Home › Forums › Archive › Foste glorii / Past Players › Dacian Varga 15.10.1984
- This topic has 140 replies, 20 voices, and was last updated 9 years, 2 months ago by
dragos.
-
AuthorPosts
-
September 2, 2009 at 8:43 am #56285
Radu Dobrin
Member@07Ex wrote:
….
…Din surse bine informate am aflat că fotbalistul se află sub contract cu Sportul Studenţesc până în 2012. (Florin Alboiu)
(
(
(
(
September 3, 2009 at 11:56 am #56286Zibling
MemberDe ce i se iau mai multe interviuri lui Dacian Varga decat lui Tibi Balan? Secundul cu ce este mai prejos? 😮
September 5, 2009 at 7:54 pm #56287Giani
MemberSi nu ar fi fost mai bine daca Siman se intelegea cu Bucsaru de la bun inceput? Cat de bun ar fi fost Varga in seara asta in locul lui lui Mara (45 de minute mana moarta)…
September 29, 2009 at 11:01 pm #56288cameliu
MemberBravo Daciane! La cat mai multe goluri in CL!!!
Cu banii pe tine om supravietui… Poate si promovam… Insa numa Sile stie…September 30, 2009 at 6:25 am #56289Zibling
MemberBun meci in UCL pt Dacian… un gol rafinat. Insa, inainte de asta, si Tibi Balan a avut 2 ocazii mari in prima repriza.
September 30, 2009 at 11:38 am #56290Ace of Spades
MemberSper ca evolutiile sale bune sa continue si in viitor;asa o sa ii creasca cota si Sportul va putea obtine un pret bun pe el de la vrea ofertanta.
October 2, 2009 at 10:53 am #56291dragos
Membersuperb gollllll !!!
bravos Daciane !!!
PS: cel mai fericit a fost sile, care incepe deja sa se gandeasca la eventualele sume……October 20, 2009 at 10:02 am #56292sorin
MemberVarga, pregătit să îngheţe Ibrox-ul!
În minutul 48 al partidei cu Stuttgart, Dacian Varga îl executa senzaţional pe experimentatul Lehmann experimentatului Lehmann, reuşită în urma căreia Urziceniul contabiliza primul său punct în Liga Campionilor. Va fi Dacian eroul ialomiţenilor şi pe Ibrox?Agenţia William Hill ne propune o serie de pariuri care-l au în prim plan pe mijlocaşul împrumutat de la divizionara B, Sportul Studenţesc. Unul dintre aceste bet-uri are ca miză un scenariu perfect pentru noi, mai exact o victorie a Unirii, cu cel puţin un gol marcat de Varga.
Eveniment Cota
Varga să marcheze
4.50Varga să marcheze oricând şi Unirea să câştige 8.50
Varga să marcheze primul şi Unirea să câştige
21.00Varga să înscrie două sau mai multe goluri
21.00Varga să marcheze un hattrick
67.00Varga să marcheze primul şi meciul să se termine 1-1
61.00Varga să marcheze primul şi Unirea să câştige cu 1-0
46.00October 20, 2009 at 10:04 am #56293sorin
MemberDacian Varga ştie cum să o bată pe Rangers: “Primesc mereu sfaturi tactice de la mama”
Atacantul Unirii Urziceni Dacian Varga mărturiseşte că mama sa îi dă sfaturi tactice înaintea fiecărui meci pe care îl joacă şi spune că golul pe care l-a marcat în poarta lui VFB Stuttgart este cel mai important din cariera sa.
“Mama îmi dă sfaturi tactice înainte să plec la stadion. Îi sînt recunoscător pentru tot ce a făcut pentru mine de-a lungul carierei”, a spus Varga în The Sun, referindu-se apoi la jocul cu Stuttgart din urmă cu 3 săptămîni:
“Nu am simţit cînd Mihai Stoica mi-a pupat mîna după gol. Am aflat abia la vestiare! Ar fi trebuit să-l pup şi eu, lumea îmi spune acum că eu sînt jucătorul lui preferat. Nu am fost niciodată mai fericit să văd că o minge intră în poartă”.
