Home › Forums › General Football › Fotbal Intern / Romanian Football › Cupa Romaniei
- This topic has 20 replies, 5 voices, and was last updated 10 years, 7 months ago by
dragos.
-
AuthorPosts
-
September 21, 2010 at 9:11 pm #50804
dragos
Memberin “16”-imi, branestiul si gaz metan au iesit
la un pas de eliminare a fost si cfr-ul…..rapid a maturat cu “gazarii”.vasluiul OUT
)
September 29, 2010 at 9:40 pm #87185dragos
Memberrapid pare sa fie castigatoarea cupei……
September 30, 2010 at 3:41 pm #87186Zibling
Member@dragos wrote:
rapid pare sa fie castigatoarea cupei……
Cum poti sa tragi o astfel de concluzie inca din faza optimilor? 😮
September 30, 2010 at 9:42 pm #87187dragos
MemberOctober 2, 2010 at 12:55 pm #87188Zibling
MemberForma, ora actuala, finala Cupei Romaniei – mai 2011.
Mai repet intrebarea sau ai priceput ce vreau sa spun?
October 2, 2010 at 10:07 pm #87189dragos
Member@Zibling wrote:
Forma, ora actuala, finala Cupei Romaniei – mai 2011.
Mai repet intrebarea sau ai priceput ce vreau sa spun?
dupa cum joaca, eu cred, ca rapid va castiga cupa
este adevarat ca, nu sunt nostradamus……vorbim peste cateva luni.May 26, 2011 at 1:59 pm #87190dragos
Memberam urmarit aseara un meci viu, un meci disputat, cu nerv si cu nervi….o finala frumoasa !!!
un eveniment neplacut s-a petrecut in repriza secunda, cand Torje s-a trezit cu o torta langa el….. X( X(
astfel de evenimente sunt din ce in ce mai des intalnite pe stadioane, iar la ultimul meci rapid-fc brasov, o tanara a suferit arsuri pe 40% din suprafata corpului fiind internata la spital….evident, rapid va juca 4 etape fara spectatori.Începută cu eroarea majoră a lui Bărboianu, care a înscris în proprie poartă de la 16 metri, repriza secundă a fost marcată de schimbările tactice făcute de cei doi antrenori. Primul care a mişcat a fost Olăroiu, omul determinant pentru acest trofeu al Stelei. El l-a scos imediat pe Dică şi a introdus un al doilea închizător, pe Bicfalvi.
Andone n-a reacţionat, ci a stat în continuare în espectativă, mutînd post pe post: Ganea în locul lui Dănciulescu. În acest timp, Steaua a mai ratat două situaţii mari. Andone a riscat abia în minutul 72, scoţînd un închizător, pe Kone, pentru un om de atac, Bakaj. Imediat, Oli a comandat viteză pentru contraatac, băgîndu-l pe Szekely în locul lui Bilaşco.
Pe contre, Steaua a ratat alte două mari situaţii. Dinamo a trăit doar prin Torje, chiar dacă Ando a mai trimis un vîrf. Oli a răspuns imediat cu Iliev şi a blocat totul. Iar cînd nimic nu părea să se mai întîmple, Avram a compensat penaltyul nedat în start la Nicoliţă, cu altul neacordat la henţul lui Emeghara.
Una peste alta, victoria Stelei, pe deplin meritată, e victoria unor jucători resuscitaţi de un antrenor cu adevărat valoros: Cosmin Olăroiu
Steaua a surclasat pe Dinamo la numărul de ocazii
Parametrii de joc monitorizaţi de Digital Soccer Project confirmă superioritatea SteleiSteaua parametru Dinamo
8 ocazii 3
11 şuturi la poartă 7
4 şuturi pe poartă 3Andrei Vochin, la pauză
Povestea se repetă. Ca şi în campionat, Steaua a fost echipa mai bună pe parcursul primei reprize. Verva lui Nicoliţă, cu care l-a dominat pe Bordeanu, puterea lui Bilaşco de a cîştiga majoritatea duelurilor aeriene şi inspiraţia lui Dică au înclinat terenul spre poarta lui Bălgrădean. Mai mult, Moţi a fost total depăşit de joc şi a prins pauza pe teren numai cu bunăvoinţa arbitrului Avram. Asta şi pentru că tactica aleasă de Olăroiu, aceea a temerităţii ofensive a fost peste cea fricoasă a lui Andone.În încercarea de a-l bloca pe Dică, Ando a mai pus un mijlocaş pe teren, dar a renunţat la un vîrf. Suficient pentru ca alb-roşiii să se chinuie să ajungă la poarta lui Tătăruşanu. Steaua a marcat un gol, mult prea puţin în raport cu numărul de ocazii create, iar Dinamo s-a salvat din nou graţie valorii individuale a lui Gabi Torje, de departe cel mai bun fotbalist al sezonului 2010-2011. Scorul a fost stabilit din două lovituri libere la care măiestria marcatorilor s-a împletit cu erorile de plasament ale portarilor. Dacă socotim că roş-albaştrii au mai avut şi un penalty neacordat la Nicoliţă în starul meciului puem concluziona că după 45 de minute echipa care a ieşit în dezavantaj a fost Steaua.
