Home › Forums › Archive › Sezon 2004-2005 Season – Divizia A › Cupa Romaniei 2004/2005
- This topic has 264 replies, 28 voices, and was last updated 18 years, 9 months ago by
ultrasro.
-
AuthorPosts
-
October 18, 2004 at 9:39 am #68297
cameliu
MemberAm luat echipa din urna C:
UTA
Apulum Alba Iulia – Dacia Unirea Braila (B1)
Dinamo II Bucuresti (B2) – Universitatea Craiova
Otelul Galati – Universitatea Cluj (B3)
Dinamo Bucuresti – Gaz Metan Medias (B3)
UTA Arad (B3) – Sportul Studentesc
FC National – FCM Bacau
FC Arges – Gloria Bistrita
Farul Constanta – CFR ClujOctober 18, 2004 at 9:43 am #68298dragos
Membereste accesibil…….pe cine a eliminat Uta inainte???
SPER SA CASTIGAM !!!!
SPORTUL FOREVER !!!!!
October 18, 2004 at 11:09 am #6829907Ex
Keymaster@Ultras wrote:
Eu mi-as dori un meci cu UTA, U Cluj sau Dacia Unirea Braila.
UIte ca te-a auzit Dumnezeu. Sper sa-i batem pe UTA si sa mergem mai departe.
@dragos wrote:
este accesibil…….pe cine a eliminat Uta inainte???
Si eu zic ca e accesibil. Sper insa ca atacantii sa inceapa sa bage mingea in poarta. Cat despre UTA, ei i-au eliminat pe Poli Iasi in 16-zecimi.
October 18, 2004 at 12:17 pm #68300ovidiu
MemberCred ca o sa fac tot posibilul sa ajung la Arad.
Insa nu promit nimic.
Mai sunt ceva amatori?Sunt sanse reale de a trece si de UTA. In campionat merg foarte prost, chiar daca au eliminat o “divizionara A” din Cupa.
Sa nu uitam insa ca la ei joaca Sumudica. Sper ca nu ne va pune probleme, si ca nu a uitat ca a plecat spre marea performanta de la noi.VIVA SPORTUL STUDENTESC
October 18, 2004 at 12:41 pm #68301ovidiu
MemberCe prostii pot sa vorbesc.
Meciul se disputa pe teren neutru.
Avand in vedere ca lui Dan Petrescu i-a placut Deva poate cade la pace sa joace si acest meci tot aici.
Daca nu mai raman si alte variante: Alba Iulia, Sibiu, de ce nu Hunedoara (cu toate ca e cam greu de crezut). Eu sper sa fie mai aproape de mine, dar in acest caz am fi dezavantajati in privinta galeriei. Din cate stiu eu UTA are o galerie destul de puternica si isi insoteste echipa prin deplasari.
Insa imi aduc aminte ca acum vreo doi ani i-am batut hiar la Arad, cu galeria langa ei.
Ce gol frumos a dat Dinita atunci. Si acum “freaca” banca lui Jiji Beeeecali.VIVA SPORTUL STUDENTESC
October 18, 2004 at 2:45 pm #6830207Ex
KeymasterApulum Alba Iulia – Dacia Unirea Braila (B1)
Dinamo II Bucuresti (B2) – Universitatea Craiova
Otelul Galati – Universitatea Cluj (B3)
Dinamo Bucuresti – Gaz Metan Medias (B3)
UTA Arad (B3) – Sportul Studentesc
FC National – FCM Bacau
FC Arges – Gloria Bistrita
Farul Constanta – CFR ClujDaca ma uit la meciurile din cupa imi dau seama ca multe din ele se pot juca la Sibiu, Brasov, sau Hunedoara. Ma gandesc ca Arges – Gloria sau Dinamo – Gaz Metan se pot juca la Brasov, Apulum – Dacia la Sibiu iar noi am putea juca la Craiova sau poate Deva sau Hunedoara. Poate insa jucam la Timisoara si-i vom avea pe Timisoreni de partea noastra. 😆
October 18, 2004 at 6:20 pm #68303Ultras
Member@97SiR wrote:
@Ultras wrote:
Eu mi-as dori un meci cu UTA, U Cluj sau Dacia Unirea Braila.
