Cupa Romaniei 2004/2005

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A Cupa Romaniei 2004/2005

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 265 total)
  • Author

Bafta multa baietilor maine, insa cu parere de rau maine nu voi putea fi alturi de eu.

HAI SPORTUL!!!!!!!!

FOREVER ANTI BLAT!!!

ultrasro
    Member

In ideea ca vor intra destule rezerve azi pe teren eu spun ca meciul va fi destul de dificil. Asta nu inseamna ca avem voie sa pierdem. Este momentul ca jucatorii ce au jucat mai putin sa convinga ca pot deveni maine titulari. Iar pana la urma presupun ca Siman va plati si el salariile restante.
    Hai Sportul!

cameliu
    Member

Nu zice nimeni ca nu va fi dificil, poate de aceea nu ar trebui jucat cu f. multe rezerve…
    Om vedea!
    Hai Sportul!

cameliu
    Member

UTA Arad – Sportul Studenţesc
    ora 14:00
    stadion Municipal – Sibiu

UTA (roşu)
    Grozav – Ionele, N. Varga, Ad. Rusu, R. Andone – D. Rădoi, Turcuş, Szilyer, Bălan – Ştefăligă, Şumudică
    Antrenor: Silviu Iorgulescu
    Rezerve: Mîrne, D. Maghici, Românu, Apostu, Chitescu, C. Bota, Neamţ
    Absenţi: –

SPORTUL (alb-negru)
    Stanca – Ciupe, A. Raţiu, Secăreanu, L. Rusu – T. Bălan, Cruceru, V. Nicola, Oae – Varga, Curelea
    Antrenor Dan Petrescu
    Rezerve: Stăncioiu, Dedu, C. Lazăr, St. Stancu, Mazilu, G. Bucur, Maxim
    Absenţi: –

Arbitru L. Marius (Sibiu). Asistenţi D. Iliescu, Fl. Buzărnescu (ambii Craiova). Observatori N. Lupescu (Bucureşti), M. Neşu (Oradea)
    Bilete: 30.000 lei – intrarea generală

Şiman ameninţă
    Patronul Sportului, Vasile Şiman, este foarte deranjat că antrenorul Dan Petrescu a luat atitudine pentru că jcătorii sînt neplătiţi. “Nimeni de la Sportul nu a muncit fără bani. Eu sînt primul care vrea să se rezolve problema financiară. Restanţele vor fi achitate. Dan Petrescu trebuie să fie antrenor şi la bine, şi la rău. Timpul va arăta dacă vom mai putea continua împreună”, a declarat Şiman. / Paul Muntenescu

dragos
    Member

asa cum intuiam dupa meciul de la bacau, jucatorii impreuna cu antrenorul sar la gatul lu’ sile…….bag seama ca TIMPUL NU MAI ARE RABDARE CU EI !!!!!

nu este o solutie neprezentarea la meciuri, insa asemenea situatii s-au mai intalnit la noi, iar siman de-abia a bagat mana in buzunar!!!!!

vorba aceea: unde nu-i cap, vai de picioare !!!!!

altceva nu stiu ce sa mai comentez…..doar atat: sile – Mare Magar esti, mai animalule!!!!

sa faca si el ca dinel: sa vanda echipa celui care il injura cel mai mult si mai rau (pe site-ul sau personal)……sau sa o vanda pe 1 EURO…..

dragos
    Member

bine, ca s-au prezentat si CHIAR DECLARA CA ISI DORESC CASTIGAREA CUPEI pentru a ajunge intr-o cupa EUROPEANA !!!!

SUNA BINE, dar………. !!!

SPORTUL FOREVER !!!!

cameliu
    Member

Meciurile sunt transmise live de Radio Cluj si pe internet la:
    http://www.radiocluj.ro

Inca nu stiu daca dau si meciul nostru… celelalte insa da!

cameliu
    Member

Sunt doar 4 meciuri la Radio Cluj…
    Daca vorbeste cineva cu Ovidiu la Sibiu, il rog sa posteze cite ceva…
    Mersi!

ultrasro
    Member

La pauza scorul este 0-0.

UTA are galerie de 60-80 de oameni si joaca mai bine decat noi. Aradenii au avut 4 ocazii de gol iar noi decat 2.

Ce este ciudat e faptul ca Dan Petrescu insista sa joace un fel de 4 – 3 – 3 si in acest meci si in continuare nu il joaca pe Dedu :(

Sportul a inceput meciul astfel:

Stancioiu

Stancu, Secareanu, Radoi, Rusu
    Balan, Lazar, Nicola
    Mazilu, Varga si Curelea

razvanR
    Member

La radio tocmai a spus ca la meci sunt 16 suporteri de la UTA si unul de la Sportul, venit din Simeria, in acelasi microbuz cu ei.

cameliu
    Member

😆 😆 😆

Romania Actualitati da meciurile?

razvanR
    Member

gol CURELEA, avem 1-0.

sut sin voleu sub bara.

Cruceru intra in locul lui Nicola.

cameliu
    Member

gooooooooool
    da nu stiu cine-a dat!

ultrasro
    Member

SE PRINDE PE INTERNET?

cameliu
    Member

Radio Cluj da alte meciuri, eu am auzit rez acolo pe un stadion la un crainic…

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 265 total)
  • The topic ‘Cupa Romaniei 2004/2005’ is closed to new replies.