5-2 pentru Steaua a fost raportul ocaziilor de gol în prima repriză
Andrei Vochin, înainte de meci
Simpla lectură a titularilor aleşi de Ioan Andone şi Cosmin Olăroiu arată că şi unul, şi celălalt a căutat să-şi surpindă omologul. Faţă de echipele estimate ieri apar modificări importante, chiar dacă nu multe.Ando pare să se teamă. El a renunţat la un atacant (Ganea)pentru a-şi întări compartimentul median, acolo unde vor evolua doi închizători, Kone şi Mărgăritescu, şi un metodist, Cătălin Munteanu. Trei oameni de siguranţă în centrul terenului, dar cu capacitate redusă de a ataca poarta adversă.
Oli pare mai temerar. Alături de Bilaşco şi Dică, el a mai adus un atacant, pe Surdu. Tănase va juca probabil mai central, poziţie din care a pus probleme defensivei dinamoviste şi în ultimul meci din campionat.
Una peste alta, Dinamo pare mai preocupată de defensivă ca pînă acum, iar Steaua mai înclinată spre atac. Semn că ambii antrenori caută să-şi amelioreze punctele slabe. Caută echilibrul atît de necesar unui meci cu miza unei finale.
September 11, 2011 at 6:26 pm #87191dragos
MemberIată partidele din “şaisprezecimi”:
Juventus Bucureşti – Rapid
FC Vaslui – Voinţa Livezile
Steaua – Sănătatea Cluj
CF Brăila – Gaz Metan
Dinamo – Luceafărul Oradea
Oltchim Rm. Vâlcea – Oţelul
Dunărea Galaţi – Sportul
Voinţa Sibiu – CS Otopeni
Poli Timişoara – Ceahlăul
Pandurii – Vişina Nouă
Gaz Metan Severin – CS Mioveni
FC Braşov – FCM Bacău
FCM Târgu-Mureş – Viitorul Constanţa
Astra II Giurgiu – Universitatea Cluj
Petrolul Ploieşti – Concordia Chiajna
Astra Ploieşti – CFR ClujOctober 5, 2011 at 2:03 pm #87192dragos
MemberIată meciurile din optimi:
CS Otopeni – Rapid Bucureşti
SC Vaslui – Dunărea Galaţi
Poli Timişoara – Steaua
Dinamo – Gaz Metan Severin
Gaz Metan Mediaş – Astra II Giurgiu
Oţelul Galaţi – FCM Tg Mureş
Astra Ploieşti – Petrolul Ploieşti
Pandurii Tg Jiu – FC Braşov
Meciurile se vor disputa într-o singură manşă. Echipele gazdă sînt cele extrase primele din urnă şi se vor disputa în perioada 25-27 octombrie, pe baza unui program ce va fi stabilit de cluburi, împreună cu FRF şi televiziunea care va transmite partidele.
August 29, 2012 at 6:35 am #87193dragos
MemberScor halucinant în Cupa României » Un gol la 3 minute şi o echipă de liga a II-a umilită
Astăzi s-a disputat turul 4 din Cupa României. Pe lîngă Sportul Studenţesc, Poli Timişoara, FCM Tîrgu Mureş sau Voinţa Sibiu, au jucat şi cei de la ACS Berceni cu CS Buftea.
Se anunţa a fi un meci echilibrat între o echipă de Liga a III-a şi una de Liga a II-a. Nu a fost deloc aşa. CS Buftea a fost umilită cu un scor astronomic, 31-0, adică un gol primit la 3 minute!!! La pauză, scorul era “doar” 12-0.