UIte ca te-a auzit Dumnezeu. Sper sa-i batem pe UTA si sa mergem mai departe.
Nu stiu cine m-a auzit, dar cred ca avem parte de un adversar accesibil. Cu putina concentrare suntem in sferturi
October 19, 2004 at 10:23 am #68304cristiansportul
MemberMeciurile de cupa sunt imprevizibile dar am avut noroc si am cazut cu unul dintre cel mai accesibili adversari. Sper sa ne tina norocul pana in finala si sa o castigam chiar ar fi o incununare a eforturilor pe care clubul nostru le fdace de cativa ani in coace. pana acum am scos jucatorii pe banda rulanta poate ca ar trebui sa mai castigam si noi ceva.
October 19, 2004 at 2:26 pm #68305dragos
MemberMIERCURI 27.10.2004, ORA 14.00 – la SIBIU se va juca !!!
bursucul spunea ca Uta este o echipa imprevizibila si chiar daca evolueaza
in esalonul secund este capabila de surprize-surprize……sper sa nu fie cazul !!!!parca, m-ar bate gandul sa ajung la sibiu………nu e chiar asa departe
October 19, 2004 at 6:53 pm #68306Ultras
MemberParca v-ar mai bate gandu’ sa faceti si voi o deplasare din gand’n’gand… 😈 Intr-adevar vom juca la Sibiu. E la o lungime de bat de … Ramnicu – Valcea. 4 ore cu autocarul. Ah… am uitat, se joaca miercuri! Toata lumea canta, striga, danseaza si munceste. Ovidiu, mai marcam o deplasare? Ah, stai asa ca astia pe final de mandat de dau afara! Pe mine ma doare fix’n’pix!
Valoarea mea, valoarea mea… cum draq era mai departe? 😈October 19, 2004 at 6:56 pm #68307Ultras
MemberChiar, faceti un test la locul de munca: spuneti sefului (sau sefei dupa caz) ca miercuri e meci de Cupa la Sibiu si ca va doare in p… de servici, dar la meci nu puteti lipsi. Va tine ? P…, sub papuc acasa, sub papuc la servici! Intrebare: voi cand mai traiti cu adevarat?
October 19, 2004 at 6:59 pm #68308Ultras
MemberInainte sa te insori ce ti-am spus Dragose? Daca nu iti aduci aminte, revin-o la subiect! 😈
Doi ani de-acu in colo ai b… pe coana… 😈October 19, 2004 at 7:07 pm #68309ultrasro
MemberMoney & free time 😯 10%
October 19, 2004 at 7:41 pm #68310Ultras
MemberTalpa & Talpa = 90%
October 20, 2004 at 5:05 am #68311ovidiu
Member@Ultras wrote:
Chiar, faceti un test la locul de munca: spuneti sefului (sau sefei dupa caz) ca miercuri e meci de Cupa la Sibiu si ca va doare in p… de servici, dar la meci nu puteti lipsi. Va tine ? P…, sub papuc acasa, sub papuc la servici! Intrebare: voi cand mai traiti cu adevarat?
Cam ai dreptate.
Dar tot o sa incerc sa ajung la Sibiu. Mai exista concedii, iar cu nevasta si financiar ma zbat sa o rezolv.
Oricum ar fi pacat pentru mine sa nu ajung la Sibiu, distanta de 120 km de mine.
Nu prea stiu unde este stadionul, dar nu este o problema de nerezolvat.
Tine-ti aproape. Cel tarziu luni voi sti daca ajung la Sibiu sau nu.VIVA SPORTUL STUDENTESC
-
AuthorPosts
- The topic ‘Cupa Romaniei 2004/2005’ is closed to new replies.