparare radoi si secareanu au fost TROMPETE (radoi chiar a marcat un autogol, chiar daca era talonat de chihaia), la mijloc tibi a franat cursivitatea jocului, iar in atac n-am contat…….practic, am avut 2 ocazii: una in prima repriza in care gigel a patruns in coltul careului de 6m si in loc sa traga la poarta (altadata rupea plasa din orice unghi), a preferat o pasa neinspirata; in repriza a doua, tibi a scapat singur cu portarul si a “PASAT” cu latul portarului….ATAT.
in rest, a fost un meci in care BANCARII AU MANCAT PAMANTUL, ABIODUN A FOST TRACTORUL CARE A ARAT TERENUL…….daca judecam la rece, tre’ sa fim fericiti ca am scapat doar cu 3 boabe, pentru ca NATIONALUL A RATAT MULT !!!!!danezul, trebuia, atunci cand a fost intrebat: cand este vacanta???, sa ii puna pe bara pe acei jucatori titulari, care S-AU VAZUT IERI IN TEREN CA ABIA ASTEAPTA VACANTA……..SE STIU EI……..
ESTE PACAT !!!!
dupa parcursul bun pana aici si in cupa si in campionat, AM DAT CU MUCII IN FASOLE !!!!
probabil, sunt prea PLINI DE EI……viseaza doar ECHIPE MARI, bani multi..
insa, pe teren O.
aici, ii dau dreptate lu’ siman (si nu prea am fost de acord cu el pana acum): niciun ban de sarbatori, NIMIC !!!!
SA JOACE FOTBAL PANA LA ULTIMUL FLUIER al ultimului meci, NU SA MIMEZE DORINTA DE JOC si sa joace cu GANDUL LA VACANTA !!!!cand am spus, ca ne sunt DATORI, am primit reply-uri, cum ca nu ne sunt datori, ca trebuie sa-i mangaiem pe frunte si sa le spunem:NU-I NIMIC!! insa acum, spun, iar: SUNTETI FOARTE DATORI, stimati jucatori !!!!
nu cred, ca va mai fi o alta ocazie (in conjunctura actuala cu rapid si steaua scoase) si cu o echipa a noastra, zic eu, IN FORMA (cu gigel, cu tibi)……cine stie ce va urma in editia urmatoare de cupa….probabil fara piesele grele care vor pleca, nu vom trece de 16-imi……..
RUSINE SA VA FIE !!! VA BATETI JOC in primul rand de VOI si apoi, de NOI, SUPORTERII care multi-putini, astia suntem, VA SUSTINEM!!!oricum, eu, VOI IN CONTINUARE ALATURI DE EI SI LA BINE SI LA GREU,
cum fac de atatia ani !!!!
SPORTUL FOREVER !!!!December 2, 2004 at 11:17 am #68480ultrasro
MemberCaramarinul ucigaş
La capătul unui meci controlat în totalitate de “bancari”, elevii lui Cosmin Olăroiu au reuşit să marcheze cele trei goluri necesare calificării în semifinalele Cupei României. FC Naţional şi Sportul au oferit ieri spectatorilor prezenţi pe stadionul din Cotroceni cel mai spectaculos meci din faza sferturilor de finală, singurul în care calificarea s-a jucat şi după pauză, iar suspansul a ţinut pînă spre final. Avînd nevoie să remonteze un handicap de două goluri, tehnicianul gazdelor, Cosmin Olăroiu, a început partida curajos, folosind trei jucători în avanposturi. Oli a surprins întreaga asistenţă prin decizia sa de a-l lăsa pe banca de rezerve pe Mitrovici pentru a-l titulariza pe Chihaia. Alegerea sa s-a dovedit a fi una inspirată, fostul atacant al Sportului marcînd primul gol şi forţîndu-l apoi pe Sorin Rădoi să înscrie în propria poartă.Bălan, ratare uriaşă