October 20, 2009 at 9:30 pm #56294cameliu
MemberIata ca Dacian nu a marcat, dar Unitea a castigat… si inca cum…
October 21, 2009 at 10:45 am #56295sircos
Member@cameliu wrote:
Iata ca Dacian nu a marcat
in meciul de ieri mi s-a parut nitel cam individualist (cred ca ii era ciuda ca nu reusea sa marcheze si el
)
October 21, 2009 at 6:30 pm #56296Ace of Spades
Member@sircos wrote:
in meciul de ieri mi s-a parut nitel cam individualist (cred ca ii era ciuda ca nu reusea sa marcheze si el
)
Si mie mi s-a parut la fel;au fost vreo 2 faze in care daca servea pe un coechipier de-al sau in careu,erau mari sanse ca scorul sa mai ia proportii,dar in ambele situatii a ales sa-si dribleze adversarul,sutand intr-un final din pozitii destul de dificile;nu are cum sa-ti iasa de fiecare data efectul golului din meciul cu Stuttgart.
Din pacate,si imi pare rau sa o spun,daca am alege un jucator care nu s-a remarcat ieri pentru Unirea,Varga ar fi cu siguranta nominalizat;nu prea s-a ridicat la nivelul jocului celorlalti coechipieri ai sai.
October 21, 2009 at 9:42 pm #56297dragos
Memberparerea mea este ca, Apostol a jucat destul de slab.
Varga a alergat mult si si-a dorit sa marcheze.January 4, 2010 at 11:41 am #56298dragos
Memberdupa ultimele zvonuri, s-ar putea sa joace la rapid.
January 4, 2010 at 3:33 pm #5629907Ex
KeymasterTremură pentru Varga
George Copos încearcă să dea lovitura iernii pe piaţa transferurilor în aceste zile şi negociază cu Vasile Şiman transferul lui Dacian Varga.
La finalul turului, echipa pregătită de Nicolae Manea se află la doar trei puncte de primul loc, având şanse reale la titlu, iar Copos s-a decis să investească pentru întărirea lotului în retur. Giuleştenii consideră că principalele probleme sunt pe flancuri, acolo unde e nevoie de cel puţin doi jucători, iar mijlocaşul care a evoluat pentru Unirea Urziceni în toate cele şase meciuri din grupele Champions League e văzut drept soluţia perfectă. Tratativele dintre Copos şi Şiman au început imediat după încheierea turului, iar cel din urmă este interesat ca jucătorul să evolueze la o echipă aflată în prim-plan, pentru a-i creşte şi cota.
Depind de Şiman
Un motiv în plus ca afacerea să se realizeze este legătura spirituală dintre cei doi oameni de afaceri, George Copos fiind naşul copiilor lui Vasile Şiman. Cel mai probabil, Varga ar ajunge în Giuleşti sub formă de împrumut, însă mutarea se va perfecta doar în cazul în care nicio altă formaţie nu va fi dispusă să achite acum 1,5 milioane de euro pentru transferul definitiv al mijlocaşului. Aceasta este suma pe care Rapid se va angaja să o achite în vară pentru Varga, dacă se va califica în Liga Campionilor. Tot în vizorul rapidiştilor se află şi Viorel Ferfelea, giuleştenii fiind dispuşi să-l împrumute pe Răduţă pentru un sezon în Regie pentru a-l îndupleca pe Şiman să-i dea drumul mijlocaşului central.
Cine nu şi-ar dori să evolueze la Rapid? Este un club cu suporteri minunaţi, cu o galerie superbă. Sunt şi foarte aproape de stadionul din Regie, acolo unde am crescut
Dacian Varga, mijlocaş Sportul Studenţesc -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.