Cupa Romaniei 2004/2005

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A Cupa Romaniei 2004/2005

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 265 total)
  • Author
    cameliu
    Member

Am luat echipa din urna C:

UTA

Apulum Alba Iulia – Dacia Unirea Braila (B1)
    Dinamo II Bucuresti (B2) – Universitatea Craiova
    Otelul Galati – Universitatea Cluj (B3)
    Dinamo Bucuresti – Gaz Metan Medias (B3)
    UTA Arad (B3) – Sportul Studentesc
    FC National – FCM Bacau
    FC Arges – Gloria Bistrita
    Farul Constanta – CFR Cluj

dragos
    Member

este accesibil…….pe cine a eliminat Uta inainte???

SPER SA CASTIGAM !!!!

SPORTUL FOREVER !!!!!

07Ex
    Keymaster

@Ultras wrote:

Eu mi-as dori un meci cu UTA, U Cluj sau Dacia Unirea Braila.

UIte ca te-a auzit Dumnezeu. Sper sa-i batem pe UTA si sa mergem mai departe.

@dragos wrote:

este accesibil…….pe cine a eliminat Uta inainte???

Si eu zic ca e accesibil. Sper insa ca atacantii sa inceapa sa bage mingea in poarta. Cat despre UTA, ei i-au eliminat pe Poli Iasi in 16-zecimi.

ovidiu
    Member

Cred ca o sa fac tot posibilul sa ajung la Arad.
    Insa nu promit nimic.
    Mai sunt ceva amatori?

Sunt sanse reale de a trece si de UTA. In campionat merg foarte prost, chiar daca au eliminat o “divizionara A” din Cupa.
    Sa nu uitam insa ca la ei joaca Sumudica. Sper ca nu ne va pune probleme, si ca nu a uitat ca a plecat spre marea performanta de la noi.

VIVA SPORTUL STUDENTESC

ovidiu
    Member

Ce prostii pot sa vorbesc.
    Meciul se disputa pe teren neutru.
    Avand in vedere ca lui Dan Petrescu i-a placut Deva poate cade la pace sa joace si acest meci tot aici.
    Daca nu mai raman si alte variante: Alba Iulia, Sibiu, de ce nu Hunedoara (cu toate ca e cam greu de crezut). Eu sper sa fie mai aproape de mine, dar in acest caz am fi dezavantajati in privinta galeriei. Din cate stiu eu UTA are o galerie destul de puternica si isi insoteste echipa prin deplasari.
    Insa imi aduc aminte ca acum vreo doi ani i-am batut hiar la Arad, cu galeria langa ei.
    Ce gol frumos a dat Dinita atunci. Si acum “freaca” banca lui Jiji Beeeecali.

VIVA SPORTUL STUDENTESC

07Ex
    Keymaster

Apulum Alba Iulia – Dacia Unirea Braila (B1)
    Dinamo II Bucuresti (B2) – Universitatea Craiova
    Otelul Galati – Universitatea Cluj (B3)
    Dinamo Bucuresti – Gaz Metan Medias (B3)
    UTA Arad (B3) – Sportul Studentesc
    FC National – FCM Bacau
    FC Arges – Gloria Bistrita
    Farul Constanta – CFR Cluj

Daca ma uit la meciurile din cupa imi dau seama ca multe din ele se pot juca la Sibiu, Brasov, sau Hunedoara. Ma gandesc ca Arges – Gloria sau Dinamo – Gaz Metan se pot juca la Brasov, Apulum – Dacia la Sibiu iar noi am putea juca la Craiova sau poate Deva sau Hunedoara. Poate insa jucam la Timisoara si-i vom avea pe Timisoreni de partea noastra. 😆

Ultras
    Member

@97SiR wrote:

@Ultras wrote:

Eu mi-as dori un meci cu UTA, U Cluj sau Dacia Unirea Braila.

UIte ca te-a auzit Dumnezeu. Sper sa-i batem pe UTA si sa mergem mai departe.

Nu stiu cine m-a auzit, dar cred ca avem parte de un adversar accesibil. Cu putina concentrare suntem in sferturi

Meciurile de cupa sunt imprevizibile dar am avut noroc si am cazut cu unul dintre cel mai accesibili adversari. Sper sa ne tina norocul pana in finala si sa o castigam chiar ar fi o incununare a eforturilor pe care clubul nostru le fdace de cativa ani in coace. pana acum am scos jucatorii pe banda rulanta poate ca ar trebui sa mai castigam si noi ceva.

dragos
    Member

MIERCURI 27.10.2004, ORA 14.00 – la SIBIU se va juca !!!

bursucul spunea ca Uta este o echipa imprevizibila si chiar daca evolueaza
    in esalonul secund este capabila de surprize-surprize……sper sa nu fie cazul !!!!

parca, m-ar bate gandul sa ajung la sibiu………nu e chiar asa departe

Ultras
    Member

Parca v-ar mai bate gandu’ sa faceti si voi o deplasare din gand’n’gand… 😈 Intr-adevar vom juca la Sibiu. E la o lungime de bat de … Ramnicu – Valcea. 4 ore cu autocarul. Ah… am uitat, se joaca miercuri! Toata lumea canta, striga, danseaza si munceste. Ovidiu, mai marcam o deplasare? Ah, stai asa ca astia pe final de mandat de dau afara! Pe mine ma doare fix’n’pix!
    Valoarea mea, valoarea mea… cum draq era mai departe? 😈

Ultras
    Member

Chiar, faceti un test la locul de munca: spuneti sefului (sau sefei dupa caz) ca miercuri e meci de Cupa la Sibiu si ca va doare in p… de servici, dar la meci nu puteti lipsi. Va tine ? P…, sub papuc acasa, sub papuc la servici! Intrebare: voi cand mai traiti cu adevarat?

Ultras
    Member

Inainte sa te insori ce ti-am spus Dragose? Daca nu iti aduci aminte, revin-o la subiect! 😈
    Doi ani de-acu in colo ai b… pe coana… 😈

ultrasro
    Member

Money & free time 😯 10%

Ultras
    Member

Talpa & Talpa = 90%

ovidiu
    Member

@Ultras wrote:

Chiar, faceti un test la locul de munca: spuneti sefului (sau sefei dupa caz) ca miercuri e meci de Cupa la Sibiu si ca va doare in p… de servici, dar la meci nu puteti lipsi. Va tine ? P…, sub papuc acasa, sub papuc la servici! Intrebare: voi cand mai traiti cu adevarat?

Cam ai dreptate.
    Dar tot o sa incerc sa ajung la Sibiu. Mai exista concedii, iar cu nevasta si financiar ma zbat sa o rezolv.
    Oricum ar fi pacat pentru mine sa nu ajung la Sibiu, distanta de 120 km de mine.
    Nu prea stiu unde este stadionul, dar nu este o problema de nerezolvat.
    Tine-ti aproape. Cel tarziu luni voi sti daca ajung la Sibiu sau nu.

VIVA SPORTUL STUDENTESC

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 265 total)
  • The topic ‘Cupa Romaniei 2004/2005’ is closed to new replies.