“Bancarii” puteau să tranşeze soarta calificării încă din prima repriză dacă şutul lui Gabi Popescu dintr-o poziţie ideală ar fi avut forţa necesară (43). În partea secundă, ambele formaţii au devenit mai prudente, iar ocaziile de gol s-au rărit. De notat ar fi ratarea lui Tibi Bălan, care a avut o execuţie lamentabilă după ce driblase toată apărarea gazdelor, dar şi golul lui Caramarin, anulat însă pe motiv de ofsaid. Deşi părea că meciul va intra în prelungiri, acelaşi Caramarin, probabil îngrijorat şi de faptul că risca să mai stea pe teren încă 30 de minute pe un frig insuportabil, a înscris golul decisiv printr-o execuţie de maestru.“Eu sînt principalul vinovat pentru că i-am simţit lipsiţi de concentrare, însă n-am putut să-i motivez suficient. Speram să ajungem în finală, dar Gabriel Caramarin e un jucător mare şi el a făcut diferenţa”
Dan Petrescu, antrenor Sportul“Sînt fericit pentru calificare, însă sînt şi amărît. Dacă am fi jucat la fel şi în campionat, acum eram pe primul loc. Şi asta pentru că există o diferenţă prea mare în jocul nostru de la un meci la altul”
Cosmin Olăroiu, antrenor FC NaţionalBătaie “studenţească”
Nervoşi pentru că erau conduşi la pauză cu 2-0, între jucătorii Sportului a izbucnit o altercaţie în drumul spre vestiare. Portarul Stăncioiu (foto) i-a spus lui Liviu Rusu că nu joacă nimic: “Numai gura e de tine, bă”. Fundaşul a reacţionat violent, cei doi împărţindu-şi cîţiva pumni pînă să fie despărţiţi de ceilalţi “studenţi”. În cadrul grămezii care s-a format, Stăncioiu a izbucnit: “Dacă mă enervaţi, vă omor pe toţi”. Şi în timpul partidei goalkeeper-ul Sportului a fost extrem de nervos, el primind un cartonaş galben pentru că l-a îmbrîncit pe unul dintre organizatorii din spatele porţii. La finalul meciului, Liviu Rusu era în continuare nervos pe colegul său: “Stăncioiu se crede cel mai mare fotbalist. Se apucă el să spună cine a greşit şi cine nu la golurile primite, de parcă el nu ar fi avut nici o vină”. (Marius POPEANGĂ, Alexandru ŞTEFAN)Gigel Coman a jucat gripat
În afară de suspendatul Flavius Moldovan, din lotul “bancarilor” a lipsit şi Mihai Panc, care nu a putut fi folosit de Cosmin Olăroiu din cauza unei miozite de efort. Fundaşul a stat în tribună alături de fostul său coleg Petre Marin, actualmente la Steaua. De asemenea, Gigel Coman a fost ţinut pe banca de rezerve de către Oli din cauza unei gripe. Totuşi, accidentarea lui Roberto Iancu l-a făcut pe Coman să intre pe teren în a doua repriză. (Marius POPEANGĂ)Arbitrajul a fost contestat de toţi
Cea mai controversată fază a meciului s-a petrecut în minutul 35 al primei reprize. Scăpat singur cu portarul, Gigel Bucur a căzut în urma unei intervenţii din spate a lui Cînu. Deşi asistentul Ionel Popa a indicat fault pentru Sportul, ceea ce ar fi însemnat şi eliminarea “bancarului”, arbitrul Augustus Constantin a făcut semn că jocul poate continua, spre nemulţumirea lui Dan Petrescu. De altfel şi Oli a fost total nemulţumit de unele decizii ale vîlceanului, strigîndu-i la un moment dat: “Arbitre, tu te uiţi la meci?”. (Alexandru ŞTEFAN)De ce n-a evoluat Ionuţ Mazilu
Unul dintre titularii obişnuiţi ai Sportului, Ionuţ Mazilu (foto), n-a prins nici măcar banca de rezerve. El şi-a spart arcada în timpul antrenamentului de ieri în urma unei ciocniri cu colegul său, Costin Lazăr. Cu toate acestea, doctorul echipei, Mihai Băican, a spus înaintea meciului că Mazilu ar fi putut intra pe teren, dar Dan Petrescu a ales să nu îl includă în lot. (Alexandru ŞTEFAN) amir.kiarash@prosport.roDecember 2, 2004 at 11:41 am #68481dragos
Memberaceasta formula de echipa, din vara, SIGUR, nu va mai fi la fel !!!!
era sansa lor sa FINALIZEZE UN SEZON REUSIT, DAR DOMNII JUCATORI
SI-AU BATUT JOC DE TOT !!!!vom FI MEREU ECHIPA IN RECONSTRUCTIE, VINDEM CAT PUTEM SI ASTEPTAM CONFIRMARILE ETC.ETC.
