Cupa Romaniei 2005/2006

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A Cupa Romaniei 2005/2006

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 40 total)
  • Author
    cameliu
    Member

In “16-zecimi” jucam cu Cetate Suceava, pe 21 septembrie de la ora 16:00.

dragos
    Member

@cameliu wrote:

astia sunt din B sau C???

07Ex
    Keymaster

@dragos wrote:

@cameliu wrote:

astia sunt din B sau C???

Dragos … nici nu stiu ce sa mai zic. Nu e mai usor sa intri pe oricare din site-urile din Romania si sa vezi in ce divizie joaca Cetate Suceava? Eu asta am facut si am aflat ca joaca in divizia B, seria I-a.

dragos
    Member

asa era cel mai eficace de facut, insa n-am avut timp de cautat si am pus o intrebare in “graba”…..

ultrasro
    Member

La meci va fi prezent Sorin din Suceava asa ca vom avea multe detalii pe http://www.romaniansoccer.ro :)

@ultrasro wrote:

La meci va fi prezent Sorin din Suceava asa ca vom avea multe detalii pe http://www.romaniansoccer.ro :)

multumim sorin

razvanR
    Member

Ar fi o mica problema legata de distante: miercuri jucam in cupa la Suceava, dupa care trebuie sa jucam sambata tocmai la Timisoara !

Ultras
    Member

Ori scoate DJ Vasile materialul pentru charter, ori in Cupa jucam cu echipa a doua… Bucuresti – Suceava – Timisoara – Bucuresti… cam 2300km…

Zibling
    Member

Sa va aud, cine merge in vreuna din deplasarile astea “spre granitza” ?

Eu ma ofer voluntar, insa parca singur nu as merge ! :?

Ultras
    Member

Daca pana atunci castig la pariuri merg 😈 Deja mi-am epuizat bugetul pe luna in curs… 👿

dragos
    Member

intrucat nu voi prezent in tara sa ascult meciul, va rog sa postati pe forum detalii despre partida; Sorine ne bazam pe tine, vei fi un suporter-reporter.

Ultras
    Member

“Am la dispoziţie un lot restrîns şi o să jucăm în Cupă cu rezervele, dar îmi doresc să cîştigăm pentru că nu vreau să ne facem de rîs, pierzînd în faţa formaţiei din Suceava”, a explicat antrenorul Sportului, Dan Petrescu.

Ma mira atitudinea lui totusi. Cupa e singurul loc unde putem produce surpriza.

Lehamitea lui Dan s+a transferat la jucatori.

Nu mai pun nici un slogan.

Ultras
    Member

De cand a venit in Regie, Petrescu a jucat numai cu rezervele in Cupa… cel putin in primele faze… Asa ca teoria cu lehamitea nu are acoperire.

Cand e vorba de Dan, nimic nu are acoperire.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 40 total)
  • The topic ‘Cupa Romaniei 2005/2006’ is closed to new replies.