Explicaţia celor de la CS Buftea e că au aliniat o echipă cu jucători care abia şi-au terminat junioratul, avînd vîrsta cuprinsă între 18-19 ani. Au avut şi doi jucători de 20 de ani. Totuşi, fiind echipă de ligă secundă, nimeni nu credea că scorul va lua o asemenea amploare.
“Noi ne-am pregătit exemplar pentru un meci cu o echipă de Liga a II-a. Nu este vina noastră că au desconsiderat competiţia. Îmi e ruşine să vă spun scorul. Au avut în teren jucători care abia şi-au terminat junioratul. Este treaba lor”, a spus Ştefan Stana, preşedintele celor de la ACS Berceni pentru GSP.RO.
Alte rezultate din turul 4 din Cupa României
Metaloglobus – DINAMO II 2-4 (după penalty-uri)
*Andrei Cristea a evoluat 90 de minute, iar Strătilă 60. După meci Cristea a spus: “Am deja 4 meciuri în care am jucat cîte 90 de minute, mă simt bine, îmi aştept şansa la prima echipă”.
FCM Dorohoi – FC BOTOŞANI 3-4
Foresta Mălini – RAPID CFR SUCEAVA 0-2
FC ZAGON – FCM Bacău 5-1
SC BACĂU – Dunărea Galaţi 2-1
Unirea Casimcea – DELTA TULCEA 1-3
FCM ALEXANDRIA – FC Olt 3-0
Viitorul Axintele – CF BRĂILA 0-2
CS AFUMAŢI – CS Otopeni 2-0
BERCENI – CS Buftea 31-0
Chiajna 2 – SPORTUL 0-3
CS BALOTEŞTI – FC Astra II 3-0
CONPET PLOIEŞTI – Chindia Tîrgovişte 2-1
FC CARACAL – Alro Slatina 2-1
Pandurii 2 – CSM Rm. Vîlcea 8-0
Minerul Jilţ Mătăsari – DAMILA MĂCIUCA 5-6 după penalty-uri
VOINŢA LUPAC – FC Timişoara 3-0
Şoimii Pîncota – ACS Recaş 3-2 (după prelungiri)
Naţional Sebiş – FC UTA 6-7 (după penalty-uri)
OLIMPIA SATU MARE – FC Maramureş Univ. Baia Mare 1-0
Arena Alba Iulia – VOINŢA SIBIU 1-2
SESO CÎMPIA TURZII – Unirea 2006 4-0
CISNĂDIE – Corona Braşov 3-0
Unirea Dej – FCM TG. MUREŞ 0-1
FC Argeş – CS MIOVENI 0-6
Mîine
Unirea Slobozia – Săgeata Năvodari
FC Bihor Oradea – Luceafărul Oradea
Callatis Mangalia – FARUL 0-3*
*rezultat decis la masa verdeSeptember 19, 2012 at 7:36 am #87194dragos
Memberasadar, in 16-imile Cupei avem (printre altele):
ACS Berceni – CFR Cluj = finu’ contra nasului :p
Damila Măciuca – Petrolul Pl.
daca se “intareste” maciuca, poate arde petrolu’)
tre’ sa ai maciuca tare, ca sa-l bati pe Rednic)
September 26, 2012 at 6:37 am #87195dragos
Memberaseara in Cupa, Damila a ramas fara Maciuca
)
petrolul – damila maciuca 2-0……..September 26, 2012 at 9:23 pm #87196dragos
Memberfc botosani a scos Vasluiul
)
)
echipa lu’ Dini a jucat bine si s-a tinut tare pana in min 75, cand CFR a deschis scorul !!!stadionul din Berceni (atentie: de liga a-3-a) arata bine: are tabela electronica, are un gazon f.bun si are NOCTURNA !!
September 27, 2012 at 12:47 pm #87197Zibling
Member@dragos wrote:
fc botosani a scos Vasluiul
)
)
echipa lu’ Dini a jucat bine si s-a tinut tare pana in min 75, cand CFR a deschis scorul !!!stadionul din Berceni (atentie: de liga a-3-a) arata bine: are tabela electronica, are un gazon f.bun si are NOCTURNA !!
Te mai minunezi mult, Dragos? Ai uitat ca stadionul din Berceni a fost unul din cele 4 stadioane pe care Bucurestiul (sic!), a se citi Ilfovul, le-a pus la bataie pt organizarea Euro2011 la juniori?
September 28, 2012 at 6:44 am #87198sircos
Memberapropo de nocturna, si stadionul din bolintin vale are o astfel de instalatie. deci … ?!
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.