ATAT !!!!!
DE SARBATORI, MOS CRACIUN SA LE ADUCA JUCATORILOR MATURIZARE IN JOC SI ……………. PESTE ANI, cine stie –
– O CUPA A ROMANIEI !!!!December 2, 2004 at 12:00 pm #68482ultrasro
MemberEu ma manifest la stadion si sunt suparat atunci sau bucuros dar la 24 de ore revin la starea de luciditate obligatorie.
Cred ca se exagereaza cu epitetele si cuvintele mari, zic ca e de ajuns sa spui: echipa a jucat slab si lipsit de vlaga permitand adversarilor sa ne bage in corzi prin toate mijloacele, permise sau nepermise.
Iar daca incepem din nou sa ne lamentam ca pleaca jucatorii ar trebui sa ne dam corigenta la economie: pentru ca e clar ca trebuie sa existe si intrari financiare in club pentru a putea plati salariile, primele si celelalte cheltuieli cu echipa. Sportul nu este Steaua sa aiba un Becali care sa-si permita sa scoata bani din buzunarul propriu (burdusit cu complicitatea lui Babiuc MAPN) fara sa-i pese ca lucreaza in pierdere totusi cat timp nu vinde vreun jucator la pretul de 10.000.000 care sa justifice salariile si primele enorme de acolo. Nu uitati ca Dinita castiga la Steaua ca salariu vreo 5500 usd lunar, suma neta.
December 2, 2004 at 2:16 pm #68483ion
Membertoti care sint acum la Sportu sint pentru ca percep echipa ca pe o afacere…Nu doresc performanta ,nu au un gram de sentiment pt culorile echipei si doresc sa se realizeze in alta parte nu la Sportu.Tavi,Caz ,Dragos au dreptate in ceea ce au spus …E grav ce se petrece si nu cred ca e intimplator ce s-a intimplat cu Nationalul.Eu cred ca a fost un fel de greva spontana a unor jucatori cauzata de neplata banilor ce li se cuveneau pina atunci si de posibila neplata a acelor care vor veni…Poate ei gindesc ca oricum o calificare inseamna de fapt oase rupte,bani cine stie cind si daca tot vor sa plece(justificat sau nu )de ce sa forteze?Edy (nu-l apar !)cred ca a simtit mai bine ce se petrece si a reactionat in consecinta fata de blatisti(din pacate nu a reusit sa schimbe ceva).Fiecare are partea lui de vina inclusiv noi care mai credem ca Sportu va mai face in actualele conditii performanta…NU fratilor sportu e o vaca pe care toti o mulg cind si cum vor .Cit timp vacar va fi Siman asta vom avea :posibilitatea de a veni la meci si a ne bucura cu masura si teama pentru ce se va intimpla a doua zi cu marea noastra iubire-SPORTU STUDENTESC.Nu sper in ceva mai bun si nici nu stiu acum daca are rost sa ne mai bucuram la victorii si sa ne intristam la infringeri…Orice bucurie e estompata de intrebarile pe cine va mai vinde Siman si daca va plati pt ca echipa sa joace macar ceea ce poate …Orice infringere e linistitoare prin faptul ca raminem in familie -nu mai pleaca nimeni si noi nu mai ciborim din rai in iad!Eu personal cred ca e mai bine sa ma linistesc si sa ma retrag spre un colt mai linistit atit timp cit e Siman .Cu el nu se stie niciodata ce va urma (imi amintesc ca el de obicei prefera ca echipa sa nu cistige doar ca ea sa joace bine sa aiba ce vinde,nuse bucura cind cistigaetc etc)Nu inseamna ca el e vinovat in mod direct pe iesirea din cupa (vinovati sint cei ce nu au vrut sa jaoce in acest meci) dar in mod indirect cred ca are si va avea partea lui de vina pt modul precupet in care aministreaza echipa de fotbal Sportu studentesc
December 7, 2004 at 11:39 am #68484ion
Member@ion wrote:
n-are rost sa ne pitim! cititi rezultatele Nationalului si ale Sportului din ultimile etape…Ginditi-va cine ne administreaza echipa(Becali si Popescu)
aduceti-va ce a spus Petrescu despre finala Cupei ,anume ca ea va fi Dinamo- National si ca se trag sfori in acest sens…Acum spuneti voi ce a fost acest meci?Pe bune, strategic sau blat la comanda ?E timpul sa revenim cu picioarele pe pamint…Nici o echipa nu poate avea aceasta oscilatie de forma in aproximativ 10 zile…E valabil si pentru Sportu si pentru National.Cine a vrut a batut pe National !Pe noi cu Rapid ne-a batut Tudor+dorinta de a arata prea mult fotbal pt impresari…Nu cred ca sint nebun cind intrezaresc ceva necurat…Se pare ca a fost non combat!Cel putin asa crede Dan Petrescu(cititi ziarul Ziarul de azi).Nu din partea tuturor jucatorilor ci doar uni dintre ei nu au mai vrut sa joace…Oricum daca o spune Dan e bine sa fie totusi crezut !!!Si cei ce au facut acest lucru sint vai de mama lor …Lipsa caracter!!!Ofertele de plecare ii sufoca ,Siman nu ii plateste iar ei sint slabi de ingeri…Le urez sarbatori fericite!
