Dan Moldovan 15.03.1972 – 20.11.2007

Home Forums Sportul Studentesc Sportul Studentesc – Forumul suporterilor / Fan Zone Dan Moldovan 15.03.1972 – 20.11.2007

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 36 total)
  • Author
    adi
    Member

Sunt in stare de soc, tocmai am primit o veste oribila:
    Se pare ca prietenul nostru Dan Moldovan tocmai ne-a parasit lumea nebuna in care traim. A facut atac de cord la birou, la doar 35 ani. Am aflat asta de la partenerul lui de la Propaganda Advertising, Adi Tuluca, pe care il cunosc de 15 ani.
    Nu vreau sa cred asa ceva, nu e drept ! Daca totusi este asa, atunci, Dane, iti spun, odihneste-te in pace, pentru ca te-ai zbatut atat de mult pentru cariera ta si pentru echipa noastra. Adio, prietene !

Nici nu stiu daca aici trebuia sa pun acest post, dar repet, sunt in stare de
    soc.

ultrasro
    Member

Sunt fara grai … nu se poate asa ceva … nu pot sa-mi imaginez … e absolut nedrept … diabolica potrivire a destinului :((

Zibling
    Member

Dumnezeu sa-l odihneasca! 😥

ultrasro
    Member
    Giani
    Member

Requiesat in pace!

Zibling
    Member

@ultrasro wrote:

http://www.adplayers.ro/?id=3&news=1830

RIP!

Doamne, ce tanar era! Dumnezeu sa-l odihneasca! 😥

adi
    Member

15.03.1972 – 20.11.2007

http://www.orlando.ro/?p=403

Director de Creatie si Partener al agentiei de publicitate Propaganda, Dan Moldovan (Pilu) s-a stins astazi din viata, in urma unui infarct. 35 de ani, doi copii minori …

07Ex
    Keymaster

Nu-mi vine sa cred! 😯 Dumnezeu sa-l odihneasca.

cameliu
    Member

Socant!
    Nu mai am cuvinte…

Dumnezeu sa-l odihneasca!

Radu Dobrin
    Member

incredibil…infarct la 35….

odihneasca-se in pace……

adi
    Member

http://www.adplayers.ro/?id=3&news=2300

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Dan Moldovan (Pilu), Director de Creatie si Partener al agentiei de publicitate Propaganda s-a stins astazi din viata, in urma unui infarct. Unul dintre cei mai apreciati directori de creatie din Romania ultimilor ani, Pilu lasa in urma o dedicare fata de meseria de publicitar cu care putini se pot lauda.

Pentru cei care l-au cunoscut sau poate chiar au vorbit aseara cu el, cuvintele sunt de prisos pentru a descrie tragedia celui care a fost coleg, prieten, sot, sau tata. Dan Moldovan s-a stins din viata la 35 de ani. Pilu era casatorit si a lasat in urma 2 copii minori.

Cei care l-au cunoscut si apreciat ii pot adresa un ultim omagiu pe adresa dan@propaganda.ro

Dumnezeu sa-l odihneasca!

adso
    Member

odihneasca-se in pace.

ovidiu
    Member

Sunt socat. Fara al cunoaste mi-a lasat o buna impresie din comentariile de pe forum.

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca.

Tavi
    Member

Odihneste-te-n pace!

adi
    Member

Daca doriti sa-i aduceti un ultim omagiu lui Dan, tocmai am aflat ca sicriul se afla la Cimitirul Belu catolic (intrarea din Sos. Oltenitei), in capela din stanga bisericii.
    Inmormantarea am aflat ca va fi vineri la pranz, probabil intre orele 12-13.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 36 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.