December 7, 2004 at 12:43 pm #68485dragos
Membercitind articolul din ziarul “ziarul” iti poti da seama ca jucatorii sunt nemultumiti, pe langa faptul ca n-au bani, de sedintele de lucru ale tehnicianului……adicatelea, danezul ii supune la “chinuri” prin faptul ca ii pune sa vizioneze meciurile lor, dar si pe cele ale viitoarelor adversare, basca le si confisca celularele….hmmmmm
ma intreb retoric: cum poti deveni un mare fotbalist (si apoi, poate un mare antrenor), daca nu esti preocupat de TOT ce inseamna fotbal ?????
de multe ori l-am auzit pe dan spunand, ca nu doarme noptile gandindu-se
la noi scheme si tactici de antrenament – concluzia (nu numai prin ceea ce declara, dar se si vede pe teren): este un PROFESIONIST DESAVARSIT.
si automat imi vine in minte intrebarea: cati din actualii jucatori de-ai nostri fac sau vor face acest lucru????
raspunsul il vom afla peste cativa ani, daca au reusit sau nu.
eu cred urmatorul lucru: singura lor ocupatie este sa INVETE SI SA JOACE FOTBAL; apoi vor veni si FAIMA, BANII, NUMELE, RENUMELE, DISTRACTIILE etc.etc.December 7, 2004 at 3:16 pm #68486ultrasro
Member” Infrangerea suferita in returul Cupei Romaniei contra lui FC National i-a lasat urme adanci tehnicianului Sportului, „Bursucul“ acuzandu-si cativa elevi ca nu si-ar fi aparat corect sansele. Totusi, antrenorul echipei din Regie ar fi spus ca nu vrea sa creada asa ceva. In alta ordine de idei, fotbalistii din Regie se plang din ce in ce mai des de cantonamentele lungi si obositoare, dar si de stilul militar impus de tehnician. „Inaintea meciului de la Poli, ne-au fost luate telefoanele. In plus, in autocar ne-au obligat sa ne uitam numai la meciuri. Am vazut Rapid – Sportul, National – Sportul, Poli – Steaua si Poli – Rapid“, ne-a declarat un fotbalist al Sportului.”
Asta scrie in Ziarul de marti 7.12.2004 si eu cred ca exagereaza putin.
E adevarat ca jucatorii au vazut pe drumul spre Timisoara casetele cu meciurile respective dar cred ca nemultumirea lor se referea la faptul ca televizoarele din autocar fiind de diagonala mica ii cam durea capul din cauza obosirii exagerate a ochilor
.
La intoarcere insa s-au urmarit 3 filme de actiune la care nimeni nu a comentat negativ
)
Dan Petrescu nu a acuzat pe nimeni ca ar fi jucat pentru adversari ci doar le-a spus ca daca mai fac meciuri ca cel cu National o sa creada lumea astfel de lucruri neplacute despre ei.
-
AuthorPosts
- The topic ‘Cupa Romaniei 2004/2005’ is closed to new replies.